ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Vanhoja viestejä

Tämä "ilmoitustaulu" on Arja-aiheisten juorujen, uutisten ja kysymysten esittämiseen muille Arjaa seuraileville. Tämän sivun kautta et voi lähettää viestejä Arjalle itselleen eikä fan clubille - niitä voit lähettää Arjan omilta sivuilta.

ArjaWorldin ilmoitustaululle kirjoitetut viestit voit tilata myös suoraan sähköpostiisi. Lisäksi voit lukea ilmoitustaulua ja kirjoittaa viestejä myös matkapuhelimella. RSS-syöte mahdollistaa viestien lukemisen haluamallasi lukijaohjelmalla tai tiivistelmän lisäämisen kotisivullesi.

Kirjoita viesti

Jos kirjoitat täältä löytämästäsi tiedosta/huhusta jollekin muulle foorumille (tai toisin päin), ilmoitathan myös vinkin alkuperän! Se on kohteliasta viestin alkuperäistä kirjoittajaa kohtaan.

  Lähetetty: 30.06.2004 kello 01.58 - Lähettäjä: Kirsi
Onko kukaan muu(Tai siis on tietysti...)saanut haalittua omakseen Arjan laulamana Sylvian joululaulun?Jollakin ihmeen Citymarket-CD:llä on se ja sain sen omakseni,jee!
On vissiin vähän pimee kun juhannuksen jälkeen höpisen jo joulusta...no joo...
↓ Lähetetty: 29.06.2004 kello 17.52 - Lähettäjä: Annukka
Virallisten sivujen keikkakalenteri on päivitetty elokuun loppuun asti. Ei mitään uutta & yllättävää.

Hiljaa yössä -dokumentista on myös tullut maininta ajankohtaista- palstalle.
  Lähetetty: 29.06.2004 kello 13.37 - Lähettäjä: Panu
Valasrannan sivuilta löytyy piilosivu :-) www.valasranta.fi/main.php?act=syyskuu, jossa on piilotekstinä :-) seuraavaa:
25.9.-04
klo 21-02 PÄÄTTÄJÄISET
Arja Koriseva, Jukka Ruusumaa &
Four roses
Varjokuva
Kiitos Minnalle vihjeestä!

Ämyrin ilta oli varsin mukava juhannusilta, mukana oli jopa odotettua 'kesäohjelmistoa', eli "Taas on aika auringon" -valssi esitettynä juhannusillan auringon paistaessa männikön lävitse esiintymislavalle.
Kuinka kuuluisa konemies Matti on saatu soittamaan kurttuhaitaria 'vaakahaitarin' sijaan Arjan seteillä? - Maailmassa onkin tasan yksi "justiina", joka pystyy senkin saamaan aikaan... ;-) "Haitari kun on niin lavasoitin, pienestä asti olen nähnyt Enon soittavan sitä." Oli tosin kuulemma Arjallekin yllätys, kun haitari lopulta ensimmäisen kerran Matin mukana oli.
  Lähetetty: 24.06.2004 kello 11.14 - Lähettäjä: Annukka
Ilta-Sanomien lööpin mukaan Arjasta on jotakin juttua Juhannuksen lehdessä. Nettiversiossa ei ilmeisesti ole mitään.
  Lähetetty: 23.06.2004 kello 21.59 - Lähettäjä: Annukka
Se Radio Suomen haastattelu tuli tänään illalla puoli yhdeksältä (Suomi Tänään -ohjelmassa). Pätkä oli noin kymmenminuuttinen sisältäen Rannalla-tangon.
  Lähetetty: 23.06.2004 kello 09.19 - Lähettäjä: Minna
Arjasta IL:ssä pieni juhannusmuistoista kertova juttu ison kuvan kera.

Mihinköhän aikaan tänään tuo AnnaFC:n mainitsema Radio Suomen haastis tulee... Jos joku tietää jotain, niin kertokoon.
  Lähetetty: 21.06.2004 kello 11.22 - Lähettäjä: Mikkelsson
...juu sori Panu, viittasin tuolla toisen palstan keskustelussa lupia kyselemättä sinuun. Tämä teema osoittautui muutenkin vähän nihkeäksi, jatkan tuolla kultalinjalla.
↓ Lähetetty: 21.06.2004 kello 09.29 - Lähettäjä: Panu
Kuten huomasitte, viitsin kirjoittaa äänikommenttini vasta sen jälkeen, kun asiasta oli mainittu virallisella palstalla. Ahti Impolan aikoina homma oli kai helpompaa, koska Ahti oli aina yleisön joukossa. Henkilöissäkin on eroja, mestari Ahti lopetti Fortunan sekoittamisen maaliskuussa 2003. :-( Olin siis havainnoivinani ikävämpää voimakkuutta jo edellisen orkesterin aikoina - kuten vihjaisin viestissäni 1.3.: www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?file=2004a&msg=1078161842#m

BTW: Joillakin lavoilla (esim. Kallioniemi), tanssiminen ei tahdo onnistua yli kymmenen metrin päässä kaiuttimista. ;-) Lisäksi ihmisvirta vielä ikävästi kierrättää ympäri salia useimmissa tansseissa. ;-) Korvatulpilla hiljennetty ääni on kyllä aina laadultaan huonompaa kuin äänenlaadun kustannuksella liian hiljaa toistettu musiikki - kenen etu?

Toim. huom.: Jos kirjoitatte ääniasiasta jotain, keskittykää omiin mielipiteisiinne itse asiasta. Lyhyesti kirjoittaminen on hyvä taito - ja vaikeneminen kultaa...
  Lähetetty: 20.06.2004 kello 13.00 - Lähettäjä: Panu
Eilen Tykkimäen ravintolassa Ismo Jokinen kuvasi haastattelua Arjasta toista tuntia. Kuvasi hetken myös Arjan esiintymistä. A kertoi yleisölle tekeillä olevan tangomarkkinadokumentin, kuten jo alkuillasta pääteltiin. - Ilmeisesti kyseessä on: "La 03.07. 18.30 - 19.00 MTV3 Hiljaa yössä - Tangomarkkinat 20 vuotta"

No, Tykkimäellä kaiuttimet olivat sen verran korkealla, että liikakaan "möly" ei häirinnyt tanssimista. ;-)

Oli myös Vesa Anttilan jäähyväiskeikan aika, joten Arjalla oli paljon hauskaa kitaristin kanssa.
  Lähetetty: 19.06.2004 kello 15.58 - Lähettäjä: Panu
Tuntuu siltä, että Arjan orkesterin äänenvoimakkuus on kasvanut vähitellen sen jälkeen, kun Ahti Impola lopetti sekoitinhommat. Korialla tanssiessakin piti hammasta purra, kun kaiuttimien ohitse joutuu pari kertaa kierroksessa menemään. (Korvanippelit ovatkin jo keikoilla mukana, mutta joskus unohtuu... eivätkä ne tanssinautintoa paranna!) Mitä etua sillä epämiellyttävällä voimakkuudellakin saavutetaan? Ehkä se on helpompi miksata. :-(
Mutta; voihan olla, että joidenkin (ml. minun) korvat ovat vaan tulleet yhtäkkiä herkemmiksi...

