ArjaWorldInfo

Kuvat
Jutut Viestit Linkit
10.6.2002 arjaworld@gmail.com

Matkapuhelimen koristeleminen Arjalla

Pähkähulluja ideoita puhelimen arjallistamiseksi

Mitä kaikkea matkapuhelimessa voi arjallistaa? Tällä sivulla hieman virikkeitä omien ideoidesi pohjaksi:

Arjan laulut soittoääniksi

Arja-aiheiset matkapuhelinlogot

Arja-kuvalliset värikuoret

Pohdintaa

Kaikenlaisia viritelmiä tehdessä rupeaa miettimään, onko tässä itseasiassa mitään järkeä. Ja ei siinä olekaan, mutta ei ole muussakaan kännykäkoristelussa sen enempää. Arja-koristelu ei tule yhtään sen kallimmaksi kuin muukaan ja siteeraan läpinäkyvän värikuoripaketin vastaanottanutta postivirkailijaa: "Kyllä tähän kelpaakin puhua." Vakiopuhelin on tylsän näköinen, sen tietää värikuorikauppiaatkin. Mutta onhan tässä tärkeänä pointtia se huumori.

Tosiasia on se, että kaupallisesti esimerkiksi tässä esitetyillä Arja-kännykänkuorilla ei ole menekkiä. Jokaisella niistä muutamasta fanista, jotka asiasta innostuivat on kuitenkin erimallinen puhelin. Tämän vuoksi kuoret haluavan on toimittava itse. Toivottavasti näistä esimerkeistä on kuitenkin iloa ja apua, jos vaikka suunnittelet omaa vastaavanlaista puhelinta tai peräti keksit jonkun muun esineen arjallistettavaksi.

Voit helposti arjallistaa myös omaa puhelintasi. Katso tarkemmat ohjeet ArjaWorldin tilattavien logojen esittelysivulta. Toistaiseksi soittoääniä ei ole saatavilla (tosin mielessäni on jo keino, jolla soittoäänien tilaaminen saadaan yhtä helpoksi kuin logojenkin, ja tekijänoikeusmaksutkin maksettua).

Arjan ensikommentti

Tähän sopii pieni kevennys, pitihän tämäkin puhelinviritelmä Arjalle näyttää tiedoksi. Arja näki puhelimeni vilaukselta hämärtyvässä sunnuntai-iltassa 18.6.2000 Paavo Nurmen puistotiellä Turussa poistuessaan jalan Samppalinnan kesäteatterin yhdestä mainoista My fair lady -esityksistä. Hän äimistyi ja kysyi saman tien:

Miten tää on tehty?

...ja pyöritteli sitä hetken kourassaan, kysyäkseen operaattorilogosta (silloin logona oli samanlaiset Arjan silmät kuin Enkelin silmin -kortin taustapuolella on):

Onko nuo minun silmäni?

Tietenkin! Suurimman hämmästyksen tuotti siis se "helpoin juttu". Huomasikohan edes suurella vaivalla hankittua kuvallista värikuorta?