ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Vanhoja viestejä

Tämä "ilmoitustaulu" on Arja-aiheisten juorujen, uutisten ja kysymysten esittämiseen muille Arjaa seuraileville. Tämän sivun kautta et voi lähettää viestejä Arjalle itselleen eikä fan clubille - niitä voit lähettää Arjan omilta sivuilta.

ArjaWorldin ilmoitustaululle kirjoitetut viestit voit tilata myös suoraan sähköpostiisi. Lisäksi voit lukea ilmoitustaulua ja kirjoittaa viestejä myös matkapuhelimella. RSS-syöte mahdollistaa viestien lukemisen haluamallasi lukijaohjelmalla tai tiivistelmän lisäämisen kotisivullesi.

Kirjoita viesti

Jos kirjoitat täältä löytämästäsi tiedosta/huhusta jollekin muulle foorumille (tai toisin päin), ilmoitathan myös vinkin alkuperän! Se on kohteliasta viestin alkuperäistä kirjoittajaa kohtaan.

↓ Lähetetty: 28.12.2004 kello 18.46 - Lähettäjä: Panu
Olipa vir. palstalla paljon tekstiä pienellä kännykällä luettavaksi! Viestien otsikko oli 'ES-lehti', joten olisin toivonut löytäväni enemmänkin tietoja itse aviisista... ;-) Sitä kun en ole päässyt vielä näkemään, kun maaseudun rauhassa olen alemyyntejä paossa.

Mutta viime kilpailun vastauksista sain jo tietoa: viimeisen kohdan oikea vastaushan on tietenkin 'Hyvä fiilis' eikä mikään 'Kaunis muisto vain'! Eikö niin, sehän se jää keikasta käteen ;-) ;-)
  Lähetetty: 26.12.2004 kello 13.20 - Lähettäjä: Panu
Lisäsin tuoreita Arja-linkkejä... www.panuworld.net/arjaworld/linkit

¤ YLE Kymenlaakson Radion Kuusankosken konsertin alla (20.10.) tekemä puhelinhaastattelu (4+ min) on kuunneltavissa netissä. Linkki sinne löytyy Kuva-, ääni- ja videolinkkisivun alareunasta.

¤ Sallila Energian Alastaron konsertista on kuva Sallilan sivuilla, linkki löytyy Sekalaiset linkit -sivulta.

¤ Iltalehden viime kesän tangokuninkaallisten tyyllikkyyskyselyn tulosartikkeli arkistokuvineen löytyy edelleen entistä, linkki Lehtiartikkelit-linkkisivulla.

Hyvää tapaninpäivää ja alkavaa ArjaWorld-nettisivujen 10-vuotisjuhlavuotta kaikille lukijoille! ;-)

PS. Videonauhaa kelatessani huomasin, että Arja mainitsi Jari Puhakan sivuilla kerrotun konserttisuunnitelmansa kesällä Saarenmaalla Huomenta Suomen haastattelussa - sen vuoksi ko. konserttiprojekti kuullosti niin tutulta...
  Lähetetty: 21.12.2004 kello 22.33 - Lähettäjä: Panu
Arjan viralliset terveiset on päivitetty, samoin ajankohtaispalsta www.arjakoriseva.fi/fi.asp?p=terveiset

Tuon Itsenäisyyspäivän juhlatanssien Neljän koplan perusteella ei kai uskalla vielä ensi kautta ennustaa, eiköhän tuollainen kokoonpano ole melkoisen tilapäinen. Kerätään lisää vihjeitä...
  Lähetetty: 21.12.2004 kello 09.36 - Lähettäjä: hanna
Googlailemalla löytyi tällainen mielenkiintoinen juttu, kun laittoi hakusanaksi Jukka Ruusumaa. Mitä tästä siis voitaisiin päätellä?

UUSI BÄNDI: NELJÄN KOPLA
Lavalla nähdään myös uutuusryhmä "Neljän kopla". Se koostuu neljästä artistista: Petri Hervanto (laulu, rummut), Jouni Keronen (laulu, kitara), Petri Salminen (laulu, basso) ja Jukka Ruusumaa (laulu, koskettimet). Tämä uusi "poikabändi" on nyt ensikertaa estradilla. Kaikki soittavat ja lauluvoimaa löytyy - kukin omilla soolo-osuuksillaan ja kaikissa kappaleissa on myös moniäänistä stemmalaulua. Musiikkina on tanssi- ja iskelmämusaa sekä omia hittikappaleita vuosien varrelta. "Jukka Ruusumaa alun alkaen kokosi porukan ja siitä ajatuksesta on lähtenyt tämä "kokeilu" - nyt siis ensikertaa parrasvaloissa! Treeneissä on ollut sikahauskaa ja mikäli yleisö tykkää, ajatus on, että voisimme tehdä enemmänkin näitä keikkoja!", kertoo Jouni Keronen.
  Lähetetty: 20.12.2004 kello 09.29 - Lähettäjä: Panu
Tanssinetissä Mouhijärven 6.5. ja Lemmenlavan 31.7. keikat ensi kesälle. Lemmenlavan kohdalle Arjan orkesteriksi on merkitty "avoin", Mouhijärvi on vanhasta tottumuksesta(?) laittanut Fortunan! - Nyt näitä keikkoja rupeaa vähitellen ilmestymään; huomisen jälkeenhän ollaan jo lähempänä ensi kesää kuin viime kesää. (Joko se talvi meni?)

Hienoa, että fan club ehti joulukiireiden alla tiedottaa tuon Sävelradio-jutun ajankohdan (toivottavasti Sävelradio ei sitten tee ohareita...) YLERadioSuomen juttu oli pelkää menneen puintia, toivottavasti Sävelradiossa vihjaillaan jotain tulevaisuudestakin.