Anna kirjoitti ES:ssä Arjan esiintymisajoista; mutta yhdeksältäkin Arja on aloitellut klo 20 alkaneissa tansseissa. Eli mainittu puoli kymmenen ei liene takuuluotettava saapumisaika. (Itse pyrin kyllä tulemaan paikalle heti tanssien alkuun, niin ehtii tanssimaankin rauhassa ennen Arjan settejä.)

IS:n Plussa-liite on aikakauslehtikokoa, joten siinä mielessä viimeviikon A-juttu oli ihan mukava. Pari aukeamaa, joista yhteensä noin puolet värikkäitä kuvia.
↓ Lähetetty: 16.06.2004 kello 21.39 - Lähettäjä: Krista
Voi, voi...Viikonlopun IS meni ohitse. Oliko paljonkin kuvia?? Juttuako se tavalliset yksi aukeama + seuraava sivu? Lehti on mennyt jo palautukseenkin,että sitä ei saa enää mistään kaupastakaan kyselemällä...noh, varmasti puuttuu moni muukin lehtijuttu arkistoistani.Niin ja positiivisesti ajateltuna nuo Iltalehtien ja Ilta-Sanomien lehtisivut ovat hankalat säilyttää..ja ovat muutenkin mielestäni huonommasta paperista tehty.Kiitos, jos joku viitsi vastata :)
  Lähetetty: 16.06.2004 kello 18.20 - Lähettäjä: Panu
Huomasin juuri Arjan edellisen Salon keikan kuvia katsoessani, että 24.7.1997 Salon torilla oli itse Matti Rantatalo tuuraamassa Veijo Lainetta...!

Hanna kirjoitteli uudessa ES:ssä uudesta Fortunasta melko nappiin. Orkesterihan pojat ovatkin kevään aikana sulautuneet huomattamasti paremmalta näyttäväksi (ja kuullostavaksi) tiimiksi. Mutta siitähän ei päässe mihinkään, että orkesteriuudistukset tulivat lienee tiedoksi muusikoillekin melko äkkiä ja ensimmäisillä keikoilla uusi kokoonpano ei toiminut nykyisen kaltaisesti... ;-)
  Lähetetty: 15.06.2004 kello 11.37 - Lähettäjä: Panu
Uusi (kai) lavatuttavuus odottaa pe 27.8.: www.niinijokipappinen.net/pappisten_lava.htm. Vaikuttaa varsin perinteisen oloiselta paikalta... :-)
↓ Lähetetty: 14.06.2004 kello 07.46 - Lähettäjä: Panu
IS Plussan kantta voi katsella netissä, jos sitä ei raaskinut viikonloppuna ostaa... ;-) http://kuvat.iltasanomat.fi/iltasanomat/iDoc/793542-plussankansinettiin120604.jpg
  Lähetetty: 12.06.2004 kello 13.45 - Lähettäjä: Panu
IS:n juttu tänään Plussa-osassa kansikuvaa myöten. Jälleen on Arja sopinut kuvauspaikaksi Toivakan kotoisan Ruuhipirtin. Mitään mullistavaa infoa ei värikkäiden kuvien lisäksi löydy, mitä nyt A on Ruotsissa asuntoautoilemassa juuri nyt lomallaan. Syyskuun jälkeisen keikkatauon A kertoo käyttävänsä levyn ja TV-ohjelmansa tekoon. (Vaikka juuri aiemmin toteaa, että ohjelmaprojekti on vasta alkuvaiheessa...)

Lehdessä on myös lavatähtiäänestyksen tulos, A on sen mukaan neljänneksi 'kuumin' naislavatähti (ei edes kuvaa ko. jutussa).

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille täältä maaseudulta :-)!
↓ Lähetetty: 10.06.2004 kello 21.38 - Lähettäjä: Annukka
Ylehän lähettää jälleen suorana (YLE Radio Suomi klo 13-16) sunnuntaina 11.7 olevan Kuninkaalisten konsertin Seinäjoelta. Konsertti näyttää kestävän tänä vuonna 3 tuntia aiemman parin tunnin sijaan. Saapa nähdä montako biisiä Arja ehtii laulamaan...
  Lähetetty: 10.06.2004 kello 17.49 - Lähettäjä: Lasse
Joo ja otsikko kuului:Lisää lapsia?
Kuitenkaan koko asiasta ei puhuttu ollenkaan,Aikku ei maininnut varsinaisesti haluavansa lapsia lisää.On se sitten piru,että myyvät otsikot repäistään vaikka seinästä!
  Lähetetty: 10.06.2004 kello 09.36 - Lähettäjä: hanna
Arjan haastattelu uusimmassa Apu-lehdessä, joka on ilmestynyt kauppojen hyllyille tänään 10.6. Virallisten sivujen ajankohtaista-palstan mukaan haastattelu on tulossa myös lähipäivien iltasanomiin.
  Lähetetty: 04.06.2004 kello 13.44 - Lähettäjä: minna
sori - sainkin oikeastaan vastauksen kurkatessani ei-julkisen valokuvakansion puolelle :) Asia ymmärretty.
↓ Lähetetty: 04.06.2004 kello 13.39 - Lähettäjä: minna
Saisiko tuonne julkiseen valokuvakansioon uusia kuveja? Yksi oli näköjään tullutkin viime syksyltä, mutta olisi kiva saada enemmänkin, kiitos!
  Lähetetty: 01.06.2004 kello 08.39 - Lähettäjä: Panu
Tuossa vajaa kuukausi sitten kyseltiin soittoäänistä... Polyfonisia soittoääniä voi periaatteessa tehdä itse, jopa helpommin kuin yksiäänisiä, kunhan sovittamisen taitaa (hommaan käynee "normaalit" muusikkojen ohjelmistot) - pianolle sovitettu nuottikirja ei ole sellaisenaan kovin "moniääninen".

