ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Vanhoja viestejä

Tämä "ilmoitustaulu" on Arja-aiheisten juorujen, uutisten ja kysymysten esittämiseen muille Arjaa seuraileville. Tämän sivun kautta et voi lähettää viestejä Arjalle itselleen eikä fan clubille - niitä voit lähettää Arjan omilta sivuilta.

ArjaWorldin ilmoitustaululle kirjoitetut viestit voit tilata myös suoraan sähköpostiisi. Lisäksi voit lukea ilmoitustaulua ja kirjoittaa viestejä myös matkapuhelimella. RSS-syöte mahdollistaa viestien lukemisen haluamallasi lukijaohjelmalla tai tiivistelmän lisäämisen kotisivullesi.

Kirjoita viesti

Jos kirjoitat täältä löytämästäsi tiedosta/huhusta jollekin muulle foorumille (tai toisin päin), ilmoitathan myös vinkin alkuperän! Se on kohteliasta viestin alkuperäistä kirjoittajaa kohtaan.

  Lähetetty: 27.06.2009 kello 23.34 - Lähettäjä: Heli
Yövaras iski ku nuijalla päähän!! Ihan loistava! Ile oli hyvä veto...
  Lähetetty: 27.06.2009 kello 11.26 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tosiaan, uusi kappale "Yövaras" kuultiin Esakalliolla eilen, ilmeisesti ensiesityksenä. Kuulemani mielipiteet ovat vaihdelleet, mutta itse pidin sitä ehkä hieman vaisuna; toivon vielä paremmin mieleen jäävää hittiä. :-) - Rouva täällä kotona on toista mieltä... - eli siis tarkoitinkin, että biisi oli tosi hyvä.

Uusi Fortuna vaikuttaa vakuuttavalta. Kaikki soittajat myös laulavat, ml. meille uusi Pasi Sahari rumpupatterin takana. Vanhemmiten F-orkesteri kuulostaa aina vaan kovempiääniseltä, mutta soundi ja kokoonpano on hyvä. Lisäksi moni vanha tuttu hauska sovitus on tullut "vanhojen" soittajien mukana takaisin.
  Lähetetty: 23.06.2009 kello 13.07 - Lähettäjä: poro - Sijainti: forssa
virallisilla sivuilla päiväkirja on saanut uutta tekstiä...
  Lähetetty: 23.06.2009 kello 10.06 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Kuten virallisella foorumilla on mainittu, radiota kuuntelemattomat saavat lisätietoa juhlatangosta huomenna TV:stä. Uusintoja (oletettavasti) kyllä piisaa enemmänkin kuin em. foorumilla mainitut:
Ke 24.06. 19.20 - 19.30 YLE TV2 Juhlatango
La 27.06. 19.10 - 19.20 YLE TV2 Juhlatango
Su 28.06. 13.35 - 13.45 YLE TV2 Juhlatango
Ti 30.06. 14.35 - 14.40 YLE TV2 Juhlatango
Su 05.07. 15.15 - 15.20 YLE TV2 Juhlatango
Ti 07.07. 12.35 - 12.45 YLE TV2 Juhlatango
To 09.07. 19.55 - 20.00 YLE TV2 Juhlatango
La 11.07. 19.10 - 19.15 YLE TV2 Juhlatango
Liekö kaikki varmasti saman ohjelman uusintoja? Ohjelma-ajan pituus ainakin vaihtelee, mutta se välttämättä merkitse mitään.
  Lähetetty: 22.06.2009 kello 12.58 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Helsinki
Kuulemma Arja aloittaa kyseisen Tangomarkkinat-juhlatangon. Yritin äsken etsiä k.o. biisistä lisätietoja, mutten oikein löytänyt.
Huhujen mukaan ainakin Radio Suomessa on biisi soinut tiheään viime viikon lopulla
  Lähetetty: 22.06.2009 kello 01.53 - Lähettäjä: Päivi
Haluatko lähestyä Arja Korisevaa kunnon kirjeellä?
http://www.julkkisposti.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=70

ja

Lari Halme, miltä tuntuu tehdä töitä Arja Korisevan kanssa?:
http://www.radionova.fi/fridaynightfever&id=2048&channel_id=56#rss_channel_56


Itse olen jo kuullut tuon Tangomarkkinoiden 25-vuotisjuhla cd-singlen laulun ja täytyy kyl sanoa,että sanat eivät riitä kertomaan,kuinka hieno ja upea se laulu onkaan. On muuten todella loistavasti keksittykin. Pitäisi vielä saada se cd-single itselleen. Tuon laulun jälkeen kyl tulee TODELLA komea olo ja jää kyllä soimaan pitkäksi aikaan päähän.
  Lähetetty: 17.06.2009 kello 23.28 - Lähettäjä: hanna
Uusimmassa 7päivää lehdessä Hannele Lauri "leikkii" teatterikriitikkoa ja arvostelee Piukat Paikat - musikaalin. Hänen mukaansa Arja ei ole uskottava roolissaan ja Tiina Brännäreä ei voi kutsua ohjaajaksi...
  Lähetetty: 16.06.2009 kello 19.40 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Arjan kotiseudun ja kesäteatterikaupungin maakuntalehdet ovat arvioineen Piukat paikat heti ensi-iltana, linkit arvioihin löytyvät teatteriarviosivulta: www.panuworld.net/arjaworld/linkit/lehdet/teatteri.htm

Laittakaa vinkkiä, jos löydätte lisää musikaaliarvioita!

