ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Vanhoja viestejä

Tämä "ilmoitustaulu" on Arja-aiheisten juorujen, uutisten ja kysymysten esittämiseen muille Arjaa seuraileville. Tämän sivun kautta et voi lähettää viestejä Arjalle itselleen eikä fan clubille - niitä voit lähettää Arjan omilta sivuilta.

ArjaWorldin ilmoitustaululle kirjoitetut viestit voit tilata myös suoraan sähköpostiisi. Lisäksi voit lukea ilmoitustaulua ja kirjoittaa viestejä myös matkapuhelimella. RSS-syöte mahdollistaa viestien lukemisen haluamallasi lukijaohjelmalla tai tiivistelmän lisäämisen kotisivullesi.

Kirjoita viesti

Jos kirjoitat täältä löytämästäsi tiedosta/huhusta jollekin muulle foorumille (tai toisin päin), ilmoitathan myös vinkin alkuperän! Se on kohteliasta viestin alkuperäistä kirjoittajaa kohtaan.

  Lähetetty: 27.12.2006 kello 22.45 - Lähettäjä: Pia
Kiitos Panu, mukava kuulla. (Paitsi mukavampi olisi kuulla uutta Arjaa uusintojen sijaan hih..)!
Näin huomaamme, että Arja pitää linjansa eikä anna haastatteluja edes siskolle! Mutta meille faneille ei liene mikään ihme, että saatamme hieman innostua "pienestäkin" =)
Vaan kohta vaihtuu vuosi ja voimme jo todeta, että "tänä vuonna kuulemme Arjasta" =)=)=)
↓ Lähetetty: 27.12.2006 kello 11.37 - Lähettäjä: Panu
Kelailin hieman nauhoja; kuten arvelinkin, 14.12. kyse oli nimenomaan alunperin 19.5. lähetetyn Piian peilin uusinnasta, jossa:
- ensimmäinen osa alkaa kysymyksellä "Millainen on sun arkimeikkisi?"
- toinen osa alkaa kysymyksellä "Onko sulla hiusongelmat vai ongelmahiukset?"
Välimusiikkina 14.12. uusinnassa oli "Kun ilta saapuu kaupunkiin".
↓ Lähetetty: 23.12.2006 kello 11.17 - Lähettäjä: Panu
Hyvää joulua! Voin vielä välipäivinä tarkistaa tuon Piian peilin uusinnan alkuperäisen lähetyspäivän, mutta kuten Milla on maininnut, kyseessä oli todennäköisesti uusinta viime keväältä.
↓ Lähetetty: 19.12.2006 kello 15.59 - Lähettäjä: Panu
Niin, alla ole kyse siis viime torstaina 14.12. klo 18.35 tulleesta Piian peilistä, jossa Arja oli. (Pääsin joulukiireiden vuoksi vasta niihin aikoihin kotiin ja satuin kymmenen minuuttia etukäteen kuulemaan autoradiosta, että Arja on mukana.)

Arja ei kai viikonloppuna tai muina päivinä (kuin 14.12.) ole ollut ko. ohjelmassa viime aikoina?
  Lähetetty: 19.12.2006 kello 14.59 - Lähettäjä: Panu
Itse toivon kauniisti joulun alle aikaa edes pakollisten jouluvalmistelujen tekemiseen, joten eipä tässä paljon radio-ohjelmia voi analysoida. Eilen nukumaan yhdeltä ja kuudelta ylös ja nyt ensimmäinen viiden minuutin vapaa väli koneen ääressä työpaikalla. - Kotona vapaapa ei liene ennen aattoa senkään vertaa.

Puhuivat jotain meikkauksesta ja kampauksesta. Epäilisin, että oli uusinta ohjelmasta 660 Piian peili 19.5.2006, jota on varmaan uusittu aiemminkin tänä syksynä. Tosin Arjahan puhuu aina samat jututt niin samalla tavalla, että uuttakin pätkää voi luulla uusinnaksi. ;-) En ehdi tarkastamaan sitä näissä kiireissä.

Aha, aika loppu, pitää mennä...
  Lähetetty: 18.12.2006 kello 23.39 - Lähettäjä: Pia
Kauniisti kun näin joulun alla toivoo niin;

