Arja Koriseva -logot matkapuhelimiin

Lataa Arja puhelimeesi


Arja-logo piristää matkapuhelinta. Joihinkin puhelimiin voi ladata myös soittajaryhmäikoneita, jolloin näkyy näytössä valittujen henkilöiden soittaessa.

Vuosia sitten, kun käynnyköiden yksilölliset värikuoret olivat muodissa, teetin kokeeksi itselleni yksilöllisen Arjan kuvalla ja "Enkelin silmin" -laulun nuoteilla koristellun matkapuhelimen. Kännykän kuorien maalaaminen ei onnistu Internetin kautta, mutta olen piirtänyt tälle sivulle muutaman Arja-aiheisen kännykkälogon.

Nämä logot on tehty niihin aikoihin, kun puhelimet olivat varustettu pienellä mustavalkonäytöllä. Silloin oli hienoa saada puhelimen näytölle edes jonkinlainen pikkuinen kuvake. Kuvakkeet tilattiin yleensä tekstiviestillä ja ne saapuivat puhelimeen vastausviestinä. Myös näiden kuvakkeiden tilaaminen oli mahdollista tekstiviestillä.

Enää tilaaminen ei tekstiviestillä ole mahdollista, mutta mikäli nämä pikkuiset logot yhä kiinnostavat, voit joko ladata logon tietokoneellesi klikkaamalla yllä olevia kuvia tai ladata sen normaalin datasiirron hinnalla värinäytölliseen puhelimeesi ArjaWorldin WAP-palvelusta, osoitteesta wap.panuworld.net. Tarkemmat ohjeet löytyvät ArjaWorldin WAP-palvelun esittelysivulla.

Voit ladata ArjaWorld-palvelusta myös ilmaisen, koko näytön täyttävän Arja-aiheisen taustakuvan!

Tällä sivulla esitellyt logot ja muu materiaali © 2002, 2003 Panu Tuominen. Logojen tai muun materiaalin luvaton uudelleenjulkaiseminen on luonnollisesti kielletty jo ilman tätä muistutustakin.

Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!