ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Vanhoja viestejä

Tämä "ilmoitustaulu" on Arja-aiheisten juorujen, uutisten ja kysymysten esittämiseen muille Arjaa seuraileville. Tämän sivun kautta et voi lähettää viestejä Arjalle itselleen eikä fan clubille - niitä voit lähettää Arjan omilta sivuilta.

ArjaWorldin ilmoitustaululle kirjoitetut viestit voit tilata myös suoraan sähköpostiisi. Lisäksi voit lukea ilmoitustaulua ja kirjoittaa viestejä myös matkapuhelimella. RSS-syöte mahdollistaa viestien lukemisen haluamallasi lukijaohjelmalla tai tiivistelmän lisäämisen kotisivullesi.

Kirjoita viesti

Jos kirjoitat täältä löytämästäsi tiedosta/huhusta jollekin muulle foorumille (tai toisin päin), ilmoitathan myös vinkin alkuperän! Se on kohteliasta viestin alkuperäistä kirjoittajaa kohtaan.

  Lähetetty: 27.12.2008 kello 20.03 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Lisäänpä vielä, että Arjan uusin virallinen päiväkirjamerkintä on ilmestynyt 22.12. pitkän odottelun jälkeen. (Parempi varmaan olisi lyhentää viestejä ja tuottaa niitä useammin.)
  Lähetetty: 27.12.2008 kello 18.54 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Jos muistutuksista huolimatta jäi joulupäivän TV-konsertti näkemättä, niin se on onneksi Areenassa katsottavissa maailmanlaajuisesti uudenvuodenpäivään asti: http://areena.yle.fi/toista?quality=hi&id=1742392#aw

Pitääkin käydä katsomassa onko tallennin pärjännyt yksinään ja taltioinut ohjelman purkkiin, vai pitääkö itsekin tyytyä Areenan antimiin.
↓ Lähetetty: 22.12.2008 kello 18.08 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Arjalla on kaikenlaista pientä sattumanvaraisen oloistakin hommaa: "ke 17.12 Blake-lauluharjoitukset Tammijärven koululla kello 10.45. Mukana laulamassa Arja Koriseva." Tämä esimerkki Luhangasta. www.peda.net/veraja/luhanka/klemettila?vp=singlemodule&m_id=781057&sp=viewannounce&a_id=155838
  Lähetetty: 22.12.2008 kello 12.13 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tänään näyttää tulevan parikin Elixiriä, joten varokaa, ettette tyydy viimeviikkoisen uusintaan. Uusi A-osuuden sisältävä Elixir tulee kai vasta klo 19.30.
  Lähetetty: 21.12.2008 kello 22.35 - Lähettäjä: Minni
TV2, Estradilla tulossa-sivuilla on 1 kuva joulun konsertista, yhdessä Katri Helenan ja Tomi Metsäkedon kanssa. Hyvää joulua kaikille ja tulevaa Arja-vuotta 2009!
  Lähetetty: 21.12.2008 kello 12.27 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Muistakaa myös huominen Elixir, jossa vuorossa Arjan salibandytreenien osa 4. Uusinta ilmeisesti viikon päästä poikkeuksellisesti vasta maanantaina.
  Lähetetty: 17.12.2008 kello 20.57 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Ennen joululomille lähtöä muistakaa ohjelmoida tallentimiinne Pelastusarmeijan joulukonsertti, joka taltioitiin marraskuussa:
To 25.12. 19.30 - 20.50 YLE TV2 Estradilla: Muistojen kultaamat joulut

Ei A tullut ensimmäisenkään Tampereen konsertin jälkeen aulaan, koska oli varmaan huolissaan paikan vetoisuudesta (no, kylmähän siellä tosiaan oli konsertin jälkeen, kun isot ovet olivat koko ajan auki). No, A bongattiin kuitenkin paljon myöhemmin konsertin jälkeen yläkerran käytävällä, kun salin puolella show+dinner-ruokavieraat olivat jo aterioidensa kimpussa.
  Lähetetty: 16.12.2008 kello 20.35 - Lähettäjä: Marita
Panu, tuliko Arja Palatsissa konsertin jälkeen fanien pariin sinä iltana, kun olit siellä?
  Lähetetty: 16.12.2008 kello 00.15 - Lähettäjä: Päivi
Tästä löytyy myös 1 esitys tuosta laulusta (Kuulen taivaan tiukujen soivan)
http://www.youtube.com/watch?v=nWsH4jMOPfQ
↓ Lähetetty: 15.12.2008 kello 21.36 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Heh, nopein löytyi jo: Oulunkylä mus 787.311 JOULU 1 VARAUS - Joulumusiikilla on jostain syystä kova kysyntä näihin aikoihin.
  Lähetetty: 15.12.2008 kello 21.05 - Lähettäjä: Anna H.
Samaa mieltä jälleen Panun kanssa joululauluista...ja jos vielä saataisiin seuraavalle levylle hyvä tuottaja ja sovittaja (siis kaliiberia Riku Niemi tms. osaaja) :)
  Lähetetty: 15.12.2008 kello 15.45 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tampereella kuulee Arjan laulamana ihanan "Kuulen taivaan tiukujen soivan, kaiku kaareutuu korkeuksiin...", jonka kuultiin myös viime jouluna Arjan konsertissa.

Ikosen Reijo on levyttänyt tämän Päivi Ristimäen kanssa. Palautin juuri ko. levyn kirjastoon, joten nopein pääkaupunkiseutulainen ehtii vielä sen lainata jouluksi. www.helmet.fi/record=b1603880~S9*fin (Huom. Kirjaston järjestelmässä laulu on nimellä "Kuule taivaan tiukujen soivan", koska levyn takakannessa laulun nimi on kirjoitettu näin.)

