ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Vanhoja viestejä

Tämä "ilmoitustaulu" on Arja-aiheisten juorujen, uutisten ja kysymysten esittämiseen muille Arjaa seuraileville. Tämän sivun kautta et voi lähettää viestejä Arjalle itselleen eikä fan clubille - niitä voit lähettää Arjan omilta sivuilta.

ArjaWorldin ilmoitustaululle kirjoitetut viestit voit tilata myös suoraan sähköpostiisi. Lisäksi voit lukea ilmoitustaulua ja kirjoittaa viestejä myös matkapuhelimella. RSS-syöte mahdollistaa viestien lukemisen haluamallasi lukijaohjelmalla tai tiivistelmän lisäämisen kotisivullesi.

Kirjoita viesti

Jos kirjoitat täältä löytämästäsi tiedosta/huhusta jollekin muulle foorumille (tai toisin päin), ilmoitathan myös vinkin alkuperän! Se on kohteliasta viestin alkuperäistä kirjoittajaa kohtaan.

  Lähetetty: 23.12.2001 kello 16.55 - Lähettäjä: Anna H.
Valkeaa joulua kaikille keikkailijoille! Törmäillään taas vuoden 2002 puolella - toivottavasti mahdollisimman pian!
  Lähetetty: 23.12.2001 kello 14.49 - Lähettäjä: Anne
Kirjastossa katselin kuluneen viikon Keski- Suomalaisia ja ilmoitus Karlan kastamisesta löytyi 17.12 tiistai päivän lehdestä!
Iloista joulua koko fanipoppoolle... :*)
  Lähetetty: 19.12.2001 kello 15.14 - Lähettäjä: Heli
Oikein hyvää joulua kaikille!! Nauttikaapa lomistanne... Hih!
! Lähetetty: 17.12.2001 kello 10.16 - Lähettäjä: Minna
Jep, IL tänään: Aurinkoenkelistä tuli Karla Sol Angel Karmala. Kastejuhla ollut kuulemma eilen.
Ilta-Sanomista ei löytynyt mitään.
! Lähetetty: 17.12.2001 kello 10.09 - Lähettäjä: Panu
Sain juuri puhelinvihjeen (vanha tuttu agenttini koodinimeltään "S-A-M-B-O"), että tänään olisi jossain iltapeelehdessä Arjan vauvasta. Onko kukaan nähnyt, kummassa? (Joko olisivat ristiäiset olleet - tässähän on jo joulu tulossa...?)
↓ Lähetetty: 13.12.2001 kello 19.10 - Lähettäjä: Panu
No niin, ES-lehti tuli! Kivaa luettavaa :-). Varsinkin tuoteuutuudet yllättivät. En olisi uskonut että clubi rupeaisi todella tekemään Arja-solmioneuloja.

Eli olen keksinyt taas yhden asian ennen virallista clubia :-):-)
* Tämäkin keskustelusivu oli olemassa 1 ja ¼ vuotta ennen kuin clubi julkisti "virallisensa". (Clubi huomasi keskustelusivuni jo ensimmäisinä viikkoina: Arjahan kirjoitti tälle palstalle henkilökohtaisesti huhtikuussa 1999. - Viralliselle palstalle Arja ei ole muistaakseni kirjoittanut kertaakaan...) :-)
* 3 vuotta Arjan kuvalla varustettujen solmioideni jälkeen ilmestyi clubille Arjan nimmarilla varustettuja solmioita. :-)
* Solmioneulaa näytin Arjalle Somerolla 31.8.2001, kuten muistatte. Sailallekin huomaan valokuvan siitä silloin meilanneeni. :-)

Nämähän voivat olla pelkkää sattumaa... Mutta aivan sama, tärkeintä on kivat ideat puolin ja toisin! :-)

Vielä puuttuisi, että Upmedia Oy -uusmediayhtiö rupeaisi tuottamaan "nettipalveluinaan" Arja Koriseva -soittoääniä tai -kännykkälogoja. :-) - Tosin kolme vuotta sitten puhelimessani ei kyllä välttämättä olleet Suomen ensimmäiset Arja-logot ja soittoäänet (mutta kännykkälogoja ei silloin vielä kovin moni tiennyt olevan olemassakaan).

Heinosen Anna ansaitsee Nakkilasta Ulvilaan ulottuvat kiitokset hienosta artikkelistaan. Kunpa itsekin jaksaisi nykyään kirjoitella tuollaisia. :-(
  Lähetetty: 13.12.2001 kello 13.29 - Lähettäjä: Panu
Tangoklubin jäsenmaksu on ollut ainakin joskus 100 mk. Mutta lehdessä on siis irtonumerohinta, joten myydäänkö sitä joskus myös ei-jäsenille? Lehdestä kiinnostuneet voisivat varmaan kysyä asiaa suoraan tangoklubiemännältä.

Tangoklubi

Kirsi Kuusisto
puh. 06 - 4201 134, 040-738 9221
kirsi.kuusisto...tangomarkkinat.fi
  Lähetetty: 13.12.2001 kello 11.44 - Lähettäjä: Anne
Tango illusio- lehti "Tango Klubin jäsenlehti 3/2001. Irtonumero 10.-. Lehden takana mahdollisuus liittyä Tango Klubin jäseneksi jolloin on mahdollisuus saada tammikuussa ilmestyvä kesän 2002 ennakkoesite. Osoite:
Seinäjoen Tangomarkkinat Oy
Vastauslähetys
Sopimus 60100-161
60103 Seinäjoki
www.tangomarkkinat.fi
Joten saisiko näillä tiedoilla itselleen lehden jossa Arja on Klubitapaamisessa Tangomarkkinoilla 11.7.2001...
Onnea matkaan!
↓ Lähetetty: 12.12.2001 kello 07.44 - Lähettäjä: Annukka
Ei siinä ohjelmassa Arjaa näkynyt, mitä nyt julisteessa Huvikeskuksen seinällä :-) . Tosin en kyllä katsonut sitä ohjelmaa kokonaan.
↓ Lähetetty: 12.12.2001 kello 07.38 - Lähettäjä: Panu
Eilen tuli "dokumentti" siitä laulajatyrkystä, joka esiintyi aikoinaan Keravan Huvikeskuksessa Arja-iltana ~ ennen tanssien alkua :-). TV-maailmassa hehkutettiin kuinka pääsee oikein "samalle keikalle Arja Korisevan kanssa" :-). En katsonut dokumenttia, mutta Arja oli varmaan sen kuvaushetkellä vielä kotonaan odottamassa illan keikkaa (eli eihän kai vilahtanutkaan kuvissa...?)
↓ Lähetetty: 11.12.2001 kello 14.40 - Lähettäjä: Panu
Kyllä se Arja eilen Pulkkisessa mainittiin: "hän ei voi edes hyppiä ruutuja kadulla ilman, että ympärille tulee kamala lössi tuijottamaan" (tai sinne päin) oli elokuvatuottajan lausunto Arjasta.

Tango Illusion -lehdestä en löytänytkään yllätyksekseni mitään Tangomarkkinoiden sivuilta :-|. Ehkä sillä lehdellä/klubilla(?) ei olekaan tekemistä markkinoiden kanssa...
  Lähetetty: 09.12.2001 kello 12.44 - Lähettäjä: Heidi
Iskelmä-lehti on ilmeisesti iskelmäradion lehti, kun sitä ainakin mainostetaan iskelmäradiossa kokoajan. Arjasta on keskiaukeamalla juliste, joka on isompi kuin A4 (en tiedä tarkemmin, kun selasin lehteä kaupassa), jonka kuva on Kuuntelitko Sydäntäs -levyn tiimoilta... Muuta en Arjasta ko. lehdessä nähnyt.
  Lähetetty: 08.12.2001 kello 22.01 - Lähettäjä: Henna
Uusimmassa Anna-lehdessä(ilmeisesti eilen ilmestyneessä)on Arjasta aukeaman juttu.
  Lähetetty: 08.12.2001 kello 13.24 - Lähettäjä: Panu
Iskelmä-fani-lehteä mainostetaan IS:ssa Sillanpään kuvalla: "Suosituimmat iskelmätähdet julisteissa!" (myös Arja mainitaan ilmoituksessa) Hinta 4 e lehtipisteissä. Lehden logosta voi arvella, että lehdellä on jotain tekemistä Iskelmä-nimisen radioaseman kanssa (www.iskelma.net). Jos joku menee 'tuhlaamaan' eurojaan tuollaiseen julistelehteen, niin kertokoon mitä siitä löytyy.

