ArjaWorldInfo

Kuvat
Jutut Viestit Linkit
10.6.2002 arjaworld@gmail.com

Matkapuhelimen koristeleminen Arjalla

Arja-aiheiset matkapuhelinlogot

Uusien nokialaisten matkapuhelimien näytölle voi asentaa mm. Arja-aiheisia kuvia. Jos sinulla on varusteet puhelimen liittämiseksi tietokoneeseesi, voit käyttää logojen tekemiseen esimerkiksi PanuWorld FLASHMSG -ilmaisohjelmaa. Omia logoja voi piirtää myös monissa Internet-palveluissa (esim. Radiolinja, Zed, Jippii Club), jolloin sinun ei tarvitse osata kytkeä puhelintasi tietokoneeseen!

Nyt voit tilata ArjaWorldin valmiita käsin piirrettyjä Arja-aiheisia logoja omaan Nokia-puhelimeesi nopeasti ja helposti. Katso lisäohjeita ArjaWorldin tilattavien logojen esittelysivulta.

Jos olet piirtämässä omia logoja, tässä sinulle pari esimerkkiä siitä, mitä Arja-aiheista kannattaa yrittää sovittaa puhelimen näytölle.

Operaattorilogo

Arjan nimmarin hahmon saa juuri ja juuri piirrettyä pieneen kännykkälogoon.

Operaattorilogo korvaa useimpien puhelimien näytöllä näkyvän "RADIOLINJA-" tms. tekstin. Niitä voi käyttää myös joissakin puhelimissa soittajaryhmän ikonina, jolloin kuva vilkkuu näytöllä ryhmään kuuluvan henkilön soittaessa.

Käynnistyskuva

Arjan koristeellisesta nimmarista voi virittää myös tyylikkään käynnityskuvan.

Käynnistyskuva korvaa mm. Nokia 6110 -puhelimen virrankytkennän yhteydessä nähtävän Nokia-kuvan. Aloituskuvan voi vaihtaa vain huoltokaapelin avulla, tekstiviestinä ei aloituskuvaa voi vastaanottaa.

Jos sinulla on välineet aloituskuvan vaihtamiseksi, voit ladata oheisen kuvan BMP-muodossa puhelimeen siirtämistä varten.