ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Vanhoja viestejä

Tämä "ilmoitustaulu" on Arja-aiheisten juorujen, uutisten ja kysymysten esittämiseen muille Arjaa seuraileville. Tämän sivun kautta et voi lähettää viestejä Arjalle itselleen eikä fan clubille - niitä voit lähettää Arjan omilta sivuilta.

ArjaWorldin ilmoitustaululle kirjoitetut viestit voit tilata myös suoraan sähköpostiisi. Lisäksi voit lukea ilmoitustaulua ja kirjoittaa viestejä myös matkapuhelimella. RSS-syöte mahdollistaa viestien lukemisen haluamallasi lukijaohjelmalla tai tiivistelmän lisäämisen kotisivullesi.

Kirjoita viesti

Jos kirjoitat täältä löytämästäsi tiedosta/huhusta jollekin muulle foorumille (tai toisin päin), ilmoitathan myös vinkin alkuperän! Se on kohteliasta viestin alkuperäistä kirjoittajaa kohtaan.

! Lähetetty: 28.06.2002 kello 14.07 - Lähettäjä: Panu
Arjan ja Fortunan kesäsinkku "Kengän kopinaa" on lanseerattu Fortonen sivuilla jo yli viikko sitten... http://www.fortone.fi/news/article_2002_06_20_2308.html. Tänään se on ilmestynyt Arjan sivuille ajankohtaisiin, levylistaan ja kauppaan!

Löytyisikö kiinnostusta kimppatilaukseen, vai onko nykyään toimituskulut niin pienet että ei kannata ruveta tekemään mitään diileijä? Vai ovatko kaikki jo tehneet heti Enkelin Silmin -lehden ilmestyttyä ennakkovarauksen?
  Lähetetty: 27.06.2002 kello 07.00 - Lähettäjä: Annukka
Saila komentoi minulle vielä takaisin, että Hartolan/Someron aikataulut eivät ehkä kuitenkaan ole noin, joten älkää uskoko, mitä eilen kirjotin!

Seiskassa näytti olleen Aikun kuva (liittyen Tammerkosken Sillalla -ohjelmaan) TV-puolen kannessa (numero 25).

Lisäksi tanssinetissä on pari uutta keikkaa: 26.10 Jyväskylä ja 29.11 Mouhijärvi.
  Lähetetty: 26.06.2002 kello 15.36 - Lähettäjä: Annukka
Kyselin Sailalta Sysmän Suvisoiton ja Ämyrin keikan aikatauluista, kun ne sattuvat olemaan samana päivänä (6.7).

Vastaus oli suurinpiirtein seuraavaa:

Sysmän suvisoittohan on Hartolassa, Krouvin lavalla klo 20.00 - 21.00 välisenä aikana. Arja esittää kuulemma 3-4 laulua. Ämyrin keikan pitäisi alkaa Aikun osalta n. 23.30 tai heti kun vaan paikalle ennättää. Keikan ei pitäisi olla "minikeikka" vaan ihan normaalit setit. Saa olla kyllä aika nopsa, että puolitoista tuntia ehtii laulamaan...
↓ Lähetetty: 24.06.2002 kello 07.54 - Lähettäjä: Panu
Palveluntarjoajani int2000.net näyttää nyt palauttaneen ainakin ArjaWorldin kannalta ennalleen(?!) Mm. ilmoitustaulun tilatut sähköpostiviestit kulkevat taas ilman erityisjärjestelyjä.

Vaikka systeemi tuntuu nyt pelaavan, ja hintakin on vain 39,99 € tai 59,99 €/vuosi (tuotakaan ei oikein saa selville), on tylsää, että minulla palaa aikaa kaikenlaisten tällaisten ennaltavarottamattomien ongelmien hoitoon. Jos esim. satun olemaan lomalla, niin sitten voi mahdollinen ongelma jäädä ratkaisematta pitkäksikin aikaa... :-(

(1. Se joka on tilannut ilmoitustauluviestit kyamk.fi:hin voi taas jäädä ilman, sillä kyamk:n järjestelmä ei varmaan edelleenkään suostu vastaanottamaan ArjaWorldin koneen lähettämiä viestejä.
2. Se joka on tilannut viestit uta.fi:aan, tyhjennä sähköpostilaatikkoasi, se on ollut täynnä jo pidemmän aikaa!)
  Lähetetty: 20.06.2002 kello 11.53 - Lähettäjä: Panu
Arja oli eilen (19.6.) IL:ssä pääkirjoitussivun "Tosi on" -palstalla sitaatilla: "Karlan kontatessa peppu pyörii niin naisellisen etelämaalaisittain, että joskus oikein huvittaa". Lisäksi samassa lehdessä on Tangomarkkinoinen vakiomainos, jossa pieni Arjan kuva.

Sama Tangomarkkinat-mainos löytyy myös VR:n kesäkuun Matkaan-lehdestä ilmaiseksi.
  Lähetetty: 19.06.2002 kello 19.41 - Lähettäjä: Anne
Moikka Panu! Harmillinen juttu mitä kerroit mutta mietintään voisi kuitenkin porukoille laittaa, että jos vaikka kimpassa voisimme HYVIÄ SIVUJA jatkossa kustantaa!? Uskon, että sivuille on käyttöä ja tarvetta edelleen....
Kiitos Panu kaikesta siitä työstä mitä olet meille mahdollistanut! :)
  Lähetetty: 19.06.2002 kello 07.51 - Lähettäjä: Panu
Uudessa Seurassa on myös etukuponki, jolla saa 1 € alennusta Pavilta (voimassa vielä syksylläkin).
  Lähetetty: 18.06.2002 kello 20.29 - Lähettäjä: Panu
Internet-palvelujen tarjoaja Daous Oy (www.int2000.net) poistaa ja muuttaa palvelunsa ominaisuuksia ilman ennakkoilmoitusta. Näiden sopimusrikkomusten vuoksi ArjaWorldin toiminnassa on vakavia ongelmia. Ilmoitustaulun sähköpostiviestejä voi jäädä saapumatta - seuraa siis näitä viestejä tavallista tarkemmin myös ArjaWorld-sivujen kautta.

Tilapäinen sähköpostinlähetyskikka on otettu ArjaWorldin ohjelmistossa käyttöön toistaiseksi, joten sähköpostiviestien pitäisi kulkea ainakin joten kuten.

Olen erittäin pahoillani mahdollisista katkoksista, mutta erityisen pettynyt olen Daous Oy:n toimintatapaan. Valitettavasti yksityisellä ihmisellä ei ole käytännön mahdollisuuksia rangaista heitä heille kuuluvalla tavalla.

Etsin myös uutta edullista palveluntarjoajaa ArjaWorld-palvelulle (vinkkejä saa lähettää :-)). Tähän mennessä olen maksanut 222 mk/vuosi siitä, että Sinäkin saat selailla näitä sivuja ja näitä viestejä. Valitettavasti näin halvalla ei toimivaa palvelua siis saakaan. Toivon, että ratkaisu löytyy järkevään hintaan - ihan mahdottomia en viitsi omasta pussistani maksaa. :-(
  Lähetetty: 18.06.2002 kello 17.30 - Lähettäjä: Anne
Uusin Seura-lehti ilmestynyt ja kannessa upea kuva Arjasta! Sisäsivuilla oleva juttu kannattaa lukaista ja valokuviin perehtyä... pieniä mokia jutussa toki on mutta haitanneeko tuo mitään! Nautitaan juhannuksesta, kuka Arjan kanssa, kuka ilman...
  Lähetetty: 17.06.2002 kello 17.41 - Lähettäjä: Anne
TV3 tiistaina 18.6 klo 8.21 (Huomenta Suomi- ohjelma) pätkä Saarenmaa valssi -tapahtumasta. Olisiko vilaus Arjasta tai edes maininta. Huomasin kyseisen jutun MTV3:n tekstisivuilta 353...
↓ Lähetetty: 16.06.2002 kello 18.35 - Lähettäjä: Panu
Uusi Fortuna alkaa oppimaan oikean Fortunan elkeitä. Arjan ja Timon miekkailunäytös (Leksa sekundanttina) Raisiossa siitä esimerkkinä. Pojat pystyvät jo soittamaan ilman täydellistä keskittymistä. :-)

PS. Satuinpa olemaan vihdoin paikalla polkkienkin kohdalla!
  Lähetetty: 16.06.2002 kello 18.30 - Lähettäjä: Panu
Lippupalvelussa on jo myynnissä: Lumoava Ilta, torstai 13 helmikuu 2003, klo 13.00
SYKSY 2002 SINFONIA LAHTI Luomoava ilta
Musikaalisävelmiä
mm. Sound of Music ja Maija Poppanen
Esa Heikkilä, kapellimestari
Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen, laulu
Lahden musiikkiluokkien Laulupuu-kuoro
Kunpa tietäisi näin kahdeksan kuukautta etukäteen kannataako ostaa...

Arjan joulukonserttia tulee siis myyntiin 30.8.2002 alkaen... (kunnes muuttuu aikaisemmaksi). Hinta on järkyttävä, mutta eurollahan ei ole voinut olla osuutta asiaan. :-(

Kuinkahan Arja meinaa ehtiä Ämyrin keikalle (20 - 02), kun Sysmän konsertti alkaa vasta 20.00? Ajomatkaa on ainakin 204 km (2 ½ tuntia). Miksi ihmeessä hänelle sovitaan jotain tuollaista?