Mutta koska en ymmärrä musiikista muuta kuin nuottimerkinnät (kuten olette keikka- & levyarvioistani huomanneet ;-)), sovittamishommat pitää jättää muille. Niinpä soittoääniksi sopivia valmiita pätkiä pitää etsiä netistä:
Hymyhuulet saksalaisittain: http://www.midicity.de/a/rotelippen.mid
Juhlavuoden kunniaksi tangoa: http://usuarios.lycos.es/coyan22/midi/uno.mid
Näitä voi suoraan kokeilla kirjoittamalla yllä oleva biisin osoite puhelimessa Palvelut/Siirry-toimintoon. Ne toimivat sellaisenaan polyfonisissa Nokia-luureissa; ei ehkä kaikkein halvimissa. (Jos ei toimi, ääntä soitettaessa tulee ilmoitus "Tiedoston avaaminen ei onnistu" tms.)

Jos toimii, Googlella voi etsiä lisää mid-päätteisiä tiedostoja netistä ja ladata niitä sitten puhelimella. Aika vähän vaan Arjalla on käännösbiiseinä ollut mitään maailmalla tunnettuja lauluja...
  Lähetetty: 31.05.2004 kello 13.17 - Lähettäjä: arja-fani
tuli tässä vaan mieleeni että mahtaakohan arjalla olla saman kaltaista joulukonserttikiertuetta kuin viime vuonna? tietääkö joku jo jotain onko suunnitteilla ym.?
  Lähetetty: 30.05.2004 kello 22.55 - Lähettäjä: Annukka
Vajaan puolen vuoden päästä tapahtunee seuraavaa...

Arja esiintyy Askolan kirkossa 25.11.04 klo 19 Lions Clubin järjestämässä joulukonsertissa: www.lions.fi/district107-N/Askola/ilmoitustaulu.htm
↓ Lähetetty: 27.05.2004 kello 08.17 - Lähettäjä: Panu
Mitä tuohon viralliseen keikkalistaan tulee, se näytti sitten päivittyneen heti Annukan viestiä seuranneena yönä.

Heps, huomasin juuri, että tämä ilmoitustaulupalsta on jo ylittänyt huikean viiden vuoden iän. Tätä sivua luetaan kuukausittain huikeat 2300 kertaa - kiitoksia kaikille kirjoittelijoille, säännöllisille lukijoille ja myös tilapäisille vierailijoille! Varmaan tämän palstan suosiolla onkin ollut vaikutusta siihen, että virallinen foorumi lopulta perustettiin. (Tämä on toki vain olettamus, mutta senhän tiedämme, että Arja & Saila tiesi tästä ilmoitustaulusta jo vuotta ennen virallisen taulun avaamista...)

BTW: Kiinnostuneet, muistakaa Kuutamolla-uusinta (6.9.2003) ylihuomenna lauantaina. Siellä on Milla yleisössä muistaakseni...
  Lähetetty: 25.05.2004 kello 22.09 - Lähettäjä: Vexi
Ja Arja lähettää kesäterkkuja virallisilla sivuilla!
  Lähetetty: 24.05.2004 kello 21.25 - Lähettäjä: Annukka
TanssiNetin keikkakalenteri näyttää tänään päivittyneen AK OY:n toimesta. Uutena siellä on keskiviikon Kotkan keikka, tosin tämä nyt oli tiedossa jo aiemmin. Virallisten sivujen keikkakalenterille ei sen sijaan ole tapahtunut mitään uudistusta..

Lauantaisessa Ilta-Sanomissa oli Arjan kuva TV-osiossa. Juttu käsitteli Tangomarkkinoiden karsintoja.
  Lähetetty: 22.05.2004 kello 22.35 - Lähettäjä: Panu
NYT-liitteen avasin viimein ja siellähän oli perjantain Menot-palstalla oikein värikuva Arjasta. Tosin kuvahan on vanha tuttu levyn kannesta yms. yms. yms., mutta mutta saipa A vähän ilmaista mainosta. (Liekö mainitsemisen arvoista aina, kun A "pääsee" Hesariin muualle kuin maksettuihin mainoksiin. ;-) Arjan suosiohan tutkimuksissa ei pääkaupunkiseudulla ole koskaan ollut kovin korkea.)

Huomaamattomalla kirjekuorilla yritin piikitellä eräiden lehtien journalismin tyylistä - tosin huonoksi vitsiksi se jäi, sillä ostin sen IL:n kuitenkin - mutta vain, koska se oli 30 sentin alennuksessa... ;-)
  Lähetetty: 18.05.2004 kello 15.39 - Lähettäjä: Lasse
Miks ne lehdet sitten pitäisi niin salassa muilta tilata että ihan huomaamattomassa kirjekuoressa ne pitäisi sulle lähettää?????
  Lähetetty: 18.05.2004 kello 11.17 - Lähettäjä: Panu
Iltalehden juttu on onneksi netissä, jotta ei tarvitse lehteä ostaa (IL:ä kun ei saa tilattua huomaamattomassa kirjekuoressa, kuten ei Seiskaakaan, vaikka kysyntää varmaan olisi). Mukana pari uutta kuvaa (toisessa näkyy taustakankaan reuna :-)) www.iltalehti.fi/2004/05/18/1687882_vi.shtml
↓ Lähetetty: 12.05.2004 kello 17.14 - Lähettäjä: Minna
Muistelen, ettei Raisiossa kuultu ollenkaan Me kaksi vainta. Sun armoillas oon sen sijaan kuultiin, tosin ei mitään muistikuvaa, missä vaiheessa iltaa...
↓ Lähetetty: 11.05.2004 kello 08.36 - Lähettäjä: Panu
Selkeästihän nuo alkukirjaimet eroavat toisistaan, en vain sitä muistanut! Nimimerkkisekaannukset ovat mahdollisia, eikä niitä täysin pystyisi estämään edes virallisen taulun käyttämällä kirjautumissysteemillä. En lähtenyt sille salasanalinjalle, koska siitä olisi vielä enemmän vaivaa ja se turhaan toisi "sisäpiirimäisyyttä" tänne, jota en missään nimessä toivo. Katsellaan siis nimimerkkejä kriittisesti siltä varalta, että mukaan tulee joskus joku "toisten" nimimerkeillä häiriköivä (en siis toki viittaa keneenkään täällä jo kirjoittelleeseen !!)...