Edelleen olen sitä mieltä, että Arjalle sopii paremmin tällaiset hengellisemmät ja ehkä hieman gospel-henkisetkin joululaulut tonttulaulujen sijaan. Jos on My wayn uskaltanut levyttää, niin kyllä uskaltaa Oi jouluyönkin!

Joululevyille on tosin vaikea nähdä mitään taloudellista suursuosiota tyylilajista riippumatta, mutta toivottavasti A vielä jotain levyttää...
  Lähetetty: 08.12.2008 kello 20.29 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tänään Arja ei ollut Elixirissä, mutta onneksi Hanna on virallisella foorumilla jo löytänyt seuraavan Arjan salibandy-jakson, ma 22. päivä (uusinta ma 29. päivä). Sen pidemmälle ei ohjelmatietoihin oikein ole näkyvyyttä.

Eilen Arja aloitti joulukonserttinsa Palatsissa. Paikalla oli jokunen varta vasten Arjan takiakin paikalle tullut. Paljastukset konsertin sisällöstä täytynee jättää vielä odottamaan, jos vaikka joku olisi menossa ensi viikonloppuna alkavaan viiden konsertin sarjaan. Mutta, jos viime vuonna jäi konsertti väliin, niin nyt kannattaa mennä. - Oho, Lippupalvelu näyttää, että lauantain ja keskiviikon konserteissa on jo liput vähissä!

Kannattaa muuten varautua siihen, että ravintolatyyppisenä mestana Palatsi sijoittelee lippuihin kuuluvat pöytävaraukset sattumanvaraisesti seurueiden koon mukaan. Eli se on ihan sattumaa näkeekö melkein, hyvin vai melkein hyvin.

Ihmettelin, mistä Minni tuon ensi huhtikuun Joensuun konsertin on löytänyt, itse en Googlettamalla siitä löytänyt mitään lisäinfoa :-). - No, Lippupalvelussa se ainakin on myynnissä seuraavin tiedoin (lippu 25 ¤, eli 25 ¤ enemmän kuin Hämeenlinnan Hannu & Arja -konsertti viikko sitten :-)):
"Musikaalin taikamaailma
CARELIA-SALI
Yliopistonkatu 2, JOENSUU, 80100

La, 04.04.2009 19:00
Lisätietoa
Johtaa Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen

Sound of music, Oklahoma, kotimaista tangoa ja muita suosikkisäveliä -vain sinun korviesi tähden"
Johtaa...? Arjan uusi aluevaltaus? :-) :-)

Seuraava tiedossa oleva A-meno itselläni on vasta Heinolan kesäteatteri, joten pitäkää googgelit auki ja kertokaa, jos löytyy jotain A-juttuja infottavaksi.

Ensimmäisenä myyntipäivänä varattujen kesäteatterilippujen lunastusaika päätyy ilmeisesti tänään 8.12., joten kannattaa itse kunkin muistaa liput lunastaa. Meillä olleista Lippupisteen puhelinvarauksista toinen oli kadonnut jälkiä jättämättä, joten pitäkää mielessä: paikat ovat varmat vasta kun liput ovat paperilla! Lippupisteen kallis puheluhinta ei takaa mitään luotettavuutta. Suosittelen siksi myös lippuvarauspuhelun tallentamista, jos vain kännykkä siihen pystyy... :-)
↓ Lähetetty: 06.12.2008 kello 22.05 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Saku Mattila ja Hexa Elo jälleen soittamassa Kaartin Combossa Itsenäisyyspäivän vastaanotolla.
  Lähetetty: 03.12.2008 kello 00.54 - Lähettäjä: Minni
Elixiristä vielä, siis A "raahattiin" kerran tekemään nämä eri syötöt kameran edessä, vaikka tuotos olikin jaettu kolmeen eri osaan. Nyt jäi kyllä vähän outo maku suuhun touhusta, A pääsi kyllä mainostamaan ensi vuottaan, mutta kunto ei näistä lämäreistä kohonnut.
  Lähetetty: 30.11.2008 kello 22.33 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tänään Arja oli siis Hämeenlinnassa Hannu Lehtosen kanssa taas jälleen sotilassoittokunnan merkeissä, tällä kertaa ihan ilmaisella sisäänpääsyllä. Ohjelmisto oli suurin piirtein vakio, liekö sama kuin Savossa olleissa konserteissa, olihan Hämeenkaaressa vieraana Savon sotilassoittokunta.

Arjan osuus konsertissa:
Evakon laulu
Yön kuningatar
Kulkuri ja joutsen*
Sulle salaisuuden kertoa mä voisin
People will say we're in love*

Anna kaikkien kukkien kukkia
My favorite things
Something good*
Enkelin silmin°
Jotain jää*
Don't you forget it*

* Duetto Harrin kanssa
° Sähkökitara ja laulu: musiikkimajuri Raine Ampuja

Ihmisiä paikalla oli reilusti odotettua enemmän ja nopeita hämäläisiä paljon, jo tuntia ennen alkua porukkaa oli merkittävästi ja viimeisetkin paikat täyttyivät puoli neljän aikaan. Tämän jälkeen halliin pakkautui satoja ihmisiä lisää, joten kaikille ei ollut näköyhteyttä lavalle, istumapaikasta puhumattakaan.

Eipä jaksanut hallin pieni eteisaula vetää konsertin jälkeen väkijoukkoa ulos; minulla kesti 25 minuuttia päästä pääoven kautta ulos, vaikka en ollut laittanut mitään narikkaan!

Viikon päästä vähän pidemmälle kolmostietä; Arjan joulukonsertit Palatsissa alkavat siis tuolloin!