Lisäksi ESS on tehnyt ennakkojutun jo alkukuusta: www.ess.fi/?article=238333 (sama kirjoittaja kuin ESS:n musikaaliarviolla, kannattaa siis lukea tämä ensin).
  Lähetetty: 13.06.2009 kello 08.37 - Lähettäjä: Päivi
heinola.net-sivuille on lisätty PIUKAT PAIKAT-näytelmästä kuvia kohtaan lehdistömateriaali. Arjasta on kuulemma kuvia uudessa Ilonassa. :D
  Lähetetty: 12.06.2009 kello 16.07 - Lähettäjä: Minttu-maarit
Kuulin, että Arja olisi myös juoksun harrastaja ? Olen ihan ihastunut juoksemiseen minäkin näin vanhemmalla iällä ja paikat pysyy timmissä kunnossa, kun juoksen näillä ohjeilla mitä löysin netistä. Katsokaa muutkin tytöt ja miksei pojatkin ; ) Dusteaters Running Club:n sivuja. Hyvää kesää Arjalle ja muille tanssimusiikin ystäville !
  Lähetetty: 10.06.2009 kello 18.55 - Lähettäjä: Päivi
Joo,nyt oli tullut Arjan sivuille kirjoitus,että oli ollut näytelmän jälkeen tervehtimässä. Nyt vain mietin,että onko jotkut Arja-fanit sitten menneet "onnensa ohi",kun ei nähnyt Arjaa esityksen jälkeen. (*miettii*).
  Lähetetty: 10.06.2009 kello 16.23 - Lähettäjä: Päivi
Mitä tuolta virallisilta sivuilta saa käsityksen,ei Arja olisi OLLENKAAN tullut tervehtimään,kun taas itse sanot,että Arja tuli tervehtimään näytöksen JÄLKEEN,joten tässä taitaa nyt olla aika ristiriitaiset jutut,joten mikä nyt sitten on se OIKEA tästä asiasta?
  Lähetetty: 10.06.2009 kello 08.48 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Eilinen pienimuotoinen fanitapaaminen jäi ennakoidusti kaavailtua pienimuotoisemmaksi, kun eihän sitä nyt oikeasti voi ehtiä ennen ensimmäistä läpimenoa yleisön edessä käväisemään missään toisaalla. Soundcheckiä tehtiin juuri puoli tuntia ennen esitystä, joten Arjan tapaaminen jäi esityksen jälkeisiin tervehtimisiin katsomon takana ulkona, jonne A saapuikin pikaisesti nähtyään, että kutsumaansa porukkaa oli tullut katsomoon.

Esityksen kommentoinnin jätän myöhempään; porukkaa on menossa itse katsomaan ja jos vaikka jokin kohta vielä jalostuisi. Mutta näkipä kerran kuiskaajaakin oikeasti käytettävän. Näytöksen kestoaika oli luokkaa 2:20 väliaikoineen.

Esityslavasteista ja -asuista saa kuitenkin jo ennakkotunnelmia www.heinola.net -sivujen etusivulle tällä viikolla päivitetystä kuvasta. Kuvat oli vasta saatu otettua, joten saa nähdä mihin näytökseen mennessä käsiohjelmat ehtivät myyntiin!
  Lähetetty: 08.06.2009 kello 13.32 - Lähettäjä: Leena
Tänään aamupäivällä tuli Millalta minulle kuittaus, ja näköjään virallisella keskustelupalstalla vielä puolilta päivin mainostaa, että muutama paikka on vielä jäljelläkin. Joten tässä kohtaa pitää kiittää Panua tiedonvälityksestä - olisi varmaan jäänyt loistava tilaisuus huomaamatta, jos ei "mainos" olisi pompahtanut sähköpostiin :)

Ja ilmeisesti noin 18.30 on pikafanitapaamisen aika, mutta Milla tarkentanee sen keskustelupalstalla vielä.
  Lähetetty: 08.06.2009 kello 12.15 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Tuossa vielä Ilta-Sanomien versio samasta "tiedotteesta": www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1695991 (kuten virallisella foorumilla mainittiin)

Kiitoskeskustelulle voisi laittaa vähitellen stoppia, se kun menee eri foorumeilla jo melkein väkivaltaiseksi. :-( Kyllähän A todennäköisesti miettii, mikä on paras muoto esittää kiitollisuutensa, kun ilmeisesti etukäteen on miettinyt ainakin ketä pitää muistaa ehtiä kiitellä! Toivottavasti. ;-) - Itse olen sillä kannalla, että paras kiitos on kehu siitä, mitä hyvää on saanut joltakulta sen sijaan, että erikseen sanoo kiittävänsä jotakuta. Epäsuorasti sanottuna se sopii hyvin lähes mihinkä tahansa asiayhteyteen eikä vaikuta satunnaisesta kuuntelijasta etukäteen päntätyltä.

Vahvoja mielipiteitä irtoaa puolesta ja vastaan, joten A siis vielä herättää kiinnostusta, ainakin osalle kansaa! Hyvä niin. :-)

Jos halutaan yhä kommentoida Arjan "kiittelyä", niin keskitytään jatkossa kannustavaan tyyliin, eli siihen, kuinka asian voisi hoitaa paremmin.
  Lähetetty: 08.06.2009 kello 08.40 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Arja tänään Iltalehdessä, kertoo mm. asettuneensa Heinolan mökille kesäksi: www.iltalehti.fi/viihde/200906089729173_vi.shtml

ja... sen verran on vieraantunut Arjan keikkailusta, että ei edes muistanut, että kävinhän itse katsomassa viimeisen Herrasmieshuijarit. Eli eihän tässä ole kuin vajaa kuukausi edellisestä "keikasta" puolen vuoden sijaan. :-)
  Lähetetty: 07.06.2009 kello 19.29 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Minä sain vahvistuksen heti perjantaina puolenpäivän jälkeen. Ehkä niitä lähetetään lisää kun arki huomenna koittaa.

Onko kellään mitään hajua, mihin aikaan paikalla kannattaa olla, jotta ei missaa episodia teatterin kahvilassa?
  Lähetetty: 07.06.2009 kello 19.23 - Lähettäjä: Keikkaluuta
Onko joku tiistaiksi Heinolaan ilmoittautunut saanut Millalta vahvistusta mahtumisestaan mukaan??
  Lähetetty: 07.06.2009 kello 14.38 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Mukavahan esitys se oli, vaikka jostain syystä kuvanlaatu ei ollut lähetyksessä kummoinen. Kovasti odotellaan tiistaita, kun pääsee näkemään Arjan livenä yli puolen vuoden tauon jälkeen...!

No, olihan se vastaus haastattelun ensimmäiseen kysymykseen "Muistatko enää mitään siitä 20 vuotta sitten, mitä tapahtui Tangomarkkinoilla sinä iltana?" tosiaan yli minuutin mittainen rupeama, jossa haastattelija ei saanut suunvuoroa Arjalta. Vähän ehkä tosiaan vaikutti siltä, että kiireesti pitää luetella kaikki kiitettävät, vaikka haastatteluosuus kesti lopulta varsin pitkään, kolme ja puoli minuuttia.

Olisipa jättänyt ne erilliset "Haluan kiittää..." -tyyppiset virkkeet pois, koska samat kiitokset olisivat menneet tyylikkäämmin perille kun hän haastattelussa muuten kertoi kuinka tärkeä kukakin on ollut. Eikös se ole jo suuri kiitos, kun haastattelussa kertoo miten paljon jostakusta on ollut iloa/apua...? (Vaikuttaisi siis vähemmän "viran puolesta" kiitetyltä.)