Jäsenmaksua laskuttamaan fan club ei kyllä näytä ehtivän, mutta maksavana osapuolena siitä ei voi olla pahoillaan. :-)
  Lähetetty: 15.12.2004 kello 15.18 - Lähettäjä: hanna
Virallisella keskustelupalstalla Anna ilmoittaa sävelradion haastattelun ajankohdaksi keskiviikon 22.12 klo.13.20.
  Lähetetty: 14.12.2004 kello 15.34 - Lähettäjä: hanna
Arjasta pieni juttu (vanhan) kuvan kera tämän päivän iltalehdessä "joulun tunnelma alkaa konsertista" jutun yhteydessä. Juttu ei näytä löytyvän verkkolehdestä, joten jos jutun itselleen haluaa on siis ostettava lehti...
  Lähetetty: 11.12.2004 kello 13.04 - Lähettäjä: Panu
Ajankohtaissivulla lisäksi maininta Sävelradio-haastattelusta. Jos joku saa tietää ajankohdan, ilmoitelkoon. Epäilenpä, että fan club ei tietoa ajoissa saa sivuille... :-( ;-)
  Lähetetty: 11.12.2004 kello 12.15 - Lähettäjä: Annukka
* Jari Puhakan sivuilla kerrotaan hänen olevan työstämässä viihdekonserttia Arjan kanssa 70-luvun rakkauslauluista. Luvassa olisi keväällä 2005 muutaman konsertin kiertue: www.jaripuhakka-oy.net/tvohjelmat.shtml

* Samalla sivulla kerrotaan myös, että Aikku olisi ollut 8.12.2004 Herttoniemen kirkossa Sydämeeni joulun teen -konsertin yhtenä solistina. Kirkko ja kaupunki -lehdessä sekä netissä (http://samarium.credo.fi/cgi-bin/uskonet/weblehti.exe?Newsp=kk&Date=041209&Depa=tapahtumat&Model=kehys.html&ID=&paikka=herttoniemi) mainitaan ko. konsertti, mutta Arjaa ei solistilistassa näy. Olikohan Arja tuolla?

* Virallisten sivujen ajankohtaista-palstalla mainitaan 19.12 Radio Suomesta tuleva ohjelma. Kyseessä lienee se ohjelma, jonka piti tulla jo kesällä: (www.yle.fi/ohjelmaopas/index.php?&co[]=r03&date=20041219&span=day&verbose=yes)

* Lisäksi löytyi yksi ihan hyvä kuva Arjasta: www.saunalahti.fi/rranna1/tapahtumat.htm. Tällaista mielenkiintoista löytyi eilisen surffailun tuloksena.
  Lähetetty: 07.12.2004 kello 11.48 - Lähettäjä: hanna
Tuo Panun mainitsema tv-viihteen helmi :) Niin, hauska oli seurata tuota tangokuningas Jarpin esiintymistä tangomarkkinoilla ennen Arjan lauluvuoroa tangokadulla silloin perjantai-iltana. Fortunan pojathan ne siellä taustalla tyylikkäästi soiton hoitelivat ja ainakin yleisöllä oli hauskaa. Milenkiintoista nähdä tuo sitten televisiosta ja muistella kesää...

Laivakeikkoja lisää: 28.-29.4 Viking Amorella ja 5.-6.6 Viking Isabella. Mitä kokoonpanoon tulee, ainakin kesän alussa sain sellaista infoa että tällä porukalla olisi sopimus nyt vuoden loppuun ja sitten katsotaan mikä on tilanne. Toivoa tietysti sopii että Jukka & co jatkavat Aikun taustalla ensi vuonnakin, sen verran on silmää ja korvaa (+tanssijalkaa) miellyttänyt meno keikoilla ;)
  Lähetetty: 07.12.2004 kello 07.55 - Lähettäjä: Panu
Tulossa on tv-viihteen helmi:
Nelonen - Torstai 16. joulukuuta 2004
23.50 Törkytorstai: Duudsoni-elämää (K)

Tangokuningas Jarppi. Jukka, Jarno ja Satan sanoittavat yhteistuumin Tangomarkkinoiden uudelle pääesiintyjälle Kyntäjän tangon. Jännityksessään Jarppi rikkoo Duudsonien mersun. Se ei kuitenkaan menoa haittaa, sillä Arja Korisevan ja Jari Sillanpään neuvojen jälkeen Jarppi on valmis nousemaan tangomarkkinoiden päälavalle tuhansien ihmisten eteen.
  Lähetetty: 06.12.2004 kello 23.38 - Lähettäjä: Marita
Löysin netistä tiedon, että Arja on Helsingin kulttuuritalolla tansittamassa 6.4.
  Lähetetty: 06.12.2004 kello 19.01 - Lähettäjä: Anna H.
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille sinne Suomeen!
Maamme-laulu jo kuunneltu, Linnanjuhlat täytyy katsella tällä kertaa netistä.
Isänmaallinen tunnelma, vaikka täällä onkin tavallinen arkipäivä.
Anna
  Lähetetty: 06.12.2004 kello 18.32 - Lähettäjä: Panu
Ohhoh. Tulipa vuodatettua yhden turhan ®-rinkulan takia... (Pettymys oli suuri, kun rekisteristä ei löytynytkään mitään Arjan suunnitelmista kertovaa...) :-(

Ensimmäisiä huhuja kevään keikoista:
M/S Romantika ti-ke 05.-06.04. Arja Koriseva & Fortuna
Mikähän lie Fortunan kokoonapano ensi vuonna?

Menneen perjantain Hämylinnan yksityistilaisuudestakin löytyi tietoa samalla googlauskerralla: www.vanajanlinna.fi/portal/suomi/uutiset/ajankohtaiset_tiedotteet/?id=52
  Lähetetty: 03.12.2004 kello 22.44 - Lähettäjä: Panu
Uusimaa kirjoitti Askolan konsertista pienen jutun. Lisäsin linkin lehtiartikkelisivulle www.panuworld.net/arjaworld/linkit/lehdet/linkit.htm

"Yksityistilaisuudet" ovat tosiaan joskus enemmän tai vähemmän avoimia. Löysin menneen keikan Kuopiosta 7.9.2004 (www.muisti.com/kalenteri) Tosin en löytänyt edes mitään keikkalistaa, jossa olisi edes mainittua päivämäärää mainittuna...

Fanitapaamisen kilpailussa voittamassani Arja-pyyhkeessä on brodeeraus "www.arjakoriseva.fi®". ®-merkki on mahtavan suuri ja varsin ruman näköinen. - Keksinpä tuon perusteella tarkistaa netistä Arjalle/AKOY:lle myönnetyt ja haussa olevat rekisteröidyt tavaramerkit; niistähän voisi näet arvailla, mitä kaikkea kivaa A on tulevaisuuteensa suunnitellut.

Mutta... Niitä ei ole ainuttakaan! Suomessa on rekisteröity 69 www-alkuista tavaramerkkiä, ja www.arjakoriseva.fi ei ole niiden joukossa. ®-merkki Arja-pyyhkeessä on siis lähes laiton! (www.prh.fi: "- - - oikeuskäytännössä on katsottu, että ®-merkkiä tulisi käyttää vain rekisteröityjen merkkien yhteydessä. Eli jos tavaramerkiä ei ole rekisteröity Suomessa tai EU:n alueella, ®-merkkiä ei ole syytä käyttää.")