Hyvää alkusyksyä - ainakin täällä pääkaupunkiseudulla kesä taisi jo loppua! ;-)

PS. Pari nippelitietoa on jäänyt vaivaamaan... Mikä lie oli laulu, jossa P. Jalonen lauloi Arjan kanssa Mäntsälässä? Entä mikä oli Raision keikan ensimmäinen encore (meikäläinen muistaa, että se oli "Sun armoillas oon" ja Annukka on sitä mieltä, että se oli "Me kaksi vain")?
  Lähetetty: 10.05.2004 kello 15.55 - Lähettäjä: "alkuperäinen"hanna
Tuo ko. Hanna, joka täällä on muutaman viestin kirjoittanut en ole minä, josta joskus on puhuttu :). Edelleen tukevasti täällä Jyväskylässä asustelen. Minut erottaa siitä että täällä kirjoittaessa kirjoitan nimeni pienellä.
  Lähetetty: 07.05.2004 kello 13.39 - Lähettäjä: Jappe
Eikö tuo kyseinen Pavin keikka ollut Arjan viimeinen ennen äitiys lomaa. Muistelisin niin.
  Lähetetty: 07.05.2004 kello 12.15 - Lähettäjä: katja84
mikäs muuten panu on tuon v.2001 pavi kuvan tarina jossa arja näyttäisi "herkistelevän"?monesti pohtinut tätä kun arjalla ei monesti tuollaista ilmettä näe.... :)
↓ Lähetetty: 07.05.2004 kello 09.54 - Lähettäjä: Panu
[Lyhennänpä hieman tätä jaarittelua...] Paras "avustus" on se, että täällä taululla kerrotte Arjaan liittyviä tietoja ja huhuja; niinpä ei tarvitse niin tarkkaan seurata medioita ja kaikki säästäämme arvokasta aikaamme.

Mahdatkohan muuten olla eri "Hanna" kuin olemme täällä tottuneet, vai taasko on elämä vienyt uudelle paikkakunnalle...? ;-)

Feenix-kuvassa näkyy Arjan lisäksi edelleen "edustuskäytössä" oleva luistimeni ja nykyinen avovaimoni, eli monta rakasta asiaa. ;-)
  Lähetetty: 07.05.2004 kello 00.22 - Lähettäjä: Hanna
Olen miettinyt tahollani,että mitenkähän kallista tälläisten sivujen ylläpito mahtaa olla?Saatko Panu mistään avustusta,vai meneekö koko lysti omasta pussista?Ja onko siinä pitemmän päälle mitään järkeä yhden ihmisen maksaa älyttömiä summia vain jonkun laulajan takia?
  Lähetetty: 06.05.2004 kello 01.07 - Lähettäjä: Hanna
Kukahan mahtaa olla se taustalla oleva naikkonen yhessä kuvassa,jonka Panu on ottanut Feenix-Raflassa 14.5.1999?
  Lähetetty: 04.05.2004 kello 14.38 - Lähettäjä: arja-fani
tietääkö kukaan mistä saisi tavalliseksi soittoääniksi arjan kappaleista valloitan koko maailman ja sun armoillas oon? molemmat hyviä ja vauhdikkaita kappaleita
↓ Lähetetty: 27.04.2004 kello 14.20 - Lähettäjä: Panu
"Ajankohtaista Arjasta" on päivitetty, nyt Saarenmaan matka on saanut "virallisen" Fan Clubin 10-vuotisjuhlamatkan statuksen. Siellä on muutakin mm. Sakusta. www.panuworld.net/arjaworld/linkit
  Lähetetty: 23.04.2004 kello 09.19 - Lähettäjä: Vexi
Asia ymmärretty. Aurinkoista alkavaa viikonloppua!
↓ Lähetetty: 23.04.2004 kello 08.34 - Lähettäjä: Panu
Kun mahdollisimman lyhyesti yrittää kirjoittaa, voi viesteistä tulla huonosti ymmärrettäviä...
Tanssi.net-jutussa vaan viitataan siihen, että Arjan toimistoneidot ovat yllättäen päivittäneet keikkalistan myös tanssi.net-palveluun, jonne edellinen päivitys oli tehty Arjaa edustaneen toimiston puolesta joskus 1999.
www.krouvin.com-jutussa viittaan alla olevaan "hanskin" viestiin (www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?msg=1082041079#m) netissä olevasta Krouvin lavan keikkalistasta. Itse kun en löytänyt millään ko. esiintyjälistaa, kun kirjoittelin Krouvin keikan kahdesta vaihtoehtoisesta päivämäärästä (www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?msg=1081926745#m).
  Lähetetty: 22.04.2004 kello 20.31 - Lähettäjä: Vexi
Moi,Panu, mitä noi 2 viimeistä kommenttia tarkoittivat? Vai sisälsivätkö jonkun sisäpiiritsoukin , jota en tajunnut?
  Lähetetty: 22.04.2004 kello 08.32 - Lähettäjä: Panu
Tiistain kokonaisedullisella keikalla Fortuna vaikutti paremmalta kuin ennen. Liekö osa aiemmista ongelmista ollut sen syytä, että käymilläni keikoilla kokoonpanossa on aiemmin ollut aina joku varamies? ;-) Uskallan väittää (kommentointioikeuteni ei muuten tule siitä, että olen käynyt keikoilla 14 vuotta, vaan pelkästään siitä, että satun omistamaan tällaiset nettisivut, jonne voi kirjoitella ihan mitä vaan [lain rajoissa] - asia, jota Perttikään ei tajunnut), että uusi orkesteri oli vielä viimeistelemättä, kun se kiireellä keikoille laitettiin. Kokonaisuus on näet muuttunut melkoisen paljon ensimmäisten keikkojen jälkeen: esim. nyt Timolta on lähtenyt koskettimet pois ja tilalle on tullut bongorummut. Saksofonikin saa soida usein, joten tyhjän panttina ei Pitkänenkään enää seisoskele.

Arja sai Vantaalla II-setin alussa puolenyön aikoihin Jukan juontamana orkesterilta pullon kuohuvaa ja kukkiakin tuotiin, yhdeksäntoistavuotissyntymänpäivän vuoksi. :-) Tällaisella lavashowlla en muista aiempien orkesterien Arja-rouvaa muistaneen.