Piian ja Arjan tarinat Iskelmässä viime viikolla ??? =)
  Lähetetty: 17.12.2006 kello 20.38 - Lähettäjä: katja84
tässäpä muutamia bongauksia:


http://youtube.com/results?search_query=arja+koriseva&search=Search
  Lähetetty: 14.12.2006 kello 19.51 - Lähettäjä: Pia
No just joo=(.. Kiitos Panu kuitenkin kun ilmoitit, hiukkasen meni vaan ohi =(( Olisiko mahdollista saada tietää mitä se meidän Aikku Piian peilissä jutteli ??? Kiitos etukäteen =)Ja mahtaako enää tulla uusintaa ?
! Lähetetty: 14.12.2006 kello 18.33 - Lähettäjä: Panu
Arjan Piian peili tulee nyt! Liekö tästä uusinnasta(?) (luultavasti) oli ollut tiistaina radiossa puhetta.
  Lähetetty: 14.12.2006 kello 11.20 - Lähettäjä: Ira
Kiitos Panu, että vastasit viestiini. Sivujasi on mukava lukea.
  Lähetetty: 13.12.2006 kello 16.49 - Lähettäjä: Panu
Ei ole tullut vastaan vahvistusta Piian peili -huhulle. Kannattaa siis pitää korvat auki, viimeistään perjantai-iltana; jolloin kai tulee viikon viimeinen Piian peili -uusinta. Jospa vaikka sen jälkeen puffaisivat viikonlopun tulevia aiheita.

Valokuvia tosiaan löytyy, vaikka eipä niitä kuvia paljoa ole enää viime vuosina tullut otettua - melkoisen tylsää ja typerää on katsella kovin montaa minuuttia keikasta kameran läpi! Ja onhan filmille kuvaaminen työlästä, mutta joskus se on sen arvoista, erityisesti hankalissa valastusolosuhteissa.

Peräti yksi (1) kuva on onnistunut vuoden 2006 aikana! Yritän päivittää sen valikoitujen kuvien kansioon piakkoin.
  Lähetetty: 13.12.2006 kello 16.43 - Lähettäjä: katja
juuh, minä kyselin kun jotain vihjettä pia anto, mut en ehtinyt kuulla tarkkaan mitä missä millon :) eli onko jollain tietoa?
  Lähetetty: 13.12.2006 kello 15.00 - Lähettäjä: mimmuli
onks täällä joku kuunnellu Iskelmää
Onko Arja ensivkonloppuna Piian peilissä?

Virallisella joku kyseli tietoo, Milla ei ainkaan vielä oo ehtiny vastaamaan
  Lähetetty: 02.12.2006 kello 13.04 - Lähettäjä: Ira
Uusia kuvia kaivataan sivullesi. Olisiko jo aika päivittää sivustoa.Nyt kun on muutenkin hiljaista.Varmasti kuvia löytyy...
  Lähetetty: 09.11.2006 kello 12.46 - Lähettäjä: Panu
Asiasta on tiedotettu ainakin pari tuntia sitten, mutta en löytänyt vieläkään yhtäkään mediaa, joka olisi asiasta julkaisut uutissähkettä. Joko tiedote on jätetty lähettämättä STT:lle tai sitten Arjan media-arvo on laskenut yllättävän alas. :-| Sähkeuutisiinhan pääsee yleensä todella pienetkin asiat.

Kuka löytää ensimmäisen median, joka asiasta uutisoi? Eiköhän huomenna iltapäivälehdet viimeistään asista mainitse.
! Lähetetty: 09.11.2006 kello 12.28 - Lähettäjä: Panu
Aikun projekti valmistui eilen! www.arjakoriseva.fi/index.php?s=yritys&p=uutiset&id=14

Nyt voimme kuluttaa aikaa nimeä arvuuttelemalla. Ensin kai etsimme suomalaiset naisen nimet, joissa on sekä K että R (ehkä myös A).
  Lähetetty: 06.11.2006 kello 21.15 - Lähettäjä: mari78
Minna kyseli kotisivu apua
Suosittelisin Macromedia Dreamweaver -ohjelmaa omien sivujen tekoon se on aika simppeli tapa tehdä omat sivut nopeesti, toki englanninkielinen ja vaati ensin vähän opettelua, mutta loppujen lopuksi erinomainen. Ei vaadi mitään koodaus taitoaja.
↓ Lähetetty: 06.11.2006 kello 13.18 - Lähettäjä: Panu
Minnalle, joka alla kyselee Arja-kotisivujen teosta, minulla ei ole neuvoja, sillä nämä sivut olen ohjelmoinut itsetehdyillä työkaluilla; varsin vähissä ne työkaluvaihtoehdot olivat silloin 12 vuotta sitten. - Eli mitään vinkkiä helppoon tapaan tehdä kotisivuja ei osaa antaa.
  Lähetetty: 06.11.2006 kello 13.14 - Lähettäjä: Panu
Iskelmän "kaikkien aikojen paras iskelmä" -äänestyksessä Arja ja Ari Klemin duetto pääsi jopa 24. sijalle. Aika korkea oli sijoitus ajatellen sitä, että kyllä nyt iskelmän historian ajalta löytyy varmasti reilusti yli 25 omina aikoinaan todella kovaa hittiä, jollainen "Kun minuun kosketat" ei nyt sentään ollut.

