ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Vanhoja viestejä

Tämä "ilmoitustaulu" on Arja-aiheisten juorujen, uutisten ja kysymysten esittämiseen muille Arjaa seuraileville. Tämän sivun kautta et voi lähettää viestejä Arjalle itselleen eikä fan clubille - niitä voit lähettää Arjan omilta sivuilta.

ArjaWorldin ilmoitustaululle kirjoitetut viestit voit tilata myös suoraan sähköpostiisi. Lisäksi voit lukea ilmoitustaulua ja kirjoittaa viestejä myös matkapuhelimella. RSS-syöte mahdollistaa viestien lukemisen haluamallasi lukijaohjelmalla tai tiivistelmän lisäämisen kotisivullesi.

Kirjoita viesti

Jos kirjoitat täältä löytämästäsi tiedosta/huhusta jollekin muulle foorumille (tai toisin päin), ilmoitathan myös vinkin alkuperän! Se on kohteliasta viestin alkuperäistä kirjoittajaa kohtaan.

  Lähetetty: 30.12.2009 kello 16.41 - Lähettäjä: Pirjo
Hei!
Olin eilen tiistaina, 29.12.2009 Jyväshovissa katsomassa Petri Hervantoa.Juttelin hänen kanssaan ja hän kertoi, että hän on sinun yhden lapsen kummi. Hän on aivan mahtava ihminen. Opiskelen Espoossa Laurean ammattikorkeakoulussa. Minun ryhmässä opiskelee Antti Raiski ja varmaan tunnetkin hänetja Petri Hervanto tuntee Antti Raiskin. Tulen ensi vuoden puolella katsomaan sinua jollekkin keikalle.

Terveisin

Pirjo Kauppinen
  Lähetetty: 25.12.2009 kello 19.56 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Annukka on havainnut Arjan esiintyvän huhtikuun puolivälissä Hotelli Levitunturilla. Eli Arjalla on silloin sitten jonkinlainen orkesteri. Todennäköisesti ei ihan yhtä keikkaa varten ainoastaan.

Huomenna tapaninpäivänä siis Tangokonsertin parhaita paloja ja ehkäpä Tuis^Hkkeessa-ohjelma vielä uudelleen.
  Lähetetty: 23.12.2009 kello 14.37 - Lähettäjä: Mimmi
Tuikkeessa Arja-jakso tuli juuri (ke 23.12 klo 14.15 Arjan osuus), uusintana Suomi TV:sta.
  Lähetetty: 22.12.2009 kello 11.11 - Lähettäjä: hannapm
Eilinen tuikkeessa -ohjelman jakso uusitaan tapaninpäivänä 26.12(kysyin SuomiTV:stä)
  Lähetetty: 22.12.2009 kello 06.48 - Lähettäjä: Jiina
Arja oli eilen Tuikkeessa-ohjelmassa (+ Satu Silvo ja Krista Mikkola). Jotenkin ajattelin, että se sama ohjelma tulisi tänäänkin, mutten ole varma.
  Lähetetty: 21.12.2009 kello 15.40 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
SuomiTV:n mainosvideossa luvataan, että A on Pirjo Kauppisen ja Eppu Nuotion vieraana Tuikkeessa-keskusteluohjelmassa. Ko. tunnin ohjelma tulee arkisin kello 21.30, mutta milloin lie A on vuorossa? Kertokoon, jos joku selville saa :-)

Joka illaksi ei tuon varalta viitsi tuota isoa antennia rakentaa olohuoneeseen...
T. Yksi jolla SuomiTV ei näy talon varsinaisella antennilla.

PS. 25.12. tulee klo 20 "SuomiTV konsertti", joka varmaankin on uusinta viime perjantain avajaiskonsertista. Tiedoksi niille, jotka avajaisillan missasivat.
  Lähetetty: 19.12.2009 kello 20.57 - Lähettäjä: Päivi
Arjalla oli päällä se sama valkoinen puku ikä hänellä oli joulukonsertissakin ja tukka oli samanlaisesti. Myöskin kaikki korut. Hän lauloi varpunen jouluaamuna,yhdessä Marikan kanssa (niin kuin joulukonsertissakin) Joulu ensimmäinen ja yhteislauluna kaikki solistit ja pikku lapsia lauloivat laulun Kodin kynttilät.
  Lähetetty: 19.12.2009 kello 16.21 - Lähettäjä: Marita
Mitä Arja lauloi eilisessä konsertissa ja mitä päällä?
  Lähetetty: 19.12.2009 kello 11.35 - Lähettäjä: Mimmi
Arjan pitäisi aina laulaa Marikan kanssa. Äänet sopivat todella ihanasti yhteen. Eilisessä telkkakonsertissa oli muuten ihan hirveät valot ja huono äänitekniikka. Ei oikein välittynyt tunnelma kotosohvalle.
! Lähetetty: 18.12.2009 kello 07.04 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
"Pasi" kertoo virallisella foorumilla, että A on tänään uuden TV-kanavan "Suomi-TV" avajaiskonsertissa. Ohjelma alkaa ilmeisesti kello 19. www.suomitv.fi

Kannattaa aloittaa uuden kanavan virittäminen ajoissa, että ehtii valmiiksi vaikka tulisi digi-tv-ongelmia... Muistaakseni meidän taloyhtiössä ko. kanavan sisältävä kanavanippu E ei edes näy, joten joutunee hakemaan tilapäisen antennin olohuoneeseen konsertin ajaksi. :-|
  Lähetetty: 17.12.2009 kello 09.50 - Lähettäjä: Leena - Sijainti: Lappeenranta
Kotkan konsertin myös seuranneena protestoisin sen verran, että kai Marikan ja Arjan yhteinen Kulkuset-esitys ainakin meni hilipati-linjalle, mutta hyvä niin - hulvattoman riemukas pätkä oli minusta yksi konsertin kohokohdista. Minusta pieni välinauru vain korostaa hartaampien joululaulujen tunnelmaa, joka tässä konsertissa oli ihan mieletön - Arjan ääni soi kauniimpana kuin koskaan (tai ainakin tuntui siltä, siinä hetkessä). No, itse vaan noin yleisesti tykkään kontrasteista - on kiva nauraa ja kyynelehtiä vuoron perään, ja epäilen, että pelkästään hartaisiin lauluihin rajoittuva konsertti voisi tuntua hieman pateettiselta (tosin onhan Arjalla kai sellaisiakin täytynyt olla, kirkoissa?).

Pääosin konsertti parani minustakin loppua kohden, mutta ensimmäisellä puoliajalla oli ihan helmi hetki, Lapsi tuoksuu joululta, jossa Arja liikuttui itsekin kyyneliin. Ja heti perään iki-ihana Taivas sylissäni (Carola H:n Himlen i min famn, siis - en ole varma suomalaisesta nimestä, mutta odotan kovasti kuulevani sen ensi jouluna levyltä, kuten Arja lupasi). Konsertin lopun klassisen laulun puolelle mennyt osuus (Ave Maria ym) oli sanoinkuvaamattoman upea.

Avaruus käsikoreografioineen oli minusta ehkä aavistuksen turhankin teatraalinen, varsinkin encoreksi. Vaikka varsin hyvin tiedän, että encore suunnitellaan ja harjoitellaan etukäteen, niin se saisi tuntua hieman luontevammalta "yllätykseltä" - Arja voisi olla vielä täydellisemmin läsnä yleisölle eikä kadota sinne avaruuteen ;)

Arvostin Arjan avointa tyyliä ilmoittaa, ettei tällä kertaa tule yleisöä "halaamaan ja pussaamaan" - ei tarvinnut turhaan toivoa ja odottaa. Siihen päälle kun olisi vielä antanut virallisen luvan ottaa muutaman kuvan, kun konsertissa muuten oli periaatteessa kuvauskielto (veikkaan, etten ole ainut, jolle "nimmarijonon" tärkeä pointti - moikkaamisen lisäksi - olisi saada kuva muistoksi... )
  Lähetetty: 17.12.2009 kello 07.12 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
No niin, konserttikiertue on ohitse ja voi kommentoidakin sitten julkisesti, kenenkään odotuksia pilaamatta tai lisäämättä.

Jälleen onneksi konsertti parani loppua kohti eikä toisin päin. Eli jäi hyvä mieli molemmista kerroista. Kuulemani mukaan kovasti tykättiin siitä, että konsertista oli uskallettu jättää (kokonaan?) pois tonttu-hilipati-hillaa-laulut ja keskitytty hienompiin ja tunnelmallisimpiin joululauluihin. Eikä siten hypitty pitkin katsomoa lauleskelemassa! Hienoimman osuuden konsertista muodostivat ensimmäinen laulu ja viisi viimeistä. Tosin kaikki eivät tykänneet joulurunosta... (minun mielestäni se oli kuitenkin keskimääräistä kivempi joululauluvalinta).

Kuten pari vuotta sitten olin mieltä, on hienoa, jos joulutuotannoissa nähtäisiin Arjalla uskallusta jättää tonttulaulut ja muut kevyemmät kokonaan pois ja muodostaa harmoninen kokonaisuus syvällisemmistä joululauluista - ne kun sopivat Arjan saundiin ihan kivasti. Toivottavasti tulevaa joulusinkkua ei raiskata laittamalla B-uraksi joku tonttulaulu kunnon joulusanoman tappajaksi. Ja kuten muilta kuulin, aito iso orkesteri taustalle syntikan sijaan!