Virallisella ilmoitustaululla keskustelu on mielestäni mennyt kummalliseksi mollamiseksi :-(. Aikaisemmin fani-ilmapiiri vaikutti paljon mukavammalta. Nyt paikoitellen haukutaan toisia sen kun keritään, vaikka mitään muutosta ei ole tapahtunut huonompaan suuntaan. Kaikkihan on niin kuin viimeiset 11 vuotta on ollut, (lavan edessä seisoskelijat ovat ennemminkin vähentyneet, kun nuoret fanit ovat vanhentuneet tanssi-ikään).
  Lähetetty: 14.06.2002 kello 16.59 - Lähettäjä: Anne
Arja Katso-lehdessä nro 25-26/2002. Sivulla 136 myönteinen kommentti lukijalta kauniin kuvan kera (en ole nähnyt aiemmin) ja sivulla 43 kerrotaan Arjan esiintyvän Tammerkosken sillalla 21.6 pienen kuvan kera. Kannattaa katsoa !!!
Ja eikun Paville tanssimaan.......
  Lähetetty: 13.06.2002 kello 21.24 - Lähettäjä: Anna L.
Hmm... Masurkkaa en kyllä muista Fortunan soittaneen viime aikoina, kerran sitä Peteltä kysyttiin, ja sanoi ettei ole ohjelmistossa tai jotain vastaavaa... (Tosin se oli joskus viime vuonna.) Nyky-Fortunasta en tiedä, kun en ole ehtinyt ku yhelle keikalle vasta...
  Lähetetty: 12.06.2002 kello 16.29 - Lähettäjä: jonte
Olen kiertänyt tässä keskisessä suomessa jo vuosia Arjan ja Fortunan keikoilla ja mielestäni AINA siellä on tullut tanssimusiikkia laidasta laitaan sis. polkat, masurkat ja hitaat valssit. Eikä poikkeusta tee tämä uudistunut fortunakaan. Ainakin Hankasalmella tuli nuita manitsemiani laatuja.
Mielestäni tämä uusi Fortuna on pitkästä aikaa erittäin pirteä jengi.
  Lähetetty: 12.06.2002 kello 15.11 - Lähettäjä: Tellus
Fortuna on soittanut useammalla lavalla polkkaa.. joillakin lavoilla on jopa Arja itse tanssinut Fortunan tahdissa polkan kiemuroita. Mielipiteitä on tietysti moneksi, että osaako porukka soittaa.. minun mielestäni tästä asiasta ei tarvitse edes kiistellä, uudistunut Fortuna on täyttä rautaa!!
↓ Lähetetty: 12.06.2002 kello 11.31 - Lähettäjä: Minna
Ainakin Riutalla kuultiin polkkaa Fortunan vikan setin alkajaisiksi. Ja hyvin näytti sekin pojilta taittuvan!

Jos jotain kiinnostaa, niin Arja lauleskeli Tammerkosken sillalla nauhoituksissa Enkelin silmin, tangosikermän (Hiljainen kylätie - Siks' oon mä suruinen - Eron hetki on kaunis - Muista minua), Kattojen primadonnan ja Wanhaan malliin. Lisäksi oman osuutensa jälkeen tanssi valssin (vissiin) Turkka Malin kanssa.
↓ Lähetetty: 12.06.2002 kello 07.44 - Lähettäjä: Panu
Olen vielä välttänyt Arjan foorumille kirjoittamisen, joten kommentoin tänne... Onko kukaan edes vielä kuullut, että uusi Fårtuna soittaisi (osaisi) masurkkaa tai polkkaa?
  Lähetetty: 10.06.2002 kello 16.34 - Lähettäjä: Kaisa
Arjaa haastateltiin tänään Radio Keski-Suomessa iltapäivällä ennen kello kahta.Arja oli ajamassa Uuteenkaupunkiin Tammerkosken sillalla -ohjelman nauhoituksiin.Haastattelu käsitteli suurimmaksi osaksi Arjan paluuta kesälavoille.

ps.Taitaa olla Fortunalla edessä hääkeikka..Ahti on menossa naimisiin,kuulutus oli Keskisuomalaisessa.
  Lähetetty: 10.06.2002 kello 15.00 - Lähettäjä: jonte
Panulle infoa, voipi olla että olet jo löytänyt ko.lehden jostain, mutta kuitenkin:
Keskisuomalaisessa oli sivun mittainen juttu Arjasta. Aiheena Arjan paluu kesälavoille. Muutama oikein kiva kuva Hankasalmen keikalla otettuja ja muutenkin tämä juttu oli sen perusteella kirjoitettu. Ihan hyvä!
  Lähetetty: 09.06.2002 kello 23.54 - Lähettäjä: Panu
Luin juuri Arjan ajankohtaisista, että lauantain 8.6. Keski-Suomalaisessa oli jotain... Mitä?
  Lähetetty: 03.06.2002 kello 12.08 - Lähettäjä: Anne
Katso-lehdessä nro 23/2002 1-9.6.2002 (uusin)suora linja- palstalla, alareunassa s.89 "tämä ei ole hauskaa" kommentti Arjan uudesta tv-ohjelmasta! Näinkin voi joku asioista ajatella mutta myönteisenä kys.henkilö näki kuitenkin Arjan laulutaidot!
  Lähetetty: 31.05.2002 kello 15.48 - Lähettäjä: Anna H.
Iltasanomien alkusivuilla viikonlopun lehden mainoksessa Arjan kuva
  Lähetetty: 31.05.2002 kello 08.57 - Lähettäjä: Panu
Lisätietoa 6.7. Sysmästä: www.sysma.fi/suvisoitto
La 6.7.02 klo 20.00
Arrivederci Sysmä!
Välimerellinen ilta Krouvin lavalla Hartolassa, esiintyjinä Arja Koriseva, Anneli Saaristo, Ari Klem, Petteri Salomaa ja Hannu Lehtonen Arriba! Grand Orchestra, johtajana Kimmo Leppälä Tapahtumaa tukee Sysmän Säästöpankki (Hartolan S-Marketista S-etukortilla ostaessasi lipun hinta 12 €) Krouvin lava
Liput 15 €
  Lähetetty: 30.05.2002 kello 11.36 - Lähettäjä: Panu
Arja-ajankohtaista-palstalta: Tammerkosken sillalla tulee ulos 21.6.

KYAMK:ssa olevat ilmoitustaulun sähköpostiviestien saajat eivät saa viestejään, sillä KYAMK ei suostu vastaanottamaan ArjaWorldin lähettämiä viestejä. En voi tehdä asialle mitään, voitte itse valittaa asiasta KYAMK:n vastuuhenkilöille.
  Lähetetty: 28.05.2002 kello 15.30 - Lähettäjä: Terhi
Kuten AnnaL. totesi, ei tämä asia tänne kuulu. Päätit, Anna, kuitenkin sitä kommentoida :)Kommentoinpa sitten vielä minäkin sitä, mitä oikein viestilläni tarkoitin.

Tarkoitukseni ei todellakaan ollut "mollata" Johanna Pakosta millään tavalla, hän on mielestäni upea esiintyjä.

Niinhän se on, että jokainen unohtaa muut katsellessaan vain omaa suosikkiaan. Onneksi meillä on menneiltä vuosilta (mm. vuodelta 1989 :) ) valovoimaisia tähtiä, jotka tuikkivat pitkään, toisin kuin viime aikaiset kuninkaalliset, joita tuskin on kruunuvuotensa jälkeen missään näkynyt...

Aurinkoista tangokesää kaikille tasapuolisesti toivottaen:
Terhi
  Lähetetty: 28.05.2002 kello 13.45 - Lähettäjä: AnnaL.
Tämä aihe nyt ei kuulu Arjan sivuille, mutta kommentoin kuitenkin Helin ja Terhin käymää keskustelua... Siis tottahan on, että Johanna oli ehdottomasti kärkiluokkaa 150 laulajan joukosta. Ja se ei ole enää mielipideasia, vaan karu totuus. Harva laulaja pystyi täyttämään olemuksellaan koko lavan, mutta Johanna pystyi. Ehkä kuulijalta on jäänyt jotain kuulematta, jollei tätä asiaa ole huomannut. Ja itse olen tehnyt ratkaisuni, ja äänestänyt Johannaa, koska Suomen kansa tarvitsee tangokuningattaren joka muistetaan, kuten eräs nimeltä mainitsematon kuningatar vuodelta 1989...
Niin, ja siitä nimellä kilpailemisesta, mihin jäivät prinssit Ritari ja Lätti, tai finalisti Mäkitalo???
  Lähetetty: 28.05.2002 kello 13.34 - Lähettäjä: Heli
Sehän on, Terhi, taas niitä mielipidekysymyksiä... Paikalla olleena, ja Johannaa paljon kuulleena ja nähneenä, tiedän että hän todellakin osaa laulaa ja esiintyä! Eihän sun toki oo pakko Johannaa äänestää - aivan sama mulle - kunhan taas auoin päätäni... Ja loppujen lopuksi jokainen tekee ratkaisunsa itse, minäkin - Johannaa äänestämällä.
  Lähetetty: 28.05.2002 kello 07.37 - Lähettäjä: Annukka
Arja on Lappeenrannassa Linnoituksen yö -tapahtumassa esiintymässä Arriba-orkesterin kanssa 9.8. Voi olla kuitenkin, että tilaisuus jää väliin, koska liput maksavat 85 euroa. Kyseessä on jonkinlainen vip-tilaisuus... Täältä löytyy lisätietoa: http://www.linnoituksenyo.net/isannanjuhla.htm ja sivuilta löytyy myös A:n kuvia.

Lisäksi Luumäen Risulahden keikka (piti olla 19.7) näyttäisi kadonneen (tanssinetissä ei ainakaan ole) ja lisäksi myös Kangasniemen keikka (20.7) on poistunut ja siellä taitaa esiintyä kyseisenä päivänä Jasmin Mäntylä...
  Lähetetty: 27.05.2002 kello 16.57 - Lähettäjä: Terhi
Niin, tai olkaa äänestämättä...
Kaikki (n. 150)Raisioon valitut kuunnelleena voin sanoa ettei JOhanna Pakonen ole sen kummempi laulaja kuin joku semifinaalista pudonnut (siellä oli jopa parempia!) Nimi niissä kisoissa vaikuttaa, eivät taidot! Valitettavasti...
  Lähetetty: 27.05.2002 kello 10.26 - Lähettäjä: Heli
Tangomarkkinoiden semifinaalit on sitten käyty... Tehkääpä palvelus, ja äänestäkää Pakosen Johannaa mukaan Seinäjoelle. Äänestäjien kesken arvotaan mm. 2000 euron arvosta Osuuspankin sijoitusrahasto-osuuksia, Naantalin Kylpylän paratiisilomia, Viking Linen lahjakortteja sekä Marimekon ja Pandan tuotepalkintoja. Äänestykseen voi osallistua joko postikortilla: Seinäjoen Tangomarkkinat Oy, Torikatu 15, 60100 Seinäjoki, tai sähköpostilla: tangomittari@mtv3.

Ja perjantainahan nähdään... =)
  Lähetetty: 27.05.2002 kello 08.54 - Lähettäjä: Henna
Sailan mukaan se, että Arja aloittaa Somerolla n. klo 23.00,oli edelleen ihan "pätevää" tietoa.