Jotain hämmentävää: Annukka kertoi, että Arjan firma on päivittänyt Tanssi.netin keikkatiedot tällä viikolla - kenelläköhän siellä toimistolla on ollut ylimääräistä aikaa? ;-)

Etsinkin Krouvin sivuilta esiintyjälistaa, mutta en sitä löytänyt - tanssiohjelmalinkin poikkeavanvärinen teksti ja sijainti palstan yläreunassa johti varmaan siihen, että luulin linkkiä joksikin otsikoksi, jota en edes lukenut...
  Lähetetty: 19.04.2004 kello 08.21 - Lähettäjä: Marita
Virallisten sivujen keikkakalenteria päivitetty heinäkuun lopulle asti!
  Lähetetty: 17.04.2004 kello 13.34 - Lähettäjä: Hansu
Nyt on virallisille sivuille konserttimainokseen ilmaantunut Juhla-Fortunen kokoonpano!
  Lähetetty: 15.04.2004 kello 17.57 - Lähettäjä: hanski
Tuo Krouvin keikan oikea päivämäärä on mitä todennäköisemmin 20.8. Kannattaa katsoa suoraan Krouvin sivuilta osoitteesta www.krouvin.com/tanssit.htm kesän tanssiohjelmisto, eiköhän siellä kuitenkin ole se kaikista varmin tieto? Näiden sivujen mukaan toisena esiintyjänä ko. iltana on NeljänSuora.
  Lähetetty: 15.04.2004 kello 15.23 - Lähettäjä: Panu
Paperisessa IS:ssä ei siis ole juuri enempää kuin netissä olevassa jutussa, vai? www.iltasanomat.fi/viihde/viihdeuutiset.asp#id758008 (lähde: virall. forum)
  Lähetetty: 14.04.2004 kello 10.12 - Lähettäjä: Panu
Tanssi.netissä on vaihtoehtoinen päivä Krouvin lavan keikalle: pe 20.8. (Hartolan tapahtumakalenterissa on edelleen pe 30.7.)
  Lähetetty: 10.04.2004 kello 12.13 - Lähettäjä: Panu
Arjan Nokia-osakkeet taas tänään IS:ssa kuvan kanssa. Mikä lie on luvan alla mainittu Aristos Oy? A:n sijoitusyhtiö...?

Arjan kuva myös Hesarin Nyt-liitteessä Opin sävelet -konsertin kohdalla (sama kuva kuin Kalevan nettijutussa, ks. linkkisivu).
  Lähetetty: 07.04.2004 kello 12.44 - Lähettäjä: Heli
VEXI: Tietysti Panulla on oikeus mielipiteisiinsa, kuten meillä kaikilla... Enkä minäkään olisi viestiisi tarttunut, jollet olisi käskenyt Pertsan miettiä syitä työympäristönsä vaihtumiseen. Jotenkin siitä sai kuvan, että olet sitä mieltä, että Pertsan ympärillä työkaverit vaihtuvat, koska hän ei osaisi hommaansa. Se nosti karvat meikäläisellä pystyyn.

Ja jos olet lukenut aiemman viestini bändin vaihtumisesta, olet myös huomannut, että olin ja olen edelleen sitä tiukasti vastaan. Siis sellaisesta ei ole kyse, että vaihtaisin heti "leiriä" kun Arja sanoo asiasta sanan tai kaksi. Aurinkoista kevään jatkoa!
  Lähetetty: 06.04.2004 kello 19.56 - Lähettäjä: Vexi
HELI: Olet varmasti oikeassa, vaihtelu virkistää. Jos olisin nukkunut yön yli nähtyäni Pertin vuodatuksen, en olisi edes reagoinut koko viestiin. Tarkoitukseni oli kyllä puhtaasti puolustaa Panua, joka mielestäni sai Pertiltä kohtuuttoman paljon
skeidaa silmille. Panullakin on oikeus (niin sivujen isäntä kuin onkin), esittää mielipiteensä.
KAIKILLE: Surffailin netissä ja huomasin että Arja on Kesäillan Valssi-nauhoituksissa 22.07, Kurikassa, Lusan hallissa.
  Lähetetty: 06.04.2004 kello 14.24 - Lähettäjä: Heli
VEXI: Mietipä itse, jos olisit lahjakas muusikko, mitä tekisit, jos sinulle tarjotaan töitä maan huippujen takana?? Niitähän aivan taatusti ovat esimerkiksi Pertsan mainitsemat Paula Koivuniemi ja Jari Sillanpää. Eikä näin kun miettii, musiikki ole ainut ala, jolla varmasti kaivataan uusia haasteita. Itse en voisi ainakaan kuvitella työskenteleväni samassa paikassa koko uraani. Pertsahan lähti aikanaan Fortunasta nimenomaan hakemaan uusia haasteita ja kokemuksia Freelancer-muusikkona. Ja näille huipuillehan noita työtarjouksia satelee. Luke esimerkiksi myös vaihtoi Fortunasta lähtönsä jälkeen tiuhaan bändiä... Ja huippu mies, kaikesta huolimatta.

Pertsalle terveisiä... =) Kiva toisinaan nähdä keikoilla, kun aina tulet yhtä iloisesti tervehtimään! Keep smiling!
  Lähetetty: 02.04.2004 kello 13.26 - Lähettäjä: Panu
Pertsa J. on muuten Arjan uusien terveisen mukaan juhlakonsertin taiteellinen johtaja. Vaikuttaa hyvältä konserttia ajatellen!

Ihan turhaa on Pertsaa yrittää kiusata sillä, että hän on vaihtanut orkesteria tms. tiuhaan. Kaikilla aloilla asiantuntijoilla on vientiä (onhan Rantatalokin juuri nyt poissa Fortunasta, koska on johtamassa Metsäkedon konserttikiertuetta). Jos pitää vaihtelusta, niin silloin kannattaa vaihtaa duunia aina kun se on mahdollista.
  Lähetetty: 01.04.2004 kello 22.50 - Lähettäjä: Pia
Olisikohan huippuarvaus lokakuun juhlakokoonpanosta; entinen Fortunan kokoonpano nousee lavalle syksyllä! Tämä ei siis tieto vaan arvaus =) Toivoa sopii........
↓ Lähetetty: 01.04.2004 kello 22.24 - Lähettäjä: Panu
ArjaWorldin ilmoitustaulu on ollut alkuvuoden aikana suositumpi kuin koskaan aiemmin. Jotta taulun latausaika säilyisi kohtuullisena, arkistoin vuoden ensimmäiset 3 kk jo nyt. Sivun alalaidassa on linkki, josta pääsee lukemaan arkistoituja viestejä. Kiitoksia kaikille aktiivisille lukijoille ja kirjoittajille!