Tango Illusion on varmaan Tangomarkkinoiden Tangoklubin lehti tms. (mutu-arvaus). Tällä erittäin hitaalla nettiyhteydellä :-( en tutkimaan asiaa tarkemmin...
  Lähetetty: 07.12.2001 kello 08.45 - Lähettäjä: Tiina
Mistähän puh.nrosta tai osoitteesta sitä Tango illuusio (illusion ?) -lehteä voisi kysellä eli lehdessä on varmaan toimituksen yhteystiedot ?
  Lähetetty: 05.12.2001 kello 22.56 - Lähettäjä: Anne
Uusimmassa Anna- lehdessä nro.49 on kaunis ja iso kuva Arjasta ja Helmutista. Samoin Me Naiset-lehdestä löytyy kuva, uusimmassa siis. Eräästä hotellista löysin Tango illuusio- lehden 3/2001(kannessa uudet tango kuninkaalliset). Arja löytyy "Klubitapaaminen Tangomarkkinoilla 11.7.2001" sivuilta.
Tällaista tiedoksi faneille...
  Lähetetty: 02.12.2001 kello 12.19 - Lähettäjä: Terhi
No, sieltähän se vastaus löytyi tv-ruudusta. Helmessä Helmut helmeili ja samalla soi taustalla Näkemiin ja näytettiin myös pätkiä Arjan ja Helmutin kesäisestä levytyssessiosta. Hauskaa heillä todella näytti olleen :)

Terhi
  Lähetetty: 01.12.2001 kello 17.44 - Lähettäjä: Terhi
Panun hämmästelemä sitaatti on Helmi-ohjelman clubikirjeestä. Ja siis sitaatissa oli kyllä kyse kolmosen Helmi-ohjelmasta, mutta kun ko. ohjelmassa Helmut ei ennakkotietojen vuoksi esiinny, niin kysyn vielä että missä ohjelmassa Helmut sitten on mukana. Varmaankin väistämättä Helmutin haastattelussa puhutaan myös Arjasta.
  Lähetetty: 01.12.2001 kello 15.29 - Lähettäjä: Panu
Arjan & Arriba-orkesterin konserttia ennakoidaan Lappeenrannan Linnoituksen Yöhön perjantaiksi 9.8.2002.

Pulkkisessa 10.12.2001 on luvassa jotain Arjaan liittyvää: http://www.nelonen.fi/pulkkinen/kulisseissa/jaksot_21-35.htm
  Lähetetty: 30.11.2001 kello 19.28 - Lähettäjä: Panu
Mikä arvoitus tuo oli? MTV3:n Helmi-ohjelmasta tuossa on kyse, mutta mistä ja keneltä tämä sitaatti on? Liittyykö se yleensä mitenkään Arjaan?

Kiitoksia ilmoittautumisistanne sähköpostilistalle! On hyvä, että tieto kulkee, niin kukaan ei missaa mitään niin helposti. Muistattehan, että vahvistusviestissä olevia ohjeita pitää noudattaa, muuten tilauksenne ei astu voimaan.
  Lähetetty: 30.11.2001 kello 18.56 - Lähettäjä: Terhi
Kuka tietää missä ohjelmassa Helmut esiintyy??

"Tulkaapa ruudun ääreen sunnuntaina 2.12. klo 11.55. Olen silloin
TV-Helmessä tekemässä astrologista karttaa kansanedustaja Paula
Kokkoselle (ja Helmut Lotti on samassa studiossa!!!!)"
  Lähetetty: 29.11.2001 kello 21.16 - Lähettäjä: Panu
Tervetuloa ArjaWorldin ilmoitustaulun uuteen osoitteeseen! (www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu - onneksi löysit tänne... :-) )

Muutoksia on ilmoitustaulussa paljon, mutta suurin osa niistä on ainoastaan teknisiä, ja oikeastaan vain vähentävät minun ylläpitotyötäni. Esimerkiksi nyt voitte tilata viestit sähköpostiinne täysin automatisoidusti, ja tilaus astuu voimaan heti. Lisäksi on päästy mm. vanhan ohjelmani tavasta tehdä kirjoitusvirheistä Internet-linkkejä...

Vanhat hyvät ominaisuudet ovat tallella: ArjaWorldin keskustelusivu latautuu nopeasti (jos tämäkään nopeus ei riitä, käytä "tiivistetty ilmoitustaulu" -linkkiä Viestit-osastossa), viestien lukeminen ei vaadi linkkien klikkailua ja uudet viestit löytyvät aina taulun alkupäästä.

Käyttäkää taulua hyväksenne ja tilailkaa sähköpostipalvelua! (Etten turhaa ole iltojani käyttänyt sen uudelleenohjelmoimiseen... :-) ) Kaikki vanhat sähköpostiviestien tilaajat ovat siirretty vanhoina "asiakkaina" uuteen järjestelmään. Jos et saanut tätä viestiä sähköpostina, niin harkitse palvelun tilaamista!

Kiitoksia kaikesta runsaasta palautteesta koskien näitä uusia ArjaWorld-sivuja. Vaikka nyt viimeinenkin sivu (eli tämä) on siirretty pois vanhasta osoitteesta, niin yritän jatkossakin tehdä työtä näiden sivujen eteen. Kannattaa ehdottomasti surffailla täällä, muutoksia on tullut ja tulee. Muistathan, että tärkeimmät uudet tai päivitetyt sivut löytyvät listattuna osoitteesta www.panuworld.net/arjaworld/info/new.htm!

Palautetta saa lähettää jatkossakin: yksi suuri ongelma näiden sivujen kehittämisessä on ideoiden puute :-|! Antaa palaa vaan...
  Lähetetty: 27.11.2001 kello 11.32 - Lähettäjä: minä
Tiinalle vain tiedoksi että Helmut ja Arja lauloj livenä...
Kyllä sen kuulee...
Olin itsekkin paikan päällä ja minä tykkäsin kovasti konsertista...
Kyllä ne livenä laulo,kun Helmut oli vielä ollut aivan hermona muistaako sanoja...
  Lähetetty: 27.11.2001 kello 08.27 - Lähettäjä: Panu
Viikonlopun IS:ssa ison postimerkin kokoinen kuva TV-osaston yläreunassa.
  Lähetetty: 26.11.2001 kello 08.23 - Lähettäjä: Panu
Onneksi eivät sentään heti viimeisen nuotin jälkeen eilen siirtyneet mainoskatkolle. Ollaan iloisia, että kuultiin hieman aplodejakin...

Tiedoksi kaikille tämä ilmoitustaulun lukijoille: Tämä sivu siirtyy pian uuteen osoitteeseen. Jos sinulla on tämä ilmoitustaulusivu bookmarkeissasi/suosikeissasi, niin siirron jälkeen näet tämän sivun paikalla puna-valkoisen ilmoituksen sivun puuttumisesta.

Tämä laadukas keskustelusivu ei katoa mihinkään - löydät sen silloin uudesta osoitteesta ArjaWorldin pääsivun kautta www.panuworld.net/arjaworld --> viestit --> ... Uusia helpottavia ominaisuuksia tulee samalla!
  Lähetetty: 24.11.2001 kello 17.46 - Lähettäjä: Tiina
Oli muuten Turun konsertti varsin huono, suurin osa biiseistä oli playbackkinä myös Arjan ja Helmutin duetto :( Olisi luullut että näinkin isossa konsertissa oltais laulettu livenä. Sitten tunnelma salissa oli huono, Areenalla kokoajan suht kirkkaat valot päällä mikä kieltämättä häiritsi. Muutenkin koko konsertti oli tehty tv-katsojille ja saliyleisö oli kuin studiossa nauhoituksissa. Aika pettymyt maksaa lähes 300mk tyhjästä.

Uusimmassa seiskassa muuten mainostetaan konsertin olevan live, hah hah!!!
  Lähetetty: 23.11.2001 kello 17.15 - Lähettäjä: Terhi
Arja MTV3:ssa jouluaattona!

"Maanantai 24.12.2001
klo 8.35

Hilarius ja Loru-Liisa

Koko perheen elokuva ballerinaäitiä ikävöivästä Lorun Liisasta ja hänen ystävästään Hilarius-hiirestä.
Käsikirjoittaja ja ohjaaja: Marja-Liisa Huhta.
Pääosissa: Emma Korpi, Arja Koriseva, Pekka Räty, Tuomas Korpi, Julia Kärnä, Simo Salminen, Wilhelmiina Virolainen. " MTV3
  Lähetetty: 23.11.2001 kello 10.35 - Lähettäjä: Minna
IL:ssä ja Turun Sanomissa (www.turunsanomat.fi Ajassa-osio) myöskin juttua.