Siitä Parikkalan Arjan ja J.Someron 7.6. olevasta konsertista ei kovin paljoa tietoa ollut, mutta ilmeisesti se on klo 19-20.30(jonka jälkeen Arja viilettää Virtasalmelle). Se on kuulemma taas niitä Osuuspankin juttuja, ja Saila sano, että lippuja kannattaa ehkä kysellä paikallisesta Osuuspankista.

Niin, ja seuraava Enkelin Silmin on menossa tänään painoon. Eli sellaistakin on sitten pian tulossa postissa.
  Lähetetty: 25.05.2002 kello 11.25 - Lähettäjä: susanna
Hei! Olen kiinnostunut Arjan laulusta "Rakkaus jää", olisikohan missään lyriikoita lauluun? PLS, jos joku tietää ota yhteyttä nebeki1999...hotmail.com ja kerro...
yst terv. susanna
  Lähetetty: 24.05.2002 kello 10.04 - Lähettäjä: AnnaL.
Jos joku ei vielä tiedä niin tangomarkkinoiden käsiohjelma on ilmestynyt. Pari kuvaa Arjasta.
  Lähetetty: 23.05.2002 kello 07.38 - Lähettäjä: Panu
"Eräällä toisella foorumilla" ennustetaan Iskelmäprinssi-sarjan (es. MTV3 1999) tulevan uusintana syksyllä. Arjahan on mukana laulamassa sarjan kolmannessa osassa "Myllyn mutka" (es. 14.1.1999).
  Lähetetty: 18.05.2002 kello 18.00 - Lähettäjä: Jonte
Selailin tuossa tanssi.net- osoitteessa Arjan keikkoja ja tulinpa huomanneeksi, että 5.7. hän esiintyisi kahdessa paikassa. Tulipa vain mieleen että kunpikohan on oikea. Tosin muistan kyllä että Arja tunnetusti ennättää moneenkin paikkaan saman päivän aikana.
  Lähetetty: 17.05.2002 kello 21.49 - Lähettäjä: Heidi
Mäntsälän suurlavan ohjelmiston mukaan Arja olisi Mäntsälässä 24.8. Siellä on myös Reijo Taipale & Erkki Friman.
  Lähetetty: 16.05.2002 kello 11.47 - Lähettäjä: Panu
IL:n juttu löytyy luonnollisesti myös: http://www.iltalehti.fi/2002/05/16/20020516_ihArja.shtml

Jutusta saa ehkä sellaisen käsityksen, että A oli eilen Fortunan kanssa Finnjetillä, mutta eikös siellä ollut joku muu orkesteri? Älkääkä unohtako tämäniltaista Kokkisotaa, se oli muistaakseni ihan katsomisen arvoinen jakso. :)
  Lähetetty: 15.05.2002 kello 15.48 - Lähettäjä: Tiina
Arjan sivuilla on Arjan kesäterveiset.
  Lähetetty: 11.05.2002 kello 22.49 - Lähettäjä: Panu
Tutkimalla sivuja www.ylenhyva.net (21 - 24) ja www.esakallio.net (21 - 02) voi päätellä, että heti kesän ensimmäiset Arja-setit vaativat mielipuolista valvomista. Voisivat järjestää niitä tansseja ihmisten aikoihin. :-(
  Lähetetty: 11.05.2002 kello 22.14 - Lähettäjä: Kaisa
Moi!

Ahti Impolan perhe on kasvanut tyttövauvalla.Arjahan uumoili jo synnytystä (Loma)kouherossa ja Keskisuomalaisessa se sitten luki.Toivottavasti Ahti ehti keikalta synnytykseen mukaan.Aurinkoisia päiviä kaikille!
  Lähetetty: 09.05.2002 kello 09.01 - Lähettäjä: Panu
Toivemusiikkipätkän (TV2, 20.30) edellä tulee suoraa TV-urheilua jatkoaikoineen ja rangaistuslaukauskilpailuineen. Siksi videon ajastamisessa tunnin myöhästymisvara voi olla tarpeen!
  Lähetetty: 08.05.2002 kello 11.18 - Lähettäjä: Panu
IL:ssä keikkapalkkioista taas tylsä juttu, nettiversiossa Arja heti etusivun kuvassa. Minkä kokoista kuvaa on painetussa lehdessä?

Hesareissa näkyy usein matkailumainoksissa Saarenmaan valssi -semifinaaliristelyn yhteydessä Arjan pieni vakiokuva.
  Lähetetty: 06.05.2002 kello 09.35 - Lähettäjä: Heli
Arja Valaksella 7.9. =)
  Lähetetty: 03.05.2002 kello 19.48 - Lähettäjä: Anna H.
Harmi, että jäi Pertsakin uudesta Fortunasta =/
Ihme, ettei vieläkään ole kesän keikkalistoilla Mäntsälän lavaa - kun olisi ilmainen sisäänpääsykin...
  Lähetetty: 03.05.2002 kello 16.07 - Lähettäjä: Panu
Nyt ovat (taas) päivittäneet Arjan sivuja, mm. Pertsa on korvattu Fortunassa Leo Luodolla. :-| (Tuolta on muuten uskomattoman työlästä löytää sivut, joissa on tapahtunut muutoksia!)
↓ Lähetetty: 03.05.2002 kello 07.53 - Lähettäjä: Panu
Kiitos Tellukka informaatiosta, nyt rupeaa täällä meikäläinenkin taas motivoitumaan TV-ohjelmien ja lehtijuttujen vaikutuksesta. :) :)

Fortone-viihde on lisännyt pääsivulleen uutispalstan, jossa nyt ei toisin ole vielä A:aan liittyviä uutisia. Mutta näyttää ainakin siltä, että emmeköhän pääse Huvikartano Satumaahankin Arjan tansseihin tulevaisuudessa.

Niille, jotka unohtivat wapun Iltasanomat tiedoksi, että A esiintyy sen mukaan 31.5. "Ylen hyvä" konsertissa (suora tv) ennen Esakallion keikkaa.
  Lähetetty: 02.05.2002 kello 15.30 - Lähettäjä: Tellus
Yhden tanssikeikan todistaneena, tässä muutama fakta:
Heksa Elo ei ole pysyvästi Fortunassa, vanhasta porukasta on jäljellä vain Pete ja Ahti, uusia jäseniä ovat Timo Pitkänen, multimonilahjakkuus, kitaristi Pete Lehtola, rumpali Adam Kolankiewicz eli Aatu ja basisti Leo Leksa Luoto, joka osaa ainakin viheltää.. näöllisesti porukka on siis melkein sama, joka soitteli eilisessä saanko luvan -ohjelmassa. Totisesti uudistunut Fortuna, mutta ehkä se alkaa kesän aikana näyttää kunnon Fortunalta.. lupsakkaa sakkia ainakin!!

Biiseinä oli mm. lupaat muttet lunasta, kaipuun kultaa, sydämeni säästää aion sulle, katupoikien laulu, sylillinen kultaa, sammunut nuotio, muista minua, sä saat mut svengiin, jännästi sovitetut kuuntele ja kun uskoo, toivoo ja luottaa, kun rakastat, kun tyttö rakastuu, tanssitaan, hymyhuulet... et tämmöstä!! Katotaan mitä on sitten kuukauden päästä kun kesäkeikat starttaa...
  Lähetetty: 01.05.2002 kello 20.30 - Lähettäjä: Leena
Onkohan Heikki Elo palannut pysyvästi Fortunaan, vai avustiko vain Saanko luvan-ohjelmassa? Oispa hienoa, jos yksi "vanha naama", ja vielä nimenomaan upea Heksa, olisi mukana Arjan kesäkeikoilla.
  Lähetetty: 30.04.2002 kello 08.14 - Lähettäjä: Annukka
Tämän päivän Ilta-Sanomissa on Aikusta juttua (nettiversiosta löytyy myös).
  Lähetetty: 30.04.2002 kello 07.28 - Lähettäjä: Panu
Sailakin on vihdoin kirjoittanut viralliseen Arja-foorumiin, joten nyt tiedämme sivun, johon tulee kymmenen viimeistä Sailan kirjoittamaa viestiä. (Linkki sinne Viestit-osastossa www.panuworld.net/arjaworld/viestit)

Tänään sitten iso lauma keskisessä Suomessa pääsee aloittamaan kesän. Minä saan seistä sateessa palelemassa :-( - Älkääkä sitten unohtako sitä Anna-lehteä, siinä on kuitenkin kaksi aukeamaa Arjaa.
  Lähetetty: 29.04.2002 kello 14.46 - Lähettäjä: Minna
Ei taida tästä juhannuksesta tulla ihan viime juhannuksen kaltaista :( Viralliseen keikkakalenteriin meinaan tullut toinenkin juhannuskeikka: 21.6. Vieremä / Vieremän ravirata.

