ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Vanhoja viestejä

Tämä "ilmoitustaulu" on Arja-aiheisten juorujen, uutisten ja kysymysten esittämiseen muille Arjaa seuraileville. Tämän sivun kautta et voi lähettää viestejä Arjalle itselleen eikä fan clubille - niitä voit lähettää Arjan omilta sivuilta.

ArjaWorldin ilmoitustaululle kirjoitetut viestit voit tilata myös suoraan sähköpostiisi. Lisäksi voit lukea ilmoitustaulua ja kirjoittaa viestejä myös matkapuhelimella. RSS-syöte mahdollistaa viestien lukemisen haluamallasi lukijaohjelmalla tai tiivistelmän lisäämisen kotisivullesi.

Kirjoita viesti

Jos kirjoitat täältä löytämästäsi tiedosta/huhusta jollekin muulle foorumille (tai toisin päin), ilmoitathan myös vinkin alkuperän! Se on kohteliasta viestin alkuperäistä kirjoittajaa kohtaan.

  Lähetetty: 30.12.2016 kello 16.24 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Nyt siis selvisi ensi vuoden "yllätys". Tosi-tv:stä oli kyse, kuten arvattiinkin; tosin uusi formaatti, jolla on mahdollisuus olla VE:tä vaihtelevampi. Tosin yhteen veneeseen voi olla vaikea käsikirjoittaa sellaista vaihtelua, joka esim. viime vuoden onnistuneessa formaatissa Huippujengi oli. Jännityksellä odotamme, kuinka yksitoikkoinen sarja tästä on tulossa... (Ja millainen rooli Arjalle sarjaan leikataan...) ;-)

www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201612302200047228_tw.shtml
  Lähetetty: 20.12.2016 kello 13.40 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Joulunajan TV-ohjelmia:
Joulu Mielelle -konsertti (uusinta)
MTV3 Lauantai 24.12. klo 17:00
päättyy klo 19:00 // kesto 120 min

Tangomarkkinat 2016: Juhlakonsertti
Yle TV1 Maanantai 26.12. klo 19:00
päättyy klo 20:30 // kesto 90 min
  Lähetetty: 20.12.2016 kello 13.35 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Muutama kutusvierasrivi on vielä ihan ok; varsinkaan nykyään ole henkilökohtaisesti enää niin rivin tai kahden päälle.

Toisaalta, tuossa paikkojen varaamisessa ennakkolipun ostaneille on ongelmiakin: varsinkin kirkoissa monesti paremmat paikat löytyvät takaa käytävän vierestä kuin ihan eturiveltä sivummalta. Eli kaikki ennakkolipun ostaneet eivät kuitenkaan menisi varatuille riveille ja rivit jäisivät vajaiksi. Koska ne tyhjät paikat sitten voisi vapauttaa muille tulijoille? - Ennakkolipun ideahan oli siinä, että saa paikan noilta varatuilta riveiltä, vaikka tulisi viime tingassa juuri ennen konsertin alkua.

Liekö ennakkolippumallin toteutus osoittautunut kiertueen aikana toimimattomaksi ja se oli vähin äänin unohdettu? (Olisi vaan voinut tästä tiedottaa etukäteen.) - Jos nyt emme usko tahallisen välinpitämättömyyteen (= "rahat on saatu, ei tarvitse enää välittää ennakkolipun ostaneista; parempi vaan jos eivät tule edes paikalle").

Kirkkokonserteissa rasittavinta on juuri tuo odottelu ennen konserttia, sillä paikalla on oltava todella ajoissa. Kirkoissa kun voi olla aidosti huonojakin paikkoja. Siitä ilosta, että ei tarvitsi niin kiirellä rynnätä oven raosta sisään voisi hyvin maksaa sopivaa ennakkomaksuakin - tähän odotan innolla innovatiivisia ratkaisuja!

Ja konserttien sisällöstä: jäin miettimään, etteikö kirkkojoulukonserttiinkin saisi erilaisia fiiliksiä ja vivahteita säädyllisyydenkin rajoissa. Kannustaisin Arjaa siis rohkeasti kokeilemaan erilaista tulokulmaa myös kirkkojoulukonsertteihin - suotta mennään ihan täsmälleen samalla konseptilla vuodesta toiseen.