Turun radiopätkässä (puhelinhaastattelu) samaa Helmut-höpinää kuin mitä ennenkin ollaan kuultu. Lisäksi kehui Turkua ja toivotti kaikille hyvää joulua :-) Haastattelijan kysymykseen, milloin tulee seuraava pitkäsoittolevy, Arja vastasi: "Itseasiassa työstän ja mietin sitä tämän pienen lomani aikana. Varmasti ensi vuoden puolella on jotain kuultavaa." Ei kuitenkaan suostunut paljastamaan enempää. A: "En anna vielä vinkkejä. Nyt mulla on vakava ajatus itselläni, saa nähdä pitääkö levy-yhtiö siitä."

Unisef-konsertin nauhoittelijoille tiedoksi:
*Duetto kuultiin ekan puoliskon viimeisenä. Suomalaiset esiintyivät konsertin alussa. Heidän jälkeensä tulivat Gregorian, joku fanfaari, Lotin kaksi kappaletta sekä Veijalaisen lyhyt duetto-spiikki, jonka jälkeen Arja astelikin lavalle.
*Toisella puoliskolla esiintyi lähes ainoastaan 100 Gipsy Violins. Lopussa ei yhteiskiitoksia.
Saa nähdä kuinka paljon MTV3 pätkii konserttia ja siirtelee esiintyjiä uuteen järjestykseen.
  Lähetetty: 23.11.2001 kello 10.04 - Lähettäjä: Anna H.
tuli vain mieleen, että eikö Helmutin Tampereen konsertti ollut se, joka taltioidaan. Jos Arja ei nimittäin esiinny siellä kuten Iltasanomissa sanottiin, jää koko duetto vain Unicef-konsertin varaan =(
Kertokaa, että muistan väärin ja Helsingin konsertti näytetään tv:ssä...
  Lähetetty: 23.11.2001 kello 08.13 - Lähettäjä: Annukka
Tämän päivän Iltasanomissa on juttua Arjasta (tyttö saa suomalaisen nimen jne). Jutussa mainitaan myös eilinen Unicef-konsertti. Onkohan Iltalehdessä myös jotain?

Unicef-konserttia mainostettiin jo ainakin eilen. Mainoksessa oli mukana pieni pätkä siitä Ruututoimituksessa tulleesta jutusta (Arja & Helmut laulamassa mikkeihin)
  Lähetetty: 22.11.2001 kello 18.29 - Lähettäjä: Panu
Kiss FM:n haastattelussa Arja mainitsee, että Belgiassa tehtiin äänityksen lisäksi "dokumenttia", (Ei sitä Ruututoimituksen pätkääkään muuten olisi ollut olemassa varmaan.) Eli missähän ja milloinkohan?

Mitä Turun radiopätkässä oli?
  Lähetetty: 21.11.2001 kello 21.22 - Lähettäjä: Panu
Tänään Belgian-pätkä tuli Speden Spelien perässä, ennen puoli seitsemää. (Kiitos Annukka!) Pätkä on sellaiset vajaat viisi minuuttia ilmeisesti yhteensä. Kunpa vaan tietäisi, milloin sitä aiotaan näyttää. Huomisen jälkeen se voi jo korvaantua aidoilla Unicef-konsertin kuvapätkillä.

Kylläpäs Belgiassa näytti olleen elokuussa hieno ilma.
  Lähetetty: 20.11.2001 kello 20.45 - Lähettäjä: Kaisa
pahoittelen.Edelliseen viestiini tuli VÄÄRÄ AIKA.Siis,yleensä Ruututoimitus tulee Hotelli Segerin jälkeen eli noin klo:16.55
Niin,ja sunnuntain Keskisuomalaisessa oli kuva Piian pojasta.Prinssin nimeksi tuli Jim Joonatan Karinpoika. Joonatan :)
  Lähetetty: 20.11.2001 kello 20.38 - Lähettäjä: Kaisa
Heipsan!!

Tänään oli Kauniiden ja Rohkeiden jälkeen Ruututoimituksessa juttua Arjan & Lotin levytyksestä,jossa Arjaa mm.haastateltiin.Juttu oli samalla mainosta tulevasta Unicef konsertista.Ruututoimituksen mukaan tv:ssä pitäisi myös näkyä Arjan & Lotin duetto!!Ehkäpä näette vielä tällä viikolla kyseisen Ruututoimituksen.Yleensähän se tulee klo:17.55.Mutta muulloinkin voi tulla..
  Lähetetty: 20.11.2001 kello 11.44 - Lähettäjä: Panu
Lotista on lötinää IL:ssä, Arjakin mainitaan moneen kertaan. Onko paperiseen lehteen laitettu kuvia Arjasta? http://www.iltalehti.fi/2001/11/20/20011120_ihHelmut.shtml
  Lähetetty: 16.11.2001 kello 18.27 - Lähettäjä: Henna
Free Record Shopissa Helsingissä oli yksi kappale Arjan ja Helmutin sinkkua. Ostin sen sieltä joskus viikko sitten. Maksoi vaan 21mk. En tiedä löytyykö niitä sieltä mahdollisesti lisääkin.

Kuuntelitko sydäntäs- sinkkua löytyi ainakin vielä viime viikolla Anttilasta.
  Lähetetty: 12.11.2001 kello 14.54 - Lähettäjä: Anna H.
En ole vielä ehtinyt käydä katsastamassa lotti-sinkkua. tosin yllätyksekseni yhdessä Anttilassa oli Arjan Kuuntelitko sydäntäs -biisi sinkun muodossa...ehkä pitää tilata porukalla Sailalta
  Lähetetty: 11.11.2001 kello 21.12 - Lähettäjä: Panu
Anna, oletko löytänyt sinkkua kaupoista? Fazerin lopetettua äänitemyynnin kotimaisista sinkuista löytyy vain niitä supersuosikkeja... Epäilenpä, että Lottisinkkua ei kauppoihin ole edes tuotu. Ainakaan pikaisella kaupunkikierroksella ei mitään siihen viittaavaa tullut vastaan.
  Lähetetty: 09.11.2001 kello 18.22 - Lähettäjä: Terhi
"Nyt on sitten Arjan ja Helmut Lottin CD-singleä saatavissa fanclubin kautta. Single tulee myyntiin tuotesivulle, hinta 30 mk/kpl (clubilaisille 25 mk/kpl).
Mukavaa viikonloppua kaikille !"

Näin kirjoitteli Saila fan clubin sivuilla.

Tiedon välitti
Terhi
  Lähetetty: 02.11.2001 kello 17.56 - Lähettäjä: Terhi
Tämän päivän IL:ssä vai oliko se IS:ssä... Hmm.. Oli kuitenkin kuva Arjasta, Pekasta ja Patrikista, jolla muuten on melkoiset enkelin kiharat :=) sen adoptiojutun yhteydessä.

Me naisten juttu oli tosiaan upea. Avoin ja pitkä tilitys adoption vaiheista. Mahtavaa luettavaa ja mieltä herkistävää. Sympatiat Arjalle.
Avun jutussa vanha, tuttu kuva ja vain pieni maininta siitä, että Arjan aurinkoenkeli on saapunut Suomeen.

Terhi
  Lähetetty: 02.11.2001 kello 13.34 - Lähettäjä: Anna H.
Hianot on uudistuneet sivut! Ja loistava idea laittaa Fortonen sivuille kirjoitetut viestit aikajärjestykseen. Kritiikkiä ei tule yhtään =)

Onko mitään uutta tietoa Arjan ja Helmutin sinkusta. Luulisi piakkoin ilmestyvän kauppoihin, jos tulee Sailallekin jaettavaksi...
  Lähetetty: 02.11.2001 kello 12.59 - Lähettäjä: Minna
IS:ssa tuttu cowboy hattu –kuva (sivu 15) ja IL:ssä tosi minikuva verojen kohdalla (sivu A20) sekä sivulla A45 Arjan adoptiosta puolen sivun juttu, jossa tosin vain referoidaan Me Naisten juttua.

Itselleni tuli myös mieleen, olisiko A voinut saada tietää uutisen juuri ko. päivänä. Esakalliollahan koko poppoo veti mielestäni todella tavallisen rutiinikeikan...
  Lähetetty: 02.11.2001 kello 11.54 - Lähettäjä: Panu
Arja on tänään ilmeisesti IS:n lööpissä, koska verot on julkistettu tänään: http://kuvat.iltasanomat.fi/iltasanomat/iDoc/239026-looppi2.jpg Minkäkokoisia kuvia löytyy IS:sta ja IL:stä sisältä tänään - kannattaako ostaa? (Lehdet ovat tosin myynnissä koko viikonlopun...)