Myöskin 14.7. Kolmilammin lava.
  Lähetetty: 29.04.2002 kello 10.06 - Lähettäjä: Heli
Tanssipalvelimessa uutena Laurilan lava Marttilassa 18.8.
  Lähetetty: 28.04.2002 kello 14.19 - Lähettäjä: Anne
Hei ystävät! Poikkesin Arjan omilla sivuilla "Arjan terveiset" kohdassa ja minulle oli hämmästys, että aukeamalta löytyy myös "Arja ajankohtaista" otsikko! Siinä mm. tv-ohjelmat 27.4 ja 1.5 sekä tuleva juttu Arjasta Anna-lehden vappunumerossa viikolla 18. Tiesittekö tämän!?!? Onkohan tämä sitten Sailan info-osasto!!!
  Lähetetty: 26.04.2002 kello 23.24 - Lähettäjä: Anne
Anna-lehdessä mm.Arjasta kauneusjuttu! Valokuvalla varustettuna.... Ja kaikkihan toki muistavat, että Arja tv:ssa lauantaina kuin myös vapunpäivänä, nautitaan!
  Lähetetty: 26.04.2002 kello 16.14 - Lähettäjä: Panu
tanssi.net:iin on tullut jossain vaiheessa: mm. 6.7. Ämyri (ää!), 3.8. Kyröskoski, 18.8. Marttila
  Lähetetty: 26.04.2002 kello 07.36 - Lähettäjä: Panu
HS NYTissä on MS-liiton konsertin esiintyjät värikuvassa lauantain kohdalla.
  Lähetetty: 25.04.2002 kello 12.30 - Lähettäjä: Heli
Tangomarkkinoiden sivuille on vihdoinkin saatu myös esiintyjälistat. Käykää katsomassa ja liittykää telttajengiin Törnävän leirintäalueelle... =)
  Lähetetty: 21.04.2002 kello 23.45 - Lähettäjä: Kari
Huomasin, että Arjan fan clubin jäsenmaksuun oli tullut korjaus tai täydennys. Ensimmäinen vuosi 17 € ja seuraavat vuodet 14 €.
↓ Lähetetty: 21.04.2002 kello 20.23 - Lähettäjä: Panu
On pohdittu fanclubin jäsenmaksun tasoa, mutta se on pientä... TV-maailman mukaan Danny veloittaa euron tultua nimmareistakin 1 €/kpl. Onkohan Arjalla meille euroyllätyksiä?
  Lähetetty: 21.04.2002 kello 20.04 - Lähettäjä: Anna H.
Viralliseen keikka-aikatauluun tullut yksi juhannuskeikka: 22.6. Leppävirta
  Lähetetty: 18.04.2002 kello 20.24 - Lähettäjä: Jonte
En yleensä moiti Arjan tekemisiä tai asioita jotka vähänkään "liippaa" Arjaa, mutta nyt täytyy kyllä todeta että tuo uusi keskustelupalsta on aika sekava. Tai paremminkin hankala käyttää.
Tämä Sinun (Panu) ilmoitustaulu on huomattavasti kätevämpi. Täältä löytää heti mielenkiintoisimmat viestit, avaamatta kaikkia viestejä.
Mutta kuka tykkää mistäkin, niinhän se menee...

Hyvää kevättä kaikille ilmoitustaulun lukijoille.
  Lähetetty: 16.04.2002 kello 20.49 - Lähettäjä: Panu
Myös TV-maailmassa 15/02 Aikku & Joel jutussa ja kuvassa (n. 6 cm). Sitä lehteä ei tosin kukaan varmaan osta, mutta Seuran ja Suomen Kuvalehden tilaajien ei kannata sitä heitää tällä kertaa poiskaan.
  Lähetetty: 12.04.2002 kello 11.34 - Lähettäjä: Anne
Uusimmassa Katso-lehdessä 16/2002 sivulla 7 on puolensivun juttu "Arja otti Joelin töihin" ihan hyvällä yhteiskuvalla varustettuna. Tsekatkaa...
  Lähetetty: 12.04.2002 kello 07.38 - Lähettäjä: Annukka
Arjan kuva löytyy uusimmasta City-lehdestä (nro. 8) Kuumalta listalta. Siinä kommentoidaan Arjan & Hallikaisen tv-ohjelmaa.

Tanssinetissä näytti olleen 30.6 keikka Ristiinassa.

Ja eikä tuo uusi keskustelupalsta minuakaan ole hyvyydellään&selkeydellään vielä vakuuttanut.
  Lähetetty: 10.04.2002 kello 16.17 - Lähettäjä: Anna H.
enpä ollut huomannut ES-lehtiä netissä. seuraavaksi varmaan saa lukea kaikki lehtien jututkin netissä =( jolloin pitäisi jo saada roimasti uutta lisäarvoa klubimaksulle...toivottavasti ei kyseinen uhkakuva toteudu
  Lähetetty: 08.04.2002 kello 22.41 - Lähettäjä: Henna
Taidanpa yhtyä Annan mielipiteisiin..
En ole kovin innostunut uudesta keskustelupalstasta.
↓ Lähetetty: 08.04.2002 kello 21.55 - Lähettäjä: Panu
Jos ne Sailan viestit sieltä löytää...ajoissa...?
  Lähetetty: 08.04.2002 kello 21.49 - Lähettäjä: Anna H.
Ennakko-odotusten mukaisesti taidan pysytellä tällä keskustelupalstalla (paras tiedonkulku ja selkeys). Ainakin kotimodeemilla virallisen keskustelun viestien lukeminen on turhan hidasta -> kallista. Edelleen ainakin omalla koneellani häiritsee valkoinen teksti vaaleansinisellä taustalla, vaikea saada selvää tekstistä...mutta onpahan ainakin vihdoin kanava saada Sailalta reaaliaikaisia (virallisia) tiedotuksia =)
  Lähetetty: 08.04.2002 kello 21.48 - Lähettäjä: Panu
Arjan sivuilla tapahtuu vaivihkaa kaikenlaista pientä? Sivua http://www.arjakoriseva.fi/fi.asp?p=es-lehdet en ollut ennen huomannut (linkki ilmestynyt fan-club-sivulle). Näistä muutoksista kannattaa melkein kirjoitella muillekin, ei niitä kaikkia sivuja voi käydä läpi joka päivä!

En ota ilmoitustaulukehuja hattuun :-) (Tällaiset) yksinkertaiset omasta päästä ohjelmoidut ilmoitustaulut toimivat niin kauan, kun viestejä tulee enintään pari päivässä. Muuten rupeaa olemaan vaikea seurata keskustelun kulkua. Arjan virallisen taulun ongelma on käyttökulttuurissa :-), jota ei tekniikkaa lisäämällä korjata. Esim. off-topic-kommentteja (keskusteluaiheen ulkopuolisia) oli edellisellä taululla aika paljon.

Uudella Arjan foorumilla keskusteluaiheet järjestyvät itsestään aikajärjestykseen, tosin esitystapa "viestilistassa" on aika väljä. Kuinkahan helppo siellä on seurata kiinnostavia aiheita "kohinan" joukossa, kun homma pääsee vauhtiin? Pitääkö kehittää taas "apusivuja" viimesyksyiseen tapaan?

Sanonpa omia kommenttejani vielä muutamiin kysymyksiin, joihin ei ole muita kommentteja vielä näkynyt:
- Lomakouhero on ainakin meikäläisen keikkaetäisyyden ulkopuolella, vaikka mieli tekisi :-(:-(
- "Sulta laulun sain" on taidettu esittää tasan kerran :-( Vain taivas yksin tietää syyn.
  Lähetetty: 08.04.2002 kello 14.19 - Lähettäjä: Kaisa
Mietin vain,että missäköhän Arjan & Joelin tv-ohjelmaa nauhoitetaan??Eikös Upmedian yhtenä tarkoituksena ollut tehdä viihdettä Helsingin ulkopuolella??Kun ohjelma tulee TV2:lle,niin paikkahan voisi olla kai Tampere..??Jyväskylästä en oo varma,siellä on ainakin joskus tehty jotain kakkosen ohjelmaa ja nykyään Keski-Suomen uutiset tehdään siellä,Radio Keski-Suomen talossa..
Aurinkoista kevättä kaikille teille!!

ps.Viralliset keskustelusivut ovat mielestäni aika `kankeat`..Olen aina ollut sitä mieltä,että tänne,Panu on onnistunut tekemään toimivan ilmoitustaulun.Kiitos sulle :)
  Lähetetty: 08.04.2002 kello 10.41 - Lähettäjä: Panu
Nytpä siis kannattaa pitää kiirettä rekisteröitymisessä, muuten joku vie haluamasi käyttäjätunnuksen - jos ei muuten, niin kiusantekotarkoituksessa. :-( (Ei rekisteröitymissysteemi siis kaikkia ongelmia poista... Eikä tarvitse montaa kymmentä olla käyttäjiä, niin johan joka päivä joku unohtaa salasanansa ja tulee sen vuoksi uudella nimellä keskusteluun muiden ihmetykseksi.)

Ohjesivu ei auennut ainakaan minulla (??)

Tätä palstaa ei toki aiota lopettaa, lähetän ainakin itse kaikki tärkeimmät ja kiinnostavimmat viestini jatkossakin vain tänne ArjaWorldiin. Eikä virallisen keskustelun tasosta ja selkeydestä ole tietoa vielä. Kuinka helposti esimerkiksi pystyy Sailan viestit sieltä löytämään?

Tuo siellä mainittu osoite http://www.yle.fi/estradilla/arkisto.htm pitää lisätä kuvalinkkeihin.
  Lähetetty: 08.04.2002 kello 10.22 - Lähettäjä: Minna
Virallisten sivujen keskustelupalsta on avattu!

Myöskin keikkakalenteria päivitetty. Uusina ainakin:
15.5. Silja Line / Finnjet / Saarenmaan Valssi, Semifinaali ja 10.6. Uusikaupunki / Tammerkosken sillalla, TV-nauhoitus.
  Lähetetty: 05.04.2002 kello 11.27 - Lähettäjä: Panu
IL heräsi myös TV-ohjelman suhteen: http://www.iltalehti.fi/2002/04/05/20020405_ihBum.shtml Oli ensimmäinen paikka muuten, jossa näin vahvistuksen sille, että Arja on nyt vuorostaan menossa TV2:n ohjelman vetäjäksi. Tosin esimerkiksi artikkelin viimeinen kappale ei oikein vaikuta kovin totuudenmukaiselta.
  Lähetetty: 04.04.2002 kello 10.09 - Lähettäjä: Mikkelsson
Näin tietotoimistot: :)

Korisevalle ja Hallikaiselle yhteinen ohjelma


Suosikkimuusikot Arja Koriseva ja Joel Hallikainen saavat syyskuussa yhteisen tv-shown.

Ohjelma kulkee ainakin toistaiseksi työnimellä Jukeboxi. Luvassa on tunnin mittainen, musiikkipainoitteinen ohjelma, jossa esiintyy Arjan ja Joelin lisäksi aina kaksi vierailijaa.

Huumorilla höystettylle viihdeohjelmalle ei ole vielä päätetty esityspäivää.
  Lähetetty: 03.04.2002 kello 21.57 - Lähettäjä: Kaisa
Radio Keski-Suomessa puhuttiin tänään tuosta Arjan & Hallikaisen tulevasta ohjelmasta,joka alkaa vissiin ensi syksynä.Se on kai jonkinlainen musiikkiohjelma,jossa kilpaillaan...??Itse en valitettavasti kuullut,mutta äitini kertoi näin.Aurinkoista huhtikuuta!!Niin,kuinkas moni teistä on tulossa vappuna Lomakouheroon Arjaa katsomaan??
  Lähetetty: 03.04.2002 kello 12.59 - Lähettäjä: Panu
Konsertin TV-ajankohtaa en ole aiemmin kuullut mainittavan: MS-liiton Eteenpäin-juhlakonsertti 27.4 klo 18.10 (TV2)

Kiva kuulla, että ainakin joku oli eilen tarkistamassa Arjan olemassaolon... Minulla menee vielä toista kuukautta. (Siis, ...enää vain reilu yksi kuukausi!)