* Näin vuoden päätteeksi kiitän myös kaikkia keikkavinkkejä lähettäneitä: niitä on tullut vuoden aikana kiitettävästi ja usealta lähettäjältä. Päivitän listaa taas joskus, kun ehdin. www.panuworld.net/arjaworld/info/keikat *
  Lähetetty: 20.12.2016 kello 11.45 - Lähettäjä: Irfina
Eilen Mäntsälän kirkossa mukana olleena, ihmettelen itsekin samaa, eturivi oli varattu kutsuvieraille. Olimme paikalla heti kun ovet aukesivat ja pääsimme tokaan riviin mutta ei ennakkolipun ostaneita mitenkään huomioitu. Miten muuten voi saada nimensä kutsuvieras-listalle? Tätä jäin miettimään. Muuten konsertti oli hyvä, joskin hyvin samanlainen kuin Jounin kanssa vaikka toki eri säestäjä tuo oman tunnelmansa.
  Lähetetty: 20.12.2016 kello 00.36 - Lähettäjä: poro
Ainakin Urjalan konsertissa ovet aukenivat tuntia ennen
ennakkolipun ostaneille joita kukaan ei edes tarkastanut.
Tällä ajatuksella luultavasti täytettiin edestä alkaen ennakkolipun
Ostaneille. Ymmärtääkseni lipunmyynti alkoi ovella myöhemmin.
Pakko sanoa että omituiselta tuokin järjestely vaikutti.
  Lähetetty: 19.12.2016 kello 22.02 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
No niin, joulukonsertit on taputeltu ja on aika hiljentyä joulun kiireisiin. Yllätyksekseni Someron ja Lintukankaan säestämät konsertit olivat lähes identtiset, kun ajattelin konserteissa olevan toisistaan eroava tunnelma tai jotain...

Mutta paha maksu jäi lippuhöynäytyksestä, koska ennakkolipun ostaneille ei oltu edes yritetty järjestää mitään paikkoja eturivistä alkaen. Ainoa ennakkolipun vaikutus siis oli, että riski konserttiin osallistumisesta/pääsemisestä siirrettiin kokonaisuudessaan konserttijärjestäjältä kuluttajalle. :-(

Näillä sanoillahan tätä mainostettiin: "Liput Ticketmaster 25¤ (plus toim. kulut 2,50¤), eläkeläiset 22¤(plus toim. kulut 2,50¤), 7-15v 10¤ (plus toim. kulut 1,50¤). Ovelta tuntia ennen konserttia, ei toimituskuluja. Ennakkolipun ostaneille paikat täytetään kirkon eturivistä alkaen."

Parempi olisi ollut ilman viimeistä virkettä, niin ei olisi käynyt niitä Ticketmasterin lippu kourassa ihmetteleviä ihmisiä siellä etuosassa. Miksiköhän tuo noihin keikkamainoksiin oli pitänyt kirjoittaa? Kyllähän normaalistikin paikat täytetään edestä alkaen, kuten tänäänkin kävi - oli ennakkolippu tai ei.
↓ Lähetetty: 07.12.2016 kello 22.41 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Oikaisuja edelliseen: Huomisen => ylihuomisen, muut => nyt
Tällaista siis tämä arvaileva tekstinsyöttö.
  Lähetetty: 07.12.2016 kello 22.38 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Huomisen Tuusulan konsertin johdosta haastattelu Keski-Uusimaassa.
http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/462882-mista-ihana-naurusi-kumpuaa-arja-koriseva