www.iskelma.net/?area=ajankohtaista&iidee=7000000000034784

Äänestyssysteemi lienee johtanut siihen, että kärkisijojen takana erot ovat gallupepävarmuuden sisällä, jolloin sattumalla on kymmenien sijoitusten kokoinen vaikutus yksittäisen laulun sijoitukseen. Sääli, että laulujen äänimääriä ei ole ilmoitettu - niistähän sen epävarmuuden voisi laskea. Ehkäpä järjestystä on jälkikäteen sormeiltu, kun todelliset äänimäärät on pitänyt jättää kertomatta. :-|

Mutta onhan se hienoa, että Arja on taas jossain päässyt esille. :-)
  Lähetetty: 28.10.2006 kello 18.35 - Lähettäjä: Terhi
Huuto.net:ssä näyttäisi olevan Arjan levyjä tarjolla - jopa aivan ensimmäistä levyä, jota ei taida mistään kaupoista enää saada. Jos kokoelmat kaipaavat täydennystä, niin sinne vaan huutelemaan
  Lähetetty: 28.10.2006 kello 15.09 - Lähettäjä: Minna
Hei!

Olen aikomassa tehdä itse omat kotisivut ja tietysti aiheena on Arja Koriseva, mutta haluaisin kovasti tietää mitä kaikkea minulla pitää olla, jotta omat kotisivut voisi tehdä. Onko kellään tietoa jotain hyvää ohjelmaa, jolla saisi tehtyä kotisivut ja tietoa mistä ohjelman voisi hankkia sekä paljonko ohjelma maksaa? Olen kuullut, että Dreamweaverillä voisi tehdä kotisivut ja ohjelmisto olisi kuulemma helppokäyttöinen... Kiitän kovasti kaikista tiedoista, jotka auttavat eteenpäin kotivujen teossa. =)
! Lähetetty: 20.10.2006 kello 16.15 - Lähettäjä: Panu
Milla onkin ehtinyt muistuttaa virallisella foorumilla huomisesta TV-konsertista, mutta laitan tiedon silti myös tänne, jotta se ei vaan jää vahingossa keneltäkään huomaamatta:

La 21.10. Estradilla: Valkea ruusu 2006
TV2 18:40 - 20:00
Arja Koriseva, Tomi Metsäketo ja Marita Taavitsainen tulkitsevat ihania ja tuttuja italosävelmiä. Orkesterina Riku Niemi Orchestra.

Itsekin olin jo tämän kesäisen konserttitaltioinnin unohtanut, joten kiitoksia Millalle ja viralliselle foorumille tästä muistuksesta!
  Lähetetty: 16.10.2006 kello 23.58 - Lähettäjä: Kiki
Varmaan saattaa olla jo joillakin tiedossa niinkin vanha juttu, että vuonna 1994 Gummeruksen kirjapaino teki kirjan "Tenavasta tähdeksi" jossa myös Arjan lapsuuskuva on kannessa.Kirja on IHANA! Siinä tunnettujen suomalaisjulkkiksien äiteet kertovat tenaviensa lapsuudesta ja Arjasta löytyy 4 kuvaa lapsena. Kaunis lapsi hän on pienenäkin ollut,samoin molemmat siskonsa!
  Lähetetty: 16.10.2006 kello 16.27 - Lähettäjä: Pia
Lämmin kiitos Panu loistavasta koosteesta Seinäjoelta, oli mukava "olla mukana" seuraamassa parhaita paloja viimeisessä musikaali esityksessä =)=)=) ..siis tältä erää =)
Näyttää virallisilla päiväkirjasivuilla olevan "jälkimaininkeja" Arjalta joten lukemisiin ...

Kirjastosta muuten löytyi Timo T.A.Mikkosen ajoilta haastattelupätkä vuodelta -90 Arjan kanssa joka on nyt saatavissa 30 min. mittaisena jutusteluna DVD muodossa tänä vuonna. Olipas oikein kiva juttu eli tämä vinkkinä jos ei vielä ollut tiedossa! Mukavaa kuultavaa vain vuosi kruunauksen jälkeen!
  Lähetetty: 15.10.2006 kello 11.29 - Lähettäjä: Panu
Näin on se kaikkein viimeisin (eli 123.) Sound of Music -esitys takana. Lauantain esityksessä oli muutamia piloja, ja esiintyjä nauratti ja itketti aiempaa enemmän. Vaikka I näytös kesti viisi minuuttia normaalia pidempään ja II näytös kymmenen minuuttia, mitään kunnon tipahtamista ei lavalla nähty. Arja vei tämän aikakauden päätökseen lavalla vakuuttavasti, Pekka Rätyä kohtaukset näyttivät itkettävän enemmän (- tai sitten hän kokeneena näyttelijänä osasi näytellä viimeisen näytöksen haikeudenkin).