Viihdyttäjä 2002 -finaali on tulossa TV:stä. Tänä vuonna ei ilmeisesti Arjalla ole siellä mitään osuutta... Olen vieläkin katkera siitä, että missasin viimevuotisen finaalilähetyksen Arjan lausuntoineen. :-(
  Lähetetty: 03.04.2002 kello 11.06 - Lähettäjä: Henna
Arja laulo eilisessä konsertissa neljä biisiä:
ekalla puolella Anna kaikkien kukkien kukkia(joka oli koko konsertin alottava biisi)ja Tuulen värit, väliajan jälkeen
Sylillinen kultaa ja Sydämeni säästää aion sulle.

Tosi kivaa, kun oli uusia biisejä!!!
  Lähetetty: 03.04.2002 kello 10.28 - Lähettäjä: Minna
IS tänään: Korisevalle ja Hallikaiselle yhteinen tv-show (sivu 22). Iltalehdessä ei eilisestä konsertista mainintaa.

Täytyypi kokeilla ArjaWorldin uutta puzzlepeliä :)
↓ Lähetetty: 01.04.2002 kello 22.14 - Lähettäjä: Mikkelsson
Moikka. :)


Kyselen ihteäni fiksummilta, osaako joku kertoa miksei Arja koskaan ole levyttänyt (vai onko?) '93 euroviisuissa toiseksi tullutta biisiään "Sulta laulun sain"?

Ja kun en ikinään ole näille sivuille vielä kirjoittanut, niin pakko kiittää ylläpitäjää hienosta maailmasta. :)

Aurinkoa kaikille.
  Lähetetty: 26.03.2002 kello 11.27 - Lähettäjä: Panu
Tanssi.net: joitain (kai) uusia, mm. Ti 2.7.2002 Nelospirtti (Korpilahti). PS. Alkuperäinen versio Arja vuonna 2010 -kirjoitelmastani nyt kuvineen ArjaWordissa.
↓ Lähetetty: 21.03.2002 kello 07.46 - Lähettäjä: Panu
Ne jotka eivät pääse Fortonen Arja-sivuille ("JavaScript error: ..."), pääsevät näkemään ne käyttämällä suoraa Arja-linkkiä virallisten linkkien sivulla www.panuworld.net/arjaworld/linkit/virallis.htm.

Nyt saimme siis taas uuden keikkakalenterin. - Mikähän niistä mahtaa päivittyä luotettavimmin? Luulenpa, että Arjan ja Fortonen kalenterit eivät tule päivittymään samaa tahtia :-|
  Lähetetty: 20.03.2002 kello 16.16 - Lähettäjä: Panu
Fortonen uudet sivut on tulleet käyttöön, mukana myös esim. Upmedia Oy. Arjan sivu löytyy osoitteesta: http://www.fortone.fi/arjakoriseva.php

Fortonen sivut heittävät jatkuvia virheilmoituksia ainakin Netscapen käyttäjillä eikä niitä juuri pysty sillä lukemaankaan, joten tämäkö kuvaa sitä laatutasoa, jota esim. Upmedia tulee "nettituotannossaan" tulevaisuudessa toteuttamaan ?? :-( :-(
  Lähetetty: 19.03.2002 kello 09.58 - Lähettäjä: Hanna L.
Todella hauska toi muistipeli! Pelaan sitä aina välkällä.
  Lähetetty: 14.03.2002 kello 22.21 - Lähettäjä: Panu
Nyt pitää myöntää: Tangomarkkinat teki Arja-taustakuvan ensimmäisenä :-| Mutta ArjaWorld-taustakuva on mahdollisimman vähän häiritsevä. www.panuworld.net/arjaworld/kuvat/tausta.htm

Mutta Arja-muistipeli :-) on takuulla uusi idea, jota myös voitte pelata tästä illasta lähtien!
  Lähetetty: 14.03.2002 kello 11.15 - Lähettäjä: Anna H.
Tangomarkkinoiden sivuilla http://www.tangomarkkinat.fi/hh/tausta.htm on aika tyylikäs Arja-taustakuva
  Lähetetty: 08.03.2002 kello 22.54 - Lähettäjä: Anne
Uusimmassa Me Naiset -lehdessä mm. Arja kommentoi Laura Voutilaisen tietä tähtiin! Vilkaiskaapa...
  Lähetetty: 07.03.2002 kello 09.24 - Lähettäjä: Panu
No jaa... Taitaa olla Saila-tädillä puutetta jutuista, kun pitää tuollaistakin julkaista. Hyvä lehti, mutta tylsää, kun omat jutut osaa ulkoa jo ennen lehden lukemista. Ei ehkä kovin montaa kirjoittajaa löytynyt kirjoituskilpailuun, eikä Saila edes mainostanut ketkä voitti ne Arja-kansiot, jotka luvattiin arpoa kirjoittajien kesken. Ja huomasitteko, mitään uutta kilpailua ei julistettu! :-( Onko ensimmäinen kerta ES-lehden historiassa? Tähän asti olen periaatteesta osallistunut joka kisaan, kuten tuohon tuskalliseen kirjoitustehtäväänkin.

Valitettavasti kypsyin kirjoitelmaan niin, että en tehnyt siihen liittyvää kuvaa "Arja vuonna 2010 petäjän juurella". Lehdessähän olisi ollut tilaakin sille kuvalle... :-( Toivottavasti ehdin tehdä sen siihen versioon, jonka julkaisen pian ArjaWorldin Jutut-osastossa.

Pikkuasia, joka on unohtunut. Lauantain IS:n Plussa-osassa oli kuva 11.3.1995 lööpistä, jossa on pieni Arjan kuva. Ko. Plussa oli mukana myös sunnuntain Hesarissa.
  Lähetetty: 06.03.2002 kello 19.16 - Lähettäjä: Anna H.
Loistava juttu, Panu! Ei olisi paremmin voinut kuvata Arjaa...ja tutut fanit varmaan vielä kymmenenkin vuoden päästä (hieman ryppyisempinä) lavan reunalla keikoilla ;)
  Lähetetty: 04.03.2002 kello 09.13 - Lähettäjä: Jii
Kaikki eivät edes pääse fanitapaamisiin, joten jo on euroillensa vastinetta! Ei sen puoleen, eihän Arjan klubin jäsenyys ole kellekään pakollista, mutta haluaisihan sitä hyvää vastinetta rahoillensa. Arja on kyllä tosi hyvä laulaja, mutta oli pakko kritisoida tännekin kuten myös klubillekin.
  Lähetetty: 03.03.2002 kello 18.51 - Lähettäjä: Terhi
Joo,17 euroa 4 kertaa vuodessa ilmestyvästä lehdestä on aika paljon... Vaikka lehti onkin hyvä ja mieluinen kolahdus postiluukussa!

Muistelen Sailan kommentoineen joskus, että jäsenmaksulle pitää saada kunnon vastineet. Yksi fanitapaaminen vuodessa noiden neljän lehden lisäksi ei mun mielestä ole tuosta hinnasta riittävästi. Ainakaan opiskelijan rahapussilla mitattuna ja jos vastaavat tiedot saa muuta kautta ilmaiseksikin.

Toivoa sopii, että saamme vielä rahallemme vastinetta: jos hinta nousee, nousevat toivottavasti palvelutkin!

Vertailun vuoksi voisi esittää Finlandersin fan clubin perivän 50mk (en tiedä mitä lienee sitten euroissa nykyään) vuosittaista jäsenmaksua. Sillä saa varsin monista tanssipaikoista parin euron alennuksen, upean A4 kokoisen lehden, en muista montako kertaa vuodessa, mutta ainakin sen 4 kertaa(jossa tosin aika paljon tanssipaikkojen mainoksia) yms. Ja pojat varmasti peittoavat kaikki kulut joita fan clubista aiheutuukin. Mielestäni tanssiorkesterin lehdessä nuo em. mainoksetkaan eivät haittaa, päin vastoin samalla saa infoa tanssipaikkojen ohjelmistosta

Aurinkoista ja iloista kevättä kaikille - ja pianhan me tavataan tansseissa!

Terhi
  Lähetetty: 03.03.2002 kello 16.32 - Lähettäjä: Anna H.
Ei ole pian klubijäsenyydessä paljon lisäarvoa jäsenmaksuun verrattuna, kun kaikki Arjan ES-kirjeetkin julkaistaan julkisesti netissä...
  Lähetetty: 02.03.2002 kello 18.50 - Lähettäjä: Panu
Jo kuullostaa kummalta, jos ei Reload/Refresh auta. Jos osaat, kokeile tyhjentää selaimesi välimuisti (Netscape: clear cache/Explorer: delete temporary internet files).

Euron varjolla on suositusten vastaisesti korotettu fan clubin jäsenmaksua(kin), ainakin vielä viime vuoden lopussa se oli 80 mk, nyt uusien sivujen mukaan 17 €/vuosi :-( Informoidaankohan vanhoja jäseniä tulevassa lehdessä tästä...?

Arjan sivuilla on muutamia epätarkkuuksia. Löysin hyllystäni ainakin yhden CD-singlen, jota listassa ei ollut (Sun valos on voimaa). Taisi jossain listassa olla vuosilukujakin väärin, ainakin Näytönpaikkaa tehtiin sekä 1995 ja 1996.
  Lähetetty: 01.03.2002 kello 14.57 - Lähettäjä: Anna L.
Vai että on uudet sivut toiminnassa. Meikäläisen tietokoneella ei pääse muuta kuin niille vanhoille sivuille, en tiiä mitä pitäisi tehdä... Niille olen päässyt koko ajan, kun muille koneille on tullut teksti että sivuja uusitaan... Onkohan tässä romussa jotain vikaa??
  Lähetetty: 01.03.2002 kello 07.52 - Lähettäjä: Panu
Ovat muuten korjanneet Arjan sivuja eilen useaan otteeseen. Nyt toimii (lähes) kaikki myös Netscapella. Jos Historiikki vielä reistaa, niin kannattaa joka välissä painaa Reload, jotta kustakin historiikkisivusta latautuu varmasti korjattu versio.