Ja muut kehiin arvauksia/tietoja tulevasta seikkailusta! Vain elämää kuvataan tammikuussa, mutta A ei kuulu ennakkospekulaatioihin. Eikä osallistujia aiemmin ole paljastettu jo kuvausten aikoihin. Tanssii tähtien kanssa tulee joskus myöhemmin... Vai jotain muuta telkkariin liittymättömiä juttuja, ei jaksa muista mitä johtolankoja tässä olisi ollut aiemmin...
  Lähetetty: 26.11.2016 kello 21.19 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
A oli Joulu Mielelle -hyväntekeväisyyskonsertissa 23.11. (ainakin ennakkotietojen mukaan), joten 11.12. MTV3:lla pitäisi taas näkyä jotain.
! Lähetetty: 04.11.2016 kello 21.41 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Huomenna Radio Suomessa 📻 Tangomarkkinoiden tämän vuoden konsertti klo 15 - 17. Ja kuukauden sitten Areenassa. Ohjelmatiedoissa on mukavasti lueteltu esitettävät laulut ja esittäjät:
http://areena.yle.fi/1-3743737
  Lähetetty: 03.10.2016 kello 21.30 - Lähettäjä: Vani vaan
Oletteko huomanneet, että Arjalla on nykyään aina samat vaatteet? Yleensä aina pinkki yöpaitaa muistuttava trikoomekko :D Ennen niin tarkka esiintymisvaatteistaan ollut nainen, kulkee nyt vähän homssuisena...
  Lähetetty: 01.10.2016 kello 14.30 - Lähettäjä: Sjokiman - Sijainti: Seinäjoki
Hei, Arja kertoi vlopun Iltasanomissa, että uusi levy tulossa keväällä!!!😀😀😀😀
  Lähetetty: 08.08.2016 kello 12.05 - Lähettäjä: Leena - Sijainti: Lappeenranta
Iskelmä ei ymmärtääkseni VIELÄ ole soittanut Arjan uutuusbiisiä, mutta pitää mainostaa, että kuulin juuri siitä pätkän Iskelmäraadissa. Eli jos joku kuuluu moiseen ja saa mainossähköpostin uudesta raadista, niin kannattaa käydä "rakastamassa". Ehkä myös Iskelmän suuntaan heitetyt biisitoiveet olisi nyt paikallaan, kun biisi on ainakin jonkunlaisessa "soittoharkinnassa", jos ei vielä soitossa.
  Lähetetty: 30.07.2016 kello 18.29 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Arjalla viime viikonlopun keikka oli juhannusta rennompi (lähempänä entisaikojen koheltamista :-)), liekö tauon jälkeen jännittänyt häntäkin ensimmäisinä viikonloppuina.

Tänään taas keikalle; katsotaan siis millaiseksi meininki kehittyy kesän edetessä.
  Lähetetty: 14.07.2016 kello 14.59 - Lähettäjä: Mikko - Sijainti: Helsinki
Ja toisella viikollaan sijalle 4. Ja se kymppitonnikin paukkui jo aikaa sitten.

http://yle.fi/radio/radiosuomi/musiikki/yle_radio_suomen_soitetuimmat_vko_27__2016_37_-_107/9025458

Arvostelematta aiempia ratkaisuja olen tosi iloinen, että A on palannut "oikeaan" levy-yhtiöön ja hommia hoidetaan isoin voimin.
  Lähetetty: 08.07.2016 kello 09.35 - Lähettäjä: Mikko - Sijainti: Helsinki
Avausviikollaan Arjan Leipää, lempee, lämpöö nousee kivasti radio Suomen 7. soitetuimmaksi biisiksi.

http://yle.fi/radio/radiosuomi/musiikki/yle_radio_suomen_soitetuimmat_vko_26__2016_276_-_37/9008365

Ilolla olen seurannut myös Spotify-soittojen määrää. Muutaman viikon jälkeen 24 000 on Arjan musiikille kova luku. Ja FB-tykkääjätkin kolkuttelevat jo 10 000, kun viime syksynä homma lähti käyntiin muutamasta sadasta. Mukavia asioita. :)
  Lähetetty: 07.07.2016 kello 21.15 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Jotain uutta...
Lauantai 9. heinäkuuta 2016 YLE TV1 21.00 Tangomarkkinat 2016: Kuningatarfinaali
Kuka kruunataan v.2016 Tangokuningattareksi? Sen päättää tuomaristo ja alueraadit suorassa lähetyksessä, jota juontavat Susanne Päivärinta ja Mikko Peltola. Tangokoulussa oppeja jakaa mm. Arja Koriseva ja Jari Sillanpää.