Huomenna Arja taas Elixirissä klo 18.30. Mutta myöhempien jaksojen kuvauksissa ei Arjaa näy, jäikö Arjan maajoukkuekokemus siis vain kolmeen jaksoon?
  Lähetetty: 27.11.2008 kello 23.33 - Lähettäjä: Minni
04.04.2009, Joensuu Carelia-sali, klo 19, Arja esiintyy "Musikaalin taikamaailma"
  Lähetetty: 20.11.2008 kello 20.33 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Googlasin ja huomasin Arjan olevan Hannu Lehtosen kanssa edullisessa konsertissa reilun viikon päästä sunnuntaina "tässä lähellä" Hämeenlinnassa (jonka pääministerin yhteiskuntamallilla voi käsitellä kotikaupunkini esikaupunkina).
Otin silmän käteen ja huomasin ko. konsertin olevan myös virallisessa keikkalistassa. Kaipa se sitten siellä on ollut jo aiemmin... (?)
  Lähetetty: 19.11.2008 kello 07.46 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Arja puhui ohjelmassa "harjoittelusta viikon aikana" tms., eli siitäkin voisi päätellä, että ihan pelkästään tuota otosta varten ei Arjaa kameroiden eteen raahattu.

Ensi maanantaina jo jatkuu:
24.11. Maajoukkuemies Mikko Kohonen opettaa Arjalle tulisen kanttilaukauksen.
1.12. Arja Koriseva ja salibandyn rangaistuslaukaus.
...
  Lähetetty: 18.11.2008 kello 23.22 - Lähettäjä: Minni
Mulle ei ihan selvinnyt oliko tämä Elixir-esiintyminen kertaluontoinen, vai seurataanko A:n sählytreenejä pitkin talvea?
! Lähetetty: 17.11.2008 kello 17.07 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Kiitos viralliselle foorumille: Arja on tänään Elixirissä klo 18.30 (MTV3), uusinta ensi sunnuntaina (ehkä).

"Iskelmätaivaan ikisuosikki Arja Koriseva palaa suosikkipelinsä salibandyn pariin. Oppia antaa Elixirin oma salibandyvalmentaja, maajoukkuehyökkääjä Mikko Kohonen." - Aiemmalla Arjan Elixir-kerralla (23.11.2002) Kohonen ei ollut mukana, joten kyseessä on tosiaan uusi juttu!
  Lähetetty: 15.11.2008 kello 11.20 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Radion nenäpäiväkonsertissa Arja lauloi ihan niin kuin oli odotettavissa, listan lauluista löytää kohdasta Info/tallenteet/2008. Mukana yksi harvoja Kukkuluuruun esityksiä valtakunnallisella kanavalla.

TV-puolellahan ei ollut odotettavissa mitään tiettyä Arja-juttua, mutta olihan kerrottu, että 7. päivä taltioitiin Jyväskylässä em. konsertin lisäksi materiaalia tätä TV-ohjelmaa varten. Kävin illan kuusi tuntia TV2:n kuvatallennetta koneelta lävitse ja siellähän se Arja näkyi mukana "Jyväskylän vapaaehtoiset esittää" -kulkueessa noin klo 21. Pääosassa tässä sekopäisessä pätkässä oli muuten tuttu Kunto Ojansivu (jota en tunnistanut :-(), Arjan vastanäyttelijä musiikkiteatterikiertueella "Tuhkimo eli KENkä hukassa" vuonna 1995.

Tunnistin kulkueesta seuraavat "tutut" kasvot: Kunto Ojansivu, Eija Koriseva, Heikki Salo, Timo Rautiainen, Jussi Lampi, Jani Wickholm ja Tommi Soidinmäki. Ketähän muita siinä oli...? Parin sekunnin pätkiä kulkueesta näytettiin jo pitkin ohjelman alkuosaa, Arjan voi yrittää huomata niistäkin, jos ehtii.

Valitettavasti juuri näitä Nenäpäivän ohjelmia ei ole YLE Areenassa, ainoastaan Lasten Nenäpäivä-ohjelman viimeisellä minuutilla on parin sekunnin pätkä, jossa Arja välähtää taustalla (jos pystyt tunnistamaan, niin ihme on, kokeilepa). http://areena.yle.fi/toista?id=1655127

Eilisen TV-ohjelman remix tänään klo 14.35 TV2:lla, tosin ihme on, jos tuo Jyväskylän pätkä kuuluu toimituksen mielestä "parhaisiin paloihin".
  Lähetetty: 14.11.2008 kello 02.38 - Lähettäjä: Päivi
Tänään tarvitaan sitten taas vähän tarkkaavaisuutta,kun pitää sekä nauhoittaa televisiosta sekä radiosta.Kuinka käy?! :)

Noniin,tässäpä tarkempaa tietoa Arjasta.

Viritä radio Suomi auki tänään klo:20.05-21.00 Nenäpäiväkonsertti. Jyväskylässä taltioidussa konsertissa esiintyvät mm. Anne Mattila, Arja Koriseva ja Jani Wickholm.

Tosin ei saa unohtaa Aikkua televisiostakaan.
  Lähetetty: 12.11.2008 kello 08.36 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tampereen joulukonserttien mainos on ilmaantunut virallisten sivujen etusivulle. Eipä näytä ainakaan loppuunmyydyiltä Lippupalvelussa, kuinkahan paljon jaksaa vetää porukkaa Palatsiin?

