ArjaWorld myös kännykkääsi

Ensimmäinen Arja Koriseva -WAP-palvelu


ArjaWorldin ilmoitustaulun lukeminen onnistuu nyt muutamalla painalluksella missä vaan ja milloin vaan.

ArjaWorldia voit nyt "surffata" myös kännykälläsi. ArjaWorld on nyt myös maailman ensimmäinen Arja Koriseva -aiheinen mobiilin Internetin palvelu. Matkapuhelimille tarkoitettujen ArjaWorld-sivujen avulla voit mm. lukea kuumimmat Arja-juorut suoraan ArjaWorldin legendaariselta ilmoitustaululta ja kirjoittaa omat viestisi heti tuoreeltaan missä vaan ja milloin vaan.

Lisäksi tarjolla on muunnospalvelu, joka lukee Fan Clubin virallisen keskustelupalstan ja muuttaa sen "lennossa" puhelimesi ymmärtämään muotoon. Näin voit ArjaWorldin palvelun avustamana tarkastaa myös virallisen keskustelupalstan tilanteen, joka muuten ei olisi mahdollista tavallisilla matkapuhelimilla.

ArjaWorldin matkapuhelinversiota voi lukea kaikilla "palvelut" -toiminnon sisältävillä puhelimilla. Pääset helposti ArjaWorld-palveluun, kunhan ensin olet asettanut puhelimesi ns. WAP-asetukset operaattorisi neuvomalla tavalla (lisätietoja WAP-asetuksista saat operaattorisi Internet-sivuilta tai asiakaspalvelunumerosta). Kun asetukset ovat kunnossa, valitse puhelimen valikosta "Palvelut", "Siirry" ja kirjoita helppo osoite wap.panuworld.net

Tämän jälkeen "surffaaminen" sujuu helposti näytölle tulevien linkkien avulla yhtä helposti kuin täällä Internetissä.

Palvelun avaamisen kunniaksi tarjolla on ilmainen ArjaWorld-aiheinen taustakuva, joka sopii useimpiin värinäytöllisiin Nokia-puhelimiin. Tervetuloa tutustumaan ArjaWorldin kännykkäversioon!

Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!