Kuka siis osaa selittää, miksi ruma ®-merkki on laitettu sotkemaan muuten tyylikästä ;-) Arja-tuotetta? Onkohan jonkun mielestä ollut vaan "hienon näköistä" laittaa ®-merkki webbiosoitteen perään? :-(
↓ Lähetetty: 26.11.2004 kello 13.57 - Lähettäjä: Panu
Yllättävän vähän oli tuttuja kasvoja Askolassa eilen, vaikka Arja ja Jouni vetivätkin kirkon ihan täyteen. Nyt on vihdoin joulu "korkattu" konsertilla...

Arjan ja Jounin joulukonsertti olikin varsin hengellinen, puolet lauluista ei edes olleet varsinaisesti jouluun liittyviä. No, sunnuntaina mennään vuorostaan sitten siihen tonttu-ukot-dingelidangeli-ääripäähän...

Valitettavasti Salon ja Helsingin konsertit ovat sitten tavoittamattomissa - mielellään olisi vielä sunnuntain hulinan jälkeen rauhoittunut joulua varten. :-( Tosin ikinä ei voi tietää: Kerrankin "yksityistilaisuus-joulukonsertti" olikin jaettu erään kirjakerhon asiakkaille, joten soitto lähisukulaiselle antoi tarvittavat kutsukortit yksityistilaisuuteenkin. Valitettavasti tietoa tilaisuudesta ei vaan yleensä saa ajoissa...

Edellinen kirjoittaja oli kyllä niin eksyksissä, että poistin kyseisen viestin, vaikka siinä ei ollut mitään varsinaisesti sopimatonta sisältöä...
  Lähetetty: 23.11.2004 kello 21.18 - Lähettäjä: Panu
www.lippulaiva.fi on päivitetty, Arjan kuvakin on lisätty ihan pääsivulle.

Olen siinä käsityksessä, että tuo mainittu "Taksissa" on uudehko Jouko Mäki-Lohiluoman tekemä laulu. Sen esitti "Leipä tulee maasta" -kasetilla vuonna 1998 "Peräkylän pop", eli Kangasniemeläisen kyläkoulun bändi ilman Arjaa - eli kyseessä ei olisi mikään Arjaan liittyvä laulu/esitys.
  Lähetetty: 19.11.2004 kello 18.32 - Lähettäjä: Minna
Virallisilla sivuilla myös uudet terkut!

Salon kirkkokonserttikin on sitten yksityistilaisuus... pöh :(
  Lähetetty: 19.11.2004 kello 15.49 - Lähettäjä: Panu
Keikkakale on päivitetty. Nyt etelän seudulla jäljellä on enää Askola ja Lippulaiva :-(, josta jälkimmäisestä saa toivottavasti tietoa ensi viikolla osoitteesta www.lippulaiva.fi/tapahtumat.html.
  Lähetetty: 12.11.2004 kello 20.50 - Lähettäjä: PG
Kun tänään tuli ohjelma KAMERA KIERTÄÄ, niin siinä oli tausta musiikkina Arjan lapsuudessa laulama TAKSISSA-laulu.
  Lähetetty: 11.11.2004 kello 11.20 - Lähettäjä: Minna
Askolan kirkkokonsertista löytyy lisäinfoa ja konserttiohjelma täältä:
www.lions.fi/district107-N/Askola/ilmoitustaulu.htm
↓ Lähetetty: 10.11.2004 kello 11.16 - Lähettäjä: Panu
Virallisella ilmoitustaululla puhutaan 18.12.2004 tulevan ulos kolmas Bumtsibumin jakso, jossa Arja on mukana. Arja on varmaan itse nauhoituksissa tuon osallistumiskertojensa määrän sanonut, ainakin laskutuloksen perusteella:

BumtsiBum 13.9.1997: Arja + Seppo Ruohonen
BumtsiBum 24.4.1999: Arja + Keijo Minerva
BumtsiBum 24.3.2001: Arja + Mika Pohjonen
...monesko tulee seuraavaksi? ;-)
  Lähetetty: 09.11.2004 kello 21.41 - Lähettäjä: hanna
"Joulusydän" on alkuperäiseltä nimeltään siis "Last Christmas" (Wham! klassikko sieltä 80-luvulta) ja tuon kappaleen nuotit näyttäisivät pienen tutkimuksen jälkeen löytyvän ainakin seuraavanlaisista nuottikirjoista:

- Laulu soi
- A Jazzy Christmas
- Christmas tunes you've always wanted to play
- The Best of Wham!
  Lähetetty: 09.11.2004 kello 15.28 - Lähettäjä: Panu
Tuo huono puoli noissa "omakustannelevyissä" on, että oheiskrääsää, kuten nuottivihkoja ei synny suurten levy-yhtiöiden tapaan...

Tein pienen joukon hakuja Helmet-palveluun ja ainakin ko. levyn tutut joululaulut on helppo löytää nuotitettuina. Tietenkään niiden levyllä olevien "uusien" joululaulujen nuotteja ei sitten löydä mistään... (Jotain "Joulusydäntä" pitäisi hakea myös alkuperäisnimellä, mutta en muista sitä tähän hätään...)

Suuri toivelaulukirja. 13 951-643-730-3
3 Lunta saa tuiskuttaa
4 Joulu joka päivä

Joulun toivelaulukirja 952-461-020-5
5 Varpunen jouluaamuna
8 Lasten joulu
10 Talven ihmemaa
12 Kun joulu on
14 Oi Betlehem sä pienoinen
15 Taas kaikki kauniit muistot

Suuri toivelaulukirja. 12 951-643-724-9
6 Tähti tähdistä kirkkain

Hiljaisuudessa 951-757-386-3
9 Lapsi tuoksuu joululta

Suuri toivelaulukirja : Joululauluja 951-757-486-X
3 Lunta saa tuiskuttaa
4 Joulu joka päivä
6 Tähti tähdistä kirkkain
11 Joulutaivas tähtineen

Apua. Nytkö jo se joulu taas tulee...?
! Lähetetty: 09.11.2004 kello 13.35 - Lähettäjä: Miia
Moikka! Oiskos tietoa onko "joulu joka päivä"-levystä tehty nuottivihkoa? Terkkuja kaikille Arja-faneille :)
  Lähetetty: 31.10.2004 kello 18.08 - Lähettäjä: Panu
All my life -sinkku oli kai varsinaisesti promokäyttöön painettu, tosin Arjan Fan club myi sitä 5 ¤ hintaan (joka on kohtuuton tai kohtuullinen, miten sen ottaa). Suomessa tuo esitys on julkaistu myös CD-levyllä "Helmut Lotti goes classic. III", mutta muistaakseni tuota Arjan Helmutin Suomessa kovasti julkisuutta saanutta esitystä ei edes ollut tarkoitus julkaista Suomen ulkopuolella... :-|
www.helmet.fi/search/tall+my+life/tall+my+life/1,6,27,B/frameset&FF=tall+my+life+nz~bkemiin&1,1,