Pelastusarmeijan joulupatakonsertti 17.11. on myynnissä Lippupalvelussa, jos ei ole huomattu. Eivät silti paljon etukäteen lippukauppaa aloittaneet.
Esiintyjät: Katri-Helena, Arja Koriseva, Tomi Metsäketo sekä Volare -lapsikuoro. Kapellimestari Jari Puhakan johtama Vantaan Viihdeorkesterin Esemble-kokoonpano.
Tilaisuuden kesto 2 h 30 min, Väliaika 25 min
  Lähetetty: 12.11.2008 kello 08.05 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Tänään tarvitsin sitaattia Sound of Musicista, sitä hakiessani tuli vastaan englanninkielinen libretto ko. musikaalista. Sitä on hauska lukea ja muistella Seinäjoen ja/tai Imatran versiota: www.chromamusika.com/SCRIPT.htm

Ensi tiistain Kajaanin konsertti on siis virallisenkin tiedon mukaan rajoitettu tilaisuus ja tämän tiedon löytää sivulta www.op.fi/op?cid=150947024&srcpl=4. Konsertin nimi "Muistoja - memories" ei ole minulle sellaisenaan tuttu, mutta ohjelmisto silti lienee sitä ihan "vakio-Somero-juttua".
  Lähetetty: 11.11.2008 kello 18.00 - Lähettäjä: Päivi
Lämpimät Nimipäiväonnittelut Panulle!
t.Päivi Turusta
! Lähetetty: 06.11.2008 kello 18.59 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Arja on tänään esiintymässä YLE:n hyväntekeväisyyskonsertissa Jyväskylässä, Ravintola Nightissä. Tapahtuma on klo 19...22, liput 30 ¤. Ovelta saa lippuja, joten vielä ehtii! :-) www.nenapaiva.fi/FI/Ajankohtaista/Sivut/default.aspx?Archives=yes#html

Tämä konsertti radioidaan ensi viikon perjantaina (14.11.) YLE Radio Suomessa. Jotain sketsejäkin kuvataan myös tuon päivän TV-ohjelmaa varten, joten sitäkin pitää Arjan varalta tarkkailla.

Arjan puhelinhaastattelu viime kesän Kaustisten musiikkijuhliin liittyen löytyy sivulta www.kaustinen.net/festivaalivideot/festivaaliradio/#html.
  Lähetetty: 01.11.2008 kello 21.40 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Keräsin Arjaa koskevat teatteriarvostelulinkit omalle sivulleen. Mikäli näette uusia (tai vanhoja) arvosteluja, laittakaa linkkejä tulemaan. www.panuworld.net/arjaworld/linkit/teatteri.htm

Myös muilla linkkisivulla muutamia uusia linkkejä, tosin suurin osa niistä on nähty tällä ilmoitustaululla tässä loppukesän aikana.
  Lähetetty: 31.10.2008 kello 12.48 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Lahden Karaoke-tapahtuman torstain kuvissa Arjan show on hyvin edustettuna: www.kwc.fi/img/kwc-thursday/

Kuvista selviää, että Juhla-Fortunassa mukana oli ainakin kosketinsoittaja ja huilisti, joita en tunnista.
↓ Lähetetty: 24.10.2008 kello 18.16 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
No, oliko joku eilen Lahdessa? Kuinka pitkä konsertti oli ja jäikö mitään mieleen?
! Lähetetty: 18.10.2008 kello 11.25 - Lähettäjä: Panu (ylläpito) - Sijainti: Helsinki
WWW-sivuni (myös ArjaWorld) on juuri muutama minuutti sitten siirretty uudelle palveluntarjoajalle (T:mi Puhtek, Akaa). Palvelin sijaitsee saksassa, mutta myös vuosimaksu on edullisempi kuin aikaisemmalla palveluntarjoajalla, jonka asiakkaana olin seitsemän vuotta. - Toivottavasti palvelun luotettavuus säilyy edelleen hyvällä tasolla, eli harvassa olisi ne hetket, kun ArjaWorld-sivut eivät toimisi.

Teille sivuston lukijoille muutoksen ei pitäisi näkyä yhtikäs mitenkään. Esim. ilmoitustauluviestit sähköpostitse tilanneiden pitäisi edelleen saada nämä viestit (ml. tämän) sähköpostiinsa. - Mikäli toimivuudessa ilmenee silti ongelmia, kertokaa niistä minulle, niin yritän etsiä missä ongelman juurisyy on.
  Lähetetty: 16.10.2008 kello 15.33 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
17.11. konsertti on siirtynyt Martinus-saliin Vantaalle. TV-esityspäiväksi on selvinnyt joulupäivä 25.12. www.pelastusarmeija.fi/index.php?id=66&tx_ttnews[tt_news]=176&tx_ttnews[backPid]=53&cHash=1f642875a5

Arjan terveisethän päivittyivät tuossa pari päivää sitten virallisille sivuille, kuten moni on jo varmaan huomannut. Suurempi viime päivien uutinen onkin uusien Herrasmieshuijarit-esityspäivien tuleminen myyntiin. Nyt viimeinen myynnissä oleva esitys on 7.5.2009. Mahtaakohan produktio jatkua vielä pidempään?
  Lähetetty: 15.10.2008 kello 21.36 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Sattumalta huomasin, että Herrasmieshuijarien videopäiväkirjaan on ilmestynyt edelleen uusi video tässä syksyn aikana, eli "Tunnelmapala kappaleesta Tässä oon". Myös "Traileri" on vaihtunut siitä viimekeväisestä mitättömästä versiota pitkäksi näytelmän oikeita kohtauksia esitteleväksi videoksi. www.ttt-teatteri.fi/herrasmieshuijarit/etu/

Aiemmin mainittujen Turun Sanomien ja Aamulehden arvostelujen lisäksi netistä löytyy ainakin Keskipohjanmaan, Ilkan ja Pohjalaisen arvostelut:
www.keskipohjanmaa.net/gen/521489.asp
www.pohjalainen.fi/teemat/teematarticle.jsp?article=357524
www.ilkka.fi/teemat/teematarticle.jsp?article=366716#

Nämä löytyivät näppärästi www.kritiikkiportti.fi -palvelun kautta.
  Lähetetty: 18.09.2008 kello 22.14 - Lähettäjä: Panu - Sijainti: Helsinki
Virallisella foorumilla mainitun tämänpäiväisen radiohaastattelun perusteella tiesin etsiä Aamulehden musikaaliarvostelua, ja sekin löytyy myös netistä: www.aamulehti.fi/uutiset/kulttuuri/103675.shtml#html - Mukana myös haastattelussa mainittu "TTT:n Herrasmieshuijarit viihdyttää hengiltä", mutta alentuu kriitikkokin 'naurattamaan hengiltä': "Ja Arja Korisevan vartalolle istuu mikä hyvänsä kermakakusta lerppuun yöpaitaan."