MN:n mukaan Arja sai lapsiuutisensa lahtelaisessa kauppakeskuksessa - olisiko se voinut olla silloin samana päivänä (vaateliikkeen avajaiset - A & Somero) kuin Esakallion keikka oli? Uutinenhan julkistettiin heti seuraavana maanantaina.
  Lähetetty: 01.11.2001 kello 11.42 - Lähettäjä: Minna
Wow, jopas on ArjaWorld muuttunut! Hetken jo mietin, että mille sivuille oikein eksyinkään, kun ei punaista ja vihreää näkynyt missään:-)

Mukavaa, että osa valokuvista on tullut julkiseksi; ne tuovat huomattavasti eloa sivuihin. Tosin naurusivu on edelleen ehdoton ykkönen, sen kuvia katsellessa alkaa väkisinkin hymyilyttää.
Pääsivun mustien A-kuvien muuttuminen ArjaWorld -tekstiksi on myös loistava idea! Muuttuu vaan niin nopeasti, että täytyy katsoa useampaan kertaan, että kaikki kuvat pystyy sisäistämään.

Mitään rakentavaa kritiikkiä en tällä hetkellä juurikaan keksi. Kyllä näillä sivuilla kehtaa vierailla:-)
  Lähetetty: 01.11.2001 kello 10.23 - Lähettäjä: Heli
Vautsi! Iso plussa siitä että me muutkin päästään kattomaan sun kuvia Arjan paluuta odotellessa =)
  Lähetetty: 31.10.2001 kello 20.48 - Lähettäjä: Panu
Arvoisat fanikolleegat!

Pitkän odotuksen jälkeen olen julkistanut uuden uudistetun ArjaWorldin. Uusi ArjaWorldin osoite on www.panuworld.net/arjaworld. Korjaathan osoitteen uudeksi, jos sinulla on se tallennettuna.

Värien lisäksi on muuttunut niin monta asiaa, että en rupea niitä edes luettelemaan. Klikkaa yllä olevaa linkkiä tai sivun vasemman yläkulman Arja-kuvaa aloittaaksesi uuteen ArjaWorldiin tutustumisen. (Vinkki: sivu www.panuworld.net/arjaworld/viestit/keskuste.php on erittäin kätevä uusi toiminto. Kannattaa katsoa!)

Kertokaa mielipiteenne joko tällä ilmoitustaululla tai henkilökohtaisesti palautesivulla (molemmat löytyvät Viestit-osastosta).
  Lähetetty: 29.10.2001 kello 07.09 - Lähettäjä: Annukka
Lauantaisessa Ajan Sävelessä tuli Arjan ja Helmutin duetto, mutta biisiä ei soitettu kokonaan (lopusta puuttuu). :-(

Ohjelma tulee uusintana tänään klo 23.09 (Radio Suomesta).
  Lähetetty: 26.10.2001 kello 07.09 - Lähettäjä: Annukka
Lottin uutta levyä mainostettiin eilen TV:ssä, ja Arjakin vilahti mainoksessa pienen hetken.

Keskiviikkoisessa Iltalehdessä näytti olleen vajaan sivun juttu julkisuuden ja muiden syiden vaikutuksesta adoption nopeuteen. Jutussa viitataan Arjaan, ja onpa siinä yksi kuvakin.
  Lähetetty: 22.10.2001 kello 12.12 - Lähettäjä: Panu
Arja tänään IL: http://www.iltalehti.fi/2001/10/22/20011022_ihvArja.shtml Onko toisessa jotain? IS:hän on adoptiojutun "kummilehti" ollut tähän asti.
  Lähetetty: 18.10.2001 kello 12.34 - Lähettäjä: Savonmuan Elevis.
Tervehdys kaikki Arja Korisevalle sydänmensä menettäneet.

Allekirjoittanut haluaa saattaa tietoonne seuraavan ilmoitusluonteisen asian,
Yleisessä tiedossa on se tosiasia, että Arja K. on "out of sight" siis näkymättömissä jonkin aikaa. Ei huolta , Ei hätää... Tarjoan helpotusta.
Pieksämäellä on Kahvila Ikkunaprinsessa ( Keskuskatu 18 ) aivan kaupungin keskustassa kotimaisen populaarimusiikin näyttely. Kyseisessä näyttelyssä on, kiitos Arjan mahdollisuus "nähdä" Arja Koriseva !!! "Hän" on omassa vitriinissään "Kun Ilta Saapuu Kaupunkiin "-levyn housupukuun puettuna. Arjalla on myös oma "kantapöytä" ... ja hyvin usein Arjan laulut kuuluvat ko kahvilassa... omistaahan ko kahvilanisäntä koko Arjan levytuotannon !!!
Ja on itse Arja Koriseva käynyt kyseisen näyttelyn katsomassa... eikä kaivanut "paukkurautaa" esille ...Siis elän ja hengitän.

Olette sydänmellisesti tervetulleita...
Sano taikasana " Arja World "... Syöt "rahvasta" edullisemmin !!!
J.R.
  Lähetetty: 18.10.2001 kello 11.09 - Lähettäjä: Jani
Kuulin myös sen uuden laulun Helmutin kanssa ja mitä muuta voin sanoa kuin etä se on täydellinen.....
Kävin kysymässä TopTenistä uutta HelmutLotti levyä ja se kuulema saapuu Espoon lippulaivaan vasta parin viikon kuluttua...Joten pitää kai ostaa se jostain muualta..
-jani-
  Lähetetty: 16.10.2001 kello 16.34 - Lähettäjä: Annukka
Arjan ja Helmutin duetto tuli jo ainakin perjantaina Sävelradiosta. Kuuluttaja hehkutti kovasti laulua loistavaksi tms.

Voisi kuvitella (toivoa), että kenties Ajan Sävelessä (Radio Suomi, lauantaisin klo. 15.05) ainakin ko. biisiä lähiaikoina soitettaisiin. Haastattelua tuskin kuitenkaan on luvassa.
  Lähetetty: 15.10.2001 kello 14.09 - Lähettäjä: Minna
Muutamaan kertaan sai Lippupalvelussa ravata ennen kuin siellä osattiin Martinuksen lipuista jotain sanoa. Tänään tiesivät kuitenkin jo enemmän ja suostuivat lunastamaan lipun takaisin. Jesh! :-)
  Lähetetty: 11.10.2001 kello 21.33 - Lähettäjä: Panu
Eilen eivät Vantaan konsertin liput kelvanneet takaisin - lupasivat selvittää täksi päiväksi... Tietenkään tänään eivät tienneet asiasta edelleenkään mitään, mutta joku uskalsi puhelimessa antaa luvan lippujen lunastamiseen - kunhan oli ensin minulta kysynyt, miksi ihmeessä lippuja pitäisi lunastaa. - Kuinka teillä muilla onnistui palautus?
  Lähetetty: 05.10.2001 kello 09.56 - Lähettäjä: Anna H.
Uudessa Apu-lehdessä aukeaman juttu Arjasta julkkispalstalla
  Lähetetty: 01.10.2001 kello 15.38 - Lähettäjä: Panu
www.vantaapops.com kertoo (pitänee ruveta palauttamaan lippuja - Vantaan konsertti on muuten loppuunmyyty... - pitäisikö ruveta kauppaamaan niitä ovella kovaan hintaan palauttamisen sijaan!):