Jännitystä piisasi loppuun asti, mutta tulihan se Heli Ahvenainen-Saariston "Kuulen taivaan tiukujen soivan" vihdoin viimeisenä varsinaisena lauluna. Huh! :-)

Avaruuden tutut peilipallotehosteet (vrt. kiertue 2005, toisin tällöin peilipalloa ei käytetty juuri Finlandia-talon konsertissa) vaan uppoavat meikäläiseen. Vähällä saa parasta, kun on osaavat tekivät!

Kotkassa kosketinsoittajana oli Matti Paatelma, Helsingissä Petri Nikkinen. Kumpi lienee ollut vakituisempi kokoonpanon jäsen?
  Lähetetty: 15.12.2009 kello 13.05 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Lisää ensi vuoden keikkoja: 14.2.2010 Tampere-talo, Tampere (Iskelmägaala 2010). Kiitoksia Mikolle tästä keikkavinkistä! Lisään sen keikkalistakoosteeseen heti, kun joulukiireiltä ehdin.

Ilmoitattehan jatkossakin havaitsemistanne tulevista keikoista niin saamme keikkalistakoosteen pidettyä ajan tasalla. Helppo ilmoituslomake löytyy keikkalistasivun www.panuworld.net/arjaworld/info/keikat alareunasta.

Myös puuttuvista menneistä keikoista kannattaa ilmoittaa, jotta sivulle kertyvä keikkahistoria tarkentuu jälkitarkastelua silmälläpitäen.
  Lähetetty: 14.12.2009 kello 10.06 - Lähettäjä: Mia
Arja kertoo alkuvuoden suunnitelmistaan artikkelissa:

http://www.jyvaskylankaupunkilehti.fi/Uutiset/Kaikki-uutiset/Paauutiset/Arja-Koriseva-tulee-hehkeana-lavalle-vaikka-huussista
  Lähetetty: 13.12.2009 kello 21.47 - Lähettäjä: Päivi
Mistäs sinä tämän asian tiedät? Oletko kuullut luotettavalta taholta?
  Lähetetty: 13.12.2009 kello 21.13 - Lähettäjä: Elviira
Seuraava musikaali tulee olemaan myös Tampereella.
  Lähetetty: 12.12.2009 kello 07.16 - Lähettäjä: Mimmi
Kiitos kirjatiedoista, Hanna.
  Lähetetty: 11.12.2009 kello 19.47 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Miehikkälä
Tämän viikon Annassa näyttää olevan A 1990-luvun ilmiöistä kertovassa jutussa. Viime viikollahan Seurassa oli monen aukeaman juttu.
  Lähetetty: 11.12.2009 kello 14.52 - Lähettäjä: hanna
Kirja josta Arja puhui illan miesvieraan kanssa oli Carlos Ruiz Zafónin kirjoittama Enkelipeli ja sitä edeltänyt saman kirjailijan Tuulen varjo.
  Lähetetty: 10.12.2009 kello 14.01 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Nyt ei satu olemaan tuota Puoli seitsemää käsillä niin ei voi hakea vastausta edelliseen kysymykseen.

Sen sijaan kerron nyt tarkan ajankohdan, milloin viime sunnuntaina radiosta kaksituntisena ohjelmana kuultu Tangomarkkinoiden 25-vuotisjuhlakonsertti tulee aiempaa pidempänä pätkänä televisiosta.

Tulevat TV-ohjelmat:
To 24.12. 19.05 - 20.23 YLE TV2 Estradilla: Muistojen kultaamat joulut (uusinta viime vuodelta)
La 26.12. 15.15 - 16.30 YLE TV2 Tangomarkkinat 25 v: Konsertti

Eli tälläkin kertaa juhlakonsertista kuullaan vain "parhaita paloja"... Se, kuuluvatko Arjan kaikki esitykset näihin paloihin, selviää vasta tapaninpäivänä.
  Lähetetty: 10.12.2009 kello 11.46 - Lähettäjä: Mimmi
Muistaisiko joku mistä kirjoista/kirjailijasta Arja ja se miesvieras puhuivat Puoli Seitsemän ohjelmassa? Ei Sinuhe, mutta joku toinen kirja jota A sanoi lukeneensa. En kirjoittanut sitä ylös, ja nyt en muista. Olisiko jollain toisella jäänyt mieleen?
! Lähetetty: 05.12.2009 kello 21.39 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Helsinki
Huomenna tulee Radio Suomesta: Tangomarkkinat 25-vuotta: tangokuninkaalliset lavalla, alkaen kello kolme iltapäivällä. Ohjelma kestää 2 tuntia. Enpä itse tuota ole missään nähnyt mainostettavan. Onneksi äiti oli taas kuunnellut radiota. :-)
  Lähetetty: 04.12.2009 kello 18.16 - Lähettäjä: Ira
No nyt on nähty Arjaa televisiossa paljon. Monen vuoden edestä, mukavaa!
  Lähetetty: 27.11.2009 kello 23.16 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Wien, Itävalta
Tämän päiväinen Puoli seitsemän -ohjelma löytyy Areenasta ja lisäksi tulee onneksi uusintana maanantaina klo 10.15 (YLE TV1) (jollon sen saa helpommin talteen muiden tv-ohjelmien joukkoon kuin Areenasta tallentamalla).

Olisi siis taas pitänyt ennen matkalle lähtöä tarkistaa vaikkapa ArjaWorldin Arja-tv-ohjelmahaulla (Linkit-osastossa), että onko Arja jossain tv-ohjelmassa sillä aikaa kun on poissa... :-|

BTW. Katsoinpa sitten nyt kyseistä tv-ohjelmahakua täältä Wienin tunnelmallisilta joulutoreilta käsin ja taas löytyi yksi tuleva Arja-ohjelma lisää: uusinta viimevuotisesta Muistojen kultaamat joulut -konsertista jouluaattona klo 19.05!
  Lähetetty: 24.11.2009 kello 18.51 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Sattumalta samana päivänä: Ensimmäinen vuoden 2010 keikka on lisätty ArjaWorldin keikkalistaan!! :-) Eipä ehtinyt lista mennä ihan nollille, vaikka uhkaavilta näyttivätkin nuo tulevia keikkoja esittävät diagrammit. (Info/Keikkalistakooste)

Miia Krausen tekemä 21-minuuttinen radiohaastattelu on kuunneltavissa Satumaassa (niille, jotka eivät Yöradiota kuunnelleet, ml. minä): http://satumaa.yle.fi/audio/2025#htm

Poliisi on kuulustellut Arjaa liikennekäyttäytymisestä, lisätiedot: www.poliisi.fi/poliisi/lp/home.nsf/pages/BB005EF00C915D55C22576690029692D?opendocument#htm
  Lähetetty: 24.11.2009 kello 17.06 - Lähettäjä: manu78
Milla avaa hieman Arjan ensi vuotta virallisilla sivuilla. Käykääpä lukemassa...
  Lähetetty: 20.11.2009 kello 14.24 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Lisäänpä vielä, että Arjan virallisella etusivulla on uuden levyn ja konserttikiertueen web-mainokset. En ole aiemmin huomannut, mutta eivät liene kovin kauaa olleet vielä...
↓ Lähetetty: 20.11.2009 kello 14.15 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Eiku:
- Kohtauspaikka: Mestari sunnuntaisin (uusinta ke, 7 jaksoa jäljellä)
- Mutsis oli apina su 29.11. (uusinta ke 2.12.)
- Mansikkapaikka to 3.12. (uusinta 7.12. ja 8.12.)
- Kolmen kopla la 5.12. (uusinta 8.12.)
- Tartu mikkiin 2007-uusinta ke 9.12.
- Tangomarkkinat 25-vuotta -konsertti 26.12.
  Lähetetty: 20.11.2009 kello 14.12 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
La 05.12. 20.25 - 20.50 YLE TV2 Kolmen kopla
Äänessä laulajatar Arja Koriseva. Välissä kolme kovaa, Risto, Jukka ja Jari. Tulkittavana musiikin ihmeellinen maailma.

Arjaa pukkaa televisioon nyt sitä tahtia, että olen jo kotonakin kuullut ihmetyksen, että mikä sitä oikein vaivaa. Mutta pitäähän sitä nyt julkisuudessa olla uuden levyn ja juhlavuoden vuoksi, kun taas hetken huolitaan. :-)

Tiivistelmä tällä hetkellä aktiivisista mediajutuista (näistä en vielä ole tehnyt automaattisesti päivittyvää koostetta, kuten keikoista päädyin jo tekemään):
- Kohtauspaikka: Mestari sunnuntaisin (uusinta ke, 7 jaksoa jäljellä)
- Mansikkapaikka to 3.12. (uusinta 7.12. ja 8.12.)
- Kolmen kopla la 5.12. (uusinta 8.12.)
- Tartu mikkiin 2007-uusinta ke 9.12.
- Tangomarkkinat 25-vuotta konsertti joulun aikaan yhtenä pätkänä?