Radiohaastattelussa A sanoo lähtevänsä huomenna päiväesityksen jälkeen Viroon esiintymään, oikea päivä lienee kuitenkin vasta ylihuominen lauantai, jolloin Tampereella on vain pelkkä päivänäytös. Mikähän mahtaa olla tämä Viron keikka?

Muistakaa myös kiva (? - öö, en ole lukenut ;-) ) kertomus puvustaja Matti Seppäsen vuodesta kohti ensi-iltaa, joka liittyy jo aiemmin esillä olleeseen Aamulehden kuvareportaasiin: www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/asiat_paajutut/7826316.shtml#html

Niin, kyllä minäkin kävin sen musikaalin toki jo katsomassa vajaat pari viikkoa sitten... Kritisointi saa jäädä ammattilaisille, koska niillä on aikaa siihen. Mutta kivaa toki oli ja päivänäytöksestä on vielä ihan kiva ajella kotiinkin.
  Lähetetty: 18.09.2008 kello 21.43 - Lähettäjä: Annukka - Sijainti: Helsinki
Turun Sanomien verkkosivuilta löytyy arvostelu Herrasmieshuijareista: www.turunsanomat.fi/kulttuuri/arvostelut/?ts=1,3:2019:0:0,4:61:0:0:0;4:62:0:0:0;4:82:0:0:0;4:85:0:0:0;4:87:0:0:0;4:99:0:0:0;4:100:0:0:0;4:107:0:0:0;4:78:80:1:2008-09-07,104:78:563040,1:0:0:0:0:0:

Onko kukaan löytänyt muita arvosteluja netistä?
  Lähetetty: 13.09.2008 kello 17.54 - Lähettäjä: hanna pm
Arjan keikkakalenteriin tullut muutamia tapahtumia lisää tälle syksylle.
  Lähetetty: 10.09.2008 kello 11.30 - Lähettäjä: Panu
A on päässyt tyhjänpäiväiseen osakejutun varjolla IS:n lööppiin ja kanteen tänään. www.iltasanomat.fi/arkisto/looppi.asp?pvm=10.9.2008#x
  Lähetetty: 09.09.2008 kello 12.24 - Lähettäjä: Panu
Pirjo Kujala Palatsista soitti ja vahvisti, että Lippupalvelun systeemissä on tosiaan väärä alkamisajankohta sunnuntain 7.12. joulukonsertille. Konsertin oikea aloitusajankohta on siis klo 15 päivällä.
! Lähetetty: 09.09.2008 kello 08.24 - Lähettäjä: Panu
Arjan joulushowt (6 kpl) Petri Lairikon Musiikkiteatteri Palatsissa Tampereella 7.,13.-17.12.: "Arja Korisevan ja Juhla-Fortunan Joulutaivas-tähtineen konsertit tuovat joulun tunnelman Musiikkiteatteri Palatsiin joulukuussa." www.palatsiteatteri.fi/esitykset/index.html

Palatsin konseptin mukaisesti showta voi seurata illallispöydästä tai ilman illallista. Illallisensa voi varata ennen tai jälkeen esityksen. www.palatsiteatteri.fi/ravintolapalvelut/index.html

Liput ovat tulleet myyntiin Lippupalveluun tänään tiistaina. Paikat ja pöydät ovat numeroimattomat, joten liput voi varata rauhassa, niin kauan kuin tilaa riittää.

Huom. Palatsin omilla sivuilla su 7.12. esitys on kello 15.00, Lippupalvelun järjestelmässä klo 20.00. Tässä on siis jossain virhe, joka korjaantunee pian.
  Lähetetty: 06.09.2008 kello 09.24 - Lähettäjä: Panu
Kuten Hanna virallisella foorumilla Keskisuomalaisesta on lukenut, Arjan seuraava teatteriprojekti on Heinolan Kesäteatterissa ensi kesänä!

Tässä Heinolan Kulttuuritoimiston virallinen tiedotussivu esitysaikoineen ja hintoineen: http://www.heinola.net/?area=musikaali

Esitykset on 11.6. - 26.7. ti-ke-to-su, joten ilmeisesti tanssikeikkoja tulee siinä lomassa. Eli perinteiseen Arja-tapaan kalenteri on täytetty tiukasti - perinteinen muutaman viikon "kesälomakin" varmaan menee vasta elokuun alkuun, jos ehtii ollenkaan pitämään.
  Lähetetty: 05.09.2008 kello 15.56 - Lähettäjä: Päivi
Lisäys edelliseen.

Arjasta ja samalla myös Piiasta löytyy artikkeli tämän päivän Iltalehdestä.

Kyllä on hyvin Arja meikattu ja Eskokin,kun ei millään meinaa tuntea. hih!
  Lähetetty: 05.09.2008 kello 15.18 - Lähettäjä: Päivi
Tässäpä joitakin bongauksia Arjasta.

http://www.trissa.tv/?id=391

www.ttt-teatteri.fi/aplodi/aplodi_08_sm.pdf s.9
http://www.demari.fi/content/view/1643/532/
  Lähetetty: 05.09.2008 kello 14.14 - Lähettäjä: Panu
No, onko lehdissä havaittu mitään uutisia viikon kulttuuriensi-illasta, eli Herrasmieshuijareista? Omiin silmiin ei ole sattunut, mutta enpä ole kyllä etsinytkään.

