cam2pc 4.5.2:n epävirallinen suomennos

Muuta pätevä digikuvaohjelma selkeälle suomenkielelle

Ranskalaisen nabocorp. softwaresin cam2pc Freeware Edition on pätevimpiä ilmaisia kotikäyttöön soveltuvia digitaalikuvien hallintaohjelmistoja.

Ohjelma osaa ladata kuvat suoraan useimmista digitaalikameroista, joten kameran omista ohjelmistosta luopuminen on siten kokonaan mahdollista. Luonnollisesti ohjelmassa on häviöttömät kuvankäännöt -- ominaisuus, joka puuttuu useimmista kameravalmistajien omista ohjelmistoista. cam2pc osaa lisäksi näyttää kuvan EXIF-lisätiedot, diaesityksiä, videotiedostot suoraan ilman erillisen ohjelman avautumista, tehdä erilaisia nettigallerioita kuvista yms. monille hyödyllisiä perustoimintoja.

Ilmaisversio on viimeistellyn näköinen ja käyttöliittymältään selkeä, niinpä sitä voi hyvin ehdottaa myös tietokoneisiin vähemmän tottuneille sekavien digikameroiden omien ohjelmien tilalle. Ongelmana tällaisessa käytössä vanhemman polven käyttäjille on kuitenkin suomenkielisen version puute.

Helpottaakseen englantia huonommin hallitsevia käyttäjiä saamaan kaikki irti ohjelmasta, PanuWorld on tehnyt cam2pc:stä epävirallisen suomennoksen, jonka voit ladata alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Suomennos on tehty versiolle 4.5.2. Nykyään saatavilla on myös uudempia versioita, mutta tämä suomennos ei toimi kuin tämän tietyn version kanssa.

Lataa cam2pc:n 4.5.2 ilmaisversio
Asenna ohjelma ennen suomennoksen asentamista
Lataa cam2pc 4.5.2 suomi
Muuntaa ohjelmassa vakiona olevan englanninkielisen kielipaketin suomenkieliseksi

Käännös voi toimia myös cam2pc:n shareware-version kanssa. Se on kuitenkin testattu vain ilmaisversiolla, joten osa niistä teksteistä, jotka ovat näkyvissä vain täysversiossa, voi olla virheellisesti suomennettu. Jos löydät käännöksestä parannettavaa, , niin korjaan sitä kun ehdin ja viitsin.

Unofficial Finnish translation for cam2pc 4.5.2

cam2pc Freeware Edition by nabocorp. softwares is a great photo managing program for regular use. The program is able download pictures from your camera, so you may completely uninstall camera's own clumsy programs. Lossless picture rotations and viewing EXIF data are naturally supported.

PanuWorld has made an unofficial translation of cam2pc into Finnish. This helps especially those (old) people who have started using digital cameras but are no used to use PC in English. The translation is based on the version 4.5.2. Nowadays there are also newer versions of the cam2pc but this translation does not work with any other version than 4.5.2.

Download cam2pc 4.5.2 Freeware Edition
Install the application before installing the translation
Download cam2pc 4.5.2 Finnish
Translates the default English package of cam2pc into Finnish

The translation may work also on the shareware edition of cam2pc. However, it has been tested only on the freeware version. Therefore some translated texts visible only in the full version may be incorrectly translated. If you find something to improve in the translation, , so I can fix it.

 
To see PanuWorld's finest appearance, update your web browser!