Mutta tyylinsä kullakin; vertaanpa Arjaa Paavo Väyryseen, josta ei ikinä tullut presidenttiä, koska hänellä paljon kannattajia, mutta myös runsaasti "kuka vaan kunhan ei" -vastustajia. Myös Arjalla on ollut alusta asti kuuntelijoita, mutta myös inhoajia; liekö siinä syy, että Arjalle ei ole muodostunut esim. sitä "hittiä"? - Aina on ollut niitä, jotka kuuntelivat "mitä vaan paitsi"...
  Lähetetty: 07.06.2009 kello 14.13 - Lähettäjä: Tellus
Samaa mieltä, laululla päihittäisi edelleen kaikki muut, mutta haastattelu oli kuin parhaasta toivekonsertista - saako vielä lähettää terveisiä. Menee vähän overiksi, jos siskoa myöden pitää tervehtiä tv-lähetyksessä. Mautonta ja harmillista, mukavampi olisi kuunnella Arjan muisteloita ilman, että kaikille pitää erikseen lähettää kiitoksia ja terveisiä.
  Lähetetty: 07.06.2009 kello 13.52 - Lähettäjä: Marita
Mitäs piditte Arjan eilisestä tangoesiintymisestä? Laulaminenhan oli varsin upeaa ja A oli taas kerran tosi tyylikkäänä ja kauniina. Mutta järkyttävää taas tuo parissa minuutissa kaiken mainostaminen ja kaikkia kiitteleminen :(
  Lähetetty: 05.06.2009 kello 19.19 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Mainitsenpa vielä, että Huittisten juhlakonsertti on lisätty keikkalistaan. www.panuworld.net/arjaworld/info/keikat
! Lähetetty: 05.06.2009 kello 19.02 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Virallisella foorumilla Milla vahvistaa nyt, että A on huomisessa suorassa TV-lähetyksessä.

Milla tarjoaa myös nopeimmille mahdollisuutta ilmoittautua mukaan katsomaan Heinolan musikaalin I ennakkonäytöstä. Kyseessä vaikuttaa olevan pienimuotoinen "fanitapaaminen". Kiva juttu toivottavasti! :-)

Lisäksi YLE:n tangosivuilla on nyt Arjan haastattelu: http://satumaa.yle.fi/audio/676
  Lähetetty: 04.06.2009 kello 08.51 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Launtaina Tangomarkkinoiden semifinaalit Turusta TV2:ssa. Arjalla on virallisen keikkalistan mukaan joku rooli siellä, mutta mitään varmistusta siitä, että näkyykö se TV-lähetyksessä, ei ole löytynyt.

Mutta samalla löytyi toinen tuleva ohjelma: La 04.07. 21.15 - 21.45 YLE TV1 Yhteensattujat (Millaisena tunnetut suomalaiset kohtaavat julkisuutensa arkielämän käänteissä? Kesätunnelmissa baaritiskillä hauskoista ja yllättävistä kohtaamisista turisevat Pirkka-Pekka Petelius, Arja Koriseva ja Juha Mieto.)
  Lähetetty: 31.05.2009 kello 18.32 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Helsinki
Viikonlopun Ilta-Sanomissa näkyi myös olevan pieni kuva Aikusta & pieni siteeraus Avun jutusta.
  Lähetetty: 30.05.2009 kello 13.26 - Lähettäjä: hanna pm
Arjasta juttu tämän päivän (30.5) Helsingin Sanomissa "Ope on julkkis"
  Lähetetty: 29.05.2009 kello 09.40 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Apu-lehden kansikuvassa on tuo sama kirjava kesämekko, mikä on kesä mainoskuvassa (virallisessa kuvapankissa). Se on vaihteeksi erittäin hyvän näköinen kesävaate Arjalla, ainakin kuvien perusteella! Toivottavasti nähdään keikoilla livenä, niin näkisi tarkemmin. :-)

Virallisten sivujen etusivulle on lisätty juhlakiertueen julisteen kuva.

Arjan pitää kiittää yhteistyökumppaneitaan ja mainostaa tulevia bisneksiään tv- ja radiohaastattelujen yhteydessä. Se on vaan varsin haastavaa tehdä ilman, että ärsyttää monia kuulijoita ja katsojia; Arjalla kun on muutenkin kiva taipumus innostua selittämään sellaista tahtia, että hidaskorvaisimpia kuuntelijoita hirvittää. Kiitokset ja mainostukset toimivat parhaiten, kun ne eivät vaikuta ennakkoon suunnittelulta pakkopullalta ("nämä on pakko ehtiä sanomaan"). Huomenta Suomessa tätä vaikutelmaa ei pääsytkään juurikaan tulemaan - se oli hienosti hoidettu live-haastattelu Arjalta.

Ja vaikka satun kirjoittamaan viestejä välillä Vantaalta, Boulderista, Miehikkälästä yms., se ei tarkoita, että asuinpaikkani on joku näistä. :-) "Kotona olemisen ja matkailun raja kulkee Kehä-I:ssä." :-)
  Lähetetty: 26.05.2009 kello 20.31 - Lähettäjä: hanna
>>Uusia joululippuja ei kuitenkaan ole tullut myyntiin. Tässäkö se suuri joulukonserttikiertue sitten oli?>>

Milla informoinut tänään virallisilla sivuilla että koko joulukonserttikiertueen aikataulu julkistetaan myöhemmin alkukesällä.
  Lähetetty: 26.05.2009 kello 19.50 - Lähettäjä: Pia
Saako teitä onnitella Annukka ja Panu Vantaalta?
  Lähetetty: 26.05.2009 kello 15.09 - Lähettäjä: Päivi
Tuo aiemmin antamani kuva liittyy tähän seuraavaan. Tosin tuo voi olla jossakin esim.Iltalehdessä,mut ainakin se on varmaankin sieltä tanssii tähtien kanssa-ohjelmasta tehty.
  Lähetetty: 26.05.2009 kello 14.12 - Lähettäjä: Päivi
Mitä tarkoitit tuolla,kun sanoit että jälleen on yksi Arjan yhdistämä nuoripari siirretty avioliiton satamaan?
  Lähetetty: 26.05.2009 kello 12.17 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Helatorstaiviikonloppu on ohitse ja jälleen on yksi Arjan yhdistämä nuoripari siirretty avioliiton satamaan.