Mökillä näin jonkun kesäisen Seiskan, jossa esiintyi Arjan olkapää Simo Frangénin kanssa - naama oli vaihdettu Rosa Meriläiseen.
  Lähetetty: 31.10.2004 kello 15.33 - Lähettäjä: John Ward
Ymmärtääkseni "All my Life" on mainoslevy. Onko sämä sävelmä saatsavissa tavallisessa CD:ssä järkevällä hinnalla?
↓ Lähetetty: 22.10.2004 kello 15.22 - Lähettäjä: Panu
Aluksi luulin tuota vitsiksi; mutta ehkäpä tuo single on Helmut-fanien joukossa harvinaisuus, jolla on siksi korkeat hintatavoitteet - Arja-faneillahan noita sinkkuja on, koska niitä silloin 2001 syksyllä myytiin fan clubin kautta. ... Mutta ehkäpä Arjan klubi onkin ainoa paikka maailmassa, jossa sinkkua myytiin, jolloin Helmut-fanit eivät ole saaneet omiaan.

Jos tuohon hintaan syntyisi Arja-levyistä kauppoja, niin täytyisi harkita myymälän perustamista... ;-)

Tuo single näyttää olevan edelleen Arjan fan clubin tuotesivulla, vaikka olin kuulevinani fanitapaamisessa, että se olisi jo loppunut. Mahdetaanko tuota tuotesivua päivittää koskaan...?

--
First I thought that the price is a joke; but may be the single is rather rare among Helmut fans, and therefore the price has been set to high - Many Arja's fans have that single as they were sold by Arja's fan club. ... But may be Arja's fan club was the only place in the world that sold that single for public..., so Helmut's fans didn't get their own ones!
  Lähetetty: 22.10.2004 kello 14.32 - Lähettäjä: John Ward
Oletko RIKAS? Arjan ja Helmut Lottin laulama sinkku myydään 75 euron hinnalla:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4045143034
↓ Lähetetty: 19.10.2004 kello 08.59 - Lähettäjä: Panu
Helsingissä Arja sai mielestäni yllättävänkin paljon porukkaa koolle; tosin lausahdus "tänä syksynä on niin valtava viihdetarjonta" on kyllä kuultu joka ainoa syksy ja konserttikiertue ;-)

Satuin eilen kävelemään kaupparekisterin ohitse... Arjan jättämä tuotantoyhtiö Upmediakin näyttää haudatulta: toiminimi Upmedia on siirretty Kari Tynin firmalle ja alkuperäinen Upmedia Oy on nimetty Avora Oy:ksi ja asetettu selvitystilaan. www.ytj.fi/Yrity2.asp?yavain=1705642 - Tämä voi olla suunniteltukin yritysjärjestely; tosin Upmedia-nimeä ei enää kyllä missään mainita.
  Lähetetty: 18.10.2004 kello 21.40 - Lähettäjä: Vexi
Me Naiset-lehdessä kuva Arjasta ja Helmutista (seurapiiripalstalla), Annan seurapiiripalstalla maininta Arjan tulevasta musikaaliroolista, tai siis siitä, miten vaikean paikan edessä Arja on valitessaan kahden hyvän välillä.
Itselläni vielä konsertti-ilta edessäpäin. Onko mitää havaintoa, miten väki on ollut konserteissa liikkeellä? Arjaa itseäänhän vähän jännitti, miten porukka lähtee liikkeelle, kun tänä syksynä on niin valtava viihdetarjonta.
↓ Lähetetty: 14.10.2004 kello 16.25 - Lähettäjä: Panu
Kultaiset korvarenkaat -korteissa on eroja; uudemmassa painoksessa mukana on Kalevala Korun merkki - sekä ainakin kolme muuta pientä eroavaisuutta aiempiin kortteihin verrattuna. ...Annukka oli tarkkasilmäinen. ;-)
  Lähetetty: 14.10.2004 kello 16.00 - Lähettäjä: ihpa
Arja on ihanaa kun pukeudut todella ihaniin esiintmisasuihin.
Hurmaava kun hikusesi ovat avoinna hiukan kiharalla.
  Lähetetty: 12.10.2004 kello 17.19 - Lähettäjä: Tarde
Minua hieman ärsytti tuo Arjan uusi kirjoitelma fanisivuillaan. Ymmärrän kyllä, että sponsoreita pitää kehua, mutta tuli mieleen, että luenko nyt tuote-esitelmää vaiko Arjan kuulumisia...
But business is business!
  Lähetetty: 12.10.2004 kello 12.13 - Lähettäjä: hanna
Arjan uudet terveiset ovat juuri ilmestyneet virallisille sivuille :)
  Lähetetty: 12.10.2004 kello 10.37 - Lähettäjä: Minna
Arja MTV3:n Ihanassa aamussa musavieraana pe 15.10.
http://www.mtv3.fi/ihanaaamu/
  Lähetetty: 11.10.2004 kello 16.15 - Lähettäjä: Marjaana
Arja poseeraa tämän kuukauden ET-ledessä. Sivun kokoinen juttu, muutamia kysymyksiä kuvan kera.
  Lähetetty: 09.10.2004 kello 16.54 - Lähettäjä: Vexi
No, nyt on isompi juttu Ilta-Sanomien Plussa-liittessä. Tällä kertaa aiheena mm. Arjan pitkän avioliiton salaisuus.
  Lähetetty: 02.10.2004 kello 22.10 - Lähettäjä: Panu
Osuuspankin OP-lehdessä oleva Arja & Johanna Debreczen -juttu on vihdoin luettavissa netissä (tähän asti Osuuspankin nettipalvelu on ollut sekaisin juuri tuo kyseisen lehden kohdalla) - www.mainio.net/article.asp?path=1;1132;50182;80333;84051;85217 - BTW. Netissä on muuten eri valokuva kuin kumpikaan lehdessä oleva!
  Lähetetty: 02.10.2004 kello 17.07 - Lähettäjä: Vexi
Arja viikonlopun Ilta-Sanomien Plussa-liitteessä. Kertoilee aloittavansa 15-vuotisjuhlakiertueen. Aika pieni juttu, suhteellisen suurella kuvalla.
  Lähetetty: 01.10.2004 kello 21.08 - Lähettäjä: Annukka
Virallisten sivujen keikkakalenteri on päivitetty vuoden loppuun asti sekä ajankohtaista-palstalle on tullut uutta infoa.
  Lähetetty: 28.09.2004 kello 11.08 - Lähettäjä: Minna
Iltalehdessä Arjasta aukeaman juttu upeiden kuvien kera. Löytyy myös nettiversiosta.
  Lähetetty: 27.09.2004 kello 11.01 - Lähettäjä: hanna
Asuntoautokuvia tuli tuossa elokuulla clubin sähköpostilistalla oleville parikin kappaletta. Fanitapaamisesta löytyy juttua tuolta virallisten sivujen keskustelupalstalta, kirjoittelin sinne eilen pitkän tarinan, joten sieltä voi käydä lukaisemassa :)
  Lähetetty: 26.09.2004 kello 18.22 - Lähettäjä: Marita
Olikos porukat fanitapaamisessa? Kertoilkaahan tunnelmia. Panu, missä on ollut asuntoautokuvia, kuten edellä kerroit...?
↓ Lähetetty: 23.09.2004 kello 14.22 - Lähettäjä: Henni
Näinhän se on... mutta eiköhän tuo Arjan koti meitä kiinnosta joka tapauksessa vaikka lauluun ja esiintymiseen tunnettavuus liittyykin. Mukavahan se on tietää kuinka hän asuu, eikö vaan=)
  Lähetetty: 22.09.2004 kello 20.05 - Lähettäjä: Panu
Autottomista Arja-keikoista on minulla aikaa jo toistakymmentä vuotta, mutta katsoinpa mielenkiinnosta julkisia yhteyksiä tämän syksyn fanitapaamiseen. Netti on tehnyt tämän niin paljon helpommaksi niihin aikoihin verrattuna... :-) Bussiaikataulut näkee osoitteesta www.matkahuolto.info ja tienhaaran (th) pysäkiltä tapahtumapaikalle on kävelymatkaa nelisen kilometriä.