Kun Kapteeni esitteli Marian kutsusignaalin, se oli tällä kertaa (varmaan) puolisen minuuttia pitkä entistä monimutkaisempi vihellys, joka sai yleisön lisäksi Arjankin naurahtamaan ihan oikeasti.

Näkyvin yllätys oli, kun orkesteri vaan keskusteli (kuului saliin asti) silloin, kun olisi ollut aika aloittaa soittaminen Marian ja Kurtin tanssia varten. Kapteeni joutui komentamaan orkesterin takaisin työn ääreen, ja kaiken lisäksi kesken tanssin kapellimestari Ristilä päätti ottaa koko homman uudelleen alusta. :-) Katsojia nauratti, mutta Arja ja Raine palasivat takaisin tanssin alkuun aivan kuin mitään outoa ei olisi tapahtunut. Todella ammattilaisia molemmat siis!

Lapsina viimeisessä näytöksessä oli siis Lairikon lapset sisältänyt ryhmä, ja (se pienempi) Gretl pääsi näyttämään balettitaitonsa ojentaessaan Max-sedälle kipeän sormensa sijaan kipeän varpaansa. Se ojennus saikin yleisöltä ylimääräiset aplodit. (Arjakin oli mukana jutussa myöhemmin ilman nikottelua: Maria kysyi taloon palattuaan sujuvasti, mitä Gretlin kipeälle varpaalle kuuluu!) - Loppukiitoksiin lavalle tuli mukaan myös mukaan myös viisi lasta toisesta kokoonpanosta. Eli seisovalla katsomolla oli tavallista enemmän aihetta aplodeihin.

Mitähän mahtoi Arja miettiä illalla kolmen tunnin kotimatkallaan, kun tällainen pitkä ja varmaan rakaskin projekti oli nyt päättynyt, ja eikä tulevia töitäkään tarvinnut välttämättä miettiä? - Voi olla outoa näin yhtäkkiä ja haikein tunnelmin irrottautua töistä oikeasti, kun Arjalla näyttäisi olevan ahkerana yrittäjänä taipumusta viritellä koko ajan tulevia työjuttujaan. (- Tavallisessa palkkatyössä se viimeinen kotimatka on yleensä niin lyhyt, että sen aikana ei ehdi edes tajuta sitä, että työpaikalle ei ole enää oikeasti tarvetta mennä; toista lienee ollut eilen, kenties...)

Arjalle kiitokset tästä 4,5-vuotisesta "jaksosta" ja onnellista talvea ja kesää. Toivottavasti seuraava keikka, jolle on mahdollisuus päästä, on todellakin vasta ensi syksynä! (- Kuitenkin luette tämän siellä Toivakan konttorillakin, joten terveiset kaikille! Ja Arjan ei tarvitse pelätä, että kuvaa näille sivuille tulisi, en noita otoksiani todella harvinaisia poikkeuksia lukuunottamatta muutenkaan esille laita.)
  Lähetetty: 13.10.2006 kello 16.07 - Lähettäjä: Panu
Tällä ilmoitustaululla on esiintynyt nyt parina päivänä kiusantekoa tyhjänpäiväisillä mainosviesteillä. Te, jotka olette tilanneet ilmoitustauluviestit, olette luonnollisesti saaneet nämä viestit myös sähköpostiinne.

Juuri tekemäni korjaus estää ko. mainosviestien lähettämisen ilmoitustaululle, mutta ei vaikuta oikeisiin viesteihin. Niinpä niiden turhanpäiväisten viestien pitäisi loppua toistaiseksi.
  Lähetetty: 12.10.2006 kello 07.51 - Lähettäjä: Annukka
Aikusta & äitiyslomasta juttua tämän päivän Ilta-Sanomissa.
  Lähetetty: 10.10.2006 kello 16.55 - Lähettäjä: Jee
Moikka kaikki
  Lähetetty: 25.09.2006 kello 18.22 - Lähettäjä: John Ward
I have posted my own translation of today's article about Arja on www.finnishtango.blogspot.com
  Lähetetty: 25.09.2006 kello 12.34 - Lähettäjä: Panu
Tämän päivän IL:n jutusta ainakin osa luettavissa myös netissä: www.iltalehti.fi/viihde/200609245160733_vi.shtml

Eli tanssikeikkoja ei ensi kesänä ole, mutta enpä yllättyisi, jos muita esiintymisiä olisi silti eri yhteyksissä. Mutta hienoa, että Arja lopulta malttoi ottaa ensi kesän "lomaa"...!