Lippupisteen sivuille on ilmestynyt mainoskuvat joihinkin Arja-tapahtumiin: www.lippu.fi/PublishedService?file=page&pageID=20&action=advancedsearch&advancedsearch.groupcode=kaikki&advancedsearch.orderby=openField16&advancedsearch.orderby.direction=asc&advancedsearch.attributes=keyword&advancedsearch.keyword.properties=name%2CitemCode%2CmanufacturerName%2CpacketType%2CopenField11&advancedsearch.keyword.type=contains&advancedsearch.keyword=koriseva&submit_search.x=0&submit_search.y=0

Uusia joululippuja ei kuitenkaan ole tullut myyntiin. Tässäkö se suuri joulukonserttikiertue sitten oli? :-|

Onko kellään havaintoa, mihin juttuun tuo alla oleva MTV3:n sivulla ollut kuva liittyy? Nopealla Guugletuksella sitä ei ainakaan löytänyt.
  Lähetetty: 25.05.2009 kello 02.41 - Lähettäjä: Päivi
Kuunelkaapa tämä:

http://www.tanssiviihde.fi/archive/tangoarja.mp3
  Lähetetty: 21.05.2009 kello 23.26 - Lähettäjä: Mimmi
Hei feissarilaiset. Aikun esittelyssä paha virhe. Aikku on tangokuningatar -89 ei -98.
-----
Ile Vainio - yhteistyö on Arjalle todella raikas uutinen. Toivottavasti tulee ihanaa, uutta musaa. Ihmettelen todella, mitä Arja juhlakonserteissaan laulaa, kun vuoden -99 jälkeen ei ole mitään tullut. No joo, niitä musikaaleja ja se cover-levy ja Kunkkukobra ja Enkelin simmut.
  Lähetetty: 21.05.2009 kello 18.16 - Lähettäjä: Päivi
Nyt on www.facebook.com-sivuille tehty Arjasta oma profiili,joten kaikki halukkaat sinne. Valitettavasti ei ARJA itse. :(

http://www.facebook.com/group.php?gid=78831900442

Laitan nyt vielä tähän muutamia bongauksia:

http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/555_px_kuvia_2009/700220-max300x300.jpg

http://ameba.lpt.fi/~monojonn/kuvat/portrait/arja.jpg
  Lähetetty: 21.05.2009 kello 08.51 - Lähettäjä: Mikke
Huomenta Suomihan oli melko mukavaa katseltavaa tosiaan. Minua ei tällä kertaa tökkinyt se mainostaminen, mutta onko joka ikuiselle yhteistyökumppanille lähetettävä terveisiä? Fiilis on kuin kuunnrella toivekonsettiin soittajaa, joka saa sen puoli minuuttiaan julkkisuudessa ja tuskin muistaa hengittää, kun siihen hetkeen on mahdutettava kaikki.

Mutta siis purnaamisen keskellä kivaa, että näitä mukavia tv-juttuja on nyt ollut. Ja mukavaa, että Arja on taas ilmestynyt lehtien palstoillekin, olkoon sitten vaikka vaan pikkujutut eri tilaisuuksista. Nyt kun joku kaunis päivä saisin vielä lukea isomman lehtihaastattelun, jonka sisältö olisi muutakin kuin "Arja Koriseva osaa yhdistää työn ja perheen" ;)

Ja paluu levy-yhtiöönhän on ihan loistavaa!
  Lähetetty: 19.05.2009 kello 22.26 - Lähettäjä: Jari
Tässä olen laittanut valokuviani kansioon ja huomasin, etten ole kirjoittanut Kun aika on -konserteissa kuultuja lauluja. Olisiko jollakin tuon kiertueen biisilistaa laittaa tänne? Olisi kiva laittaa kuvien mukaan kansioon.
  Lähetetty: 19.05.2009 kello 13.13 - Lähettäjä: Anna H.
Nyt itsekin Huomenta Suomen nähneenä...mahtava uutinen tuo yhteistyö Ile Vainion kanssa. Jos saataisiin vihdoin kuulla jotain vähän erilaista ja uutta, hyvin tuotettua musiikkia :)
  Lähetetty: 18.05.2009 kello 09.59 - Lähettäjä: Tarja
Minua kyllä Arjan ylimainostaminen haittaa. Se ei ole luontevaa, vaan tulee sellainen olo, että kaikki sponsorit on kiitettävä pakosta läpi ja kaikki on ehdittävä mainostaa vaikka väkisin. Luokkakokous-ohjelmassa pilkahti taas vanha, kunnon Arja, joka jutusteli luontevasti!
  Lähetetty: 17.05.2009 kello 15.02 - Lähettäjä: Minna
Hei! Olen jonkun aikaan tässä seuraillut tämän sivuston keskustelu palstaa sekä virallisten sivujen keskustelua. Miksi kaikkia tuntuu haittaavan Arjan tulevaisuuden "mainostelu" ja "markkinointi"??

Minua ei ainakaan haittaa, kun Arja kertoilee tulevia tapahtumia tai toivottaa tervetulleeksi johonkin tilaisuuteen. Jos Arja ei tulevista tapahtumista mainitsisi mitään, en usein edes tietäisi, että niitä on tms.

Eikä minua haittaa vaikka Arja kiittelee yhteistyökumppaneita, joiden kanssa on tehnyt jonkun projektin. Arjasta varmasti jää hyvä mielikuva projektin muille osallistujille, ja mistäpä sitä tietää, vaikka joskus sitten tekisivät jatkossakin yhteistyötä. Eli hyvä käytös kunniaan!
  Lähetetty: 16.05.2009 kello 20.53 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Pahimmat huolet eilisen aamuohjelman suhteen eivät tainneet toteutua. Ensimmäinen tuntihan oli ihan luonteva, mutta nykyhetkeen tultaessa hieman tuli (taas) ikävän oloinen kiire ehtiä kertomaan ja kiittämään kaiken sen mitä on ajatellut sanovansa. Mutta ei suoraa mainostamista "tulkaa kaikki katsomaan..." Hämmästyttävän kivaa! :-)

Tänään meni siis viimeinen Herrasmieshuijarit. Edellisestä katsomiskerrastani oli yli kahdeksan kuukautta, joten oli suuria vaikeuksia huomata mitään varmasti viimeistä näytäntöä varten improvisoituja jippoja. Alkuperäinenkin kässäri oli niin täynnä vitsejä, että eihän niitä mahdollisia lisäyksiä näin satunnainen katsoja edes huomannut. Kaksimielisiä juttuja (tai lähes yksimielisiä) oli kyllä paaaljon; ihan niin paljon niitä ei kyllä alunperin ollut.