Vielä kun korjaisivat Fanituotekaupan, <jossa tuoteryhmän valintaan käytetään POST-metodia RFC2616:n periaatteen vastaisesti GET-metodin sijaan (RFC2616 kappaleet 9.1.1, 9.1.2 ja 9.5)>. Se vähintäänkin hidastaa fanituotekapan sivujen latautumista suurimmalla osalla käyttäjistä. :-( - Toivottasti tekijät lukevat tätä palstaa! :-)
  Lähetetty: 28.02.2002 kello 18.33 - Lähettäjä: Hanna L.
Kiitos Panu vihjeestä. Explorer ei vieläkään toiminut mutta Netscape suostui pienen tappelun jälkeen avaamaan sivut tosin fanituote ja historiikki -osioissa oli pieniä ongelmia. Kyllä tää tästä..
  Lähetetty: 28.02.2002 kello 16.07 - Lähettäjä: Jani
Mites on,ku en oikee tajunnut tuota kun arja luetteli ylös Fortunan jäsenet jotka jatkavat,mites on kimmon laita??
En mielestäni lukennut hänen nimeään missään...
kiitos..'
-jani-
  Lähetetty: 28.02.2002 kello 15.51 - Lähettäjä: Annukka
Kiva, että todellakin saivat sivut toimimaan, vaikka usko meinasi melkein välillä loppua. Keikkojakin näyttää löytyvän kesäksi ihan mukavasti. :-)

Lisäksi tämmöinen: Arja Kajasteen lavalla 31.8.2002 ( http://www.kajaste.com/ohjelma.html )
  Lähetetty: 28.02.2002 kello 15.38 - Lähettäjä: Panu
Hanna L. - paina Reload / Refresh, se yleensä korjaa se sivut, joista näkyy vielä vanha versio.
  Lähetetty: 28.02.2002 kello 15.05 - Lähettäjä: Minna
Että pitää kämpän netin olla nurin just silloin, kun tapahtuu jotain mielenkiintoista. No onneks koululla toimii :)

Vappukeikalla on sitten varmaan Fortunakin mukana... Aika jännä, koska luulisi, että ainakin osa kiertelisi niihin aikoihin vielä nykyisten bändiensä kanssa.

Kiva, että eka kesäkeikka on Somerolla; ei tarvitse kamalan kauas lähteä ajelemaan :)

Ihan hienot ovat sivut, vaikka eiväthän nuo kovin paljoa mitään erityistä tai uutta "mitä me emme jo tietäisi" tarjoa. Mutta pääasia kuitenkin, että jälleen toimivat!
  Lähetetty: 28.02.2002 kello 13.21 - Lähettäjä: Hanna L.
Hienoa että nettisivut on vihdoinki saatu auki! Kyllä niitä odotettiinkin. Tosin mä en ole päässyt niihin vielä tutustumaan kun koulun koneilta ei pääse. Ne ei kerta kaikkiaan anna muuta sivua kun sen perinteisen, tutuksi tulleen "Hei ystävä! Web-sivustoani uusitaan.." Todella masentavaa.. Ei toimi Netscape eikä Explorer.. Toivottavasti korjaavat asian niin että mieki voin selata kesän keikkatietoja!
  Lähetetty: 28.02.2002 kello 12.38 - Lähettäjä: Anna H.
Ihan hienot sivut, paremmat kuin edelliset, mutta valkoinen teksti on vähän vaikealukuista vaaleansinisellä pohjalla. Mutta sentään vihdoin toimivat! Keikkakalenterin mukaan tulee taas kiireinen kesä =)
  Lähetetty: 28.02.2002 kello 09.46 - Lähettäjä: Terhi
Arjan mainitsema Saanko luvan keikka Tampereella 16.4. on muuten jo loppuunmyyty. Jos joku onnistuu saamaan sinne vielä lippuja, niin ilmoittakaa ihmeessä!
  Lähetetty: 28.02.2002 kello 09.44 - Lähettäjä: Terhi
Tiedä sitten onko tätä nettisivu uudistusta vaan odotettu niin paljon, mutta ei se mielestäni ollut mitenkään, no miten sen sanoisi. Erityinen. Todella tyylikkään näköiset (väri miellyttää ainakin omaa silmääni), mutta ei mitään kovin uutta ja mullistavaa (esim. sitä englannin kielisyyttähän on puhuttu jo pitkään). Arjan kirjeet alusta saakka oli kiva juttu, mutta se eniten odotettu keskustelusivuhan ei vielä edes toimi.
En tiedä mikä tässä keski näin kauan...
Pääasiahan tietysti on, että sivut on nyt auki ja hienot ne ovat kaikesta huolimatta!
  Lähetetty: 28.02.2002 kello 11.26 - Lähettäjä: Panu
Haa! Virhe! Virhe! Virhe! :-) Aivan tarpeettoman 'huolimattomuuden' vuoksi Arjan sivut eivät toimi Netscape -selaimilla (tai jollain muillakaan). :-) Toivottavasti korjaavat! Menee alkukankeuden piikkiin, mutta olisin nyt odottanut, että edes 'sisään'-linkin olisivat testanneet monenlaisilla tietokoneilla.

Nettisivujen mukaan Arjan mainitsema Saanko luvan -nauhoitus on täynnä. Onko ketään faneja nyt sitten sinne menossa tanssimaan?
  Lähetetty: 28.02.2002 kello 10.28 - Lähettäjä: Minna M
Pitkään ja hartaasti odotetut Arjan uudet nettisivut ovat vihdoin toiminnassa!!!
  Lähetetty: 27.02.2002 kello 23.16 - Lähettäjä: Arska
Wau! Tosi kivat sivut! En ole mikään älytön Arja-fani, mutta kuitenkin pidän hänestä kovasti. Minua ilahduttaa kovasti, että Suomen paras artisti on saanut tällaisen huomionosoituksen näiden mahtavien sivujen kautta! PS. Elämä voittaa!
↓ Lähetetty: 27.02.2002 kello 14.24 - Lähettäjä: Panu
Joo, on linkki ollut jo viime syksystä. Eilen lisäsin samoihin kuvalinkkeihin tangomarkkina-aiheisen kuvan. http://www.panuworld.net/arjaworld/linkit/kuvat.htm - Kannattaa siis tämä ilmoitustaulun lisäksi vahtia Info-osion päivitettyjen sivujen listaa, ainakin viime aikoina se on muuttunut joka viikko.
  Lähetetty: 27.02.2002 kello 13.55 - Lähettäjä: Anna H.
meikäläisen yksinpuhelu jatkuu =)
http://213.28.7.101/kala/suomimeloo/sivut/kuvagall/12_6.htm
pari kuvaa Arjasta melomassa (en muista onko Panulla linkkiä sivulle)
  Lähetetty: 27.02.2002 kello 10.30 - Lähettäjä: Anna H.
UL 100:n mukaan Arja on Tapsan tahtien jo varmistuneita esiintyjiä 24.-28.7. Nokialla
  Lähetetty: 26.02.2002 kello 23.03 - Lähettäjä: Anna H.
täällä Kehä III:n ulkopuolella sää on tällä hetkellä tuulinen ja ulkona on pimeää ;) heh!
ES:n pitäisi ilmestyä helmi-maaliskuun vaihteessa eli siis varmimmin viikon parin päästä. viralliset nettisivut jo 2 kk poissa käytöstä =/...mutta eihän sitä ole ennenkään muuta tarvittu kuin tämä palsta =)
↓ Lähetetty: 26.02.2002 kello 19.04 - Lähettäjä: Panu
Kuinkahan joku yleensä onnistuu lähettämään "vahingossa" saman viestin useampaan kertaan? (Olen jo parikymmentä tuntia yrittänyt tehdä moisesta vaikeaa, mutta aina löytyy joku minua viisaampi lähettäjä. :-( Viestin lähettämisen vasteaika on tällä hetkellä mitattuna 6 sekuntia - kuinka malttamattomia nykyihmiset oikein ovat?)

Huomenaamulla päivitän vähän Arja-linkkejä, mm. Jyväskylän keskustan webbikamera tulee takaisin. Voi sitten katsella, kuinka kaunis talvi siellä Kehä III:n (tai vastaavan) pohjoispuolella on.
  Lähetetty: 26.02.2002 kello 18.50 - Lähettäjä: ville
Moi Arja! Tykkään sinusta hiveästi. Tuleeko Enkelin silmin- videoa? Mitä vauvallesi kuuluu?
Terveisin: Ville
  Lähetetty: 25.02.2002 kello 21.16 - Lähettäjä: Kaisa
Heissan!


Mietin vain,että milloinkohan mahtaa tulla tän vuoden ensimmäinen Enkelin Silmin -lehti??Tuntuu olevan aika hiljaista tuolla clubin puolella..Uudet nettisivutkaan eivät ole vielä valmiit.Mutta koitetaan jaksaa odotella!!
Terkkuja kaikille :)
  Lähetetty: 23.02.2002 kello 11.14 - Lähettäjä: Anna H.
taas uusi keikka tanssi.netissä: ti 30.4. Martinhovi, Karstula. mitenköhän pitää paikkansa, koska kuvittelin, että Fortunakin koottaisiin vasta kesäkuun keikoille...
  Lähetetty: 20.02.2002 kello 19.06 - Lähettäjä: Minna
Tampere-talon ohjelmakalenterin mukaan Arja esiintyisi 2.4 Suomen MS-liitto ry:n Eteenpäin-juhlakonsertissa, joka televisioidaan. Myös www.ms-liitto.fi.

