ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Viestien tilaaminen sähköpostina


Esimerkki ArjaWorldin ilmoitustaulun lähettämästä sähköpostiviestistä.

Mikäli haluat havaita ArjaWorldin ilmoitustaululle ilmestyvät Arja-juorut ajoissa, kannattaa sinun tilata ArjaWorldin Internet-ilmoitustaulun viestit sähköpostiisi. Näin sinun ei tarvitse niin usein käydä tarkistamassa, olisiko ilmoitustaululle ilmestynyt uusia viestejä.

Ilmoitustauluviestien tilaaminen on helppoa: Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja paina "Tilaa/Peruuta...". Saat välittömästi varmistusviestin sähköpostitse. Noudata siinä olevia ohjeita. (Jos et saa vahvistusviestiä, yritä uudelleen muutaman päivän päästä tai ota yhteyttä ArjaWorldin isäntään.)

Sähköpostiosoitteesi:

Voit lopettaa viestien vastaanottamisen yhtä helposti: kirjoita myös tällöin sähköpostiosoitteesi yllä olevaan kenttään ja paina "Tilaa/Peruuta...". (Jos haluat muuttaa osoitettasi, lisää uusi osoitteesi ja poista vanha palvelusta.)

Huom.! Sähköpostipalvelu on täysin ilmainen, aktivoituu välittömästi ja toimii automaattisesti 24 tuntia vuorokaudessa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin kuin ilmoitustauluviesteihin, paljasteta ulkopuolisille tai edes muille ilmoitustaulun sähköpostitilaajille. Jotta saat tiedot viestistä mahdollisimman nopeasti, sähköpostiviestit lähtevät välittömästi uuden ilmoitustauluviestin ilmestyttyä. Tämän vuoksi mikäli ilmoitustaululle kirjoitetaan mainos- tai muita roskaviestejä, löytyvät ne sähköpostistasi (myös vaikka ne olisi ilmoitustaululta myöhemmin käsin poistettu).

Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!