Herrasmieshuijarien sivuille on ilmestynyt "videopäiväkirjaan" (nimitys on huono vitsi) pätkä jossa ohjaaja kertoo näytelmän tansseista. Pätkän lopussa pätkä tanssin lopusta, jossa myös A on mukana, ehkä ihan tämän viikon ennakkonäytöksistä leikattu...
  Lähetetty: 04.09.2008 kello 12.17 - Lähettäjä: Heli
Herrasmieshuijarit on nyt käyty tsekkaamassa!! Hauska kokonaisuus mielenkiintoisilla pienillä yksityiskohdilla höystettynä... Ei se blondi-pinkkitukka huono vaihtoehto brunetelle ollu... =D
  Lähetetty: 04.09.2008 kello 08.28 - Lähettäjä: Panu
Arjan keikat virallisilla sivuilla nyt marraskuun loppuun asti, kuten nimim. fanclub asiasta on kirjoittanut.
  Lähetetty: 31.08.2008 kello 14.14 - Lähettäjä: Päivi
Meneppä Panu ja tietenkin kaikki muutkin katsomaan uusia kuvia Herrasmieshuijareista täältä:

http://www.aamulehti.fi/mediagalleria/sunnuntai/kuvareportaasit/1476/

Äärimmäisen hienoja kuvia ja varsinkin se 12:sta kuva on niin äärimmäisen hauska,varsinkin sen alatekstin perusteella. Sehän se meillä naisilla on vähän ongelmana. hih! :)
↓ Lähetetty: 26.08.2008 kello 16.28 - Lähettäjä: Panu
Höh, olisin jo toivonut uusia videoita "videopäiväkirjaan" Herrasmieshuijarien sivuille. Edelleen siellä on vain ne toukokuun alun videot lauluharjoituksista ja lavasteen pienoismallista. - Näyttää siltä, että videopäiväkirja jää vain "kivaksi ideaksi" kuten rivien välissä arvioin jo toukokuussa... :-( www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?file=2008-07&msg=1210618433#m
! Lähetetty: 14.08.2008 kello 12.45 - Lähettäjä: poro
fanclub virallisilla sivuilla kertoo että kyröskosken suurlavan lauantainen keikka on peruuntunut taloudellisten vaikeuksien takia.
  Lähetetty: 13.08.2008 kello 06.56 - Lähettäjä: Annukka
Arjasta juttua tämän päivän Iltalehdessä.
  Lähetetty: 12.08.2008 kello 03.06 - Lähettäjä: Oopperan kummitus
Panu kirjoitti: "Sääli, että lauluesitys "Nousee päivä, laskee päivä" ei ole mukana leikkeessä."

Tulossa on kyllä.. :)
  Lähetetty: 10.08.2008 kello 19.09 - Lähettäjä: Panu
"Se on rakkautta oikeaa" yksin Arjan esittämänä... Luulin, että niitä olisi ollut useampia, mutta tiedossani olikin vain yksi tapaus: Tuttu juttu tv-ohjelma, esitetty 7.5.1992. Sen koomin ei ole vastaan tullut moista esitystä missään sähköisessä viestimessä.
  Lähetetty: 09.08.2008 kello 22.51 - Lähettäjä: Min,s
Onko Arja esittänyt jossain yksin kappaleen "Se on rakkautta oikeaa" - miehelläni on pätkä äänitettynä jostain radiosta, siis ilman Tapani Kansaa. Olisi hienoa jos jollakulla olisi tallennus kokonaisuudessaan - kappale on meille tärkeä ja tulevissa juhlissa kavereille (naimisiinmenon johdosta) tämä olisi meille kovin tärkeä... Nimenomaan on kyse Arjan yksin laulamasta versiosta...
  Lähetetty: 03.08.2008 kello 20.23 - Lähettäjä: jaana
Onkohan YouTuben laulun pätkä, Amore, tämän vuoden heinäkuun Pavin keikalta ihan laillinen/luvallinen otos?http://www.youtube.com/watch?v=4d3Va6mKIAk
  Lähetetty: 01.08.2008 kello 08.39 - Lähettäjä: Panu
Jöu-Tubessa mukavan vanha haastattelupätkä vuoden 1992 Tenavatähti-ohjelmasta. Sääli, että lauluesitys "Nousee päivä, laskee päivä" ei ole mukana leikkeessä. Itsekään en sitä ole nähnyt, vaikka tiesin pätkän olemassaolosta. www.youtube.com/watch?v=DBgv2IQYDAE