Uutta levyä eipä siten lie nähdä ennen syksyn 2007 konserttikiertuetta.
  Lähetetty: 25.09.2006 kello 12.01 - Lähettäjä: Päivää
Nyt asia varmistunut. Arjan äitiysloma kestää kesän 2007 yli. Virallisilla sivuilla tiedote.
  Lähetetty: 18.09.2006 kello 21.41 - Lähettäjä: Panu
Arjan viralliset terveiset päivitetty Punainen Sulka -konserttien tunnelmiin.
↓ Lähetetty: 03.09.2006 kello 12.23 - Lähettäjä: Panu
Arjan katkos oli kuitenkin aivan minimaalisen lyhyt, eipä esim. rullaluistelukerhoni verkkotunnuksen uusimismaksua näytä olevan vieläkään maksettu. (Ennen kaikki oli helpompaa, Viestintävirastokin osasi laskuttaa verkkotunnuksen vuosimaksun automaattisesti, joten siitä ei tarvinnut erikseen huolehtia.)
  Lähetetty: 03.09.2006 kello 10.57 - Lähettäjä: Vexi
Vai unohdus. ? Vuoden pääpuheenaihe on ollut A:n uudet ja upeat nettisivut ja sitten ei ole tarkistettu, että ne pysyy auki. Jonain muuna vuonna tän mokan olisi ymmärtänyt.
  Lähetetty: 01.09.2006 kello 22.40 - Lähettäjä: hanna
Päivällä viralliset sivut eivät auenneet kun töissä yritin sivuille päästä, mutta nyt ne näyttävät jälleen toimivan normaalisti. Kyseessä on varmastikin ollut vain unohdus ja maksu on taas maksettu :) Nyt nimittäin viestintäviraston sivuilla mainitaan verkkotunnuksen olevan voimassa 1.9.2009 saakka. No problemos siis anymore ;) ;)
  Lähetetty: 01.09.2006 kello 18.49 - Lähettäjä: Pia
Niin tai näin =(
Mutta on joka tapauksessa aikoihin eletty ettei "fanclub" toimintaa ylläpitävä henkilö huolehdi www.arjakoriseva.fi- sivujen JATKUVASTA AUKIOLOSTA !!! Arjan fanisivuille tämä on kielteistä tällä hetkellä, siellä käyminen kuuluu ja lienee päivittäinen oikeus... sanottakoon kuitenkin varmuuden välttämiseksi että SYY EI VOI OLLA ARJAN, hän keskittyy The Sound of Music- esityksiin ja hyvä niin ! =)=)=)=)=)
  Lähetetty: 01.09.2006 kello 14.40 - Lähettäjä: Panu
Ville, kirjoita terveisesti Arjalle ja Millalle Arjan virallisille sivuille (www.arjakoriseva.fi), niin saat viestisi paremmin perille!

- Virallisista sivuista tulikin mieleeni, että Viestintäviraston (domain.ficora.fi) mukaan nettiosoite arjakoriseva.fi on suljettu:

Verkkotunnuksen tiedot
Verkkotunnus arjakoriseva.fi
Tila Voimassaolo lakannut
Haettu / Myönnetty 20.10.1999
Voimassaoloaika päättyy 1.9.2006

Onkohan tämä viimeisenkin virallisen fanitoiminnan loppu? - No, todennäköisesti kyse on vain siitä, että A & kumpp. eivät ole muistaneet maksaa verkkotunnuksen uusimismaksua.
  Lähetetty: 01.09.2006 kello 10.09 - Lähettäjä: VIILLE LEHTONEN
moi arja mitä sinulle kuuluu? minulle kuuluu hyvää. olen kuunletut sinun leyvjäsi. olen tehtyn sinulle postia. mitä kuuluu milalle? kosa on seuraava faniin tapaaminen?
ei muuta kuin hyvää aLKAVAA SYKYÄ SINULLE ARJA.T.VILLE
  Lähetetty: 28.08.2006 kello 09.51 - Lähettäjä: hanna pm
Arjan virallisilla sivuilla tietoa Turun kirkkokonsertista 5.10 (keskustelu).
  Lähetetty: 27.08.2006 kello 14.39 - Lähettäjä: Panu
Raisiossa eilen bassossa oli Jari "Heinis" Heino ja rummuissa Jartsa "Bumtsibum" Karvonen.
  Lähetetty: 21.08.2006 kello 08.56 - Lähettäjä: Panu
Enpä ole muistanut katsoa aiemmin Tangomarkkinoiden kuvasivuja: Perjantain kohdalta löytyi kolme kuvaa Tangokadulta. Yllätyksekseni lauantain Tango-Finlandia-palkintoon liittyen ei kuvia kuitenkaan löytynyt. www.tangomarkkinat.fi/kuvapankki2006/perjantai.htm