En sittenkään muuta ohjelmakoodia siten, että Pertsan viesti näkyisi yhtenäisenä. Tämä on kuitenkin vain "ilmoitustaulu", eikä mikään "keskustelupalsta"; eihän tämänmuotoisen taulun seuraaminenkaan ole kovin helppoa, jos viestit ovat pitkiä. (Myös puhelimella lukevat kärsisivät, jos kasvattaisin viestien maksimipituutta.) Kirjoitellaan ytimekkäästi ja luetaan vanhat viestit huolella, jotta ei tule turhaan kirjoiteltua pitkiä kirjoitelmia...!
  Lähetetty: 01.04.2004 kello 20.06 - Lähettäjä: Vexi
Kuule Pertsa, miettisit mieluummin sitä, miksi bändi ympärilläsi koko ajan vaihtuu, (luettelit koko joukon artisteja, joiden taustalla olet soittanut. Oletpahan ex-Fortunalainenkin), ja jättäisit ihmiset keskustelemaan rauhassa. Panu, jos joku, on näillä sivuilla antanut tervettä kritiikkiä, ja onpahan hän rauhoitellut muita kun kalabaliikki bändin vaihtumisesta oli kuumimmillaan. Eli, olisit lukenut sitten koko keskustelu-rimpsun, ennen kuin aloit tykittää.
↓ Lähetetty: 01.04.2004 kello 17.42 - Lähettäjä: Panu
Kiitoksia kommentistasi, Pertsa! Saan sen näkyviin yhtenäisenä, kunhan ehdin säätää taulun näyttävää ohjelmaa - se kun on suunniteltu enemmänkin sähketyyppisten lyhytviestien esittämiseen.

Ammattimuusikon kommentti, jollaista ei kummallakaan foorumilla ole asian tiimoilta nähtykään, on (toivottavasti) omiaan päättämään spekuloinnin orkesterimuutoksesta. Valtaosa lukijoista on jo tavannut tai tapaa pian uuden kokoonpanon itse ja eivätkä siten ole "riippuvaisia" muiden kyynistellyistä tai hehkutelluista kommenteista.

Et huomannut, että olen koko ajan kirjoittanut pitäväni orkesterin vaihtumista "normaalina" ja perusteltuna. Ei tämmöinen mitään tasapainoa horjutellut - siinä määrin fanaattiset vuoteni ovat jo menneet, valitettavasti.

Mattiakaan tai hänen soundejansa vastaan minulla ei ole oikeasti mitään; kerroinhan jo pari viikkoa sitten, että ensivaikutelma hänestä oli 'kivenkova ammattilainen', joka ollee Arjalle lottovoitto, vähän kuten Veijo aikoinaan. Pahoittelen kovasti, jos joku (esim. Matti itse) olisi nämä viestit ymmärtänyt mielensä pahoittaen! - Minun "pitää viran puolesta" tällä foorumilla ottaa aiheita esille ja vedättää keskustelua. Pyrin tekemään sen kuitenkin ketään loukkaamatta.

Oikea harmonikka on visuaalinen elementti, en minä väitä pystyväni korvakuulolta erottamaan sitä koneesta - silmin väitän erottavani. ;-)

Sinä päivänä, kun saatte meikäläisen kokonaan maanpinnalle, suljen nämä kalliit sivut ja olen vapaa rullailemaan säästyneet rahat taskussa...! :-) - Okei... ei siitä ole vielä pelkoa, joten antakaa palautetta ihan vapaasti! :-)
  Lähetetty: 01.04.2004 kello 15.52 - Lähettäjä: Anna H.
koska asioista kinastelu on niin mukavaa näillä keskustelupalstoilla, tuonpa omankin korteni kekoon ;)

Panu ei ollut ainoa, jota häiritsi uuden Fortunan "konesaundi". Pesäkallion ensimmäisellä setillä myös muutama tanssiva ei-Arja-fani ihmetteli, miten musiikki kuulosti enemmän tavaratalon taustamusiikilta kuin perinteiseltä tanssilavamusiikilta. Omasta mielestäni konesaundit peittivät ns. aidommat soittimet, kuten viulun ja kitaran, lähes kuulumattomiin. Saattoi johtua myös miksauksesta...Ruusumaan seteillä soitanta kuulosti jo huomattavasti paremmalta.
Kommentit eivät sinänsä mielestäni liittyneet Rantatalon ammattitaitoon, tai sitten vain tulkitsin tekstiä väärin... Jokainen musiikkia kuunteleva (myös ei ammattilainen) pystyy sanomaan, kuulostaako se hyvältä vai ei, mielipide on tietysti 100% subjektiivinen. Tai vaikka kuinka käyttäisi aikaa konesaundien luomiseen, ei se tarkoita sitä, että musiikki kuulostaa samassa suhteessa paremmalta. kauneus on kuuntelijan korvassa ;)
P.S. Luokittelen itseni täysin muutosvastarintaiseksi eli kestää jonkin aikaa tottua uuteen ja huomata ne hyvätkin puolet muutoksissa :) Täytyy myöntää, että uudella fortunalla näytti olevan ilahduttavan hyvä fiilis lavalla
  Lähetetty: 01.04.2004 kello 15.24 - Lähettäjä: Kirsi
Hyvä Pertti!
Puhut täyttä asiaa!Kerrankin joku pudotti Panun maanpinnalle!!!
! Lähetetty: 01.04.2004 kello 14.54 - Lähettäjä: Pertti
Ja kaikille muille Arja faneille: Mikään ei ole ikuista, soittajat ja bändit vaihtuvat solistien takana. Ja varsinkin kun Arja on kyseessä, hänen taakseen ei mitään pilipalipelimanneja koskaan eksy. Mikään ei ole niin armoton kuin viidakkopuhelin soittajien keskuudessa. Niillä langoilla Arja on erittäin hyvässä maineessa, ja hänen on aivan varmasti helppo löytää osaavat muusikot bändiinsä. Nauttikaa uuden bändin monipuolisuudesta sekä ohjelmiston, että instrumentoinnin puolesta. Todellakin, ravintolassa saattaa tulla vähän popahtavampaa musiikkia, mitä tanssilavalla.

Ystävällisin terveisin,

Pertti Jalonen, ex-Fortunalainen.

P.S. Toivottavasti sinussa Panu on sen verran miestä, että annat tämän kirjoitukseni olla kaikkien luettavina. Eihän sun sivuille mahdu ees tekstiä kunnolla.
! Lähetetty: 01.04.2004 kello 14.52 - Lähettäjä: Pertti
jatkoa...


Koska uusi Fortuna on selkeästi nuorekkaampi ryhmä mitä monet tanssibändit, heidän ohjelmistostaan löytyy myös enemmän tämänpäivän pop-kappaleita. Niitä on yhtä helppo tanssia kuin sitä vanhempaa tanssimusiikkiakin, jos omaa edes hitusen rytmitajua. Pojat soittavat sitä musiikkia mitä mihinkin paikkaan katsovat sopivaksi. Myös vanha tanssimusiikki onnistuu heiltä aivan yhtä hyvin mitä popmusiikkikin.