Mitä varmoja viimeisen näytöksen killereitä huomasitte? Huomasiko kukaan mitään varmasti ainutkertaista? Ainakin esitys meni kymmenisen minuuttia yli aulassa ilmoitetun loppumisajan.
↓ Lähetetty: 14.05.2009 kello 16.22 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Huolettaa jo valmiiksi tuo huomisaamun TV-sessio. Toivottavasti A osaa hyödyntää tilaisuuden niin, että esiintymisestä on enemmän hyötyä kuin haittaa...

Paras markkinointi on sellaista, jota kohdeyleisö ei edes huomaa markkinoinniksi. Jännitetään onnistuuko A siinä, vai meneekö kuitenkin (tulevien projektien) suoraksi mainostamiseksi; pitkässä ohjelmassa sitä pitäisi toistaa vielä moneen kertaan.

Jos joku uusi katsoja päättää mennä konsertteihin/teatteriin huomisen perusteella, hän kyllä tarkemmat tiedot löytää jos niin oikeasti haluaa; avainkysymys onkin, onnistuuko A herättämään kiinnostuksen yleisellä tasolla. => Syntyykö huomisen perusteella enemmän Arjan tekemisistä kiinnostuneita ihmisiä kuin niitä, jota eivät huomisen perusteella halua kuulla Arjasta mitään lisää? Huomisen jälkeen voidaan arvailla tätä...
! Lähetetty: 14.05.2009 kello 16.01 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Virallisella(kin) foorumilla olevan tiedon mukaisesti A huomenna Huomenta Suomessa lähes koko aamun ajan.

Huomenta Suomi 15.5.2009
6.25 Aamun aiheet
6.38 Vanhoja arkistonauhoja Arja Korisevan uran varrelta
6.50 Mitä kuuluu Finnairin Aasian valloitukselle?
7.05 Kuinka kehitysavun perille menemistä valvotaan?
7.17 Kuvia Arja Korisevan kotialbumista
7.38 Arja Korisevan uudet "aluevaltaukset"
7.50 SAK:n uusi puheenjohtaja Lauri Lyly
8.05 Blokkeja ja matematiikkaa Euroviisujen taustalla
8.18 Arja Korisevan vieraana Ile Vainio
8.38 Makuja: Sitruunakreemi-pikkuleivät
8.49 Arja Koriseva vastaa katsojien kysymyksiin
  Lähetetty: 11.05.2009 kello 15.34 - Lähettäjä: hannapm
En ainakaan itse huomannut "Korisevia" katsomossa, mutta tein muita askareita aina siinä ohjelman lomassa...
  Lähetetty: 11.05.2009 kello 12.59 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Miehikkälä
Näkyivätkö nämä myös tv-lähetyksessä? Itse en seurannut niin tarkkaan.
  Lähetetty: 11.05.2009 kello 11.36 - Lähettäjä: hannapm
Arjasta, Karlasta ja Senjasta kuvat sekä Iltalehdessä että Ilta-Sanomissa "Tanssii tähtien kanssa" -finaalista.
  Lähetetty: 08.05.2009 kello 08.22 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Epävirallista keikkalistaa on päivitetty joulukuun konserteilla; siitä suuri kiitos vihjeitä lähettäneille. Nyt odotetaan jännityksellä, kuinka paljon noita joulukonsertteja vielä tulee lisää. Helsinkiläisena en ainakaan vielä liikahtanut lippukaupan suuntaan. www.panuworld.net/arjaworld/info/keikat
  Lähetetty: 02.05.2009 kello 23.30 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Miehikkälä
Arjan terveiset ovat päivittyneet tänään virallisilla sivuilla. Siellä on myös vastaus siihen, että Huijarit eivät jatka syksyllä.
  Lähetetty: 30.04.2009 kello 00.52 - Lähettäjä: Mimmi
Samaa mieltä kuin edelliset. Arja oli ohjelmassa mukavan jutusteleva, poissa oli se aggressiivinen Arja Koriseva Oy:n myyntitykki. Pitkästä aikaa jäi Arjasta positiivinen tunne. (Fani olen ollut kyllä koko ajan, vaikkakin tyrkyttävä tyyli on ajoittain todella käynyt hermoon.)Tämä TV-esiintyminen oli todella ihana.
  Lähetetty: 28.04.2009 kello 10.26 - Lähettäjä: hannapm
Olen samaa mieltä, että Luokkakokous-ohjelma oli iloinen yllätys, se ei todellakaan ollut mitään tulevien tapahtumien mainostamista! Siinä tuotiin mielenkiintoisella tavalla esille, miten "vakavasti" ja määrätietoisesti Arja on suhtautunut laulamiseen jo nuoresta asti, ohjelma valoitti mielestäni erilaista ehkä vakaavakin mutta kiinnostavaa puolta taiteilija A.Korisevasta. Samaa linjaa on ollut aistittavissa kahdessa viimeisessä Ilona-lehden haastatteluissa.
↓ Lähetetty: 28.04.2009 kello 09.43 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Luokkakuva... ja uusintahan tulee huomenna klo 15.10.
  Lähetetty: 28.04.2009 kello 09.10 - Lähettäjä: Annukka
Sunnuntain Luokkakokous-ohjelma oli ihan piristävä poikkeus viime vuosien Arja-juttujen joukossa. Vanhoja hauskoja ennen näkemättömiä kuvia, eikä mitään tylsää tulevien juttujen mainostamista! Tuli vanhat hyvät ajat mieleen! :-)