MUISTOJEN BULEVARDI
Laila Kinnusen unohtumattomat laulut
ma 26.11.2001 klo 19.00, Martinus
ti 27.11.2001 klo 20.00 (TV2)Tampere-talo
Solistit Eija Kantola
Marita Taavitsainen
Saija Varjus
  Lähetetty: 01.10.2001 kello 15.37 - Lähettäjä: Jani
Hej Panu..
Ensin tahdon sanoa että nämä sivusi ovat upeat..
Miten saisin tunnus koodin itelleni niin että näkisin kuvat ja kaikki..
Ja muille:
Perjantai oli kyllä haikea mutta (ainakin eron hetki laulussa)Mutta kyllähän Arja jos joku on ansainnut Kunnon äityysloman..
Kiitos jo etukäteen
T:jani
  Lähetetty: 01.10.2001 kello 10.46 - Lähettäjä: Heli
Totta, laulu Arjalle meni hyvin, ja vaikutuskin taisi olla jotakin sinne päin mitä haimme... No ainakin Arja yllättyi, liikuttui ja varmasti muistaa... Ja idea lähti liikkeelle Annan heittämästä vitsistä ;-) Sääli, ettei saatu laulaa koko biisiä, pätkittynä siitä tuli vähän irrallinen!
  Lähetetty: 01.10.2001 kello 10.23 - Lähettäjä: Anna L.
Tuhannet kiitokset kaikille, jotka osallistuivat (alun vastustuksen jälkeen) yhteislauluumme. Täytyy myöntää, että en olisi alunperin uskonut ideaa toteutuskelpoiseksi!! Onneksi Fortunan pojat suhtautuivat asiaan alusta lähtien positiivisesti, ja saimme Peten säestämään.
  Lähetetty: 01.10.2001 kello 09.56 - Lähettäjä: Heli
Totta, laulu Arjalle meni hyvin, ja vaikutuskin taisi olla jotakin sinne päin mitä haimme... No ainakin Arja yllättyi, liikuttui ja varmasti muistaa... Ja idea lähti liikkeelle Annan heittämästä vitsistä ;-) Sääli, ettei saatu laulaa koko biisiä, pätkittynä siitä tuli vähän irrallinen!
  Lähetetty: 30.09.2001 kello 20.58 - Lähettäjä: Henna
Hitaat valssit oli Valasrannassa ekassa setissä ja nopeet oli vasta tokalla puolella. Ja tämä on varmaa..

Kiitokset meidänkin puolesta onnistuneesta perjantai-illasta! Ja kiitos myös teidän kaikkien seurasta muillakin kuluneen vuoden keikoilla!!! Hauskaa on ollut..
  Lähetetty: 29.09.2001 kello 22.59 - Lähettäjä: Panu
Kiitoksia kaikille eilen mukana olleille... Fanien kiitoslaulunumerona "Elämä on enemmän" onnistui mielestäni hienosti, varsinkin, kun nimipäiväonnittelulaulun ehtivät Norolan pojat esittää jo aiemmin! Erikoiskiitokset ideoijille, oliko siinä nyt Heli & kumpp.

Tiivistin illan tunnelman ja tunteet kahteen valokuvaan - lisään ne joskus tulevaisuudessa hyvien kuvien kansioon www.iki.fi/pat/koriseva/aw/kansio/kansi.htm (vaatii käyttäjätunnuksen).

Voisiko joku tarkistaa, että esittikö Arja tosiaan Valasrannassa hitaat valssit I setillä ja nopeat II setillä? Asiasta on liikkeellä kahta mielipidettä. Kertokaa totuus!
  Lähetetty: 28.09.2001 kello 15.13 - Lähettäjä: Panu
Huomenna tulee Mikko Alatalon L-gaala uusintana TV2:sta. Arja lienee mukana edelleenkin.
  Lähetetty: 26.09.2001 kello 11.57 - Lähettäjä: cxz
Arja on perseestä
  Lähetetty: 23.09.2001 kello 14.56 - Lähettäjä: Panu
IS:ssa Arjan kuva ja haastattelunpätkä Speden siunaustilaisuuden jutussa.

Eilen oli erittäin hauska naurukeikka*, kuinkahan ensi perjantaina... Arja on puhunut itkukeikasta jo viikkoja etukäteen.

* Pertsa soitti bassoa polvillaan.
* Kimmo hankki potkut.
* Ari Klem yritti laulaa Arjan kanssa "Kun minuun kosketat".
* jne.
  Lähetetty: 20.09.2001 kello 14.12 - Lähettäjä: Heli
Turun seudun paikallisessa lehdessä, Aamusetissa, oli lippujen hintana edelleen 50 mk... Valitettavasti kellonajasta ei ollut tietoja..
  Lähetetty: 20.09.2001 kello 00.52 - Lähettäjä: Panu
50 minuutin päästä alkaa Körmy TV2:ssa, joka on siis erilainen kuin leffana ja videona, eli kannattaa nauhoittaa. Itsellänikin näytti vuonna 1996 ensimmäinen tv-jakso unohtuneen nauhoittaa, eli saapa sen nyt talteen kunnollisena.

Galax ei ole päivitellyt sivujaan, mutta eiköhän 50 mk ja 21.45 (22.45) päde edelleen...
  Lähetetty: 19.09.2001 kello 16.20 - Lähettäjä: Minna
Ahdin sivuilla (www.saunalahti.fi/~soundman/suomeksi1.html) on uusia hauskoja keikkatarinoita elokuulta ja muutama kuva viime vuoden joulukonserttikiertueelta.

Tämän päivän IL:n mukaan Arja esiintyisi Spedelle järjestettävässä muistokonsertissa 1. marraskuuta...
  Lähetetty: 18.09.2001 kello 07.37 - Lähettäjä: Panu
Arja uudessa City-lehdessä (18/2001) sivulla 2. Siinä on jokin rankinglista ja kuva ( > 5 cm ) siinä yhteydessä.
  Lähetetty: 13.09.2001 kello 12.07 - Lähettäjä: Panu
Vaakuna Kouvola: Fortuna 23.00 - 3.30, Arja 24.00 - 1.45. Tämä kerrottiin puhelimitse. Onko vahvistavia tietoja? Lehdistä?
  Lähetetty: 12.09.2001 kello 19.29 - Lähettäjä: Hanna L.
Tämän asian jo aika moni tietää mutta kerron nyt kuitenkin.

Huomenna torstaina 13.9 Arja esiintyy Jouni Someron kanssa Varkaudessa Liikunta-talossa. Tilaisuus on Varkauden Osuuspankin asiakkaille klo 18.30-20.30. Sisäänpääsyyn oikeuttavan ohjelman saa Varkauden Osuuspankista. Muuten on siis vapaa pääsy. Pitäisikö äkkiä liittyä jäseneksi.. Saakohan sen ohjelman ihan vaan hakemalla sen vai pitääkö todistaa olevansa jäsen..?
  Lähetetty: 12.09.2001 kello 13.49 - Lähettäjä: Panu
Kouvolan kulttuuritäti ilmoitti, että ovat juuri saaneet tietää Konserttitoimistosta (joka oli juuri kuulemma saanut tietää), että 29.9. konserttia ei ole. Minun sähköpostiosoitteeni löytyi häneltä, joten pyysi minua ilmoittamaan teille muillekin (Hanna, Hanna, Minna).

Nyt olisi kovin kiva löytää nämä muut Somero-konsertit, joita tuntuu olevan koko ajan.
  Lähetetty: 11.09.2001 kello 19.37 - Lähettäjä: Hanna L.
Lippupalvelusta osattiin kertoa, että Turku-hallin Unicef-gaalan (22.11) liput tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina eli 17.9 aamulla klo 9.00. Arjan ja Helmutin lisäksi siellä on ainakin Arja Saijonmaa ja sitten jotain gregoriaanista musiikkia yms.. Liput 175mk-2??mk en tiedä kalleinta lippua..
  Lähetetty: 10.09.2001 kello 08.11 - Lähettäjä: Annukka
Viikonlopun Ilta-Sanomien pienen Aikku-jutun voi lukea myös netistä (Ilta-Sanomien arkisto, koska uusi lehti on jo päivittynyt). Hakusanalla "koriseva" näytti löytyvän yli parikymmentä juttua, vanhin taisi olla vuodelta 98.
  Lähetetty: 09.09.2001 kello 11.18 - Lähettäjä: Panu
www.tanssisaluuna.com :n mukaan siellä on 19.9. K. Vepsä. Eli eiköhän se varmaa ole.

Perjantainahan kuulimme, että "Muistojen bulevardi" -konsertteissa Arjaa ei kuulla ("kun harjotukset ovat Kolumbian-matkan aikaan"). Kouvolan konserttia 29.9. ei kuulemma ole (Arja: "Sehän on tiedetty jo pitkään"). Tässä on jotain epäselvää, sillä silti vielä 31.8. Kouvolan konsertti piti olla Arjan mukaan (ei siitä ole pitkää aikaa). Eli seurataan tilannetta. Oliko jotain muuta olennaista tai epäolennaista tietoa tai huhua ilmennyt tämän vkonlopun keikoilla?
  Lähetetty: 09.09.2001 kello 10.44 - Lähettäjä: Henna
Arjan sanoi eilen, että Turun Unicef-konsertti kuuluu hoidettaviin keikkoihin. Mutta onko kukaan saanut tietoa siitä Tampereen keikasta sillon 19.9? Ilmeisesti sitä ei ole, koska sitä ei lue Fortonen sivuilla eikä missään muuallakaan.. Onko kellään varmaa tietoa?
  Lähetetty: 08.09.2001 kello 13.50 - Lähettäjä: Minna
Arjasta tänään neljäsosa sivun juttu IS:ssa (sivu A40): "Arja Koriseva ja Helmut Lotti yllättävät esittämällä yhteisduettonsa All My Life Turussa Unisef-gaalassa 22. marraskuuta. Gaala myös televisioidaan."