...ja jotain vanhaa:
Lauantai 9. heinäkuuta 2016 Nelonen 13.10 Suomen huutokauppakeisari
Kausi 3. Jakso 7/12. Korisevan kaveri. Aki ja Heli tekevät ostosreissun kirpputorille. Myös Arja Korisevalta löytyy ostettavaa, ja Heli paljastaa Arjaan liittyvän muiston menneisyydestä. Markun korjauskohde tuottaa harmia. Kotimainen ohjelma. (43';)
  Lähetetty: 20.06.2016 kello 09.12 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Mediassa on ollut loppuviikon toinen toistaa toistavia juttuja Arjasta, mukaanlukien molemmat iltapäivälehdet. Mm. IL:n Jokinen haastatteli Tohlopissa ennen TV-lähetystä: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016061821756835_vi.shtml
  Lähetetty: 20.06.2016 kello 09.08 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
No, tulevista (viime joulun) joulukonserteista puhuttaessa reaktiot olivat ehkä hieman normaalia vaivaantuneemmat. Yleensähän tarinaa riittää reipasta tahtia vaikka A ei yleensä muista päivämääriä eikä paikkakuntia.

Facebookissa viime perjantain päivitys on saanut 4k tykkäystä ja aiempi kuva lähes 8k! :-) Mistä näitä kiinnostuneita vielä löytyy? On kuitenkin (onneksi yhä) merkittävästi enemmän kuin keskivertotallaaja saisi millekään postaukselle...
  Lähetetty: 20.06.2016 kello 00.11 - Lähettäjä: Prinsessa75
Panu, jäi vaivaamaan millä lailla Arja oli Pukkilassa outo eli miten sua jäi mietityttämään kohtaamisenne?
  Lähetetty: 17.06.2016 kello 11.42 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Uusi kappale löytyy luonnollisesti sähköisistä jakelukanavista, esim.:
http://spoti.fi/1PxrQeA
Suoraan (kirjautumatta) näytteen voi kuunnella kaikissa sähköisissä musiikkikaupoissa yms.
http://fi.napster.com/artist/arja-koriseva/album/leipaa-lempee-lampoo
http://www.mega-media.nl/download/mp3/id/1166764
  Lähetetty: 17.06.2016 kello 11.31 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
A palasi Sony Musicille kymmenen vuoden tauon jälkeen:
http://www.sonymusic.fi/artist/arja-koriseva/
Tänään julkaistua kappaletta ei kuitenkaan mainita siellä, mutta täältä se tieto löytyy:
http://www.iltalehti.fi/viihde/2016061421727048_vi.shtml
  Lähetetty: 16.06.2016 kello 21.04 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
No niin, tässä toivottavasti palataan kaikin puolin normaalitilaan ja sainpa lopulta päivitettyä keikkalistankin lähettämillänne vinkeillä. Kiitos niistä! Olen ollut valitettavan laiska niitä listaan lisäämään, mutta onneksi siitä huolimatta olette muistaneet niitä lähetellä.
www.panuworld.net/arjaworld/info/keikat/
  Lähetetty: 16.06.2016 kello 11.56 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Netissä tiiseri: http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/rintasyovasta_toipuva_arja_koriseva_ehdin_ajatella_etta_se_on_menoa

Näitä lukiessa tulee aina mieleen toimittajan ja haastateltavan "taiteellinen vapaus". Tai sitten A on jatkanut keikkailua vielä hoidon aloittamisen jälkeen hyvän aikaa.