On peräti mahdollista, että tuon(kaan) pätkän julkaisemiseen ei ole kaikkien oikeudenomistajien lupia. Mutta olettakaamme, että on ja katsokaa kiireesti, ennen kuin tilanne muuttuu!
  Lähetetty: 31.07.2008 kello 19.52 - Lähettäjä: Heidi
Tänään ilmestyneessä seiskassa on Arjasta kuvia vuosilta -89, -92, -98 ja -07 ja otsikkona: Kas, Arja on aina säteilevä
  Lähetetty: 29.07.2008 kello 22.02 - Lähettäjä: Panu
Sunnuntaina 3.8. A on Mäntsälässä paikallisen kehitysvammatukiyhdistyksen kesätanssien esiintyjänä lavalla klo 14 - 17: www.kvtl.fi/ajankohtaista/2399 - Huom. Makee mainosbanneri sivun alareunassa! :-)
  Lähetetty: 21.07.2008 kello 16.54 - Lähettäjä: Päivi
Tuota Huomenta Suomen-ohjelmaa ei kai enää löydy mtv3:n nettisivuilta? Tai oikeastaan vaan haluaisin tietää,kun ei siinä silloin Arjan haastattelussa kuultu kuin sen yhden katsojakysymyksen niin mistä ne muut kysymykset ja vastaukset löytyisivät? Kysyttiinkö ne sen haastattelun jälkeen vai sitten eri kokonaisuudessa vain nettiin ettei sitä ollenkaan näytetty televisiossa?
  Lähetetty: 20.07.2008 kello 17.22 - Lähettäjä: Panu
Keskiviikon kirkkokonsertin tiedot ja "mainosjuliste" löytyy paikallisen Lions Clubin sivuilta: www.lions.tietoruusu.fi
  Lähetetty: 14.07.2008 kello 22.30 - Lähettäjä: Panu
Vielä muistutukseksi niille, jotka eivät muista: Jos Tammerkoski tai Kesäilta jäi/jää näkemättä, YLEn ohjelman voi katsoa netistä viikon ajan.
http://areena.yle.fi/hae?keyword=arja+koriseva
Tammerkosken nettikatselumahdollisuus päättyy siis perjantaina.
  Lähetetty: 14.07.2008 kello 15.43 - Lähettäjä: Panu
Muistakaapa myös Tangomarkkinoiden valokuvat:
Iskelmä: www.iskelma.net/?area=galleriashow&gid=AYIpJgSbxv
Tmarkkinat: www.auramedia.fi/tangopankki/kuvapankki2008/Perjantai.htm
  Lähetetty: 14.07.2008 kello 12.44 - Lähettäjä: Panu
Tässä pari mediapätkää:
Linnunradan pianobaarin pätkät YLE Elävässä arkistossa: www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=8&ag=92&t=456&a=5787 (hanna pm:lle kiitos vinkistä)

YLE Radio Peili esitti juhannusaattona Ykkösen Aamu-TV:n haastattelun, ilman kuvaa totta kai: http://areena.yle.fi/toista?id=1332300 (poistuu netistä 19.7.)
  Lähetetty: 12.07.2008 kello 19.15 - Lähettäjä: Panu
Arjan terveiset on päivitetty virallisilla sivuilla tänään.
  Lähetetty: 11.07.2008 kello 23.11 - Lähettäjä: Annairina
Tuli ainakin Yksin (luultavasti ennen korvarenkaita), muita en muista kun puuhastelin samalla kaikkea muuta :)
  Lähetetty: 11.07.2008 kello 21.57 - Lähettäjä: Panu
Iskelmän haastattelu tuli n. klo 20.45. Tuossa 21.30:n jälkeen tuli ilmeisesti livenä lavalta Arjan esittämä Kultaiset korvarenkaat. Itse en älynnyt sitä kuunnella tahi tallentaa. Tulikohan muitakin lauluja? Arjan setti kai jatkuu sitten yhteentoista asti, joten periaatteessa näitä livepätkiä voi tulla myöhemmin...
  Lähetetty: 11.07.2008 kello 13.31 - Lähettäjä: katja
aikku haastattelussa tänään 20.30 :)
! Lähetetty: 11.07.2008 kello 10.30 - Lähettäjä: Panu
A lienee Iskelmän haastateltavana tänä iltana Tangomarkkinoilla. Iskelmän nettisivuja ei ole päivitetty, joten siellä on yhä torstain haastatteluaikataulut. Keikan jälkeen lienee todennäköinen ajankohta, eli joskus puoli yhdentoista jälkeen. Luvassa kai myös livekuvaa webcamista ja stillkuvia kuvagalleriassa.
  Lähetetty: 08.07.2008 kello 17.36 - Lähettäjä: Annukka
Maikkarin sivuilta löytyy myös tältä päivältä Viihdeuutisten pätkä Aikusta: http://viihde.mtv3.fi/videot/index.shtml/uusimmat/ihmiset/?2008/7/137338
  Lähetetty: 08.07.2008 kello 16.04 - Lähettäjä: Panu
Tässä aamun HuSu-pätkään liittyvää triviaa: Klo 8.14 näytetty Rakastunut nainen -pätkä lienee "Hymni rakkaudelle" -konsertista, es. 24.5.2001. Haastattelun alussa ollut Yksin-pätkä ei tosiaan ollut Arjan veikkaamalta vuodelta 1992, vaan ennemmin "Tango illusion" -konsertista 10.7.1996, es. 6.10.1996.
  Lähetetty: 07.07.2008 kello 13.15 - Lähettäjä: Panu
Jep, vuosi on tosiaan 2006. Sen näkee esim. näillä sivuilla olevista listoista: www.panuworld.net/arjaworld/info/taulukot/akor2006.htm

Huomenna A siis Huomenta Suomessa. Äläkääpä unohtako. Itse ehdin juuri palata kotiin kierrettyäni Etelä-Pohjanmaan rullaluistimilla; onneksi ei ehtinyt tuo ohjelma mennä ohitse.
↓ Lähetetty: 07.07.2008 kello 13.05 - Lähettäjä: poro
vuosihan tuolle ohjelmalle oli niinkin tuore kuin 2006
  Lähetetty: 03.07.2008 kello 18.16 - Lähettäjä: Pia
Muistatko Panu minä vuonna tuo kyseinen ohjelma tuli radiosta?
  Lähetetty: 02.07.2008 kello 19.44 - Lähettäjä: Pia
Tuleva Pavin keikka 4.7 kirvoitti mieleeni seuraavaa;

Pavi 5.5.200?/ Yle Radion taltiointi tuli ulos 10.6 josta C-kasetilla muistona seuraavat kappaleet:

-Kaipuun kultaa
-Valloitan koko maailman
-Pieni Sydän
-Sulle silmäni annan
-Suklaasydän
-Taas on aika auringon
-Ihania muistoja


-Autotyttö
-Soittajapoika
-Jos sinut kohtaisin
-Tää ystävyys
-Kuningaskobra
-Vie meidät rakkauteen
-Luona vanhan veräjän
-Tietä kaitaa, aron laitaa
-Niin
-Rakastunut nainen
-Hymyhuulet