Tampereen Työväen Teatterin sivuilla ei selkeästi sanota Huijareiden jatkosta mitään, mutta syksyn ohjelmakalenteri näyttää tosiaan kyllä jo nyt varsin täydeltä. Arjan sivuilla mainitaan jatkosta mm. Keikakalenterin puolella (kiitos Hanna muistutuksesta). Mitenköhän on?
  Lähetetty: 24.04.2009 kello 10.54 - Lähettäjä: hannapm
Huomenna lauantaina ilmestyvässä Iltalehdessä: Arja Korisevan värikäs elämä...
↓ Lähetetty: 21.04.2009 kello 21.24 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Niinpä, siellä virallisessa keikkakalenterissahan se lupaus Herrasmieshuijarien jatkumisesta syksyllä 2009 on. Myös virallisissa uutisissa asia on kerrottu jo 7.1. TTT-teatteri ei kuitenkaan mainitse sanaakaan siitä, että Herrasmieshuijarit jatkuisi syksyllä tai loppuisi kokonaan 16.5.2009. Syksyn ohjelmistoa on tietenkin jo myynnissä ollut jo tovin. - Olisi kiva tietää ajoissa, pitääkö vielä tänä keväänä ehtiä Tampereelle, jos aikoo musikaalin vielä nähdä...
  Lähetetty: 17.04.2009 kello 22.57 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Ja tässä pitkällisen googlauksen laiha tulos:
www.iltalehti.fi/viihde/200904159413910_vi.shtml (jos joku ei ole vielä lukenut tätä tiivistelmää, lehdessähän neljä aukeamaa)
www.kymensanomat.fi/Kulttuuri---Teatteri/2008/02/19/Laulava+Trappin+perhe+taas+tanssimaan+k%E4y/200834826517/57 (en ole tätä arvostelua aiemmin löytänyt)
www.seiska.fi/extrat/_a93982/viikon+polttavimmat+juorut++testaa+tietosi/?p=9 (arvaa kysymyksen vastaus)
Mutta ei siis mitään yllärikeikkoja. Niiden varaltahan kannattaa googlailla, jottei mene ohitse niin kuin Kouvolan konsertti muutama viikko sitten. :-(

Herrasmieshuijareista sivumennen: Olin jostain syystä siinä virheellisessä(?) uskossa, että olin nähnyt kuukausi pari sitten huhun siitä, että esitykset jatkuisivat syksyllä 2009. Mistä ihmeestä tällaisenkin on päähänsä saanut? - Muistaako joku kuulleensa aiemmin saman, vaikkakin epäuskottavan(?), huhun?

Alempana mainitulla postikorttisivulla on muuten Arja vielä parissa muussakin kortissa, enpä kerro enempää vihjeitä... :-)
  Lähetetty: 17.04.2009 kello 22.03 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Enpä huomannut aiemmin, vaikka musikaalin sivuille huomasin kuvitusta ilmestyneen; Piukat paikat -musikaalin pääosanesittäjämainoskuva on ilmestynyt www.heinola.net -aloitussivulle.

Muutama päivä sitten muistin unohtaneeni kokonaan Timo T. A. Mikkosen Viihteen tähtihetkiä DVD-levyn, jollaisia on ainakin pääkaupunkiseudun kirjastoissa lainattavissa. Kolmososassahan Timo T. A. haastattelee Arjaa radiostudiossaan vajaan puolen tunnin ajan; alkuperäinen esitysvuosi 1990 kanavalla PTV. Sitä katsoessa tuli nostalgisesti ne ensimmäiset vuodet mieleen, kun Arjaan liittyvistä TV-ohjelmista oli vaikea saada tietoa ennakkoon ja niitä piti kovalla työllä etsiä lehdistä ja sellaisestakin ihmeestä kuin Kolmoskanavalta (jos sattui olemaan näkyvyysalueella). PTV:n vastaavien pikkukanavien ohjelmia oli turha haaveilla näkevänsä, jollei sattunut olemaan kaapelitelevision piirissä.

Vihjeen tästä jo hieman campähtävästä DVD-levystä antoi siis Pia jo kaksi ja puoli vuotta sitten, mutta pääsi unohtumaan ainakin minulta... :-| www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?file=2006b&msg=1161005259#m
  Lähetetty: 14.04.2009 kello 17.40 - Lähettäjä: hannapm
Milla olikin jo ehtinyt tämän edellä mainitun tiedon Ilona-lehdestä laittaa A:n virallisille sivuille 1 minuutti ennen minua...
  Lähetetty: 14.04.2009 kello 17.14 - Lähettäjä: hannapm
Arja on huomenna keskiviikkona 15.4 ilmestyvän Ilona-lehden (myydään Iltalehden kanssa) kannessa aiheeella; Arja Koriseva: "Spede suojeli minua"
↓ Lähetetty: 13.04.2009 kello 21.43 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tarkoitin alla siis "Tangossa on taikaa..." -korttia rivillä 12; kuvan vuodesta en ole ihan varma, 1993 tai 1992 (ei jaksa selvittää...) Joka tapauksessa sellaisiakin ostin Tangomarkkinoilla 1994, liekö sieltä hankin nuo Toivakka-kortitkin?
  Lähetetty: 13.04.2009 kello 21.41 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Päivin alla viittaamalta Kuvaboxissa olevalta sivulta löytyy Tangomarkkinat 1993 -kortin (kuvarivi 12) ja Tangokuningatar-kortin (kuvarivi 19) lisäksi harvan tuntema "Terveiset Toivakasta" -piirroskortin kuva (seitsemänneksi alin kuvarivi).

Aikoinaan 1990-luvun alkupuoliskolla löysin ko. kortteja jostain (ei mitään muistikuvaa mistä) ja ostin muutaman. Arjaanhan tämä ei liity mitenkään, koska ko. kortissa ei mainita Arjasta mitään ja kuvassakin on vain kuvitteellinen piirroshahmo? ;-) Kortin historiasta ja taiteilijasta ei ole mitään tietoa.

http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2b4ga+jakke-postikortit--artistit-maailmalta-ja-meilta.html
↓ Lähetetty: 13.04.2009 kello 17.48 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Suora osoite edelliseen on: http://satumh.vuodatus.net/blog/1294605
  Lähetetty: 10.04.2009 kello 21.30 - Lähettäjä: Pia
Kansikuva Arjasta bongattu, en vain osaa sitä tuottaa tälle sivustolle joten tässä tiedot halukkaalle;
Google hakusana -) löysihän se uusi novita vihdoin
Klikkaa -)Satu H:n Väkerrykset
Vieritä n.puoleen väliin sivua ja olet löytänyt Arjan!