"Viime syksynä keskellä kiertuettaan Lapissa Arja Koriseva, 51, sai tietää..." -> syyskuun loppu
"Arja leikattiin vain puolitoista viikkoa huonojen uutisten jälkeen..." -> lokakuun alku
Keikat päättyivät vasta kuitenkin lokakuun lopussa... (jos olisin ohjelmoinut tähän foorumiin thumb-up-hymiön, laittaisin sen tähän)

Joka tapauksessa, tosi hyvin jaksoi siinä vaiheessa: ei päällepäin huomannut, vaikka joku pieni outous ihmetytti jälkikäteen Pukkilasta kotiin palatessa.
  Lähetetty: 16.06.2016 kello 07.52 - Lähettäjä: Tuija
Arja on tänään ilmestyvän Me Naiset lehden kannessa ja lehdestä löytyy myös juttu Arjasta.
  Lähetetty: 31.05.2016 kello 18.41 - Lähettäjä: Kirsi
Arja päivitti juuri itse Facebookkia ja paluu on TOTTA!!! JEE!!@
  Lähetetty: 31.05.2016 kello 09.46 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Metro-lehden (ties mistä kopioitu) tänään käyttämä sanamuoto on: "Keikkalavoille palaa samassa myös vuoden 1989 tangokuningatar Arja Koriseva."

Eli 18.6. olisi ensimmäinen paluupäiväksi julkisesti mainittu päivämäärä. 2½ viikkoa aikaa jäljellä, toivottavasti toteutuu.

BTW. 1.7. tulee uusintana "Tangomarkkinat 2010: Suomalainen tango" klo 19. Rakastetuimmat suomalaiset tangot (u). Solisteina mm. Jari Sillanpää, Arja Koriseva, Mika Pohjonen, Kaija Lustila ja Marita Taavitsainen.
  Lähetetty: 28.05.2016 kello 07.44 - Lähettäjä: Kirsi
Eukonkantokisoissakin Aikku näyttäs Iisalmen sanomien mukaan Fortunan kanssa heinäkuussa olevan :)
↓ Lähetetty: 27.05.2016 kello 23.37 - Lähettäjä: poro
Jotain roolia Arjalla näyttäisi olevan täällä
Esim. "mahdollisen paluun tiedotustilaisuus?"
http://areena.yle.fi/1-3479428
  Lähetetty: 11.05.2016 kello 21.26 - Lähettäjä: Kirsi
Miten lie tämä keikka, toteutuuko. Toivottavasti <3

http://www.apu.fi/artikkeli/apu-kerhon-kesamatka-saarijarvelle-kirmot-tapahtumaan-21-2372016
  Lähetetty: 11.04.2016 kello 18.54 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Nyt taisi löytyä ensimmäinen "virallinen" tiedote, joka osoittaa, että Arja valmistautui paluuseen jo tässä kuussa:
http://orkesteri.lohja.fi/default.asp?sivu=370&kieli=246
↓ Lähetetty: 07.04.2016 kello 13.17 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Samaa mieltä ehdottomasti.

Lähinnä kritisoinkin edellisessä viestissäni IS:n toimittajaa, joka ei ollut selvittänyt, että Arjan keikkoja mainostettiin muutama kuukausi sitten huhti-toukokuulle - karkeasti sanoen tilanne nyt ei juuri poikkea siitä. - Eli IS-juttu Arjan mahdollisesta paluusta olisi pitänyt tehdä jo tammikuussa. - Itseasiassa ihmettelin koko alkuvuoden miksi mikään media ei julkaise paluu-uutista tammikuisten keikkahuhujen perusteella.

Pelkästään sen asian lisääminen ko. artikkeliin, että tammikuussakin näkyi jo mahdollisia Arjan paluukeikkoja ja ne valitettavasti peruuntuivat, olisi tuonut lukijoille uudenlaisen näkökulman asiaan - valtaosa lukijoista kun ei olisi sitä tiennyt (toimittaja olisi voinut kyllä asian saada selville).

Ja totta - tietkin Arjan pitää pitää tehdä keikkatarjouksia jatkuvasti vaikka paluusta ei olisi tietoakaan, muuten töitä ei tosiaan ole sitten kun paluu mahdollistuu. Paluuta ei kuitenkaan kai voi kovin paljon etukäteen takuuvarmaksi ennustaa, jos koskaan. :-(
  Lähetetty: 07.04.2016 kello 12.55 - Lähettäjä: Leena - Sijainti: Lappeenranta
Ikävä spekuloida sairaudella/tervehtymisellä, mutta onhan se nyt sentään toiveikkaampaa, että ON keikkoja (alustavasti?) buukattuna, kuin ettei olisi. Vahvistuksen puute luo epävarmuutta, mutta toivoa antaa se, ettei kiistettykään.