Kun joku saa tarkempaa tietoa Turun konsertista 5.10., niin kertokoon muillekin... ;-)
  Lähetetty: 21.08.2006 kello 08.15 - Lähettäjä: Annukka
Keikkakalenteri on päivittynyt virallisilla sivuilla.
  Lähetetty: 18.08.2006 kello 15.18 - Lähettäjä: Pia
Arjan päiväkirjassa "viimeisiä viedään" .. =)
  Lähetetty: 17.08.2006 kello 20.48 - Lähettäjä: Panu
Timo Mynttisellä ja Harri Lehtosella oli jossain määrin hervoton meno Pavilla eilen. - Se olikin viimeinen kerta, kun ko. herrat näin Fortunassa: Timo ja Harri palaavat 25.8. tauolta palaavaan Mambaan, johon ovat kuuluneet jo vuodesta 2001. www.mamba.fi

Ketähän näemme Raisiossa basson ja rumpukapuloiden varressa?
  Lähetetty: 15.08.2006 kello 07.55 - Lähettäjä: Panu
Kyllä minäkin näin eilen Arjan nimen Pyhän tapahtumakalenterissa 10.9. kohdalla. Näin kertoo myös Googlen tallentama sivun vanha versio: http://72.14.221.104/search?q=cache:Dkd7nsRce3cJ:www.pyha.fi/talvi/tapahtumat/between/2006-09-10/2006-09-10/+&hl=en&lr=&strip=0

Tänään Arjaa ei ko. ilmoituksessa näy, vaan tekstinä on: «19:00 - "Ruska soi" Jouni Someron pianokonsertti
"Ruska soi" -konsertti. Jouni Somero (piano). Liput 10 ¤, alle 16v. 4¤. Revontulikappeli, puh. + 358(0)20 7681 730». (Eilinen teksti: «19:00 - "Maan korvessa kulkevi lapsosen tie" -konsertti
"Maan korvessa kulkevi lapsosen tie" -konsertti. Arja Koriseva (laulu), Jouni Somero (pianno). Liput 15 ¤, alle 16v. 4¤. Revontulikappeli, puh. + 358(0)20 7681 730»)

Tästä voimme siis päätellä, että Arjan "arvo" ko. konsertissa olisi ollut vain 5 ¤/lippu, sillä Jounista yksinään pitää maksaa 10 ¤/lippu. Eli Jouni on kaksi kertaa "kovempi" artisti kuin Arja... ;-)
  Lähetetty: 14.08.2006 kello 16.50 - Lähettäjä: Annukka
Arja ja Jouni Somero konsertoivat Revontuli-kappelissa 10.9.2006:
www.pyha.fi/talvi/tapahtumat/between/2006-09-10/2006-09-10/
  Lähetetty: 14.08.2006 kello 08.01 - Lähettäjä: Panu
Viikonlopun Piian peilejä on ainakin ennen uusittu arkisin (ei ke) klo 18.35. Ilmeisesti "Hyvän olon extra" tarkoittaa suomeksi kuitenkin vain uusintoja, Arjan osalta viime toukokuulta?
  Lähetetty: 08.08.2006 kello 19.25 - Lähettäjä: hanna
Bussilla menemisestä en oikein ole innostunut, syystä että kun en Säynätsaloa niin hyvin tunne että tietäisin missä jäädä pois ja paluukyytiä pitäisi odottaa puolitoista tuntia tanssien päätyttyä...joten ei kiitos. Jos jonkun kyytiin mahtuu, niin hyvä olisi. Muuten jää nuo tanssit väliin.
  Lähetetty: 08.08.2006 kello 17.41 - Lähettäjä: Heip
Juurikkasaari mainostaa radiossa, että sinne pääsisi kätevästi myös linja-autolla. Eli eiköhän Jyväskylän paikallisliikenteen vuorolla ainakin aika lähelle tuota paikkaa pääse...
  Lähetetty: 08.08.2006 kello 17.36 - Lähettäjä: hanna
Kokeillaanpa täälläkin...