Suuri Käsityölehti 5/2008
"Arja Koriseva saa puikot laulamaan"
  Lähetetty: 09.04.2009 kello 19.26 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Kyllähän keikkaa olisi ollut, jos vaan olisi tiennyt, esim.:
Tiistaina 24.3. kello 19 Arja Koriseva, laulu, ja Jouni Somero, piano, Kouvolan keskuskirkossa.
www.kouvolansanomat.fi/Kulttuuri---Kulttuuriuutiset/2009/02/10/Talvivalkeat+levitt%E4ytyy+uuteen+Kouvolaan/200926599153/7
  Lähetetty: 09.04.2009 kello 00.31 - Lähettäjä: Päivi
Uusia juttuja Arjasta bongattu:

http://www.puolustusvoimat.fi/maavoimat/joukot/pohmsle/yonkuningatar.dsp

http://www.savonsanomat.fi/viihde/viihdeuutiset/koriseva-ja-tapio-suonenjoen-mansikkakarnevaaleille/353747

http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2b4ga+jakke-postikortit--artistit-maailmalta-ja-meilta.html

http://finnishtango.blogspot.com/

http://www.ttt-teatteri.fi/nayttelijat/
  Lähetetty: 07.04.2009 kello 22.06 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Hei, tein vihdoin jo hetken aikaa suunnittelemani epävirallisen keikkalistasivun, johon kokoan eri lähteistä löydettyjä huhuja/tietoja Arjan tulevista esiintymisistä. Kun nämä tiedot kerätään yhteen listaan, on paljon helpompi saada kokonaiskäsitys Arjan tulevaisuuden suunnitelmista. Virallinen keikkalistahan päivittyy konservatiivisesti vasta, kun keikat ovat varmistuneet.

Koska itse en löydä kaikkia netistä ja muualta löytyviä vihjeitä Arjan tulevista keikoista, toivonkin Teidän lähettävän tietoja löytämistänne keikkahuhuista. Lomake keikkatietojen lähettämiseen löytyy samalta sivulta kuin itse keikkalistakin: www.panuworld.net/arjaworld/info/keikat

BTW. Annukan aiemmin mainitsema Se on siinä -ohjelma (www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?msg=1235332509#m) tuli TV:stä tietenkin 8. helmikuuta, ei 8. maaliskuuta...
↓ Lähetetty: 02.04.2009 kello 17.07 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Jep, Lahti ja Hämeenlinna lisäksi. Mutta liekö siinä kuitenkaan kaikki? Mitään varmistusta siitä ei kai ole saatu puoleen tai toiseen.
  Lähetetty: 02.04.2009 kello 17.05 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Vantaa
Vuoden alussa juhlakonsertteja luvattiin kymmenen, tällä hetkellä myynnissä on kai vasta puolet:
KUOPION MUSIIKKIKESKUS, Kuopio, la 19.09.2009
Turun konserttitalo, Turku, su 27.09.2009
Tampere-talo, Iso sali, Tampere, ke 30.09.2009
Su, 20.09.2009 JYVÄSKYLÄN PAVILJONKI JYVÄSKYLÄ
Ti, 29.09.2009 FINLANDIA-TALO HELSINKI
Onko vielä edes tullut huhuja, mitä ne loput paikkakunnat tulevat olemaan? - Melko aikaisin on liput tuotu myyntiin, kun ei ole vielä konsertilla nimeäkään... "Hae lippuja esitykseen Arja Koriseva"

Ja mitä teatteriin tulee, niin onhan A useaan otteeseen sanonut teatterihommia haluavansa [enemmän], joten eipä enää "tarvitse" keikoilla kierrellä viikonlopusta toiseen vuoden ympäri. :-)
  Lähetetty: 02.04.2009 kello 16.54 - Lähettäjä: Tarja
Olen tosi pettynyt Arjan 20-v. juhlakiertueeseen. Muutama hassu paikkakunta. Olisi luullut, että Arjalla olisi kiinnostusta juhlia kiertäen vähän enemmän. Rouva on kokonaan hautautunut teatteriin ja se on sääli. Vai mitä mieltä olette?
  Lähetetty: 29.03.2009 kello 20.11 - Lähettäjä: hanna pm
Arja ja Karla parhaillaan MTV3:lla Tanssii tähtien kanssa -kilpailun yleisössä. Saammekohan nähdä Arjan seuraavalla kierroksella kisassa mukana?
  Lähetetty: 27.03.2009 kello 10.54 - Lähettäjä: Mikke
Lisää juhlakonsertteja tullut tänään myyntiin ainakin lippupalvelun osalta!
  Lähetetty: 26.03.2009 kello 15.50 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Boulder, Colorado
Heinolan musikaaliin liityvä kuva Arjasta nyt nähtävillä virallisten sivujen etusivun kautta! Katsokaa, jos ette ole vielä huomanneet.

Ja kuten useampi on varmaan huomannut, kesäkeikkoja on ilmestynyt viralliseen keikkalistaan.
  Lähetetty: 22.02.2009 kello 21.55 - Lähettäjä: Annukka
Se on siinä -ohjelmassa (vieraana Jukka Hallikainen) 8.3. oli mukana Arja-aiheinen kysymys. Ohjelma löytyy vielä Ylen Areenasta: http://areena.yle.fi/toista?id=1833120
  Lähetetty: 18.02.2009 kello 07.45 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Helsinki
Arjan terveiset ovat päivittyneet eilen.
  Lähetetty: 17.02.2009 kello 15.08 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Ja taas takaisin asiaan, eli Arjaan...

hanna pm:n mainitsema Lippu.fi-asiakaslehti on vihdoin luettavissa netissä: http://kampanja.lippu.fi/show/ - Sivulla 5 lienee ensimmäinen kuva Arjasta blondina 'Sugar' Kane Kowalczykinä (hops, enpäs aiemmin huomannut roolihahmon sukunimen olevan sama aktiivisen kilpahiihtäjän kanssa).

Painettua Show-lehteä saa ilmeisesti Lippupisteen myyntipisteistä. Kaikkien toissaperjantain Hesarien välissä sitä näet ei ollut. Olikohan kenelläkään muulla kuin hanna pm:llä? :-)
  Lähetetty: 17.02.2009 kello 03.13 - Lähettäjä: Päivi
Ei tämä esitys huono ole:

http://www.youtube.com/watch?v=QgbhHsn3DvM&feature=related
  Lähetetty: 13.02.2009 kello 21.31 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Olettehan toki huomanneet, että juhlakonsertteja on jo tullut myyntiin Lippupisteeseen:

Arja Koriseva
KUOPION MUSIIKKIKESKUS, Kuopio
la 19.09.2009 19:00 Arja Koriseva Oy

Arja Koriseva 20 -v. Kuningattarena
Turun konserttitalo, Turku
su 27.09.2009 19:00 Arja Koriseva Oy

Arja Koriseva
Tampere-talo, Iso sali, Tampere
ke 30.09.2009 19:00 Arja Koriseva Oy

Kunpa tietäisi, mitä muita paikkakuntia kiertueeseen kuuluu. Lippujen hinta kovat 25 ¤.