Eihän kenestäkään voi varmasti tietää onko tulevana kesänä terveenä ja keikkakunnossa, mutta parempi, jos uskaltaa ajatella/uskoa/toivoa olevansa (toki keikkailevan artistin on vähän pakkokin suunnitella eteenpäin - jos odottaa kesään asti, kesän keikat on jo myyty muille). Eihän tässä voi edelleeenkään kuin toivoa parasta, mutta minä ainakin kirjaan varovaisen toiveikkaana melko perinteisen juhannuspäivän Iitiällä kalenteriini.
  Lähetetty: 06.04.2016 kello 21.28 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Iltalehti eilen ja mm. MTV tänään kirjoittaa Arjan mahdollisesta paluusta kesällä. Ei tosin mitään vahvistusta paluulle toimittaja ollut löytänyt, samanlaisen "uutisen" olisi voinut kirjoittaa jo tammikuussa, kun netistä löytyi kevään ensimmäiset keikat - ne, joiden esiintyjä on sittemmin vaihdettu toiseksi. Näinhän voi kai käydä yhä, varsinkin, kun virallisempaa paluuyritysvahvistusta ei vielä ole nähty. :-(

http://m.iltalehti.fi/viihde/2016040521367818_vi.shtml
http://m.mtv.fi/viihde/musiikki/artikkeli/rintasyopaa-sairastavan-korisevan-paluu-estradeille-lahestyy-lukuisia-tanssilavakeikkoja-sovittu-kesaksi/5829042
  Lähetetty: 31.03.2016 kello 22.38 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Näyttää siltä, että toukokuun kaikki talven aikana ilmestyneet konsertit on korvattu varasolistein. Täällä hetkellä juhannuksena ensimmäinen uskottavampi paluukeikka, jos silloinkaan.
  Lähetetty: 31.03.2016 kello 22.27 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Julki on ollut jo pitkään keikkoja jo huomenna alkavalle kuukaudelle. Mutta tosiaan, kuinka paljon näiden puolesta voisi lyödä vetoa?

www.panuworld.net/arjaworld/info/keikat/

Kuinkahan mahdollinen paluu edes tapahtuisi? - Massiivisella lehtijuttujulkistuksella, vai vaan ilmestymällä tällaiselle keikalle ilman mediahuomiota ennakkoon?

Huomio ei varmaan olisi haitaksi bisneksen eteenpäinviemiseksi, mutta kova meteli paluusta kuulostaa pessimistin korvaan niin pelottavalta...
  Lähetetty: 30.03.2016 kello 23.23 - Lähettäjä: Leena
Satuin selailemaan Tangomarkkinoiden aikatauluja, ja Arjalle näyttää olevan kirjattu pari esiintymistä perjantaille 8.7. Toiveikasta? <3
  Lähetetty: 06.11.2015 kello 20.49 - Lähettäjä: Anna
Arjan nenäpäivävideon tekemisestä blogikirjoitus http://www.puutalobaby.fi/mysteeripaketti-ja-pari-nenapaiva-vinkkia/
  Lähetetty: 02.11.2015 kello 13.32 - Lähettäjä: Arjafani
Hei!
Olettekin jo varmaan tietoisia,että Arjalla on todettu rintasyöpä ja hän on ainakin puoli vuotta pois julkisuudesta.Todella harmillista,toivotaan,että kaikki menee hyvin. Ei sitä koskaan tiedä,mutä huominen tuo tullessaan. Pitäisi osata olla kiitollinen niistä kaikista pienistä hetkistä.Voisitko Panu muuten poistaa nuo keikat tuosta listalta pois?
Vanhemmat viestit löytyvät ArjaWorldin ilmoitustaulun arkistosta.
Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!