Ainakin Helsingistä päässee kulkemaan, kunhan ei koko illaksi jää hillumaan: viimeinen bussi tapaamispaikan lähistöltä kaupunkiin lähtee n. 22.20 ja sopiva jatkoyhteys yöllä Helsinkiin löytyy myös... (Luonnollisesti menosuuntaan päivällä homma hoituu ihan helposti.) - Joutuuhan tuossa kävelemään, matkustamaan ja odottelemaan, mutta parempi se on kuin ei mitään... :-|

Arja kodista on ollut epäselviä kuvia ainakin Seikassa kymmenisen vuotta sitten. Eipä tuollaisilla kuvilla niin väliä ole, eiköhän joidenkin näkemät asuntoautokuvatkin ole otettu kyseisen omakotitalon pihamaalla... - Samanlaisia koivuja siellä kuin muuallakin. ;-)
↓ Lähetetty: 22.09.2004 kello 15.27 - Lähettäjä: Henni
Tuosta viikonvaihteen iltapäivälehdestä! Oliko tämä lehdessä esitelty Arjan omakotitalo ensimmäistä kertaa julkisesti esillä? En ole aiemmin hänen kotitaloonsa missään lehdissä törmännyt! Mietityttää vain, että kuinka tuo kuva on ylipäätään päästy ottamaan kun naapuritkin pitävät huolen ettei ulkopuolisia Arjan osoitteeseen pääse...
  Lähetetty: 17.09.2004 kello 21.51 - Lähettäjä: Panu
Lippupalvelusta löytyy yksi syksyn Arja-tilaisuuksista:

Lasten oikeuksien puolesta-kok
Mikaeli, Martti Talvela-sali, Mikkeli
Koko perheen viihdekonsertti. Arja Koriseva, Pepe Willberg ja Kastanjakuoro.Invasaattaja samalla lipulla.
su 21 marras 2004, klo 17.00 26 ¤

Fanipäivään en lähde Jyväskylästä, enkä edes Helsingistä, joten ei auta kuin toivoa, että kyytejä järjestyy tarvitseville. Ei ole muulloinkaan järkeä aina välttämättä kulkea jokainen omalla autolla keikalle; säästää rahaa ja ympäristöäkin... ;-)
! Lähetetty: 13.09.2004 kello 18.59 - Lähettäjä: hanna
Hei fan clubilaiset!

Yrittänyttä ei laiteta, joten pistetäänpä tämä ilmoitus nyt sitten tännekin :)

Monelle on ilmeisesti jo tullut uusin ES joten tämänvuotinen tapaamispaikka ja ajankohta on siis selvillä (tai selvinnee lähipäivinä niille joille lehteä ei ole vielä tullut).

Mutta mutta...miten päästä sinne kun ei juuri tuona viikonloppuna ole auto käytettävissä? Joten ystävät hyvät, miten olisi kimppakyyti? Kaksi clubilaista (Hanna Jyväskylästä ja Susanna Kuopiosta) olisi nyt vailla kimppakyytiä tapaamiseen. Kulkeeko reittisi vai starttaatko matkaan akselilta: Kuopio-Pieksämäki-Jyväskylä-Tampere? Jos näin on, niin löytyykö autostasi tilaa vielä kahdelle? Bensakulut omalta osalta maksetaan tietysti, joten näinkin ajatellen kimppakyyti tulisi edulliseksi vaihtoehdoksi! Jos autostasi löytyy tilaa, niin ilmoittele siitä meiliini: hanna_p78...luukku.com (tuon osoitteen postit pystyn nimittäin lukemaan muuallakin kuin kotikoneellani, joten viestisi tavoittaa minut varmasti), niin voidaan sitten sopia tarkemmin käytännön järjestelyistä.
  Lähetetty: 11.09.2004 kello 15.48 - Lähettäjä: Annukka
Arjasta on juttua viikonlopun Iltalehdessä, myös kannessa on pieni kuva. Nettiversiosta en pikaisella vilkaisulla löytänyt mitään. Juttu käsittelee keskisuomalaisten julkkkisten asumista ja sisäsivulla on puolen sivun kokoinen kuva Arjan talosta.
  Lähetetty: 09.09.2004 kello 16.38 - Lähettäjä: Annukka
Sauvon konserttituokio alkaa kuulemma klo 18.00 ja kesto on 2x30 minuuttia.