Tangomarkkinakonsertin lyhyet pätkät näyttävät ainakin toistaiseksi loppuneen eiliseen, sillä seuraavilla viikoilla torstai-iltoina on luvassa urheilulähetyksiä.
  Lähetetty: 17.11.2009 kello 20.50 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
A Millan kirjoituksen mukaan "Mutsis oli apina" -ohjelmassa puolentoista viikon päästä sunnuntaina. Ensi viikolla voi katsoa lisätietoja ohjelman sivuilta: http://ohjelmat.yle.fi/mutsis_oli_apina/

Uusi levy on siis Fredalla käyneillä, mutta ei kaupoissa kai sitten vielä saatavana. Mutta levyn tiedot on ilmaantuneet jo YLE:n Fono-tietokantaan, josta voi katsoa laulujen tekijät: www.fono.fi/Dokumentti.aspx?id=9b26e1ff-a9df-478d-8c76-0a957bc1c100&culture=fi - Vastaavaa tietoa löytyy myös ArjaWorldin "Arjan omat albumit listattuna" -listasta (jossa uusi sisältö, mm. tekijöiden nimet): www.panuworld.net/arjaworld/info/taulukot/arjacd.htm

Kuten Manu78 reilu pari kuukautta sitten epäili (www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?msg=1251894084#m) Arjan "Viiden tähden mies" on eri laulu kuin Caprin vuonna 2001 levyttämä samanniminen. Eikö enää siis keksitä omalaatuisia lauluja tai edes laulunnimiä? (Tai keksittiinhän sellainen, mutta mokattiin jälkikäteen, ks. www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?msg=1252247686#m :-()
  Lähetetty: 16.11.2009 kello 08.59 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Tänään Metrossa sitaatti ja kuva Anna-lehdestä sivulla 16. http://static.metrolive.fi/nakoislehdet/metro/MET20091116/

Iltalehdessä oli ilmeisesti perjantaina jotain juttua. Mitä muuta mediajulkisuutta tuli uuden levyn vuoksi?
  Lähetetty: 13.11.2009 kello 16.34 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Joulun 2007 "Tartu mikkiin" tulee uusintana Ke 09.12.
14.55 - 15.45 YLE TV2.

Virallisen foorumin vinkin mukaan Mansikkapaikka-ohjelmassa A Heikki Hietamiehen kutsumana vieraana To 03.12. 21.00 - 21.50 YLE TV2, Ma 07.12. 09.40 - 10.30 YLE TV2, Ti 08.12. 18.00 - 18.50 YLE TV2. Milla puhuu uusinnasta, mutta itse olen kyllä missannut sitten sen ensiesityksen. Ei millään pysty muistamaan...
  Lähetetty: 13.11.2009 kello 12.00 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Tuleva musikaali ei yksinään selittäne alkavan vuoden esiintymistyhjiötä, sillä keväällä alkavista musikaaleista pitäisi ruveta olemaan jo tiedot ja esiintyjät julkistettu...?

Eilinen "levynjulkkarikeikka" oli pirteä yllätys. Tunnelma oli hyvä, osittain varmaan sen vuoksi, että mitään tungosta ei ollut, mutta ei myöskään liian autiota. Orkesterina oli Nikkinen, Lindström, Lehtonen, Jalonen, Rantatalo + taustalaulajana Jutta Annala. Lisätaustalaulusta esiintymislavan ulkopuolelta huolehti innokkaasti Arjaa fanittaneet tangokuninkaalliset Hallikainen ja Lämsä. :-) Arja aloitti ennakkotiedoista poiketen jo 22.35 :-) (ei kannata koskaan tulla viime tingassa keikkapaikalle). Musiikkimessujen A-keikan kävijöille ilta oli myös edullinen, eikä tarvinnut kuivin suin olla...

Eli Ile Vainion PR-työ toimi ainakin minun osaltani. Kiitokset Edelille tällaisesta levynjulkistamistapahtumasta!

Kaikki laulut kuultiin illan kahden setin aikana, mutta levyä en ole ehtinyt vielä kuuntelemaan. Kotona laitteet näyttävät hajonneen käyttämättömyyttään... :-( Onneksi löytyi kiertotie aamun kiireessä, joten pääsee vihdoin töiden jälkeen kuuntelemaan.
  Lähetetty: 12.11.2009 kello 17.10 - Lähettäjä: Ira
Arja paljasti Anna-lehdessä, että on menossa jälleen musikaaliin.
  Lähetetty: 12.11.2009 kello 16.03 - Lähettäjä: Kiia
Veikkauksen etusivulla voi osallistua arvontaan, jossa jaetaan lippuja Arjan joulukonserttiin Turkuun. Arvontaan voi osallistua veikkauskortin numerolla.
  Lähetetty: 12.11.2009 kello 13.51 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Arja uudessa Annassa; netissä jonkin verran jutusta ja muutama kuva: http://plaza.fi/ellit/muoti-ja-kauneus/anna/lehti-ja-toimitus/arja-koriseva-oman-kylan-tytto - Nytkö lehtijuttu on jo haastateltu ja kuvattu kotipihalla? Se olisi lavennus Arjan aiempaan linjaan.
  Lähetetty: 10.11.2009 kello 20.04 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Keski-Suomen nenäpäiväpelleily löytyy Areenasta pätkän http://areena.yle.fi/video/542617#a kohdasta noin 33 min. Taustalla laulaa Pete Parkkonen. Pätkä loppuu tietenkin Arjan nauruun.
  Lähetetty: 10.11.2009 kello 11.40 - Lähettäjä: Mimmi
Kas vaan, tällainen uutinen on jäänyt ihan huomaamatta. No, täytyy spekuloida jotain ihan muuta.....hihi....
  Lähetetty: 09.11.2009 kello 19.50 - Lähettäjä: hanna
Arja toki voi osallistua Tanssii tähtien kanssa - kilpailuun, mutta ensi vuonna, aikaisemmista vuosista poiketen, tanssikisaa ei kilpailla keväällä vaan mahdollisesti vasta ensi syksynä. Asiasta oli ainakin Iltalehdessä elokuussa.
  Lähetetty: 09.11.2009 kello 16.40 - Lähettäjä: Ira
Toivottavasti Aikku nähdään Tanssii Tähtien kilpailussa. Sinnehän hän tanssi taitoisena sopisi oikein hyvin. Katotaan kuin käy..
  Lähetetty: 09.11.2009 kello 11.44 - Lähettäjä: Mimmi
Uskoisin, että A osallistuu "Tanssii tähtien kanssa"- kilpailuun tulevana kautena. Niin hanakasti hän viime keväänä kävi ohjelmaa paikan päällä seuraamassa. Tämä on vaan omaa spekulaatiotani, ei perustu mihinkään muuhun seikkaan kuin siihen, että keikkakalenteria ei julkisteta keväälle, eikä A vihjaile mitään ensi vuodelle, kuten aina ennen on tehnyt.
  Lähetetty: 09.11.2009 kello 08.38 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Katsos, Mestarin sivut kuvineen on jo luettavissa: http://ohjelmat.yle.fi/mestari/#etusivu. A vilahtaa luonnollisesti myös ko. sivuilla katsottavissa olevassa ohjelmatunnuksessa.

Tähän asti olen etsinyt niitä "Kohtauspaikka"-nimen alta, josta löytyy vain edellisen Mestari-sarjan sivut. Onneksi kirjoitin ajattelemattomuuttani osoitteeseen "mestari" enkä "kohtauspaikka".
  Lähetetty: 09.11.2009 kello 08.29 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Tälle vuodelle vaan löytyy lisää keikkoja, mutta ensi vuodelle ei vielä ainuttakaan huhua! Mitä mahtaa olla Arjan suunnitelmissa ensi vuodelle? Kuka löytää ensimmäisenä ennakkotiedon ensi vuoden puolella olevasta esiintymisestä?

Vanhoja äänilevyjä olisin ensimmäisenä etsinyt Huuto.netistä, mutta sielläkään ei tällä hetkellä ole mainittua joululevyä CD-levynä tarjolla.

Perjantain Nenäpäivän maratonlähetystä en ole vielä ihan loppuun asti harpponut, mutta ainakin noin kello 22.40 tuli odotettu perinteeksi muodostunut Keski-Suomen nenäpäivämusiikkivideo, jossa A tietenkin mukana pelleilemässä. Siltä, onko se mukana Areenassa olevissa "parhaissa paloissa", en tiedä, koska Areena ei toimi.