Mahtaisikohan löytyä Juurikkasaareen 9.8. menijöitä Jyväskylän suunnalta (tai Jyväskylän kautta ajavia) joiden kyytiin mahtuisi yksi fani sekä meno- että paluumatkalle? Mieli halajaa kovasti keikalle, mutta kun ei ole omaa autoa, niin minkäs teet... Jos kyytiisi mahtuu yksi fani, niin pistätkö infoa tulemaan osoitteeseen: hanna_p78...luukku.com . Olisin erittäin kiitollinen jos kyyti järjestyisi :)
  Lähetetty: 08.08.2006 kello 17.33 - Lähettäjä: hanna
Fortunan paidat, kuvassa tarkasti katsottuna Aikun lisäksi olevat Lexa ja Aatu, sekä Arjan mekko, viittaavat mielestäni kesään 2003. Tälläiseen tulokseen tulin valokuva-albumeja selatessani :)
  Lähetetty: 08.08.2006 kello 14.14 - Lähettäjä: Anna H.
Noi Fortunan paidat oli käytössä muistaakseni Ruusumaata edeltävällä kokoonpanolla, vuosilukua en kyllä muista mutta vanhoista kuvistahan se selviäisi :)
  Lähetetty: 08.08.2006 kello 09.34 - Lähettäjä: Panu
Tällainen artikkeli tuli sattumalta vastaan: http://plaza.fi/harrastukset/matkalaukku/vinkkipankki/kotimaa/yleista/lavatansseihin-uusavuttomana Mukaan on päässyt pieni kuva Arjasta taustan valoista päätellen Ristiinan Metsälinnassa. Vuotta ei saa mieleeni, sillä en muista mikä oli Fortunan kokoonpano minäkin vuonna...
  Lähetetty: 07.08.2006 kello 17.55 - Lähettäjä: Annukka
Pavilla viime toukokuussa nauhoitettu Lavalauantai tulee uusintana Radio Suomesta 16.9.: http://lotta.yle.fi/ijulkaisu.nsf/sivut/lavalauantai. Linkin takaa löytyy myös haastattelu kuunneltavaksi.
  Lähetetty: 01.08.2006 kello 11.36 - Lähettäjä: hanna pm
Tosiaan, Arja mainitsi esittäneensä Tomin kanssa yhdessä kappaleen jostakin oopperasta (en saanut nimestä selvää musiikin soidessa taka-alalla ). Tätä ko. kappaletta A ei sanojensa mukaan ole koskaan aikaisemmin esittänyt. Eli Tattoossa laulettujen laulujen nimet jäivät minulle su-iltana arvoitukseksi. Joten Panulle kiitokset tiedosta !
  Lähetetty: 01.08.2006 kello 11.28 - Lähettäjä: hanna pm
Arja kommentoi minulle su-iltana Ristiinassa esittäneensä Haminassa musikaalisävelmiä. Kappaleiden nimistä ei ollut puhetta. Tosi harmi, kun ei tullut lähdettyä Haminaan ko. tilaisuuteen !
  Lähetetty: 01.08.2006 kello 11.01 - Lähettäjä: Panu
Muistaakseni ainakin Jotain jää, Memory, sekä joitain My fair ladystä, Sound of musicistä ja Ooperan kummituksesta. Paljon muutakin A luetteli su-iltana. Muistaisiko HPM tarkemmin?

Eli useita harvoin kuulutuja ja jopa ennenkuulemattomia. Vaikka tilaisuus ei ollut hinnalla eikä lyhyydellä pilattu, paikalla ei Arjan mukaan ollut "ainuttakaan" tuttua katsojaa, joten minkäänlaista raporttia tästä ykköstapahtumasta on turha odottaa. :-(

Mekin olimme vain 40 km:n päässä, mutta kuitenkin mentiin vaan päiväunille latautumaan illan tansseja varten...
  Lähetetty: 01.08.2006 kello 08.47 - Lähettäjä: Anna H.
mitä lauluja Tattoossa kuultiin? Itse meinasin mennä ovelta kyselemään lippuja, mutta jätin sitten kuitenkin väliin...harmi
  Lähetetty: 31.07.2006 kello 20.09 - Lähettäjä: Panu
Kesän ykköstapaus Arjan kuuntelijoille, eilisiltapäivän Hamina Tattoon avauskonsertti, meni melkoisen monelta ohitse (myös minulta). Jälkikäteen parituntisen konsertin laulujen nimiä kuultuani olen varma siitä, että pois jääminen olikin suurin virhearvioni A-keikkojen valinnassa ties kuinka pitkään aikaan. :-(

Joitakin kuvia löytyy netistä: www.haminatattoo.com/galleria.jsp?fld=9&lang=fin

Vaikka A kertoikin samana iltana Ristiinassa, että suuri valmistelutyö Tomi Metsäkedon kanssa voitaisiin hyödyntää esittämällä ko. konserttia myöhemminkin, olen pessimisti ja pidän sitä epätodennäköisenä. Ei ainakaan lähitulevaisuudessa. :-(
  Lähetetty: 17.07.2006 kello 21.12 - Lähettäjä: Lennu
Kiitos panu tästä wap-palvelusta! Kiva kun pääsee näin puhelimellakin lukeen arjaworldia!
  Lähetetty: 09.07.2006 kello 23.09 - Lähettäjä: John Ward
If you were frustrated at not being able to download "Avaruus" from outside Finland, and decided to try on your next trip there, you will STILL be out of luck because non-Finnish credit cards are not acceptable. You will have to get a Finnish person to do it for you, as I have just found out.