Fortunan pojat tuolloin:
Matti Rantatalo, kapellimestari,koskettimet
Jan Lindström, kitara
Timo Mynttinen, basso
Harri Lehtonen, rummut

Mitäpä siis kuulemme perjantaina kun aikaa on kulunut vuosi tahi kaksi =)
  Lähetetty: 01.07.2008 kello 18.12 - Lähettäjä: Päivi
Lisäys edelliseen: uudessa Ilonassa on Arjasta haastattelu.

http://www.iltalehti.fi/ilona/ilonatiiseri.shtml
  Lähetetty: 01.07.2008 kello 17.14 - Lähettäjä: Päivi
Näin kirjoittaa Milla Arjan sivuilla:

Lehtihyllyjen lähettyvillä kannattaa jälleen olla tarkkana tällä viikolla. Arjasta on juttua tulossa 2.7. ilmestyvässä lehdessä, jota en voi tässä vielä paljastaa.

Arja on Huomenta Suomi-aamuohjelmassa vieraana 8.7. klo 8.50 MTV3:lla.

Arjan juontama Tammerkosken Sillalla-jakso tulee ulos 11.7. klo 20.15. TV2:lla.

Arja ja Fortuna Kesäillan Valssi-ohjelmassa mukana 02.07. Kangasalan Kisarannassa, kaikki paikalle kannustamaan!! Ohjelma tulee ulos 25.07. klo 19.20 TV2:lla ja uusinta 26.07. klo 10.30 TV2.
  Lähetetty: 23.06.2008 kello 21.05 - Lähettäjä: Panu
Kiitos Leena tarkkakorvaisuudesta ja Googeloinnista. Kyllä se runo jopa epäilevän Annukankin mielestä voisi olla ollut nimenomaan Leinon Juhannusruno:

"Minä avaan syömeni selälleen ja annan päivän paistaa, minä tahdon kylpeä joka veen ja joka marjan maistaa. Minun mielessäni on juhannus ja juhla ja mittumaari, ja jos minä illoin itkenkin, niin siellä on sateenkaari."

Perjantaina Ämyrillä Arja oli vielä sitä mieltä, että kyseessä ei ole Eino Leino... No, tuotahan sattuu Arjalle lähes koko ajan. :-) Kertomansa A mukaan keksi idean Juhannusrunon laulamisesta vasta automatkalla Ämyrille. Eli kylmiltään vaan esittämään, kun oli laulanut ko. runoa "kouluaikoinaan".

Mukana juhannusviikonloppuna Arjalla oli uudet julisteet ja kortit, joissa kuva, jonka kaltaista ei virallisista kuvapankeista löydy. Kuva näytti kuitenkin tutulta, onko saman sarjan kuvia käytetty aiemmin jossain?
  Lähetetty: 23.06.2008 kello 11.13 - Lähettäjä: Leena
Tiedä kulttuuritietämyksestä, mut ennakkovaroituksen ansioista osasin kuunnella tarkemmin juhannuspäivän keikalla Iitiässä ja sitten googlettaa. Eli Eino Leinon Juhannus taisi olla kyseessä.

Oli muuten aika mahtava keikka. Tällanen "en mie nyt oikeestaan enää tollasta kuuntele - rokkia mielummin"-petturifanikin lämpeni oikein kunnolla. Ihanasti puski selkäytimestä sellastenkin laulujen sanat, joita en ollut kuunnellut sitten 90-luvun - oli pakko hoilata mukana :)

Verrattuna syystalven "putkeen" (Kun aika on, joulukonsertti, SoM Imatra) tanssikeikka teki ehkä jopa suuremman vaikutuksen. Pitkästä aikaa Arjaa täysin omana hauskana itsenään. Tuli mieleen, että onkohan konsertit jopa aavistuksen liian tarkkaan suunniteltuja ja täydellisiä - tanssikeikalla pari pienen pientä lipsahdusta (laulunsanat meinas unohtua) lähinnä vain paransi tunnelmaa. Aivan loistavaa rentoa hassuttelua, ja tietysti myös hienoa laulua ja soittoa :)
  Lähetetty: 21.06.2008 kello 12.25 - Lähettäjä: Panu
Infoaminen on tämän sivun idea. Jos huomaa jotain asiaan liityvää, kannattaa siitä kirjoitella tänne. Pieni vaiva, joka voi tehdä jonkun toisen iloiseksi.

Juhannusaaton keikka takana. Nyt voisi joku loistaa kulttuuritietämyksellään, eli mikä ja kenen oli Arjan eilinen juhannusruno? Itse olin niin yllättynyt tästä säestämättömästä lauluesityksestä ensimmäisen laulun jälkeen, että pätkääkään ei jäänyt mieleen. Niinpä ei ollut Guuggelistakaan apua - mittumaarista on tehty runoja lähes joka hepun toimesta.

Ilta-Sanomien kirjoittamat ennakkotiedot pitivät paikkansa aloitusajan (myöhään) ja -laulun (no jaa) suhteen. Arja huusi runonsa jälkeen olleensa "664 päivää" poissa lavoilta, tosin "22 kuukautta" antaisi paljon paremman käsityksen lavakeikkatauon pituudesta. Lähes kaksi vuotta (ei vuosi, kuten media antaa ymmärtää) siitä on kun edellisen kerran tuli itsekin tanssilavalla käytyä ja tanssittua. Mutta kyllä silti mieleen palautui alkuepärönnin jälkeen niin polkat kuin rockit ja hitaat valssit.
  Lähetetty: 18.06.2008 kello 22.36 - Lähettäjä: Pia
Mukavaa kun välität infota =)
Vanhemmat viestit löytyvät ArjaWorldin ilmoitustaulun arkistosta.
Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!