YLE Keski-Suomen sivuilla kannattaa siksi myös aina vierailla Nenäpäivän aikaan: http://yle.fi/alueet/keski-suomi/2009/11/nenapaiva_show_valmistuu_1137024.html http://yle.fi/alueet/keski-suomi/2009/11/yle_keski-suomen_nenapaiva_tuotti_kymppitonnin_1141940.html

Tangomarkkinoiden juhlakonsertit ovat tosiaan ilmestyneet Areenaan, alunperin niitä ei siellä ollut katsottavana. Esim. 15.10. esitetyn Sinitaivas-esityksen voi katsoa vielä muutaman päivän ajan. http://areena.yle.fi/video/512426#a

Reminder: Mestari-sarja alkaa ensi sunnuntaina! Facebookissa havaittu joitakin kuvia ko. sarjan kuvauksista, ainakin parissa myös A.
  Lähetetty: 09.11.2009 kello 07.47 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Helsinki
Arja on uuden Iltalehden TV-jätin kannessa.
  Lähetetty: 09.11.2009 kello 00.19 - Lähettäjä: maikki
Hei! Olen kovin ihastunut Arjan 90-luvun alussa ilmestyneeseen joululevyyn "Saa joulu aikaan sen"! Sattuisiko joku tietämään, mistä levyä vielä saisi?
  Lähetetty: 08.11.2009 kello 11.56 - Lähettäjä: Ira
Yle Areenassa voi katsoa esitetyt tangokonserttipätkät, sinne vaan katsomaan.
Mielestäni Minä taistelen kappale oli heikko. Arjan hitti näyttää odottavan jälleen itseään. Arjan persoona ja laulutaito taitaa olla se mikä kantaa eteenpäin.
  Lähetetty: 07.11.2009 kello 10.10 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tangomarkkinoiden 25-vuotiskonserttisarja jatkuu ja A esitti taas toissapäivänä "Rannalla". Kyseessä ei kuitenkaan ole puhtaasti alkusyksyn ohjelmien uusinnat, vaan tässä pätkässä oli eri yhdistelmä esityksiä kuin yhdessäkään aiemmassa. Eli jos joku esitys jäi katsomatta, nyt sitä kannattaa torstai-iltaisin odotella uudelleen esitettäväksi.

Toimittajat ovat käyneet näillä sivulla jo pitkään, moni varmaan muistaa Tuomas & Juuso experiencen haastattelun (2005), jossa Arjaa hiillostettiin näiden sivujen sloganista. Sen seurauksena muutinkin sloganissa sanan "riippumattomat" (Arjan virallisesta tiedotuksesta ~) sanaksi "epäviralliset".

Tällä kertaa voisi harkita jotenkin merkkaavansa Jutut-osion ikivanhoja sivuja historiallisiksi jäänteiksi - ne kun ovat oman aikansa tuotteita, eivätkä enää ole kovinkaan relevantteja.
  Lähetetty: 06.11.2009 kello 22.18 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Helsinki
Surffailun tuloksena löytyi vielä uusi keikka Paltamon kirkossa 13.11 vapaan pääsyn kera: www.paltamo.fi/yleista/Tapahtumat/Marraskuun_tapahtumakalenteri.htm#++
  Lähetetty: 06.11.2009 kello 22.04 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Helsinki
Edelin sivuilta löytyy nyt Minä taistelen -levyn biisilista: www.edel.fi/album/albumShow.aspx?id=c78e2fb3-917d-4ad8-9a74-591d22f31773#++
  Lähetetty: 02.11.2009 kello 16.26 - Lähettäjä: Ira
Joo, kyllähän noi Arjan mainosjutut haastatteluissa on todella ärsyttäviä. Krisse pisti kyllä Arjaa ihan viis nolla.Välillä tuntuu, että Arja haluaisi itse haastatella, kuin olla haastateltavana.
  Lähetetty: 02.11.2009 kello 11.49 - Lähettäjä: Mimmi
Katsoinpa minäkin Salmiset. Voi Arjaa. Onko niin, ettei tästä naisesta todella saa mitään irti? Iänikuinen, "Spede nauhoitti nauruani"-juttuko on kiinnostavinta, mitä Arjassa on????Siis ei mitään keskustelua????Ja se konserttien tyrkkymainonta. Jäi melkein vastenmielisyyden tunne. Parempi olisi, jos Arja vaan laulaisi.
  Lähetetty: 02.11.2009 kello 10.26 - Lähettäjä: Marita
Miltäs Panu tuntuu, kun Krisse oli käynyt tutustumassa sivuihisi? ;)
! Lähetetty: 01.11.2009 kello 21.45 - Lähettäjä: sirpaelina
Hei!

Sattuisikon kenelläkään olemaan joutilasta joululaulkirjaa "Taas kaikki kauniit muistot"????

Täällä olisi kyseisen kirjan tarpeessa (Se kirja on painos loppuunmyyty.. ei saa kirjakaupasta) musiikinope.

Ota yhteyttä jos haluat luopua kohtuuhintaan kys. opuksesta"
  Lähetetty: 30.10.2009 kello 21.58 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Eilen tuli taas pätkä Tangomarkkinoiden 25-vuotisjuhlakonsertista, jossa A lauloi "Onnemme kyyneleet" yhdessä konsertin muiden esiintyjien kanssa. A lauloi, kuten levytetyssäkin versiossa, laulun ensisäkeet. Tuo vuorottainen laulaminen näytti kuvan kanssa paljon luontevammalta kuin levyllä, ehkä siksi, että äänestä ei (en) kaikkia Tangokuninkaallisia tunnista.

Luulin ko. ohjelmasarjan loppuvan eiliseen loppulauluun, mutta näyttää se ohjelmatietojen mukaan edelleen vaan jatkuvan TV2:n torstai-illoissa. Eihän se konsertti mikään maraton ollut, joten rupeavatko he jo uusimaan aiempia pätkiä?

Viime lauantaina radio Voicen kuuntelijat saivat kuulla Arjan suoran haastattelun kahden jälkeen. Tämä tehtiin musiikkimessujen "Voice-kahvilassa" heti nimmarikeikan jälkeen. Niinpä paikalla oli moni Arjan takia/mukana messuille tullut kuuntelemassa Arjan jouluaiheiset jutut ihan livenä; mm. Herra Karmala tarkkaili mitä vaimo tällä kertaa löpisee. - Kaipa se joulun aika on sitten alkanut, kun aiheesta haastattelujakin jo tehdään... :-)

Ne Salmiset tulee huomenna ja kahden viikon päästä sunnuntaina 15.11. alkaa jo keväällä esille tullut Kohtauspaikka: Mestari -sarja, jossa A mukana.
  Lähetetty: 30.10.2009 kello 16.25 - Lähettäjä: Ira
Muuten kertokaa, millä kanavilla olette kuulleet Arjan uusia kappaleita soitettavan? Itse en ole kuullut vielä yhtään uutta kappaletta.
  Lähetetty: 30.10.2009 kello 16.18 - Lähettäjä: Ira
Totta puhut ja kaikki tuo on vain lisääntynyt. Mutta on se kiva katsoa Arjan sekoilua silti...
  Lähetetty: 30.10.2009 kello 12.58 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Espoo
Aikun terveiset päivittyneet 28.10. virallisilla sivuilla.
  Lähetetty: 30.10.2009 kello 12.43 - Lähettäjä: Ärsyyntynyt
Ei hyvä jumala tuota riekkumista, mitä ystävämme A esittää!
Oon ollu fani vuodesta -88, eli vuotta aijemmin kuin kruunaus tapahtui kävin jo keikoilla. Tartu mikkiin-ohjelmassa oli Aalla taas hauskaa. Niinkuin aina. Ketään ei vaan voi oikeasti naurattaa niin paljon, ja joka tilanteessa. Ei vaan voi. Ja se itsensä esille tuominen, muitten lyttääminen on jotakin todella noloa. En muista, mikä laulu oli kyseessä, kun kaikki 4 kilpailijaa oli "lavalla" niin eikös A ängennyt ihan eteen ja flirttaili kameralle vaikkei osannut edes sanoja..
Muut kilpailijat oli luonnollisia, ja huomioivat yleisönkin. A rakastaa kameraa, se on huomattu. A rakastaa huomion keskipisteenä olemista, sekin on huomattu. Mutta voiskos antaa tilaa muillekkin?? Ja nauraa aidosti?
  Lähetetty: 28.10.2009 kello 11.08 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Tartu mikkiin -ohjelman sivuilla kannattaa käydä näin ohjelman jälkeenkin, sillä siellä on video, jossa A (ja Risto) vastaa yleisön kysymyksiin. http://ohjelmat.yle.fi/tartumikkiin/jaksot/osa_96#w

Muistakaa myös Mimmin aiemmin kertoma Ne Salmiset -ohjelma tämän viikon lauantaina. Jakson vieraat selviävät täältä: www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/viihde/ne_salmiset/uutiset?983710#w
  Lähetetty: 24.10.2009 kello 00.26 - Lähettäjä: Päivi
löysin taas netistä Arjasta olevia juttuja.


http://yle.fi/alueet/keski-suomi/2009/09/huikea_tahtisade_nenapaiva_showssa_1001368.html

http://yle.fi/alueet/keski-suomi/2009/09/nenapaivan_gaala_2008_1001040.html
  Lähetetty: 23.10.2009 kello 17.20 - Lähettäjä: hanna
Tuohon kuvaan olen törmännyt menneen kesän aikana ainakin kerran Iltalehden TV-jätissä (olisiko nyt ollut Yhteensattujat ohjelman mainostamisen yhteydessö) tai Iltasanomien TV-liitteessä. Muistelen nähneeni sen myös toisenkin kerran, en vain muista missä.
  Lähetetty: 23.10.2009 kello 16.09 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Virallisella foorumilla mainittu Iltalehden Nenäbingojuttu löytyy myös netistä: www.iltalehti.fi/teevee/2009102210451045_tv.shtml#aw

Mukana jutussa on kuva, jollaista en muista aiemmin nähneeni. Onkohan kyse uusista promokuvista (ei k...) vai jostain arkistojen "helmestä"?