Who saw Arja in the Tangokatu on Friday? Wasn't she just AMAZIMG? That Twist number! Truly wonderful!!
↓ Lähetetty: 08.07.2006 kello 22.05 - Lähettäjä: Panu
Häippäsen tässä viikoksi rullaluistelemaan sateen ja sääskien armoille Utsjoen ja Inarin maisemiin. Jos jotain A-uutisia tulee, kirjoitelkaa tällekin taululle, niin pysyn ajan tasalla vaikka nettiä ei maantien varresta löytyisikään... ;-)
  Lähetetty: 08.07.2006 kello 19.34 - Lähettäjä: Minna
Arja on kuulemma parhaillaan töllöstä tulevassa Tangomarkkinoiden finaalissa eturivissä istuskelemassa.
  Lähetetty: 05.07.2006 kello 19.10 - Lähettäjä: Heip
Heip. Tuo ex-Fortunalainen Chris lyö rumpujaan vissiin tällä hetkellä Pakosen Omenapuu orkesterissa...Muista ex-Fortunalaisista havaintoja??
  Lähetetty: 05.07.2006 kello 18.13 - Lähettäjä: Panu
Huomaattehan virallisella foorumilla ansiokkaasti mainostetun Iskelmä-haastattelun (lauantain vastaisena yönä): www.iskelma.fi/?area=ajankohtaista&iidee=6500000000032684
  Lähetetty: 04.07.2006 kello 13.40 - Lähettäjä: Panu
Ex-Fortunalainen Chris Konieczny kirjoittaa kesän ajan blogia Club Nokialle N91-härpättimen käytöstä: www.klubipostia.fi/testikaytossa/n91_blogi.html
  Lähetetty: 26.06.2006 kello 20.56 - Lähettäjä: Jarkko
Panulle ja muillekin tiedoksi että "Juuri sitä minä kaipaankin" kappale löytyy vain ja ainoastaan Einin levyttämänä Tähtisarja - 30 suosikkia kokoelmalta. On minun listalla niitä Arjan parhaimpia/hauskimpia/muistorikkaimpia lauluja joita koskaan keikalla esittänyt. Hauska biisi, toivottavasti kuullaan vielä keikoilla joskus!
  Lähetetty: 24.06.2006 kello 12.18 - Lähettäjä: hanna
Myös tätä palstaa lukeville tiedoksi että tänä iltana Syvälahden lavalla esiintyvät ainoastaan Aikku & Fortuna! Illan toisena esiintyjänä piti olla Jari Sillanpää, mutta sairastumisen vuoksi hän ei ole paikalla. Aikku ja Fortuna siis viihdyttävät koko illan, 21.00 - 03.00 välisen ajan, toista esiintyjää ei ole hankittu paikalle. Jos joku on ajatellut jättävänsä keikan väliin siitä syystä ettei paikalle mahdu Jartsan vetämän yleisömäärän vuoksi, niin nyt on vielä hyvää aikaa tehdä suunnitelman muutos ja suunnistaa Juhannuspäivänillan tansseihin :)
  Lähetetty: 22.06.2006 kello 21.59 - Lähettäjä: Panu
Seinäjoen kaupunginteatterin sivut on uudistuneet. Kaikki ei näytä olevan vielä kohdallaan, mutta Sound of Musicilla on jo lie monen toivoma kuvagalleria! Eivätkä ole samoja kuvia kuin käsiohjelmassa. :-)
www.seinajoenkaupunginteatteri.fi/ohjelmisto/thesoundofmusic.html
  Lähetetty: 21.06.2006 kello 18.22 - Lähettäjä: Panu
Virallisella foorumilla Erkin mainitsema "Det' lige det" on tietenkin suomalaiselta nimeltään "Juuri sitä minä kaipaankin"! (Arvasin kyllä heti mistä laulusta oli kyse, mutta en muistanut nimeä, enkä ollenkaan sanoja - melodiakin oli hukassa. Onneksi Google auttoi asiassa...)

Olen samaa mieltä Ekin kanssa, että pelkästään ko. laulun muisteleminen tuonee hymyn huulille kaikille vuonna 1992 keikoilla käyneille. :-) Toivon, että uudemmatkin fanit saisivat sitä taas joskus kuulla! :-)

PS. Arjahan lauloi samoihin aikoihin keikoilla myös saman vuoden (1984) Euroviisuvoittajaa Diggi-loo Diggi-leytä - helpottanee varmaan muistelemista.
Vanhemmat viestit löytyvät ArjaWorldin ilmoitustaulun arkistosta.
Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!