Tv2:n Estradilla-ohjelman nettisivuilta (www.yle.fi/tv2/kevat_2002/big_viihde.htm) taasen voi bongata Arjasta pienen kuvan.
  Lähetetty: 20.02.2002 kello 11.02 - Lähettäjä: Anna H.
Iltalehden jutussa ei muuta kuin vanha (kaikissa adoptiojutuissa ollut) kuva ja maininta Arjan keikkapalkkiosta
  Lähetetty: 20.02.2002 kello 08.07 - Lähettäjä: Terhi
Arjan kuva Iltalehden lööpissä ja juttua suosittujen artistien huimista keikkapalkkioista, mutta mitä löytyykään itse lehdestä?
  Lähetetty: 19.02.2002 kello 23.18 - Lähettäjä: Panu
Tangomarkkinoilta saa tilattua ennakkoesitettä, jollaisessa on neljä Arjan kuvaa. Helppoa ja vaivatonta: http://www.tangomarkkinat.fi/pl/etusivu.htm Sitten toukokuussa varsinainen esite... :-)
  Lähetetty: 19.02.2002 kello 13.39 - Lähettäjä: Anna H.
Tanssi.netissä jälleen uusi keikka: pe 30.8. Tuulos, Kapakanmäki =)
↓ Lähetetty: 15.02.2002 kello 17.16 - Lähettäjä: Panu
Palautteen lähettäminen (www.panuworld.net/arjaworld/viestit/palaute.php) on voinut vaikeaa viime viikkoina johtuen Suomen turkkusta. Nyt olen muuttanut palaute- yms. sivut toimiviksi. Jos et ole saanut tärkeää viestiäsi perille yritä nyt uudelleen :-). Ongelmatilanteissa kannattaa lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen www...arjaworld.cjb.net.

About Arja videos & DVDs: Music videos are not so common on Arja's branch of Finnish music. The only (two) Arja videos were published in 1991 and has been sold out for years. Naturally no DVDs are available either.
  Lähetetty: 15.02.2002 kello 12.34 - Lähettäjä: Terhi
Satulinna, joka muuten sijaitsee Hattulassa (joka paikassa aina lukee Hämeenlinna... ) on ok paikka. Riippuu hirveästi esiintyjästä millaista väkeä siellä on. Esim. Finkut (joka nykyään tuntuu olevan ainoa (?) esiintyjä, joka vetää paikkaan kuin paikkaan kunnon tanssiväkeä :( tai Tomi Markkola, Taikakuu tms. "nuorekas" esiintyjä vetää hyvää väkeä, mutta jos on Reijo Taipale tms. niin en suosittele, jos olet alle 40v :)

Ruusulinna taitaapi olla Etelä-Suomen suosituinpia ja suurimpia talvipaikkoja tätä nykyä. Kumpikin hyviä paikkoja, toivottavasti Arjakin niihin saapuu jossakin vaiheessa...

Tanssi-iloa! Terhi
  Lähetetty: 15.02.2002 kello 12.15 - Lähettäjä: Heli
Hupsis! Olinpas taas fiksu...
Onko joku käynyt Ruusulinnassa (Nurmijärvi) tai Satulinnassa (HML)? Millasia paikkoja, millasta porukkaa?
↓ Lähetetty: 15.02.2002 kello 09.05 - Lähettäjä: Panu
Tällä viikolla on ollut ongelmia ainakin palautesivulla ja sähköpostiviestien tilaamisessa. Syynä turkkulaisen palvelutarjoajan kädetykset. "Ota riski, toimi turkkussa. :-(" Jatkan korjaamista myös tulevina öinä. (Väsyttää jo :-()

12.5.-tapahtuma selviää varmaan kahdeksan viestiä alempana :-)
  Lähetetty: 14.02.2002 kello 12.59 - Lähettäjä: Heli
... edelliseen lisätäkseni: Tangomarkkinoitten sivuja (www.tangomarkkinat.fi) on uusittu, ja jo joitain esiintyjiä on merkitty... =)
  Lähetetty: 14.02.2002 kello 12.44 - Lähettäjä: Heli
Oikein hyvää Ystävänpäivää kaikille!!
Mitä Lahdessa tapahtuu 12.5.?
Tanssipalvelimessa 1.6. Hangan lava ja 7.6. Huviranta.
  Lähetetty: 14.02.2002 kello 10.54 - Lähettäjä: Anna H.
Oikein hyvää ja lämmintä ystävänpäivää kaikille keikkakamuille!!! Nähdään viimeistään 12.5. Lahdessa, toivottavasti jo aiemmin...
Anna
  Lähetetty: 13.02.2002 kello 01.37 - Lähettäjä: John Ward
On my last visit to Helsinki I bought all the Arja CDs I could find. Is it possible to get videos or DVDs of her? Sorry if this information has already been posted in Finnish but if it has I can't read it.
  Lähetetty: 12.02.2002 kello 18.43 - Lähettäjä: Anne
Hei vaan! Mahtoiko kukaan osallistua Nakkilan OP:n juhlaan ja jos, niin minkälainen tilaisuus oli? Onko kenelläkään tietoa milloin Arjan omat sivut on käytössä? Että jaksaisi odottaa...................
! Lähetetty: 07.02.2002 kello 21.04 - Lähettäjä: Panu
Arja on tosiaan Nakkilan liikuntahallissa huomenna 8.2. kello 19!Periaatteessa kai vain asiakkaille,mutta ei maksa mitään eikä tilaisuuteen tarvitse lippuja.
! Lähetetty: 07.02.2002 kello 08.07 - Lähettäjä: Panu
Huhujen mukaan Arja olisi Nakkilan OP:n 75-vuotisjuhlakonsertissa huomenna perjantaina Nakkilan liikuntahallissa (+Somero+Ruohonen). Kaikki tiedot tapausta koskien kiinnostavat! Mielellään ennen huomista.
  Lähetetty: 05.02.2002 kello 12.25 - Lähettäjä: Minna
Su 12.5.2002, klo 14.00 Lahden Sibeliustalossa:

Äitienpäivä-konsertti: Onnenlähde, serenadeja äidille.
Arriba! Grand Orchestra, solisteina Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen.
Lippuja (20 €/kpl) myy ainakin Lippupalvelu.
(www.lahti.fi/sibeliustalo/tapahtumakalenteri/aitienpaiva.html)
  Lähetetty: 04.02.2002 kello 14.21 - Lähettäjä: Anne
Se juttu Arjasta Vauva-lehden mukana. Soitin Helsinki Mediaan toimittajalle ja he kertoivat sen olevan ulkopuolinen mainos eikä Vauva-lehdellä ole mitään tekemistä sen kanssa. No, tämänhän me tiesimmekin. Kysyin myös, että mahtaako heidän lehdessään olla juttua Arjasta johon vastattiin; ei todellakaan.
Minulla on tuo kyseinen lehti ja olen ilahtunut Arjan haastattelusta joka sis.myös jotain uutta (Karla ja Patrik)jo tiedetyn lisäksi. Myös kaksi aivan uutta valokuvaa oli mieluisa yllätys, Arja on niissä kauniimpi kuin koskaan, mielestäni.
  Lähetetty: 04.02.2002 kello 13.56 - Lähettäjä: Heli
Lauantaina tuli Vuoden Iskelmän tulokset. Tänä yönä sijalla 28, ja All my life/Näkemiin sijalla 9. Arjalta kyseltiin myös tulevaisuuden suunnitelmia ko. yhteydessä, sanoi hän aloittavansa keikat kesäkuun alussa ja toivoi, että joku Fortunan pojista harjoittelisi All my lifen niin, että sitä voisi keikoillakin laulaa. =)
↓ Lähetetty: 04.02.2002 kello 11.18 - Lähettäjä: Panu
"ENG Finlandin asiakaslehti" on tavallinen mainosliite, firma on entinen BRIO lastenvaunut. http://www.brio.fi/simo/simo.html Jos joku viitsii kysellä tätä "asiakaslehteä" ko. firmasta tai olisiko jossain alan liikkeessä esitetelineessä, niin olisi kiva tietää... :-)
  Lähetetty: 01.02.2002 kello 11.30 - Lähettäjä: Tiina
Se Vauva-lehden välissä oleva lehtinen on ENG Finlandin asiakaslehti, enpä tiedä saako ostaa erikseen mistään. Yksikköhintaa siinä ei ollut. Lehden jutussa on suurinpiirtein samaa juttua Karlasta kuin muissakin lehdissä on ollut. Yksi kuva Arjasta sisällä, punainen toppatakki päällä.
  Lähetetty: 31.01.2002 kello 18.05 - Lähettäjä: Heidi
Näin tänään kaupassa Vauva-lehden, minkä takana oli erillinen liite, jossa on jotakin Arjasta (näkyy vain osa naamasta, muu piilossa)!!! En nähnyt mitä, kun koko paketti oli muovin sisällä. En raaskinut ostaa, kun hinta oli n. 35mk. Tietääkö kukaan, mitä kyseisessä jutussa on?
  Lähetetty: 31.01.2002 kello 14.03 - Lähettäjä: Terhi
Mitäs FOrtonelle on tapahtunut, kun Laura kertoi Hämeenlinnan kaupunkiuutisissa vaihtaneensa hämeenlinnalaiseen ohjelmatoimistoonkin, nettisivut lakkautuu jne. jne. ???
  Lähetetty: 30.01.2002 kello 20.46 - Lähettäjä: Anne
Seura-lehti! Laura Voutilaisen haastattelu; Arja Korisevan innoittamana haluan adoptiolapsen ulkomailta!
↓ Lähetetty: 30.01.2002 kello 11.15 - Lähettäjä: Panu
Uutta: Jenkkapirtti 27.7. http://tanssi.net/fi/solistit/Arja-Koriseva.html
  Lähetetty: 25.01.2002 kello 11.20 - Lähettäjä: Panu
Tänään on IS:ssa julkkisten osinkotuloista. Arjahan on ollut yksi IS:n "pörssilemmikeistä" muutamalla Nokian osakkeellaan. Onko lehdessä A:sta mitään?
  Lähetetty: 22.01.2002 kello 11.09 - Lähettäjä: Henna
Tangomarkkinoiden uusi esite on ilmestynyt. Siinä on muutamia kuvia Arjasta. Pari yksinkuvaa, ja muutama ryhmäkuva..
  Lähetetty: 21.01.2002 kello 10.45 - Lähettäjä: Heli
TV2:n nettisivujen mukaan Arja on Taikakuun vieraana Saanko luvan-ohjelmassa ke 1.5 klo 19.05.
  Lähetetty: 21.01.2002 kello 07.26 - Lähettäjä: Annukka
Tanssinetistä voi jälleen löytää yhden uuden keikan (Kangasniemi heinäkuussa).
! Lähetetty: 19.01.2002 kello 10.41 - Lähettäjä: Panu
Pavi-dokumentti uusitaan tiistaina kello 15.05 TV1:ssä. Tämä kommaridokumnetti esitettiin viimeksi 30.8.1998 ja Arja-osuudet on nauhoitettu 16.4.1997. Arjan lauluista näkyy ja kuuluu pätkiä, Kattojen primadonna, Nuori rytmi, Soittajapoika...
  Lähetetty: 18.01.2002 kello 11.47 - Lähettäjä: Heli
Kuulustelin äitiäni, joka oli "toisella korvalla" kuunnellut Iskelmän jutun eilen, mutta eipä siitä paljoa iloa ollut. Ensi vuodeksi Arja oli kuulemma luvannut joulukonsertit ja kaivatun joululevyn - mulla ainakin "Saa joulu aikaan sen..." tulee jo korvista ulos...
↓ Lähetetty: 18.01.2002 kello 11.28 - Lähettäjä: Panu
Juuri ovat valinneet "rakastamani" Tänä Yönä Arjan toiseksi biisiehdokkaaksi. Tässä taas nähdään, kuinka tärkeää on biisien valinta sinkkulohkaisuihin: radioasemat eivät noteeraa kuin sinkutetut biisit. :-( Karille kiitos konserttitiedosta, pääsen lisäämään taulukkoihini tiedot!
! Lähetetty: 17.01.2002 kello 21.23 - Lähettäjä: Johanna
Nämä kun nyt ovat ne ainoat toimivat Arja-aiheiset sivut niin, HYVÄT FANIT ja MUUT aiheesta kiinnostuneet!
Käykääpä (jos ette ole jo käyneet) äänestämässä iskelmän sivulla Arjan biisejä, vuoden 2001-iskelmä kisassa!
www.iskelma.net