Ja tosiaan, Iskelmän synttäriristeilyn kuvagalleriaan on lisätty kuvia, mukana nyt myös A. Tämänkin huomasin vain virallisen keskustelun ansiosta.
  Lähetetty: 23.10.2009 kello 15.55 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Espoo
Tänään musiikkimessujen mainos Metron Live-liitteessä (koko keskiaukeama).
  Lähetetty: 22.10.2009 kello 08.55 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Tänään taas musiikkimessujen mainos Metro-lehdessä.
  Lähetetty: 21.10.2009 kello 10.40 - Lähettäjä: Mimmi
Eppu Salminen mainitsi radiohaastattelussa (Radio Nova) Arjan olevan Ne Salmiset-vieraana kauden toisessa ohjelmassa. Eli viikon päästä lauantaina. Jää nähtäväksi, toteutuuko.
  Lähetetty: 20.10.2009 kello 18.06 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Helsinki
Tämän päivän Metrossa on Musiikkimessujen mainos Arjan kuvan kera. Lehteä voi lukea myös netissä, kuva on sivulla 9: http://static.metrolive.fi/nakoislehdet/metro/MET20091020/
  Lähetetty: 20.10.2009 kello 14.34 - Lähettäjä: Jaana
Tangomarkkinat 25 v. esitetään kuulemma jouluohjelmistossa kokonaisuudessaan 26.12. Tämän tiedon sain TV 2:lta kun valitin, ettei niitä pätkiä muista katsoa ja jää Aikut väliin. Editoinnin takia silloin jokin nyumero voi jäädä kuulemma pois, mutta eihän ne sentään Aikkua poista...
  Lähetetty: 19.10.2009 kello 19.26 - Lähettäjä: Ira
Olen siis liian aikaisessa, sori! Täytyy yrittäää vaikuttaa Iskelmään vaikka toiveella.
  Lähetetty: 19.10.2009 kello 19.25 - Lähettäjä: Päivi
Arjan uusi levy ilmestyy vasta 18.11

Voit toivoa Iskelmässä Arjan kappaleita.
  Lähetetty: 19.10.2009 kello 19.20 - Lähettäjä: Ira
Onko joku jo saanut levyn käsiinsä? Pitäis varmaan tulla kauppojen hyllyille piakkoin.
Jännä toi Iskelmä radio, kun ei soita Arjaa. Mistä lie johtuu?
  Lähetetty: 19.10.2009 kello 19.11 - Lähettäjä: Päivi
No,jos nyt joku ei ole kuullut A:n uusia kappaleita,kannattaa TV avata kanavalta 16,niin siellä on lisäohjeita,mikäli haluaa toivoa esim. Arjan uusia biisejä,kuten esim. Yövieras ja Elämä tekee tän.
:D
  Lähetetty: 19.10.2009 kello 16.25 - Lähettäjä: Marita
Itsekin ihmettelin, miksi Arjasta ei näy ainuttakaan kuvaa tai videonpätkää Iskelmän risteilygalleriassa. Mutta ennen risteilyä kuulin Arjan puhelinhaastattelun, missä mainittiin useaan otteeseen hänen olevan yksi risteilyn esiintyjistä.
  Lähetetty: 19.10.2009 kello 08.27 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
No, sitten muutamia kysymyksiä, joihin etsitään vastausta:

Palaan vielä tuohon toissa viikolla esitettyyn Juhlakonsertin laululistaan. Oliko Arjalla tosiaan vielä joku tilausnäytös "20 vuotta kuningattarena" -konsertista Huittisten viimeisen yleisesti tiedossa olleen juhlakonsertin (su 4.10.) jälkeen? Salapoliisintyö ei ole vieläkään löytänyt mitään merkkejä sellaisesta.

Eksu ei lienee ihan turhaan asiasta närkästynyt, kuitenkin A-piireissä on pidempään pyörinyt (kuin minä). :-) ??

Oliko A mukana Iskelmän synttäriristeilyllä lopulta? Häntä ei näy Iskelmän Gallerian kuvissa eikä videossa; mutta onko Galleriassa kyse vain suosittujen esiintyjien suosiminen vähemmän suosittujen kustannuksella? ;-)

BTW. Nimimerkin pitää tälle taululle kirjoittaessa olla muutaman kirjaimen mittainen, jotta karsiutuvat pois ne, jotka heittävät nimeksi pari sattumanvaraista merkkiä... Eli jos ei ole viesti tahtonut mennä lävitse, niin siinä syy.
↓ Lähetetty: 19.10.2009 kello 08.06 - Lähettäjä: Ylläpito
Nappasin edeltävän viestin (18.10.2009 klo 21:46:38) varmuuden vuoksi pois tältä taululta, jottei vaan voisi kukaan tulkita, että tällä foorumilla mainostetaan äänitteiden monistamista ilman korvauksia oikeuksien omistajille. (Tämä varotoimena, sillä harrastuspohjalla ei ole varaa testauttaa raastuvassa onko webbifoorumin pitäjä syyllistynyt mihinkään, jos ei puutu tuollaiseen viestiin.) Muutenkin taas on maksettu ArjaWorldin vuosimaksut Sveitsiin (onneksi verovapaata) ja Akaaseen ihan omasta taskusta. :-)

Asiasta toiseen: Kaikenlaiset yleiset kysymykset pitää aina esittää tällä ilmoitustaululla, eikä yrittää lähetellä niitä henkilökohtaisesti sähköpostilla tai palautelomakkeella. Pääsen helpommalla ja saatte vastauksen nopeammin, kun kirjoittelette tänne taululle, koska muutkin voivat vastata!

Ja lopuksi yksi vastaus näihin tiskin alta esitettyihin kysymyksiin: viime torstain Tangomarkkinoiden 25-vuotisjuhlakonsertin Sinitaivas-esitystä ei YLE Areenasta löydy.
  Lähetetty: 18.10.2009 kello 19.13 - Lähettäjä: Ira
Kuuntelen aika usein Iskelmää töissä ja Arjan laulut ei juuri soi. Uusi sinkku on jäänyt ihan vieraaksi. Uutta levyä saa jo kaiketi ensi viikolla?
  Lähetetty: 18.10.2009 kello 18.06 - Lähettäjä: Päivi
Se on vasta 12.11 ne levyjulkkarit.

Etkö ole kuullut Iskelmästä kuultavan sitä Yövieras-laulua?
  Lähetetty: 18.10.2009 kello 17.40 - Lähettäjä: Ira
Oliko ketään uuden levyn julkistamistilaisuudessa? Vai oliko se vielä? Kertokaa..
Uuden levyn sinkkua ei ole kertaakaan soitettu Iskelmässä, ihan ihmettelen.
  Lähetetty: 16.10.2009 kello 13.29 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
A oli eilen jälleen TV2:n Tangomarkkinoiden juhlakonserttipätkässä, nyt laulamassa Sinitaivaan yhdessä Marita Taavitsaisen, Eija Kantolan ja Jari Sillanpään kanssa.

Edellisen kerranhan A nähtiin ko. ohjelmasarjassa 24.9.2009 laulamssa "Rannalla". Liekö vielä tulee jotain lisää?
  Lähetetty: 15.10.2009 kello 13.42 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
A Ilta-Sanomissa tänään. Netissä teaseri: www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1741144. (Lähde: virallinen keskustelu)
  Lähetetty: 08.10.2009 kello 18.41 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Viimeinen Juhlakonsertti oli viime sunnuntaina Huittisissa, joten juuri edellä mainitusta syytä em. laululistaa ei vielä viime viikolla julkaistu. Nyt ko. konsertti on historiaa, joten on aika siirtyä muistelemaan sitä koko porukalla. ("Salaisuus" on paljastunut vain, jos jäljellä on joku keikkalistoihin merkitsemätön salakonsertti.)

Kuten virallisella sivulla on mainittu, Edelin sivuille on lisätty kuva Minä taistelen -levyn kannesta: www.edel.fi/album/albumShow.aspx?id=c78e2fb3-917d-4ad8-9a74-591d22f31773#aw. Yövieras on mukana myös Iskelmän uudella 20 radiohittiä -levyllä ja Arja on tietenkin mukana kansikuvan kollaasissa toisella uudella kuvalla: www.iskelma.fi/?area=ajankohtaista&iidee=10500000000134711#aw. BTW. Kumpikaan kuva ei ole juhlakonsertissa myydyssä sinkussa, joten mielenkiinnolla odotamme milloin näitä uusia kuvia ilmaantuu arvioitavaksemme lisää...
  Lähetetty: 08.10.2009 kello 17.33 - Lähettäjä: Eksu - Sijainti: Pohjoinen
Hei, ei oikein kiva ole ennakkoon lukea ja tietää Juhlakonsertin lauluja... kun sitä menee kuin näytöstä katsomaan ja odottaa, mitä sieltä on tulossakaan... -E-
  Lähetetty: 08.10.2009 kello 12.21 - Lähettäjä: Annukka
Kirjoittelin huvikseni ylös Helsingin (29.9.) 20v. Juhlakonsertin laulut. Kommentoikaapa, onko muilla paikkakunnilla ollut eroja biisien välillä.