Eilisellä Pavin keikalla Arja aloitti settinsä jo klo 21.00. Näin voisi tapahtua muissakin paikoissa. ;)
  Lähetetty: 08.09.2004 kello 10.31 - Lähettäjä: Panu
Siirrätin ArjaWorldin halvempaan nettipalveluun, jonka vuoksi tämä ilmoitustaulu on ollut toimimaton jonkin aikaa. Viime yönä sain sen taas tilapäisesti toimimaan, joten voitte taas kirjoitella - pahoittelen korjaustyön aikana sähköposteihin lähtenyttä vanhaa ilmoitustauluviestiä.

Lohdutukseksi voitte katsoa muutamaa tämän kesän kuvaa kuvakansiosta.

Sauvon konsertin liput maksavat 15 ¤ ennakkoon (muutamissa sauvolaisissa myyntipisteissä) ja 17 ¤ ovelta. Konsertin kellonaikaa en kyllä saanut vielä tietää...
  Lähetetty: 30.08.2004 kello 11.21 - Lähettäjä: Panu
Tämän kesäisen Artistigrillin parhaita Arja-paloja tulee huomenna tiistaina 10.40 ja 20.40 www.iskelma.net/index.cfm?area=ohjelmakartta

Piian lapsesta ei ole mitään tietoa... Eipä ole tullut seurattua; hyvä jos isosiskonkaan kiitämisestä pysyy selvillä.
  Lähetetty: 26.08.2004 kello 22.29 - Lähettäjä: kirsi
No moi Pia!
On vauveli toki kastettu mutta nimeä en tiedä,valitettavasti.Eikä kukaan muukaan tunnu tietävän,oiskohan vielä julkistettu suurelle yleisölle ollenkaan?
Tietäisköhän Panu?
  Lähetetty: 26.08.2004 kello 16.44 - Lähettäjä: Pia
Kiitos Kirsi=) Onko tietoa joko Piian toinen vauveli on kastettu ja onko Arja-täti kummina?
  Lähetetty: 23.08.2004 kello 23.44 - Lähettäjä: kirsi
Seuraavassa osoitteessa on Piia Korisevan perhekuva ja söpö vauvakuva Joonatanista!Lieneekö ollunna jo aijemmin tällä palstalla kyseinen linkki,mutta laitampa varulta kuitenkin . =)
http://www.sonic.net/~shenoa/uwp/kids/joonatan_lehto.htm
  Lähetetty: 19.08.2004 kello 18.59 - Lähettäjä: Anna H.
Terveisia rapakon takaa! Paasin perille asti :)
  Lähetetty: 18.08.2004 kello 18.57 - Lähettäjä: Panu
Viking Linen Merilomat-esitteessä Arja on koko kannen Nauran ja Rakastan -kuvassa "tähtitaivas" taustanaan. Esitteitä saa matkatoimistoista. [Jarkolle kiitos tiedosta]
  Lähetetty: 13.08.2004 kello 11.21 - Lähettäjä: Panu
Näytti tuo maaliskuulta tuttu Hannes olevan rumpalina jo Vierumäen telttakeikalla toissapäivänä. Ehkäpä Pynssi on kuitenkin vielä kehissä tänä viikonloppuna.

Sauvon koulukeskuksessa konserttituokio sunnuntaina 26.9. Jos joku löytää tapahtumasta tarkempia tietoja, niin esille vaan!

Löysin sattumalta pihasuunnittelufirman, joka on suunnitellut alkuperäisen puutarhan Arjan Susiniemeen: www.viherrys.com
  Lähetetty: 11.08.2004 kello 14.43 - Lähettäjä: Annukka
Virallisten sivujen keikkakalenteri on myös päivitetty (lokakuun loppuun asti).
  Lähetetty: 11.08.2004 kello 14.07 - Lähettäjä: hanna
Virallisilta sivuilta löytyy tieto että Ville Pynssi keskittyy opintoihinsa 14.8. alkaen ja näin ollen rumpaliksi Fortunaan saadaan Hannes Pirilä.
↓ Lähetetty: 02.08.2004 kello 12.55 - Lähettäjä: Panu
Myynnissä olevassa Seiskassa on lukijoiden postipalstalla "palautetta" Arjalle. (Tämä vain tiedoksi, ei kannata sen takia sitä lehteä kyllä ostaa...)
  Lähetetty: 30.07.2004 kello 00.06 - Lähettäjä: Mimmi
Lisää raportteja ja terkkuja! Kuka niistä nyt voisi hermostua. Sitä vartenhan tämä palsta on olemassa.
  Lähetetty: 28.07.2004 kello 21.55 - Lähettäjä: Henna
Hyvä Panu!

Puhut asiaa niin kuin aina. Jos häiriintyy siitä, että täällä kerrotaan mitä biisejä keikoilla on ollut, voi yhtä hyvin painua jonnekin muualle. Jokainenhan tulee tänne sivuille ihan omasta vapaasta tahdostaan.

Joten jatkakaa vaan raportointianne keikoilla kuulluista biiseistä!
  Lähetetty: 28.07.2004 kello 16.30 - Lähettäjä: Panu
Arjan viralliset terveiset jälleen uudet :-)! (Jokuhan ihmetteli joskus, miksi uusista terveisistä pitää erikseen huomauttaa. Mutta moni lukija mennee suoraan foorumisivulle, eikä aina surffaa turhaan muiden sivujen läpi.)