Jos kaikkia yrittää miellyttää, kaivaa bändilleen hautaa. Siksi on hyvä että on monenlaisia bändejä. Esim. Souvarit-orkesterissa taitaa olla parikin hanuria. Vaikka hieno ryhmä onkin omassa lajissaan, en näkisi heidän tyylistään bändiä esim. Arjan takana. Musiikkityyli on niin erilainen, vai mitä Panu.

Takaisin asiaan.

Kosketinsoittajan rooli on mielettömän suuri ja vaativa tanssibändissä, oikeastaan kompromissia toisensa perään. Toki sen voi hoitaa hyvinkin leppoisasti ja keskittyen kaikkeen muuhun paitsi soittamiseen, mutta sen voi hoitaa myös (ja erittäin mielellään) kuten Matti sen tekee. Jos haluat niitä aitoja soittimia kuulla pelkästään, mene oopperaan, kansanmusafestareille tai vielä parempaa, Ikaalisten Harmonikkafestareille. Siellä korvat oikein lepäävät ilmassa kilvan vipeltävien vikkelien haitaritilujen raikuessa. Tanssilava on todellakin väärä paikka sinulle. Sehän olisi luksusta jos tanssikeikalle voisi aina palkata 20-hengen bändin "aitojen soittimien" kera. Eikös Ikaalisissa vedetä se Metsäkukkia sadalla aidolla haitarilla. Se on hurmoksen paikka se!

Älä ymmärrä väärin, haitari on hieno soitin.

Voin kertoa, että vuodesta -99 saakka Matin kanssa töitä tehneenä mm. Tapani Kansan, Jari Sillanpään ym. bändeissä, ei mieleeni tule montakaan kosketinsoittajaa, jotka hoitaisivat työnsä paremmin ja laadukkaammilla soundeilla. Voit olla varma, että kun tarvitaan monipuolista ja äärettömän musikaalista kosketinsoittajaa, tulet näkemään Matin niillä keikoilla. Kiistattomasti yksi maan parhaimmista.
Ja tuo linkkisi noihin kavaliin "konesoundeihin", ovat artikkeleita Riffi-lehdestä, missä Matti toimii freelancer-hengessä uusien laitteiden testaajana ja kirjoittaa niistä jutun muiden muusikoiden ja alan harrastajien luettavaksi. Se on aivan sama onko kyseessä jokin uusi "kone" tai akustinen piano, saat Matilta aivan yhtä asiantuntevan informaation kyseisestä soittimesta.
Voin kertoa että Matti nauttii Suurta arvostusta Suomen muusikkojen keskuudessa, ja on mukana erittäin haastavissa tuotannoissa myös Fortunan ulkopuolella, juuri ammattitaitonsa takia. Siellä ei kysytä että onko sulla oikeita soittimia vai vedätkö ihan haitarilla.

Ihan ystävällisessä hengessä pyydän sinua Panu, että ota ne laput pois silmiltä ja korvilta että maailma avartuu ja alat nähdä musiikkia vähän laajemmalti. Vaikkakin luulen että nämä mielipiteesi johtuvat siitä, että et ole vielä tottunut ajatukseen Arjan uudesta bändistä.
Olen keikkaillut Jukka Ruusumaan bändin kanssa useita kertoja vuosien varrella, ja vakuutan että bändi on vähintään yhtä ammattitaitoinen, mitä edellinen Fortuna oli, ja pojat ovat mitä mukavimpia kanssasoittajia.
Voin jatkaa tätä keskustelua kanssasi hyvä Panu ihan kasvotusten, ja perustella vaikka tuntitolkulla, miksi olet ERITTÄIN väärässä. Löydät minut Paula Koivuniemen keikoilta. Tarjoan kahvit (vaikka pullan kanssa) niin laitetaan asiat järjestykseen.
Ehkä osoitan oman epäammattimaisuuteni kun viitsin kommentoida tällaiseen asiaan, mutta minkäs teet, vääryydet pitää korjata.
! Lähetetty: 01.04.2004 kello 14.49 - Lähettäjä: Pertti
Terve Panu!

Kuulin huhuja että olit täällä omalla sivustollasi laittanyt Fortunan kosketinsoittajat järjestykseen. Ja luettuani kyynisiä jorinoitasi, tuli mieleen lähinnä painokelvotonta tekstiä. Yritän pitää tämän tekstini asiallisena, joskin se on suurten ponnistusten takana.

Periaatteessahan asia ei minulle kuulu, mutta nuo kirjoituksesi olivat sen verran kaukana totuudesta että pakko vähän potkaista takaisin. Tottakai kaikilla voi olla mielipiteitä, mutta kirjoituksesi eivät perustu musiikillisiin tosiasioihin, vaan kuka tietää mihin. Ja tämä asia ei ole mielipide-asia vaan täysin faktaa. Tupot pois korvista niin saatat kuulla asioiden oikean laidan.

Ymmärrän tietysti sen että bändin vaihto horjutti henkistä tasapainoasi peruuttamattomasti, mutta varmasti kaikkeen tottuu, paitsi jääpuikkoon siellä.
Kuulut selkeästi ihmistyyppiin, josta on kiva tehdä pikku huomioita fiilis-pohjalla, ja kirjoittaa niistä suurina totuuksina omalle pikku nettisivulle Jokapaikan Asiantuntijana. Vähän niinkuin 15 -vuotias julli moponsa kanssa voi leikkiä sankaria 10-vuotiaiden keskellä. Kyllä ne Helsingin Sanomien musiikkikriitikotkin on yleensä Sibelius Akatemian käyneitä, on enemmän pontta sanojen takana ja tietoa siitä mistä kirjoittaa.

Vaikka se että olet roikkunut lavan reunalla Arjan keikoilla jo monta vuotta, ei tee sinusta pätevää laukomaan muusiikillisia mielipiteitä mistään. Kaikista kirjoituksistasi paistaa läpi asioista tietämättömyys. Eikös tanssipaikalle mennä tanssimaan ja viihtymään, eikä arvioimaan soittajien soittotyyliä, ja varsinkaan jos siihen ei paukut riitä, vai mitä Panu?