1. Enkelin Silmin
2. Kultaiset korvarenkaat
3. Rannalla
4. Sulle silmäni annan

5. Potpuri: (Lattari vieköön... :)
Taakse Taivaan rannan
Pieni kultainen avain
Naisen tie
Kuningaskobra

6. Olet kastetta maan

Puvun vaihto (valkoisesta vihreään)

7. Tuulen värit
8. Kun ilta saapuu kaupunkiin
9. Kun minuun kosketat
10. Kun aika on

Väliaika

1. Minä taistelen
2. Yövieras
3. Elämä tekee tän
4. ?Entä huomenna?

5. Puu, penkki ja puistotie
6. Jotain jää (istuen lavan reunalla)
7. Tää tunne meille jää

Puvun vaihto (punaisesta musikaalikuteisiin)

8. Musikaalipotpuri:
Laulavat sadepisarat
Yö saapuihan taas
Mikä voi olla sen mukavampaa
Totta olla uskomatonkin voi
Timanteilla mut vain saa

Puvun vaihto (pinkkiin)

9. Rakastunut nainen
10. Muisto

Encorena: Minun tieni
  Lähetetty: 05.10.2009 kello 10.52 - Lähettäjä: Marita
Jos kuulin oikein, Arjaa haastatellaan puhelimitse nyt kohta eli klo 11 jälkeen Iskelmäradiossa liittyen Iskelmän sunnuntaiseen synttäriristeilyyn!
  Lähetetty: 29.09.2009 kello 22.52 - Lähettäjä: Päivi
Tämän päivän Turun Sanomissa on artikkeli: Ison estradin kuningatar:Koriseva keikalla Turussa.

Tässä jutussa on kerrottu mielipiteet illan konserttiohjelmasta.
↓ Lähetetty: 29.09.2009 kello 14.40 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Milla on kertonut virallisessa keskustelussa uuden levyn nimeksi "Minä taistelen". Edelin sivuja ei vielä ole päivitetty, mutta siellä julkaisupäivä on 18.11. Sivun päivittymistä odotellessa voi katsoa Hittiparaati 13:n TV-spotin: www.edel.fi/fileDownload.aspx?id=3dc06f54-10fa-455f-ada2-0c948111f0c0
  Lähetetty: 28.09.2009 kello 03.51 - Lähettäjä: Päivi
Elävään arkistoon on taas lisätty 1 video,jossa Viheltävä Suhonen viheltää säestäen kitaralla kpl:een Sade. Tämä on NÄYTÖNPAIKKA-ohjelmasta,jota Arja Koriseva juonsi 90-luvulla.

http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=30&t=843&a=7681
  Lähetetty: 27.09.2009 kello 14.39 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Onneksi sekin löytyy netistä: www.ts.fi/arkisto/haku.aspx?ts=1,0,0,0:0:633905,0#aw

Liekö toimittaja surffannut täällä päin, kun oli takertunut sanaan "arjallistaa" (eli "koristella" ;-)), joka lienee peräisin noista vuosituhannen vaiheen kännykkäjutuistani (ks. Jutut-osio). PS. ko. puhelin toimii yhä (ja 100× paremmin kuin nykyajan temppuilevat ja hitaat luurit), mitä nyt kulmista on ruvennut paloja rapisemaan ihan konkreettisesti.
  Lähetetty: 27.09.2009 kello 14.22 - Lähettäjä: Päivi
Unohdin kertoa,että Arjasta on juttua Turun sanomien Extrassa.
  Lähetetty: 27.09.2009 kello 11.53 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Kiitoksia näistäkin linkeistä! Tuon Putkilahden artikkelin perusteella muistinkin etsiä juttuja Arjan viime kevään projektista Luhankalaisen Tammijärven koulun oppilaiden kanssa. Aiheesta löytyikin kiva blogi kuvien kanssa: http://lutablakemusikaali.blogspot.com/#aw (Kuvien etsijöille tiedoksi: A ainakin kolmessa kuvassa niin harjoituksissa kuin esityksessä.)

Kyseistä produktiota esitettiin Tammijärven koululla keväällä muutaman kerran, tarkat esityspäivät löytyvät vuoden 2009 keikkalistakoosteesta. (Nyt rupeaakin olemaan myös nuo alkuvuoden keikat melkoisen hyvin taltioitu tuohon keikkalistaan www.panuworld.net/arjaworld/info/keikat?v=2009)

Virallisen keskustelun perusteella tänään Aamulehdessä jotain, netistä löytyy tiivistelmä ko. jutusta:
www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/ihmiset_paajutut/9293850.shtml#aw

Aiemmin listasin muistutukseksi tulevat TV-ohjelmat. Nyt vuorossa tulevat radio-ohjelmat:
- Nenäpäivän gaala suorana Radio Suomessa 4.11.2009
- Tangomarkkinat 25-vuotisjuhlakonsertti Radio Suomessa (tuleekohan tätä koskaan, enpä usko)
  Lähetetty: 27.09.2009 kello 00.06 - Lähettäjä: Päivi
Tässä hieman netistä löytyneitä bongauksia:

http://www.napis.com/webmaker/global/print.asp?pid=46&lang=
http://www.putkilahti.net/k090622e.php
http://www.uutisvuoksi.fi/Kulttuuri---Teatteri/2008/03/20/Mik%E4+voi+olla+sen+mukavampaa/200854985371/19
http://turhatjulkkikset.com/teatteria.htm
http://tv2.yle.fi/juttuarkisto/paivittaiset-ohjelmanostot/syksyn-kotimaiset-sarjat-2009
  Lähetetty: 25.09.2009 kello 20.35 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Jep, ja taas löytyi lisää uusia keikkoja, joita ei ole virallisessa keikkalistassa: lokakuussa Helsingissä ja marraskuussa Liperissä. www.panuworld.net/arjaworld/info/keikat

+ Lehtilinkkeihin lisäsin pari "uutta" sivun viimeisiksi: www.panuworld.net/arjaworld/linkit/lehdet/linkit.htm Kuvalinkkisivulla on taasen linkki viimevuotisen Jyväskylän Nenäpäivän gaalan kuviin.

+ Viime viikon torstaina Radio Keski-Suomessa ollut haastattelu ei ollut netissä kuunneltavissa vielä torstai-iltana. Jos etsit sitä turhaan silloin, kannattaa nyt käydä haastattelun nettisivulla uudelleen. Suora linkki löytyy media-osastolta: www.panuworld.net/arjaworld/linkit/media.htm

+ Viime viikolla nauhoitettu Tartu mikkiin tulee ulos pe 16.10. (uusinta 17.10.)

Bonuksena muistutukset tulevista TV-ohjelmista (näissä ei mitään sellaista, josta ei jo aiemmin ole ollut puhetta):
- Suomen paras kuoro 3.10. (+ useampi uusinta)
- Kohtauspaikka: Mestari
- Tangomarkkinat 25-vuotta -konsertin pätkät torstaisin (tästä konsertista luvattiin myös Radio Suomen taltiointi, liekö jäänyt kuitenkin pois?)
  Lähetetty: 25.09.2009 kello 13.18 - Lähettäjä: Marita
Arja näyttää olevan 12.11. esiintymässä Helsingissä Freda51:ssä
  Lähetetty: 25.09.2009 kello 11.36 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Viime viikon Hesarin NYT-liite lupasi Arjaan liittyvää juttua tänään ilmestyvään numeroon (pahoittelen, unohtui kirjoittaa tästä ennakkotiedosta).

Kuten Fanclubin viestistä virallisella foorumilla voi lukea, A pääsi tämän päivän NYT-lehden kanteen. Myös netissä on juttua: www.hs.fi/juttusarja/viikonjuttu/artikkeli/Rikos+ei+vanhene+koskaan/1135249554574#aw
  Lähetetty: 25.09.2009 kello 01.17 - Lähettäjä: Mimmi
Illan tangomarkkinapätkässä Arja oli kaunis ja lauloi hyvin. Jos vielä oppisi kameran kanssa esiintymisen, kaikki olisi täydellistä. Arja jahtaa kameraa katseellaan ja se häiritsee kamalasti.
! Lähetetty: 24.09.2009 kello 20.34 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tänään Tangomarkkinoiden juhlakonserttipätkässä vuorossa Rannalla, varmaankin A sen joutui esittämään. Kivahan olisi kuulla niitä vähemmän kuultuja tangoja Arjan laulamana ennemmin... Ohjelma alkaa viiden minuutin päästä YLE TV2:ssa.