Kukaan kirjoittajista ei mielestäni ole kyllästynyt Arjan keikkaohjelmistoon (luin jopa viestit uudestaan ja yritin löytää kyllästymisen merkkejä). Niinpä kerron mielelläni mitä uutta keikoilla tapahtui; siitä on iloa niille kiinnostuneille, jotka eivät paikalla olleet. Jos tämmöiset viestit kyllästyttävät jotakuta, suosittelen tämän palstan lukemisen lopettamista ja siirtymistä esim. viralliselle foorumille, jossa on tapana kirjoittaa ennemmin toisista kirjoittajista kuin Arjasta... ;-) ;-)
  Lähetetty: 26.07.2004 kello 20.58 - Lähettäjä: kirsi
Minä vaan jaksan ihmetellä että miksi ihmiset jaksavat jauhaa päivästä toiseen,mitä kaikkia kappaleita se Arja milloinkin laulo ja kuinka monta !!!
Onko sillä oikeesti mitään väliä?Eiköhän se ole kuitenkin loppupeleissä aivan sama mitä biisejä illan aikana kuulee,pääasia että on kivaa ja näkee Arjaa sekä omia ystäviä.
Jos ihmisiä rasittaa kuulla aina samat biisit,niin onko silloin mitään järkee kytätä Arjaa joka hemmetin ilta ympäri suomee joka ikiselle lavalle?Saattaa Arjakin jo hieman katella kieroon...
  Lähetetty: 26.07.2004 kello 11.38 - Lähettäjä: Anna H.
Mäntsälässä samat biisit kuin Esakalliolla eri järjestyksessä tosin. saatiin Arja vielä uudestaan lavalle kahden encoren jälkeen laulamaan Enkelin silmin. Tasajalkaa pomppimista ilmeni jo Mäntsälässä :) enää 1 keikka meikäläisellä jäljellä, nyyh...
  Lähetetty: 26.07.2004 kello 01.08 - Lähettäjä: Panu
Tirvalla kuultiin Kuningasgorban parina Pieni kultainen avain ja lopussa vanha kunnon Enkelin silmin, jossa Matti, Henkka ja Saku irrottelivat pomppimalla tasajalkaa. Mikä lie ollut biisivalikoima Mäntsälässä...? Fortunan oma aloitussetti oli taas vain puolituntinen; A pääsi aloittamaan jälleen 'jo' kymmentä vaille. Kiva!
  Lähetetty: 23.07.2004 kello 07.37 - Lähettäjä: Anna H.
kysäisin Yleltä, milloin Arjan haastattelu tulee Kovan päivän illassa. Kuulemma haastattelu oli tarkoitus tehdä Seinäjoella, mutta Arja oli niin kiireinen, että tapaamista jouduttiin siirtämään myöhemmäksi. Todennäköisesti ohjelma siirtyy syyskuuhun, ellei haastattelu sitten mahdu aikatauluihin ensi viikolla, jolloin ohjelma kuultaisiin 1.8.
  Lähetetty: 23.07.2004 kello 00.08 - Lähettäjä: Vexi
Moi, oisko, Panu, mahdollista saada Arjasta uusia kuvia tänne sivuille?Tulisi pikkuisen uutta tuulta syksyyn, vaikka siellä asti ei läheskään olla...
  Lähetetty: 22.07.2004 kello 10.47 - Lähettäjä: Panu
Uittamolla Rantatalo lauloi Fortunan setillä, ja se oli hieno juttu! Vaihtelua toivat toki myös varamiehet; bassossa oli Pekka Kolehmainen, mutta kuka oli kitarassa?

Arjan setillä ei ollutkaan mitään muuta "uutta" kuin "Kultaiset korvarenkaat" ja "Vie meidät rakkauteen". Eikä toisella setillä kuultu kuin 10 + 2 laulua, eli kaksi sitä "normaalia" vähemmän.

Mahtavat resurssipulat lie Fan Clubissa, kun ES-lehden kilpailussa voittamaani T-paitaa ei ole vielä kuulunut. Koon ja värinkin ilmoitin Annalle jo yli kuukausi sitten...! :-(
  Lähetetty: 14.07.2004 kello 01.44 - Lähettäjä: Mikkelsson
Arja näyttäisi olevan M/s Romantikalla 14.-15.11. Näin tietää kertoa Tallinkin kotisivu ja esiintyjätiedot urlissa http://www.tallink.fi/index2.html#/merella/viihde/ms_romantika.html
  Lähetetty: 13.07.2004 kello 16.06 - Lähettäjä: Anna H.
euroviisujen karsinnoista pieni Arjan haastattelu: http://www.selehti.fi/uutiset.php?id=392
  Lähetetty: 13.07.2004 kello 08.41 - Lähettäjä: Anna H.
Arjasta oli juttua Kainuun sanomissa (muistaakseni lauantaina) ja perjantain Ilkassa. Kannattaa käydä www.ilkka.fi ja vasemmasta reunasta valita tangouutiset: kuva Arjasta pressan kanssa
  Lähetetty: 12.07.2004 kello 08.46 - Lähettäjä: Minna
Arja Radio Suomessa Kovan päivän illassa su 18.7 klo 23.03-24.00.
  Lähetetty: 10.07.2004 kello 22.51 - Lähettäjä: Mikkelsson
Kulta- ja platinalevyjä myönnetään singleille ja pitkäsoitoille nykyisin seuraavasti:

Single
Kultalevy 5.000 (mm. Arjan "Voitko sä vain unohtaa" -sinkku)
Platinalevy 10.000

Pitkäsoitto
Kultalevy 15.000
Platina 30.000
Tuplaplatina 60.000
Triplaplatina 90.000
jne
  Lähetetty: 10.07.2004 kello 21.38 - Lähettäjä: Panu
Paluu luistelumatkalta suoraan tangouutisia selaamaan... Jopa Hesarissa taisi olla tänään värikuva Arjasta ja Jarista.

Tangokuningatar ja -kuningas -levy on siis ensimmäinen pelkästään tangoja sisältävä levy, joka on myynyt kultaa?

Hauskaa ja mukavaa katsottavaa nuo tangofinaalit näin nauhaltakin, pienet virheetkin ovat "hauskaa" katsottavaa. Arjan silmäthän suorastaan vilkkuvat lähikuvissa :-) ;-)
  Lähetetty: 09.07.2004 kello 17.53 - Lähettäjä: Vexi
Vielä täytyy kysyä, mikä se nykyinen kultalevyn raja on? Ihan komeita lukujahan noi levymyynnit ovat olleet. Onko tästä "Nauran ja rakastan"-levystä vielä tilastomerkintöjä?
  Lähetetty: 09.07.2004 kello 17.48 - Lähettäjä: Mikkelsson
Kai se levy kuitenkin ihan kohtuullisesti on myynyt; muistelisin että listasijoitukset olivat ihan komeita? ÄKT:n sivuilta löytyvät nämä hyvin myyneet + kultaa/platinaa/tuplaplatinaa hankkineet levyt:

(luku edessä monenneksiko myydyin suomalainen äänite kautta aikain)

38 Arja Koriseva, Arja Koriseva, 103 000 myytyä
65 Arja Koriseva, Me kaksi vain, 84 200 myytyä
176 Arja Koriseva/Risto Nevala, Tangokuningatar ja -kuningas, 51 928 myytyä
221 Arja Koriseva, Saa joulu aikaan sen 49 595 myytyä
347 Arja Koriseva, Kun ilta saapuu kaupunkiin 35 700 myytyä
437 Arja Koriseva, Naisen tie, 30 400
499 Arja Koriseva Rakastunut nainen, 28 190