Tästä kiertueesta ja lippujen myyntiin tulosta annettiin virallisilla sivuilla ennakkovaroitus jo tammikuun alussa. Eli tästä siis "tiedotettiin" kyllä etukäteen.
  Lähetetty: 10.02.2009 kello 20.48 - Lähettäjä: Päivi
Ilmeisesti Talent juontaja Susanna Laineella on ollut päällään samanlainen juhlapuku kuin eräällä Korisevalla oli silloin joulukonsertissa. Taitaa siis hänkin käyttää Serpenttiinin vaatteita. :D

http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/28auo+maikkari-kultainen-tv--gaalan-pukuloistoa.html
  Lähetetty: 07.02.2009 kello 18.11 - Lähettäjä: hanna pm
Pe 6.2 Helsingin Sanomien mukana tulleessa Lippu.fi lehtisessä on Heinolan kesäteatterin mainos "Piukat Paikat" -esityksistä. Kuvassa Arja jälleen blondina.
  Lähetetty: 04.02.2009 kello 17.59 - Lähettäjä: Annairina
En muista, onko ollut täällä esillä... Sattumalta bongasin yhden Arjan keikkakuvan viime kesältä Ylikiimingin Nuijamiesten lavalta:
http://www.nuijamiehet.net/nuijamiesten_lava/
On muuten kiva lava, suosittelen kesällä pohjoisempaan suuntaajille! =)
  Lähetetty: 26.01.2009 kello 20.26 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Helsinki
Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunnan järjestämä juhlakonsertti: http://www.mil.fi/maavoimat/joukot/issle/tiedote140109.dsp

Lisäksi Porin keikan (18.4.) liput näyttävät olevan myynnissä Lippupalvelussa.
  Lähetetty: 16.01.2009 kello 00.33 - Lähettäjä: Päivi
Bongauksia taas löytynyt netistä,voi olla että olette jo jonkun jo nähneetkin.

http://www.sonkajarvenseurakunta.fi/cgi-bin/linnea.pl?document=00010038
http://194.252.88.3/rswebjkl.nsf/sivut/ylen_hyva?opendocument&pageid=Content14240141E02
http://194.252.88.3/rswebjkl.nsf/sivut/ylen_hyva?opendocument&pageid=Content8145D
http://www.metsalinna.com/Tule_tanssimaan.html
http://yle.fi/estradilla/poliisikonsertti.htm
http://www.lions.tietoruusu.fi/kuvat/mainos_palvelee02.jpg
http://www.tajamedia.fi/tajamedia_tyot_valokuvia.html lopussa päin Arja
↓ Lähetetty: 14.01.2009 kello 19.47 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Milla M. haastattelussa tänään Nelosen puoli seitsemän uutisissa. Löytynee pian myös netistä: www.nelonen.fi/nettitv
  Lähetetty: 13.01.2009 kello 19.33 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
A on keikkalistan mukaan huhtikuussa lomalla ("ei keikkoja"), juuri Lippupalvelussa Arjan nimellä myynnissä olevan "Musikaalin taikamaailma" -konsertin kohdalla (4.4.2009). - Eli kannattaa varoa: jompikumpi muuttuu vielä.
  Lähetetty: 08.01.2009 kello 20.22 - Lähettäjä: Marita
Tässä linkissä http://www.iltalehti.fi/viihde/ voi käydä äänestämässä tangopareista
  Lähetetty: 03.01.2009 kello 00.16 - Lähettäjä: Päivi
Tässä hieman bongauksia Arjasta:

http://www.trissa.tv/?do=open&page=883&ib=view&row=185
http://lontoo.my-bulldog.com/pages/lontoo_my-bulldog_com/arja.jpg

http://www.viisukuppila.fi/phpBB3/musiikki/topic324-60.html

http://www.pelastusarmeija.fi/index.php?id=922

http://viihde.mtv3.fi/uutiset/muut.shtml/758909?linnan_juhlat
  Lähetetty: 02.01.2009 kello 20.07 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille (ja kirjoittajille tai kirjoittamista aikoville)! Tämä vuosi on juhlavuosi, näet ArjaWorldin 15-vuotisjuhlavuosi. Kuinka moni teistä surffaili silloin kun nämä sivut perustettiin...?

Jos et löytänyt vuoden viimeisessä Elixirissä mainittuja lisätietoja Arjan salibandylämärinopeudesta, niin tässä suorat linkit:
www.elixir.fi/viewTopic.action?mnId=768506
www.elixir.fi/viewTopic.action?mnId=768508
  Lähetetty: 27.12.2008 kello 20.03 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Lisäänpä vielä, että Arjan uusin virallinen päiväkirjamerkintä on ilmestynyt 22.12. pitkän odottelun jälkeen. (Parempi varmaan olisi lyhentää viestejä ja tuottaa niitä useammin.)
  Lähetetty: 27.12.2008 kello 18.54 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Jos muistutuksista huolimatta jäi joulupäivän TV-konsertti näkemättä, niin se on onneksi Areenassa katsottavissa maailmanlaajuisesti uudenvuodenpäivään asti: http://areena.yle.fi/toista?quality=hi&id=1742392#aw

Pitääkin käydä katsomassa onko tallennin pärjännyt yksinään ja taltioinut ohjelman purkkiin, vai pitääkö itsekin tyytyä Areenan antimiin.
↓ Lähetetty: 22.12.2008 kello 18.08 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Arjalla on kaikenlaista pientä sattumanvaraisen oloistakin hommaa: "ke 17.12 Blake-lauluharjoitukset Tammijärven koululla kello 10.45. Mukana laulamassa Arja Koriseva." Tämä esimerkki Luhangasta. www.peda.net/veraja/luhanka/klemettila?vp=singlemodule&m_id=781057&sp=viewannounce&a_id=155838
  Lähetetty: 22.12.2008 kello 12.13 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tänään näyttää tulevan parikin Elixiriä, joten varokaa, ettette tyydy viimeviikkoisen uusintaan. Uusi A-osuuden sisältävä Elixir tulee kai vasta klo 19.30.
Vanhemmat viestit löytyvät ArjaWorldin ilmoitustaulun arkistosta.
Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!