Huomaattehan sunnuntaina lisäämäni keikat keikkalistassa (Tallink ja Freda51), ne tosin olivat jo tuttuja virallisista foorumia tarkoin lukeneille.
  Lähetetty: 18.09.2009 kello 13.55 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Hyvä juttu, konsertista tulee siis enemmänkin kuin yksi tällainen 20-minuuttinen pätkä, jota pelkäsin aiemmin (www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?msg=1251434885#m)... :-)

Alla mainittua Radio Keski-Suomen haastattelua selaillessani satuin huomaamaan Arjalla esiintyvän Jyväskylässä marraskuussa, jota ei ole merkattu keikkalistoihin. Nyt on lisätty: www.panuworld.net/arjaworld/info/keikat
  Lähetetty: 17.09.2009 kello 19.20 - Lähettäjä: Päivi
Tästä päivästä lähtien tulee joka torstai 20 minuuttia kesän tangomarkkinoiden 25vuotisjuhlakonsertista pätkä,aina jatkuen loppuvuoteen asti. Klo:20.40,TV2.

Ja kuulemma oli ollut tänään radiohaastattelussakin.
↓ Lähetetty: 06.09.2009 kello 17.34 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
- "Yövaras"-nimistä laulua ei vielä ole kukaan tehnyt, eikä vielä tällä kertaakaan.
- "Yövieras"-nimellä lauluja löytyy seuraavilta säveltäjiltä: Koponen Jarmo Onni Antero (1988), Kuusisto Taneli (1975), Puurtinen Aija Tuulia (1995) ja myös trad. sävelmä löytyy.
On tapana sanoa, että kaikki hyvät laulut on jo sävelletty. Ainakin ilmeisesti kaikki laulujen nimet on jo keksitty.

Katsoinpa myös samalla tuota Arjan levyttämää "Minun tieni" -laulua. Arjan käyttämää tunnetuinta(?) Pertti Reposen suomennosta ei tosiaankaan ole yksikään nainen ennen Arjaa levyttänyt. (Ainoan naisen laulaman suomenkielisen version on levyttänyt Lasse Mårtensonin sanoituksella Arja Alho, joka vähemmän tunnetaan levylaulajana.)
  Lähetetty: 03.09.2009 kello 20.32 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Virallisessa keikkalistassa muutama uusi keikka lisätty sitten joulukonserttien ilmestymisen. Mukana mm. Tartu mikkiin -nauhoitukset vajaan parin viikon päästä. Innokkaimmat voivat kerätä sopivan porukan ja yrittää yleisöksi: http://ohjelmat.yle.fi/tartumikkiin/ilmoittaudu_yleisoksi

Toinen tuleva TV-ohjelma: La 03.10. 19.10 - 20.25 YLE TV2 Suomen paras kuoro (A vierailevana tuomarina)
  Lähetetty: 03.09.2009 kello 19.36 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Arjan uusi levy tulee juhlistamaan erästä merkkipäivää ;-) www.edel.fi/album/albumShow.aspx?id=c78e2fb3-917d-4ad8-9a74-591d22f31773 (eli levyn julkaisupäivämäärä on jo tiedossa)
  Lähetetty: 03.09.2009 kello 11.49 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Uudessa IL Ilonassa kannessa: "Arja Koriseva: Rakastan sienestystä". Kertokoon joku, mitä kansien sisältä löytyy...
  Lähetetty: 02.09.2009 kello 15.21 - Lähettäjä: manu78
Onko lisätietoja Pavilla kuulutetusta Viiden tähden mies -biisistä? Onko ihan uusi biisi? Kertoiko Aikku sen tekijää?

Nimittäin Capri (esiintyi Waldos's People yhtyeen taustalaulaja Moskovan Euroviisuissa) on levyttänyt saman nimisen kappaleen vuonna 2001 ilmestyneellä levyllään Kuun Morsian.

Epäilen kuitenkin, että nimi on vain sattumalta sama. Caprin biisin tekijä on Kari Salli.
  Lähetetty: 31.08.2009 kello 13.29 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Joulukonsertit ovat päivittyneet viralliseen keikkalistaan. Laitan ne myös "epäviralliseen" heti kun ehdin.
BTW. Vaikka virallisella listalla ei vielä olekaan, Pieksämäen Jouni Somero -konsertin liput ovat kuulemma jo myynnissä.
  Lähetetty: 30.08.2009 kello 02.59 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Marttilan ja Salon välillä
Tänään siis kesän päättäjäiset. Paikalla olikin todella paljon lavan edessä porukkaa. Alkavan syksyn kunniaksi Arjakin oli pukeutunut jo talvisten tanssitalokeikkojen tyyliin, mm. polven yli ulottuviin mustiin saappaisiin. Kotimaamme-laulun korvasi pykälää aikaisemmin esitetty ensiesitys, tällä kertaa nimellä "Elämä teki tän". Ensimmäisen setin lopuksi Rakkaus jää korvautui perinteisellä duetolla Ari Klemin kanssa. Ari on parantanut suoritustaan paljon viime vuosina, nyt ei tullut kai ainuttakaan virhettä tai epäröintiä sanoissa. :-) Kiitos kesästä kaikille!
  Lähetetty: 28.08.2009 kello 12.47 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Espoo
Aikun terveiset ovat päivittyneet virallisilla sivuilla 26.8.
  Lähetetty: 28.08.2009 kello 07.48 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tangomarkkinoiden juhlakonsertista tulee 20-minuuttinen pätkä syyskuussa:
YLE TV2 - Torstai 17. syyskuuta 2009
20.40 Tangomarkkinat 25 v.
Parhaita hetkiä Tangomarkkinoiden 25-vuotisjuhlakonsertista. Juontajana Heikki Kahila. www.tv-opas.com/ohjelma.php?kanava=yle2&aika=1253209200#aw
Samanlainen ohjelmatieto on myös täsmälleen viikkoa myöhemmin, liekö uusinta? Siinäkö kaikki mitä näemme kesän pitkästä konsertista?

Marraskuulle löytyi jokunen aika sitten Jouni Somero -konsertti Pieksämäellä.
  Lähetetty: 22.08.2009 kello 14.19 - Lähettäjä: hanna pm
Arjan virallisilla sivuilla mainitaan, että joulukonserttikiertue vierailee 16 paikkakunnalla (kohdassa uutiset)
  Lähetetty: 22.08.2009 kello 11.37 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Viimein löytyi kahdeksas joulukonserttipaikkakunta, nyt marraskuun puolelta. Vieläköhän monta paikkakuntaa puuttuu? www.panuworld.net/arjaworld/info/keikat

On muuten Ylivieskassa juhlavat jouluhinnat konserttilipuilla (~172 mk/kpl)!
  Lähetetty: 22.08.2009 kello 10.27 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Eilen A aloitti setit mukavasti jo kello 21.30. - Pavilla on onneksi tapana lopettaa tanssit jo klo 0.30 eikä siten tarvitse valvoa ihan suotta. Toivottavasti kaikki on oppineet jo tämän, ettei myöhästytty. (Liekö aikaisin aloitus Arjalla ollut muutaman kerran klo 21.00 Pavin iltatansseissa...)

A kuulutti Yöv(a|ie)ras-laulun yhteydessä kolmen muun uuden levyn laulun nimet: (korjatkaa, jos muistan väärin)
- Elämä teki mulle tän
- Viiden tähden mies
- Minä taistelen (tango)
Näistä pari ensimmäistä purkitettiin studiolla kuulemma eilen.

Kitaristina Pavilla oli Janin sijaan Jukka Harju.
↓ Lähetetty: 02.08.2009 kello 11.44 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Ehdinpä kuitenkin ensin... ;-) ;-) www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?msg=1247582476#m - Hyvä, että näitä linkkejä laitellaan, muuten jäisi moni vastaava juttu huomaamatta.
  Lähetetty: 01.08.2009 kello 23.58 - Lähettäjä: Päivi
Tässä haastattelu kuvan ja äänen kera:

http://yle.fi/alueet/pohjanmaa/tangomarkkinat/2009/07/arja_koriseva_on_tangokuningatarten_kuningatar_858502.html
  Lähetetty: 26.07.2009 kello 20.12 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Vastavuoroisesti viralliselta keskustelupalstalta lainaten: Tämän päivän Pavi-dokumentti uusitaan ensi lauantaina, joten jos edellisen viestin tieto ei ehtinyt tavoittaa ajoissa, niin nyt toivottavasti ehtii:
La 01.08. 13.00 - 14.00 YLE TV1 Onnen tähden: Toiseksi viimeinen tango