Arjahan sanoi eilen Tuuloksessa hoitavansa Helmut-keikat... kuuluukohan tämäkin siis niihin hoidettaviin keikkoihin?

Lippupalvelun mukaan liput eivät ole vielä myynnissä, myyntiintulopäivääkään ei ole vielä päätetty.
  Lähetetty: 07.09.2001 kello 09.21 - Lähettäjä: Panu
Fortone on saanut lyhyen tiedotteen valmiiksi: http://cgi.solutions.fi/~fortowww/fortone.cgi/ark_lue?artikkeli=51

ArjaWorld-vinkkejä: Pääsivulla on "lokakuulaskuri" ja Esakalliolla käyttämäni solmioneula on saanut oman hienon sivun: http://www.iki.fi/pat/koriseva/solmion.htm
  Lähetetty: 05.09.2001 kello 12.15 - Lähettäjä: Annukka
Lisää juttua Arjan adoptiosta tämän päivän Iltalehdessä.
  Lähetetty: 04.09.2001 kello 15.13 - Lähettäjä: Panu
Onko kukaan saanut selville, mitä muita Arja & Somero -konsertteja on tässä kuussa? Minä en ole ainakaan mitään vastatusta saanut. Perjantain missauksen toisintoja ei tässä kaipaa!
  Lähetetty: 04.09.2001 kello 12.19 - Lähettäjä: Panu
4 asiaa: 1) Kouvolan konserttiliput voikin varata, (05) 8296324 (numeroimattomat paikat).

2) Iltalehden mukaan Palonen on sanonut "luultavasti tammikuuhun asti" - vaikea uskoa, että Arja jättäisi loman niin lyhyeksi. Riippuu tietenkin Fortunasta ja kolumbianlapsen iästä (onkohan se tyttö?) http://www.iltalehti.fi/2001/09/04/20010904_ihvArja.shtml (kuvat luonnollisesti myös etusivulla ja ihmiset-sivulla, mutta ei online-palvelun lööpissä!)

3) Arja TV:ssä: Semmarit tulevat TV2:sta uusintoina taas. Arja on mukana ilmeisesti jo 9.9.2001 lähettevässä osassa!

4) Kaikille teille, jotka käyttivät Quios-palvelua aikoinaan näiden viestien välittämiseen: poistan osoitteenne kokonaan listoiltani, joten jos haluatte vielä nämä viestit sähköpostitse/tekstiviestinä, niin ilmoittakaa minulle uudet sähköpostiosoitteenne!
  Lähetetty: 04.09.2001 kello 08.21 - Lähettäjä: Annukka
Eilisestä tv-ohjelmasta vielä jotakin pientä infoa. Uutinen oli ollut muiden juttujen joukossa, siis ei mitenkään esim. lopussa täytteenä. Noissa uutisissa on kuulemma aina välillä tuon tapaisia "juoruja". Juontaja oli vaan lyhyesti lukenut paperista ja samalla oli näytetty Arjan valokuvaa. Mitään muuta tarkempaa tietoa ei kuulemma kerrottu.
  Lähetetty: 04.09.2001 kello 08.08 - Lähettäjä: Panu
Nyt se sitten on lehdissä http://www.iltasanomat.fi/viihde/viihdeuutiset.asp#id209404 Osaako kukaan kertoa, millainen eilinen TV-pätkä oli?

Lisäksi paljon asioita on vielä auki, sillä mitään lisätietoja ei ole vielä tänään tullut julki.
  Lähetetty: 03.09.2001 kello 20.12 - Lähettäjä: Annukka
Keski-Suomen uutisissa (tv2) oli tänään juttua Arjasta. Itse en tätä nähnyt, mutta äiti oli huomannut.

Arja lopettaa keikkailun ilmeisesti lokakuun alusta alkaen, syynä adoptiolapsen saapuminen. Lapsi tulee kai odotettua aiemmin, ja Arja haluaa perheineen tutustua rauhassa uuteen tulokkaaseen.
  Lähetetty: 03.09.2001 kello 18.50 - Lähettäjä: Panu
Kouvola-talossa la 29.9. klo 19 Arja & Somero. Matkailutoimiston mukaan lippuja myydään vain ovella. Jos joku kuulee, että niitä saa ennakkoonkin, niin kertokoon. Voi olla niin, että pian ilmenee syy, jonka vuoksi juuri tuohon konserttiin on syytä mennä.
  Lähetetty: 03.09.2001 kello 12.03 - Lähettäjä: Panu
Lippupalvelussa on kaikkea kivaa jo nyt heti saatavilla. Vantaan konsertti ei välttämättä ole huono sijoitus:
> Muistojen Bulevardi
Tampere-talo,Tampere
2001-11-27
123 - 143
FIM
> Voittajien Gaala
Tampere-talo,Tampere
2001-10-09
133
FIM
> Eija Kantola, Arja koriseva..
Martinus-Sali,Vantaa
2001-11-26
103
FIM
> Joulukonsertti syöpäsairaiden
Finlandia-talo,Helsinki
2001-12-03
103 - 253
FIM
  Lähetetty: 30.08.2001 kello 07.23 - Lähettäjä: Annukka
Aikun laivakeikkoja:

Vikingillä 5-6.11 (Cinderella)
Siljalla 11-14.11

Keikkakalenteriin merkityn 12.10 päivän risteilyn kohdalla lukee ainakin Vikingin sivuilla yks.tilaisuus.

Tanssinetissä on lisäksi joitain keikkoja, mitä Fortonella ei vielä ole näkyvillä, kuten 16.11 Mouhijärvi.
  Lähetetty: 29.08.2001 kello 08.05 - Lähettäjä: Panu
Somerolla pitää olla ajoissa: SEMIFINAALI pe 31.8. klo 20

Semifinaalissa on 16 kilpailijaa ja sen juontaa Arja Koriseva. Kilpailun jälkeen yleisöä
tanssittaa Arja Koriseva ja Fortuna, sekä tanssiorkesteri Petoman.

Arjan kuvan kanssa: http://www.somero.fi/laulukilpailu/yleista.html
  Lähetetty: 20.08.2001 kello 12.51 - Lähettäjä: Panu
Arjaa ja Sailaa ja Millaa kiitellään kovasti eilisestä, ja kiitokset kuuluu myös kaikille paikalle vaivautuneille! Eipä siellä yksinään kehtaisi norkoilla noin pitkään :-)

L. Voutilaisen sivuilla ei ole vielä kuin pieni ***-.-&&%%ARGGHH&/%&&& fläsh-animaatio. Toivottavasti Arjan tulevat sivut eivät ole sitten sellaiset superhitaat, jotka eivät toimi kunnolla meillä normaali-ihmisillä (faneja on lisäksi varmaan taajamien ulkopuolellakin ilman mahdollisuuttakaan "laajakaistaliittyään").

Ja kuinkahan moni fani osaa asentaa fläsh-playerin? (Kuinka moni jaksa odottaa, kun se asentuu?)
  Lähetetty: 17.08.2001 kello 09.40 - Lähettäjä: Panu
Lotti-voitosta aivan käsittämätöntä hehkutusta myös netissä: http://www.iltasanomat.fi/viihde/viihdeuutiset.asp#id199065
  Lähetetty: 06.08.2001 kello 08.01 - Lähettäjä: Ylläpito
Lisäsin kasan Ilkan artikkeleita linkkisivulle http:../kuvaton/arjalink.htm. Muutama uusi hyvä "Arjan laulu - kännykän soittoääni" -sovitus on mainittu puhelinkikkasivulla.
  Lähetetty: 04.08.2001 kello 10.55 - Lähettäjä: Panu
IS-kansi tänään: "Arja Koriseva suuntaa nyt ulkomaille". Ainakin osa tekstistä löytyy myös sivulta http://www.iltasanomat.fi/viihde/viihdeuutiset.asp#id193535
  Lähetetty: 02.08.2001 kello 08.01 - Lähettäjä: Panu
Toivottavasti Arjalla on kuitenkin 3x30 min eikä 3x20 min, kuten on huhut olleet.
Sunnuntai 5.8. Perhepäivä
Osuuskauppa Hämeenmaa
Juontajana Satu Silvo.
Ohjelmateltta:
klo 12.00 Arja Koriseva & Fortuna
klo 14.00 Arja Koriseva & Fortuna
klo 15.30 Arja Koriseva & Fortuna
  Lähetetty: 24.07.2001 kello 18.11 - Lähettäjä: Anna H.
Jälleen Iltalehdessä pieni haastattelun pätkä, löytyy myös netistä
  Lähetetty: 23.07.2001 kello 16.16 - Lähettäjä: Minna
Arjasta on kuva tämän päivän (23.7) Iltalehdessä sivulla 38 (Vihreät niityt-tapahtuma).