Ensinnäkin: et voisi enempää olla väärässä dumatessasi Matin ammattitaidon täysin perusteettomilla väitteilläsi, saatikka turhanpäiväisellä pölinällä jostain konesoundeista vs "aidot" soittimet. Jos tietäisit miten paljon Matti käyttää aikaan ja vaivaa rakentaessaan ja samplatessaan noita "kone"soundeja, voisit tarkastella mielipidettäsi uudelleen. Enpä ole juuri kuullut kenenkään muun niin pedantisti työtään hoitavan. Kaikilla tanssibändien kosketinsoittajilla työn kuva on suurinpiirtein samanlainen, ja Matti sattuu hoitamaan sen tontin poikkeuksellisen hyvin. Ja se pianosoundi kuuluu myös siihen samaan kavalaan "konesoundi"-kategoriaan, vai oletko nähnyt jollain muulla Fortunan kosketinsoittajalla flyygelin tai akustisen pystypianon tanssikeikalla. Ja ne Matin vaakahaitarisoundit ovat sen verran hyviä ja tyylinmukaisesti soitettuja, että et varmasti erottaisi oikeaa hanuria niistä jos et näkisi mistä ääni tulee. Se että Matti ei raahaa haitaria mukanaan keikoilla, on varmasti hyvin perusteltua. Jos mielipiteesi perustuu vain siihen että sitä "oikeaa" haitaria et lavalla näe, olet aika heikoilla jäillä. Noin 20 % tanssibändin ohjelmistosta on sellaista mihin haitari sopii. Jos sillä myrkyttää joka toiseen biisiin, tyylitaju on tosiaankin tullut myytyä tarpeettomana, vai mitä Panu?
Matin soittotyyli palvelee aina kyseistä biisiä, eikä ole koskaan hänen egoaan nostattavaa. Tyylitaju ajaa sorminäppäryyden esittelyn edelle. Luulisi sen nyt kuuluvan selkeästi hänen soitostaan, vähän puurokorvaisemmallekin. Olethan kanssani samaa mieltä, Panu.

Olisi mielenkiintoista tietää ja yrittää ymmärtää, mikä on sinun käsityksesi hyvästä sovituksesta. Taidan kuitenkin käyttää senkin ajan johonkin hyödyllisempään.
  Lähetetty: 01.04.2004 kello 11.45 - Lähettäjä: Hansu
Nyt kaikki kiireen vilkkaan Arjan virallisille sivuille. Sinne on tullut mainos tangokiertueesta ja Fortunan juhlakokoonpanokin julkistetaan lähipäivinä, vau!
  Lähetetty: 01.04.2004 kello 08.42 - Lähettäjä: Minna
Clubikortilla 2 euron ale, normaalihinta 22 euroa.
  Lähetetty: 01.04.2004 kello 08.36 - Lähettäjä: Panu
Ja mistään alennuksesta ei ole mitään tietoa...? Vai onko?
! Lähetetty: 01.04.2004 kello 08.12 - Lähettäjä: Minna
Kultaiset korvarenkaat -konsertin liput Finlandia-talolle (15.10) ja muutamaan muuhun paikkaan ovat tulleet tänään myyntiin!
  Lähetetty: 30.03.2004 kello 00.12 - Lähettäjä: Minna
Viralliseen keikkakalenteriin tullut toukokuun keikat, mm. Raision Huvilintu vappupäivänä.
  Lähetetty: 29.03.2004 kello 14.37 - Lähettäjä: Panu
Lauantainen Peten visiitti Fortunassa tuttuine sovituksineen näyttää miellyttäneen virallisenkin foorumin puolella. Mutta ei tämän perusteella voi kuitenkaan vetää sentään sitä johtopäätöstä, että Rantatalo pitäisi likvidoida. Uusi Fortuna Rantataloineen on "kehityskelpoinen", eli katsotaan miten sovitukset kehittyvät kevään mitaan - tuleeko mukaan monien toivomaa akustisempaa soundia?

Akustisempaa sointia kaipailevat henkilöivät uuden Fortunan "konesoundin" jostain syystä juuri Rantataloon. Pohtiessani syytä ko. asiaan, kokeilin millaisia kuvia Googlen kuvahaku löytää henkilöstä nimeltä "Matti Rantatalo"... Kannattaa katsoa: http://images.google.fi/images?q=Matti+Rantatalo ;-) ;-) ;-)

Ja sitten asiaan: Tanssi.netissä muutama (muistaakseni) uusi etelän keikka... Esakallio 23.7., syksyn Pavi 8.9.
  Lähetetty: 28.03.2004 kello 18.08 - Lähettäjä: mervi
No johan on kumma jos yhden miehen annetaan olla uuden Fortunan toimivuuden jarruna! Eikö kaverit ymmärrä omaa parastaan ja passita tätä Vanhataloa niin pitkälle kuin pippuri kasvaa. Turailkoon sitten vaikka Erkki P**** ja Pefletit -orkesterissa tai ihan missä vaan!!!
  Lähetetty: 28.03.2004 kello 16.59 - Lähettäjä: Panu
Konserttipaikkakuntia on syksyllä tusinan verran, eli suurimpien kaupunkien salit. Helsinki ollee tiiviin kiertueen alkupäässä, "Tampere jossain puolenvälin paikkeilla". Toisaalta kiertue alkaa "lokakuun toisella viikolla" tai "lokakuun toisen viikonlopun jälkeen", joten ei oikein tiedä missä kohdin kiertuetta tuo Tampere on... Heti, kun saatte vihiä kiertueen kaupunkien päivämääristä, niin ilmoitelkaa.

Eilen Kuntotalolla oli uuden Fortunan selkeästi paras keikka tähän mennessä! Tosin kosketinsoittajana olikin erinomainen Pete Haapasalo :-), joka toi mukanaan omia hienoja sovituksiaan (muttei pientä harmonikkaansa :-() - näinpä Fortunan setillä ei kuultu pelkästään Murtojärven lauluääntä! Aiemmissa Fortunoissa laulajaa vaihdettiinkin vähän väliä, mutta nykyään se näköjään onnistuu vain, jos mukana on laulutaitoinen vierailija :-(.

Orkesteri kaipaa toista humppasovitusta - tällä hetkellä he soittavat humpan pariksi ihmeellisen "TexMex-sovituksen", josta oikeasti kuulin tanssiparketilla melko loukkaantuneita kommentteja. - Henkka Murtojärven juonnot ovat onneksi vähemmän huonoja kerta kerralta... Jättäisi loputkin keksityt "jutut" pois ja puhuisi suoraan asiaa. - Mutta: Mattia tuurannut Pete muutti koko orkesterin. Toivottavasti pojat keksivät mikä Peten juju oli ja osaavat ottaa oppia!
Vanhemmat viestit löytyvät ArjaWorldin ilmoitustaulun arkistosta.
Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!