Näin kuvailen ko. dokumenttia omissa muistiinpanoissani: "Toiseksi viimeinen tango; esitetty 30.8.1998; kuvattu 16.4.1997; Pätkiä mm. lauluista Kattojen primadonna, Nuori rytmi, Soittajapoika"
! Lähetetty: 26.07.2009 kello 14.31 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Lohja
Tänään televisiossa klo 18.40 (muistaakseni) uusintana dokumentti "Toiseksi viimeinen tango", jota kuvattiin keväällä 1997 Arjan Pavin keikalla. Luvassa pätkiä Arjan silloisesta keikkaohjelmistosta. Dokumentin alkuperäinen esitys oli 11 vuotta sitten.
  Lähetetty: 25.07.2009 kello 00.03 - Lähettäjä: Päivi
Löysin tämän seuraavan:Vuodelta 2006 Tangomarkkinoilta.
  Lähetetty: 23.07.2009 kello 10.03 - Lähettäjä: Heikku
Tällaisen löysin YouTubesta: Emma Gaala 1991 harvinaista kuvaa ja vanhoja haastatteluja!
  Lähetetty: 20.07.2009 kello 19.17 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Miehikkälä
Jep, hetki viestini kirjoittamisen jälkeen rupesin miettimään, että jotain Duudsoni-ohjelmaa aikoinaan katsoin. Koska mukana on A ja Siltsu, vuosi 2004 on ilmeinen. Olisihan minun pitänyt itse tarkistaa asia omasta Arja-TV-ohjelmalistastani, D-kirjaimella ei muita TV-ohjelmia olekaan näiden vuosien aikana kertynyt: www.panuworld.net/arjaworld/info/taulukot/arjatv.htm. Uusinta on siis kyseessä, alkuperäinen esityspäivä oli 16.12.2004. -- Sähköpostiosoitteen voi vaihtaa poistamalla tilaus vanhaan osoitteeseen ja tilaamalla uudestaan uuteen osoitteeseen. Nämä molemmat toimenpiteet pystyt tekemään tämän sivun yläosassa olevan sähköpostitilauslinkin kautta.
  Lähetetty: 20.07.2009 kello 18.40 - Lähettäjä: hanna
Tuo Duudsonit ohjelma on uusinta jokusen vuoden takaa. Silloin tangomarkkinoiden yhteydessä Duudsonit kuvasit pienen pätkän tangokadulla ennen Arjan esiintymistä. Siinä Jarppi nousi lavalle laulamaan Fortunan säestyksellä. En nyt suoraan muista kuinka kauan Aikku tuossa pätkässä oli mukana, ei kovin pitkään kuitenkaan. Eli ei mikään suuri rooli.
  Lähetetty: 20.07.2009 kello 14.42 - Lähettäjä: katja
niin ja panu hei, pystyykö tuota s-postiosoitetta, mihin nämä viestit tulevat niin vaihtamaan? :)
  Lähetetty: 20.07.2009 kello 14.41 - Lähettäjä: katja
Arjan uusi yövaras sinkku on päässyt elokuussa julkaistavalle kokoelmalevylle! :)

http://www.edel.fi/album/albumShow.aspx?id=8bb51909-9980-43a5-9d2a-6185e19cdd41
  Lähetetty: 19.07.2009 kello 13.47 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tulevaa TV-ohjelmaa: Su 16.08. 23.00 - 23.30 SubTV Duudsoni Elämää (K15) "Arja Korisevan ja Jari Sillanpään neuvojen jälkeen Jarppi on valmis nousemaan tangomarkkinoiden päälavalle tuhansien ihmisten eteen. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille."
Onkohan tämä jokin uusi vai vanha Duudsoni; joka tapauksessa en tiedä onko Arjalla tässä ohjelmassa joku rooli ohjelmakuvauksessa mainitun nimen lisäksi.
  Lähetetty: 16.07.2009 kello 22.11 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tosiaan, virallisten sivujen ilme on muuttunut, edellistä oranssia ulkoasua katseltiinkin jo hiukan yli kolmen vuoden ajan. Muutos siis toistaiseksi täysin kosmeettinen, sisältö sivuilla on täysin sama entisten kanssa. Jopa keskustelusivu edelleen jättää näyttämättä pari vanhinta sivua keskustelusta (tällä hetkellä sivut 186 ja 187).

Isojen kuvien tuoman skrollailun voi välttää kirjanmerkeissä/kotisivussa lisäämällä sivun osoitteen perään #content, jolloin sivu siirtyy automaattisesti sisällön alkuun, eikä (hienoa) kuvaa tarvitse vierittää joka kerta pois tietä käsin. Esimerkiksi keskustelusivu kirjanmerkiksi osoitteella: "http://www.arjakoriseva.fi/index.php?s=fanclub&p=keskustelu#content".
  Lähetetty: 15.07.2009 kello 01.44 - Lähettäjä: hanna pm
Arjan virallisten sivujen ilme on uudistunut täysin.
  Lähetetty: 14.07.2009 kello 22.37 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Piukat paikat näyttää olevan nyt loppuunmyyty (liekö ollut jo muutaman viikon, enpä ole katsonut). Kesäteatterin sivuille on onneksi tullut pitkähkö video ensi-illan tunnelmista, jonka katsomalla on helppo palauttaa mieleen musikaalin kohtauksia.

Elävään arkistoon tippuu vähitellen lisää tangopätkiä ja siten myös Arjaa: http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=8&ag=94&t=828&a=7499
  Lähetetty: 14.07.2009 kello 17.41 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Kävin läpi Tangomarkkinoiden aikaan tulleita YLE:n TV-ohjelmia ja Arjaa löysin ainoastaan torstain ja perjantain Aamu-TV:istä. Torstaina lyhyt pätkä vuosilta 1989 ja 1992 (http://areena.yle.fi/video/302083, n. 22:00) ja perjantaina pariin otteeseen taustalla pätkä vuodelta 1994.

Radio Suomen ohjelmaa on tallessa tuntikaupalla, mahtaakohan kukaan havainnut valtakunnallisessa lähetyksessä mitään A-aiheeseen liittyvää? (Ettei vaan tarvitsisi kelata läpi noita tallenteita kokonaan...)

Paikallisesti YLE Pohjanmaan Radio haastatteli Arjaa jossain vaiheessa perjantaina, onneksi se löytyy netistä: http://yle.fi/alueet/pohjanmaa/tangomarkkinat/2009/07/arja_koriseva_on_tangokuningatarten_kuningatar_858502.html
  Lähetetty: 09.07.2009 kello 22.42 - Lähettäjä: Päivi
Uudessa Seura-lehdessä on arviointia Piukat paikat-näytelmästä sivulla 11. :D
↓ Lähetetty: 09.07.2009 kello 08.38 - Lähettäjä: Reiska vaan
Pirkka-Pekka Peteliuksen "yhteensattujat"-ohjelmaformatti on huono! Kömpelö. Onkohan se jokin PP:n luontoiltaparodia?

Pannaan julkkis laulamaan jonninjoutavia pahvikulisseihin.

Juha Mieto onneksi taisi juoda oikeasti olutta.
Mutta että Heikki Silvennoinen, aika väsynyttä.
  Lähetetty: 06.07.2009 kello 22.50 - Lähettäjä: Päivi
On se lisätty Youtubeenkin:

http://www.youtube.com/watch?v=Z9l_a6BBGuM
  Lähetetty: 06.07.2009 kello 22.33 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tangomarkkinoiden myötä YLEn Elävään arkistoon on lisätty Arjan ja Fortunan Kultaiset Korvarenkaat -esitys Huvin vuoksi -ohjelmasta 16.4.1999. http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=8&ag=94&t=00828&a=7393
  Lähetetty: 27.06.2009 kello 23.34 - Lähettäjä: Heli
Yövaras iski ku nuijalla päähän!! Ihan loistava! Ile oli hyvä veto...
  Lähetetty: 27.06.2009 kello 11.26 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tosiaan, uusi kappale "Yövaras" kuultiin Esakalliolla eilen, ilmeisesti ensiesityksenä. Kuulemani mielipiteet ovat vaihdelleet, mutta itse pidin sitä ehkä hieman vaisuna; toivon vielä paremmin mieleen jäävää hittiä. :-) - Rouva täällä kotona on toista mieltä... - eli siis tarkoitinkin, että biisi oli tosi hyvä.

Uusi Fortuna vaikuttaa vakuuttavalta. Kaikki soittajat myös laulavat, ml. meille uusi Pasi Sahari rumpupatterin takana. Vanhemmiten F-orkesteri kuulostaa aina vaan kovempiääniseltä, mutta soundi ja kokoonpano on hyvä. Lisäksi moni vanha tuttu hauska sovitus on tullut "vanhojen" soittajien mukana takaisin.
  Lähetetty: 23.06.2009 kello 13.07 - Lähettäjä: poro - Sijainti: forssa
virallisilla sivuilla päiväkirja on saanut uutta tekstiä...
  Lähetetty: 23.06.2009 kello 10.06 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Kuten virallisella foorumilla on mainittu, radiota kuuntelemattomat saavat lisätietoa juhlatangosta huomenna TV:stä. Uusintoja (oletettavasti) kyllä piisaa enemmänkin kuin em. foorumilla mainitut:
Ke 24.06. 19.20 - 19.30 YLE TV2 Juhlatango
La 27.06. 19.10 - 19.20 YLE TV2 Juhlatango
Su 28.06. 13.35 - 13.45 YLE TV2 Juhlatango
Ti 30.06. 14.35 - 14.40 YLE TV2 Juhlatango
Su 05.07. 15.15 - 15.20 YLE TV2 Juhlatango
Ti 07.07. 12.35 - 12.45 YLE TV2 Juhlatango
To 09.07. 19.55 - 20.00 YLE TV2 Juhlatango
La 11.07. 19.10 - 19.15 YLE TV2 Juhlatango
Liekö kaikki varmasti saman ohjelman uusintoja? Ohjelma-ajan pituus ainakin vaihtelee, mutta se välttämättä merkitse mitään.
Vanhemmat viestit löytyvät ArjaWorldin ilmoitustaulun arkistosta.
Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!