Jo tuolla virallisen foorumin puolella kyselinkin; tietäisikös joku muita myyntejä? Uusimpien levyjen siis?
  Lähetetty: 09.07.2004 kello 16.24 - Lähettäjä: Vexi
Onpa yllättävää. Olen ollut ihan eri käsityksessä. Toivottavasti Arjan tuleva "cover"-levy saa suuren suosion!! Mielenkiinnolla jään odottelemaan kappalevalintoja, ihanaa vaihtelua tanssilavatyyliin, ainakin.
  Lähetetty: 09.07.2004 kello 15.27 - Lähettäjä: Mikkelsson
Ei Tango Illusion -levyä löydy ainakaan ÄKT:n kultalevyluettelosta. Eli ei kai se sitten ole kultamyyntiin yltänyt.
  Lähetetty: 09.07.2004 kello 15.10 - Lähettäjä: Vexi
Luin nettiuutisista, että Kaija Pohjola on saanut kultalevyn "Tangokuningatar"-äänitteestään. (Eilen Seinäjoella). Samassa yhteydessä mainittiin, että äänite on ainoa kultarajan ylittänyt levy, joka sisältää pelkästään tangoja. Onko todella niin, ettei Arjan "Tango Illusion" ole myynyt kultaa? Vaikea uskoa, tietäiskö joku asiaa seurannut????
  Lähetetty: 09.07.2004 kello 09.08 - Lähettäjä: Minna
Myös IS:ssa juttua Arjasta & Jarista. Sekä kuulemma myös Aamulehden Valo-liitteessä.
  Lähetetty: 09.07.2004 kello 08.31 - Lähettäjä: Anna H.
Hesarissakin oli pari päivää sitten mainos TV-lehdestä. Tämän päivän IL:ssä yhteiskuva Arjasta ja Jarista ja koko sivun kuva Arjasta viikonlopun Iltiksen mainoksessa
  Lähetetty: 08.07.2004 kello 11.54 - Lähettäjä: Minna
Arja Iskelmän ArtistiGrillissä to 15.7. www.iskelma.net
  Lähetetty: 08.07.2004 kello 09.10 - Lähettäjä: Pia
Luvattu Seura-lehden haastattelu tänään kaupoissa, kuvien perusteella vaikuttaisi Saarenmaan reissulta taltioituna =)
↓ Lähetetty: 07.07.2004 kello 21.10 - Lähettäjä: Annukka
Ilta-Sanomissa oli tänään myös sivun kokoinen mainos tuosta TV-lehdestä. Arja mainitsee jutussa tekevänsä lokakuisen kiertueensa jälkeen konsertteja J. Someron kanssa.

Huomenta Suomen -haastattelussa nähtiin pikkuisia pätkiä Saarenmaan keikalta. Arja kertoi suunnittelevansa Jari Puhakan kera sinfoniaorkesterin kanssa tehtäviä konsertteja kevääksi.
  Lähetetty: 07.07.2004 kello 09.06 - Lähettäjä: Pia
Tänään Iltasanomien liitteessä Arjasta juttu ja mukavia kuvia, myös ristisanatehtävissä kuva=)
Tänä aamuna MTV3 kanavalla klo 8.38 oli Arjan haastattelu by Heikki Huttunen joka on tehty Saarenmaalla viikko sitten.
  Lähetetty: 05.07.2004 kello 15.41 - Lähettäjä: Vexi
Onko missään ollut juttua Arjan konsertista Saarenmaalta? Oliko joku mahdollisesti paikalla, olisi kiva kuulla uutisia.
  Lähetetty: 05.07.2004 kello 14.58 - Lähettäjä: Anna H.
Eilen oli Kolmilammilla hieman muutoksia ohjelmistossa: Arja ja Jukka esittivät duettona toisena hitaana valssina Nousee päivä, laskee päivä & Edelweiss
  Lähetetty: 03.07.2004 kello 13.22 - Lähettäjä: Panu
Viikonlopun IS:ssa juttu menneistä Tangokuninkaallisista, Arjasta vanha tuttu vuoden 1989 shampanjakuva ja muutama ranskalainen viiva.

Arjan ja Joelin joululaululevyä on jaettu myös K-Supermarkettien nimissä jouluna 2002. Varmaankin kaikki K-ketjut ovat niitä jakaneet niille, joiden Plussa-ostokset yhdestä kaupasta ovat olleet suuret... www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?file=2002b&msg=1038244648#m
  Lähetetty: 30.06.2004 kello 01.58 - Lähettäjä: Kirsi
Onko kukaan muu(Tai siis on tietysti...)saanut haalittua omakseen Arjan laulamana Sylvian joululaulun?Jollakin ihmeen Citymarket-CD:llä on se ja sain sen omakseni,jee!
On vissiin vähän pimee kun juhannuksen jälkeen höpisen jo joulusta...no joo...
↓ Lähetetty: 29.06.2004 kello 17.52 - Lähettäjä: Annukka
Virallisten sivujen keikkakalenteri on päivitetty elokuun loppuun asti. Ei mitään uutta & yllättävää.

Hiljaa yössä -dokumentista on myös tullut maininta ajankohtaista- palstalle.
  Lähetetty: 29.06.2004 kello 13.37 - Lähettäjä: Panu
Valasrannan sivuilta löytyy piilosivu :-) www.valasranta.fi/main.php?act=syyskuu, jossa on piilotekstinä :-) seuraavaa:
25.9.-04
klo 21-02 PÄÄTTÄJÄISET
Arja Koriseva, Jukka Ruusumaa &
Four roses
Varjokuva
Kiitos Minnalle vihjeestä!

Ämyrin ilta oli varsin mukava juhannusilta, mukana oli jopa odotettua 'kesäohjelmistoa', eli "Taas on aika auringon" -valssi esitettynä juhannusillan auringon paistaessa männikön lävitse esiintymislavalle.
Kuinka kuuluisa konemies Matti on saatu soittamaan kurttuhaitaria 'vaakahaitarin' sijaan Arjan seteillä? - Maailmassa onkin tasan yksi "justiina", joka pystyy senkin saamaan aikaan... ;-) "Haitari kun on niin lavasoitin, pienestä asti olen nähnyt Enon soittavan sitä." Oli tosin kuulemma Arjallekin yllätys, kun haitari lopulta ensimmäisen kerran Matin mukana oli.
  Lähetetty: 24.06.2004 kello 11.14 - Lähettäjä: Annukka
Ilta-Sanomien lööpin mukaan Arjasta on jotakin juttua Juhannuksen lehdessä. Nettiversiossa ei ilmeisesti ole mitään.
Vanhemmat viestit löytyvät ArjaWorldin ilmoitustaulun arkistosta.
Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!