Helille: Juu, löytyy. Vaihdellaan nauhoja, kun seuraavan kerran törmäillään!
  Lähetetty: 23.07.2001 kello 12.11 - Lähettäjä: Heli
Joku tuossa kirjoitteli, että jossakin MTV3:n pätkässä ois ollu juttua Tangomarkkinoiden BumTsiBum-konsertista... Itseltäni on se mennyt täysin ohi ja mielelläni näkisin sen jos joltakulta se löytyisi. Minna??
  Lähetetty: 21.07.2001 kello 17.00 - Lähettäjä: Minna
Juhannuspäivänä tuli klo 20.50-21.00 "Satumaan porteilla" niminen ohjelma, jossa oli ainakin jonkinlainen Arjan haastattelu (aiheesta ei tarkempaa tietoa) sekä lyhyt pätkä Arjan luennoinnista (jutteli väsymyksestä, takahuoneiden alkeellisuudesta ja siitä, miten lavalla kuitenkin pitäisi jaksaa olla iloinen ja pystyä nostattamaan tunnelmaa).
  Lähetetty: 20.07.2001 kello 21.34 - Lähettäjä: Panu
Jäi kaivelemaan... Oliko Arja siis jossain Juhannuspäivänäkin tulleessa Tangomarkkina-ohjelmapätkässä?

27.5. konsertissa Arja oli ilmeisesti juontajana... TV-taltiointia ei varmaan edes ole ollutkaan. http://www.ilkka.fi/cgi-bin/weblehti?Newsp=ilkka&Date=010220&Depa=kulttuuri&Model=ajuttusivu.html&Story=01817600.txt

Pieni kultainen avain -nuottivihkoa löytyi Oulusta, Musiikki-Kullaksesta (www.musiikkikullas.fi). Ostin tosin viimeiset kaksi sieltäkin. Mitähän muita nuotteja myyviä kauppoja Suomessa on?
  Lähetetty: 20.07.2001 kello 10.38 - Lähettäjä: Henna
Uusimmassa Me Naisissa(ilm.20.7. eli nro 30)on Arjasta yksi kuva(sivulla12). Liittyy siis Tangomarkkinoihin..
  Lähetetty: 19.07.2001 kello 11.04 - Lähettäjä: Henna
Kysäsin tossa jokin aika sitten Sailalta niistä Lahden messuista ja se sano, että ainakin sen hetkisten tietojen mukaan Arja ja Fortuna esiintyy klo12-16 välisenä aikana kolmeen kertaan. Tais olla niin,että joka kerralla 20min. Lähempänä tapahtumaa tiedetään enemmän.
  Lähetetty: 19.07.2001 kello 10.43 - Lähettäjä: Panu
Onko kellään tietoa mikä on kohtalo Arjan keikkakalenterissa olleelle "27.05. Seinäjoki/Areena/Arja juontaa ja laulaa/Oopperaihmiset stagella/MTV3" -tapaukselle. Tuleeko sitä joskus ulos?

* saijalle kommentti: En yhtään kritisoinut sitä, että Arjasta kirjoitettiin kriittisesti - lue vaikka aikasempi viestini uudestaan. Pidin vain kummallisena, että ilmeisesti sama henkilö kirjoittaa käyttäen eri nimimerkkiä joka viestissä (ml. Arjan oma keskustelupalsta), jolloin muille keskustelun seuraaminen on vaikeaa.

Ihmettelen vain, kuinka juuri negatiivisien kommenttien kirjoittajat käyttävät nimimerkkejä tyyliin "hehheh" ja "höpö höpö". - Eihän tuollaisen nimimerkin kirjoittamaa viestiä voi ottaa tosissaan! Asiallisia kriittisiä kommentteja Arjasta kaivataan, mutta niitä tulee todella vähän (eikö oikeasti ole mitään kritisoitavaa, josta kehtaa kirjoittaa uskottavasti?)
  Lähetetty: 19.07.2001 kello 08.36 - Lähettäjä: Annukka
Uudessa Avussa (nro 29) on pari kuvaa Arjasta liittyen Tangomarkkinoihin. Seurasta en ainakaan pikaisella vilkaisulla löytänyt mitään.

Ensi lauantaina tulee kolmoselta ohjelma "Joonas ja Lenni tangomarkkinoilla". Eihän tässä Arjaa sen kummemmin pitäisi olla, mutta ainahan jotain vilahduksia saattaa näkyä ;-)

Jos joku sattuu olemaan kiinnostunut elokuisista Lahden messuista, joissa Arjakin on mukana, niin vähän infoa löytyy täältä: www.lahdenmessut.fi
  Lähetetty: 18.07.2001 kello 20.43 - Lähettäjä: Henna
Itse olin paikalla Kuninkaallisessa konsertissa. Ne kamerat, joita siellä näkyi oli ilmeisesti sitä varten,että lavan tapahtumat heijastettiin salin reunoilla oleville jätti-screeneille. Pääsylipuissa luki, että konsertti tulee radiosta, ja uskoisin, että siinä olisi mainittu, jos se olisi kuvattu myös telkkariin.
  Lähetetty: 18.07.2001 kello 18.47 - Lähettäjä: saija
Kuulin jonkun kertovan, että Kuninkaallisten konserttia ei taltioitu tv.lle, mutta paikalla oliat väittävät, että kamerat oli paikalla!! Olisikohan omiin tarkoituksiin nauhoittaneet? HARMI!!!
* Panulle vähän kommenttia: olen aina silloin tällöin kirjoitellut sivuillesi milloin mistäkin... ja en tosiaan ole tiennyt että tänne ei saa kirjoittaa negatiivistä kommentti Korisevasta, ja täytyy kirjoittaa tietyllä lailla että on muka oikein?? Ehkä olen niin tyhmä enkä ymmärrä tietokonemaailmaa niin hyvin, että tietäisin minäkään miten kirjoitetaan viestit oikein, enhän edes itse omista koko masiinaa! Mutta eikö silti kaikenlaiset mielipiteet ole sallittuja??
  Lähetetty: 18.07.2001 kello 14.10 - Lähettäjä: Panu
Kuulemma varsinaisissa Tangokilpailulähetyksissä ei ollut mitään - muut 29.6. listaamat ohjelmat katsoin juuri lävitse, ja ainoastaan jo mainitut ke ja la -pätkät sisälsivät Arjaa.

Mitähän pellejä Radiolinja ottaa puhelinmyyjikseen(?)? Nimimerkeillä "heheheh" ja "nonii" on sama kone yhteytenään - kuten huomasittekin... Kaksi samassa firmassa vai joku skitsofreenikko? Ainakaan ei osaa omaa nimimerkkiään päättää(*, eikä osaa Internet-kirjoitustyylin perusteitakaan.

*) Arjan omilla sivuilla sama on nimillä "Höpö höpö" ja "taija". Lähettäjä "195.255.198.129" on "ws129.makitorppayhtiot.fi". Olisi mukavaa, jos Arjankin keskustelusivulla automaattisesti näytettäisiin lähettäjän numero-osoitteen sijaan nimiosoite, voisi helposti päätellä lähettäjästä jotain - ja helpommin tunnistaisi saman idiootin eri nimimerkeillä.
  Lähetetty: 17.07.2001 kello 16.12 - Lähettäjä: nonii
Siinä oli miehen mielipide... asiassa on monta puolta, ei kukaan voi koko ajan olla täydellinen, eikö näin
  Lähetetty: 17.07.2001 kello 15.37 - Lähettäjä: heheheh
EI OO KORISEVA ENÄÄ ENTISENSÄ!!!!
Lauluista on puhtaus kaukana... sitähän ei voi kukaan kieltää, koska se on korvalla kuultavissa, vaikka faneilla ei musiikikorvaa olekaan, kun Arjasta on kyse!!!
  Lähetetty: 16.07.2001 kello 19.39 - Lähettäjä: Minna
Mä onnistuin myöskin saamaan ko. konsertista kaikki Arjan osuudet nauhalle. Ennen konserttiahan tuli myös lyhyt pätkä, jossa A mainosti muutamalla sanalla tulevaa konserttia. Puolet siitä tallentui nauhalle.