Terkuin Johanna
  Lähetetty: 17.01.2002 kello 20.20 - Lähettäjä: Kari
Tuo konsertti, jossa Arja laulaa La Quenta yms. oli
"Tähdet lavalla" ja tv-esitys 13.10.1990. Konsertti oli muistaakseni viihde-elektroniikkamessujen yhteydessä.
Kyseiset laulut on niitä ensimmäisiä Arja-nauhoituksiani.
  Lähetetty: 17.01.2002 kello 12.12 - Lähettäjä: Heli
Eli siis toi mistä Minna kirjoitteli, tuli aamulla klo 8.40 (en kuullut - ahkera opiskelija on siihen aikaan koulussa ;-) ). Aamun juontajan mukaan ko. pätkässä Arja kertoi vuodesta 2001 ja tulevan kevään suunnitelmia. eli sääli, jollei kukaan kuullut, johan tässä tietoja suunnitelmista kaivattaisiin!!
  Lähetetty: 17.01.2002 kello 11.30 - Lähettäjä: Minna
Arjasta oli kuulemma tänä aamuna Iskelmäradiossa jokin minihaastattelu (liittyen vissiin "Vuoden 2001 paras iskelmä" –äänestykseen). Kuuliko kukaan?

Vieraskirjaa näytettiin muistaakseni useampana päivänä, ainakin 11.8.2000.

Arjalle ehdotellaan vappukonserttia Joensuuhun (www.jns.fi/orkesteri/ohjelm.htm):

"30.4. Vappukonsertti
Riku Niemi, johtaja
Arja Koriseva, solisti
Liput 15/13/8 €"
  Lähetetty: 16.01.2002 kello 21.20 - Lähettäjä: Anne
Huviranta, Virtasalmi 7.6.2002 Arja keikalla! Jo toinen ilmoitettu kesäkeikka, vautsi...
Olisi tosi mukavaa jos ne Arjan sivut saataisiin kuntoon. Olisi nimittäin ihan mukava poiketa katsomassa ja käydä keskustelua fanien kanssa, onhan tässä jo odoteltu....
  Lähetetty: 16.01.2002 kello 19.58 - Lähettäjä: Panu
Sain käsiini juuri pari videokopiota. Muistaako kukaan, minä päivänä Samppalinnassa 22.6.2000 kuvattu Turku-TV:n Vieraskirja tuli ulos?

Myös kaikki tiedot historiallisesta konsertista suurehkon näköisessä salissa vuonna 1990 tai 1991, jossa Arja laulaa valkeassa röyhelöpuvussa La quenta, Ei toinen sua saa ja Kun tunteet kuljettaa, kiinnostaa (eli konsertin nimi ja lähetyspäivä).
  Lähetetty: 14.01.2002 kello 12.12 - Lähettäjä: Anna H.
Hieno tuo taustalla näkyvä Arja-kuva. Ainakaan en muista nähneeni sitä aiemmin (ellei sitten dementia taas vaivaa =)
Fortonen sivut ovat näköjään alkuvuoden kokonaan toimimattomat, hyvää palvelua. Ehkä olisi kannattanut hankkia nopeampi sivujen tekijä...
  Lähetetty: 11.01.2002 kello 16.32 - Lähettäjä: Terhi
Jos uudet sivut näyttävät kokonaisuudessaan samalta kuin tämän hetkinen "etusivu", ovat ne uudenlaiset, mutta myös todella tyylikkään "arjamaiset". Omaan silmääni sivu ainakin miellytti kovasti.
Ehkä meidän odotuksemme pian palkitaan, eikös se niin ole että hyvää kannattaa odottaa!
! Lähetetty: 11.01.2002 kello 07.47 - Lähettäjä: Panu
Nyt Arjan sivuille on ilmestynyt ensimmäinen sivu (yön aikana??): "Hei ystävä! Websivustoani uusitaan. Uusille sivuille tulee..."
  Lähetetty: 10.01.2002 kello 20.23 - Lähettäjä: Anne
Enpä tiedä mutta fanit on nyt unohdettu tyystin! Arja mammalomalla kuin myös Arjan sivut, outoa...
↓ Lähetetty: 10.01.2002 kello 19.57 - Lähettäjä: Panu
Nyt osoite www.arjakoriseva.fi on kytketty helsinkiläisen Mediadriven koneeseen. http://www.mediadrive.fi/html/tuotteet/domainpalvelut.htm - PanuWorldillakin on halvempi ja tilavampi palvelu! :-)

Eli ilmeisesti sivuja ollaan nyt uudistamassa, mutta kumman pitkän välin ovat jättäneet vanhan ja uuden palvelutarjoajan väliin! Onkohan Fortonen toimiston sähköpostikaan ollut käytössä? Nyt siellä näyttää olevan Soneraan littyviä asetuksia päällä... (OnlineSolutions on siis hylätty.)
AUTHORITY RECORDS:
-> fortone.fi
ttl = 10732 (2 hours 58 mins 52 secs)
primary name server = ns.tele.fi
responsible mail addr = hostmaster.ns.tele.fi
↓ Lähetetty: 05.01.2002 kello 20.52 - Lähettäjä: Panu, the webmaster
It is nice to see that the english content of this site has been read by someone... :-) As far as I know, this is the only site about Arja that has at least some material in English. Currently it looks like that this is the only site in Finnish, too: Arja's official site has been down for long time... :-|
  Lähetetty: 04.01.2002 kello 18.30 - Lähettäjä: John Ward
I think Arja is wonderful, even though I can't understand a word she sings. But on the other hand, her voice is so expressive that I do understand it.

John Ward
Bristol, England
  Lähetetty: 03.01.2002 kello 23.17 - Lähettäjä: Anne
Niukassa on tiedot Arjasta ja pitkään tuntuu tosiaan kestävän sivujen avautuminen!!!
Löysin kuitenkin seuraavaa "tanssipaikkojen esiintyjiä" -sivuilta:
Arja keikalla 25.7.2002 /to "Myllyniemi, Virrat"
Eija K. keikalla 31.3.2002 /su "Puistokulma, Vantaa"
...että edes jotain...
↓ Lähetetty: 03.01.2002 kello 19.54 - Lähettäjä: Panu
Siellä on ilmeisesti Fortone-viihteessä isompi nettiremontti meneillään, sillä www.fortone.fi johtaa nyt Soneran koneelle http://software-group-34.inet.fi/ eikä Jyväskyläläisen Online Solutions Oy:n koneelle.

Taitaa poistua Arja julisteista tuo OnlineSolutions-logo... :-)

Kummastuttaa vaan, että kuinka kankeasti sivujen siirto oikein tehdään? Eikö Fortone-viihde tarvitse sitten Internet-sivujaan oikeasti, kun antavat viikonkin palvelukatkon syntyä?
  Lähetetty: 03.01.2002 kello 13.41 - Lähettäjä: Anne
Aivan samaa olen miettinyt. Mahtaako englannin kieliset Arja- sivut olla työn alla?!?! Kyllä vaan, tietoa saa antaa heti kun joku Arjan sivuille pääsee, kiitos...
↓ Lähetetty: 03.01.2002 kello 07.47 - Lähettäjä: Panu
Arjan ja Fortonen sivuja ei ole varmaan viikkoon pystynyt lukemaan. Jos joku huomaa niiden joskus toimivan, niin olisi kiva tietää...

While trying to retrieve the URL:
http://www.arjakoriseva.fi/

The following error was encountered:
Unable to determine IP address from host name for
www.arjakoriseva.fi

The dnsserver returned:
Name Server for domain 'www.arjakoriseva.fi' is unavailable.
  Lähetetty: 23.12.2001 kello 16.55 - Lähettäjä: Anna H.
Valkeaa joulua kaikille keikkailijoille! Törmäillään taas vuoden 2002 puolella - toivottavasti mahdollisimman pian!
  Lähetetty: 23.12.2001 kello 14.49 - Lähettäjä: Anne
Kirjastossa katselin kuluneen viikon Keski- Suomalaisia ja ilmoitus Karlan kastamisesta löytyi 17.12 tiistai päivän lehdestä!
Iloista joulua koko fanipoppoolle... :*)
  Lähetetty: 19.12.2001 kello 15.14 - Lähettäjä: Heli
Oikein hyvää joulua kaikille!! Nauttikaapa lomistanne... Hih!
! Lähetetty: 17.12.2001 kello 10.16 - Lähettäjä: Minna
Jep, IL tänään: Aurinkoenkelistä tuli Karla Sol Angel Karmala. Kastejuhla ollut kuulemma eilen.
Ilta-Sanomista ei löytynyt mitään.
Vanhemmat viestit löytyvät ArjaWorldin ilmoitustaulun arkistosta.
Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!