Sunnuntain Ruututoimitus jäi mun mielestä kokonaan tulematta. Ainakaan Tulosruudun jälkeen ei tullut muuta kuin kauhea kasa mainoksia, joiden jälkeen alkoi jo Soppamies.

Uusia keikkabiisejä olis tosissaan jo kiva kuulla...
  Lähetetty: 16.07.2001 kello 19.03 - Lähettäjä: Henna
Arja laulo Kuninkaallisessa konsertissa vaan noi kaks biisiä. Ja lopussa oli yhteislaulu(Eron hetki on kaunis), jossa Arja oli ainoa naisista,jolla oli mikki eli sen ääni erottu sieltä oikein mukavasti.

Konserttia ei televisioitu, mikä on tosi harmi! Varsinkin Arja oli siinä niin edukseen, että olis ollu kiva saada se videolle. No, onneks on biisit edes radio-versioina. En enää vaieta mä voi kuulosti(ja näytti!) "alkukömmähdysten" jälkeen ainakin livenä(en ole vielä kuullut nauhalta)todella hyvältä! Arja vois välillä laulaa sitäkin keikoilla!

Ja vielä semmonen asia tiedoks, että kohta saadaan mahdollisesti kuulla keikoilla lisää uuden levyn biisejä. Arja ainakin väitti, että pojat on jo treenannu niitä ja yhteisharkat piti olla Tangomarkkinoiden jälkeen. Tiedä sitte sitä, että koska nuo biisit(Sydämeni säästää aion sulle ja Niin monta kertaa)"virallisesti" ilmestyvät keikkaohjelmistoon.. Toivottavasti pian!!
  Lähetetty: 16.07.2001 kello 17.31 - Lähettäjä: Annukka
Täydellisellä mäihällä satuin avaamaan radion justiinsa, kun Arja lauloi "Siks oon mä suruinen". Kyseisestä laulusta ei jäänyt nauhalle kuin pieni pätkä lopusta. "En enää vaieta mä voi" sen sijaan tuli kokonaisuudessaan nauhalle. Arja sähelsi laulun aloituksessa, ja vasta kolmannella kerralla onnistui.

Lauloikohan Arja jotain muuta kuin nämä kaksi biisiä ko. konsertissa? Tuleekohan toi konsertti telkusta joskus?

Lauantain pätkässä (Tangotunnelmaa Seinäjoelta) ei ollut muuta kuin bumtsi-juttua.
  Lähetetty: 16.07.2001 kello 13.54 - Lähettäjä: Panu
Hesarinkin radiotietojen perusteella eilinen kuninkaallisten konsertti tuli Radio Suomesta. Itse en ollut vileä silloin palannut matkalta. Saiko kukaan talteen/mikä oli Arjan osuus?
  Lähetetty: 16.07.2001 kello 09.27 - Lähettäjä: Henna
No, toi uutis-juttu vissiin jo selvisikin. Kukaan ei tosiaan saanut nauhotettua sitä. Mutta kertokaapa oliko sunnuntain Ruututoimituksessa mitään Arjasta? Ja oliko siinä lauantain pätkässä enää mitään muuta niiden BumtsiBum vilahdusten jälkeen? Meidän ohjelmoinnit oli taas vähän pielessä..
  Lähetetty: 15.07.2001 kello 22.25 - Lähettäjä: Henna
HELP! Sattuko kukaan saamaan nauhalle tämän päivän kymmenen uutisten Arja-pätkää? Hanna onneton oli nähnyt siitä vilauksen eikä ollu kerinny tunkee kasettia nauhottaan.. Arjalla oli kuulemma päällään se mielettömän kaunis puku, joka sillä oli tänään Seinäjoella Kuninkaallisessa konsertissa. Olis kiva, kun sen ois saanu ikuistettua videolle.. Se oli tosin varmasti ihan lyhyt pätkä, mutta silti harmittaa! Oliko kukaan niin skarppina, että sai sen nauhalle? Panu tai kuka tahansa muu: kertokaa jos teitä onnisti!!!
  Lähetetty: 15.07.2001 kello 21.35 - Lähettäjä: Anna H.
Ainakin keskiviikon ruututoimituksessa oli Arja luennoimassa tangokuninkaallisille (eri puheenaihe kuin juhannuspäivän samassa ohjelmassa). Myös lauantain klo 12 alkaneessa ohjelmassa pieni pätkä Bumtsibumista. muita en ole vielä ehtinyt katsoa...
  Lähetetty: 15.07.2001 kello 18.43 - Lähettäjä: Panu
Iltaa vaan kaikille, olen palannut 15 päivän täydellisestä mediapimennosta ja onnistuneesti rullaluistellut Kilpisjärveltä Norjan rajalta Suomen Hankoon.

Nyt on pari videokasettia nauhoituksia yms. Missä medioissa tai tv-ohjelmissa Arja on näkynyt/vilahtanut erityisesti näin tangomarkkinaviikolla? Olisi kiva tietää, ettei tarvitse katsoa nauhoja minuutti minuutilta lävitse.
  Lähetetty: 13.07.2001 kello 20.06 - Lähettäjä: Minna
Etelä-Pohjanmaalaisesta Ilkka-lehdestä on voinut tänään (13.7) bongata Arjan ainakin seuraavista jutuista: "Julkisuuspelin säännöt jokainen kirjoittaa itse" ja "Pesisstadionilla kohellettiin hyvällä asialla".

Jutut myös netissä www.ilkka.fi Maakunta-osiossa.
  Lähetetty: 12.07.2001 kello 19.53 - Lähettäjä: Anna H.
Ja pienet kuvat Seinäjoelta sekä Iltasanomissa että Iltalehdessä
  Lähetetty: 12.07.2001 kello 10.02 - Lähettäjä: Henna
Tämän päivän Helsingin Sanomissa on juttua entisistä tangokuninkaallisista(sivulla B7)ja siellä on pieni kuva myös Arjasta(sama kuva joka oli joskus Ilta-Sanomissa). Juttua en lukenut kunnolla, mutta siinäkin mainittiin jotain Arjasta.
  Lähetetty: 29.06.2001 kello 12.09 - Lähettäjä: Panu
Katsoin oman poissaoloni vuoksi viikon 28 TV-ohjelmat lävitse. Tangomarkkinoiden vuoksi seuraavissa ohjelmissa voisi olla jotain (vilahdusta) Arjasta:

MTV3 ti 10.7. 17.55-18.00 Ruututoimitus
MTV3 ke 11.7. 17.55-18.00 Ruututoimitus
MTV3 pe 13.7. 17.55-18.00 Ruututoimitus
MTV3 pe 13.7. 20.00-22.00 Tangomarkkinat finaalin karsinta
TV2 pe 13.7. 22.00-22.30 Mankeli (luvassa sketsi nauravaisesta "Orja Nariseva", eli ei Arjaa kuitenkaan tässä ohjelmassa)
MTV3 la 14.7. 12.00-12.10 Tangotuntelmaa Seinäjoelta
MTV3 la 14.7. 19.30-21.00 Tangomarkkinat finaali
MTV3 su 15.7. 19.25-19.30 Ruututoimitus
MTV3 su 15.7. 20.00-20.15 Tangotaivaassa
  Lähetetty: 27.06.2001 kello 08.32 - Lähettäjä: Annukka
Uudessa Valtuissa Paloissa (7/2001) on juttu Arjasta. Jutun voi lukea netistä, mutta en tiedä onko se siellä aivan kokonaisuudessaan.

Laho pääni ei aina muista kaikkea... :--)
  Lähetetty: 23.06.2001 kello 12.00 - Lähettäjä: Panu
Juhannuksen Keskisuomalaisen Arja-juttu: http://keskisuomalainen.net/doris/portalwww.isa?dpubl&JAlaHakuAika%2C1262405
Raimolle kiitos muistuttamisesta, unohdin koko lehden!
  Lähetetty: 22.06.2001 kello 19.08 - Lähettäjä: Kari
Korjaus edelliseen viestiin, Sari Tamminen oli juontajana kyseisessä ohjelmassa.
Ja Arja lauloi Lapin jenkan 4 kertaa, ennenkuin onnistui, ja kyllä naurua riitti.
Vanhemmat viestit löytyvät ArjaWorldin ilmoitustaulun arkistosta.
Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!