Viivi ja Wagner-strippinumerot

Etsi suosikkistrippisi julkaisupäivä

Lausuvatko kaverisi kummallisia numeroita ja sen jälkeen nauravat iloisesti päälle? Onko jäänyt vaivaamaan mikä niissä numeroissa oikein naurattaa? — Mistä oikein on kysymys?

Kyse on tietenkin mainioista Viivi ja Wagner -sarjakuvista, jotka hymyilyttävät suurta osaa suomalaisista ja myös ulkomaillakin. Koska kyseinen sarjakuva on tuttu kavereitteisi keskuudessa, heidän on helpoin keskustella parhaista Viivin ja Wagnerin edesottamuksista ns. strippinumeroiden avulla. — Onhan se muuten erittäin vaikea kuvailla, mistä nimenomaisesta sarjasta on puhe!

Koska oletettavasti et (vielä) osaa kaikkia Viivi ja Wagner -sarjakuvia ulkoa (kun kerran olet saapunut tälle sivulle), olet juuri oikeassa paikassa: ensi kerralla kuullessasi näitä numeroita, naputa ne salamannopeasti tälle sivulle ja näin tiedät milloin kyseinen sarjakuva on Helsingin Sanomissa julkaistu ja pystyt etsimään sarjakuvan Helsingin Sanomain verkkosivuilta. — Jos olet riittävän nopea, ehdit vielä nauramaan kavereittesi kanssa!

Helsingin Sanomien lisäksi sarjakuvaa on julkaistu muissakin lehdissä ja sarjakuvastrippejä on kerätty myös kirjoiksi. Kirjojen sisältämistä stripeistä löydät tarkat selvitykset Kimmo Lakoman Viivi ja Wagner -sarjakuvakirjasivulta.

Etsi stripin julkaisupäivä

  

Tietokannassa on 2685 sarjakuvan tiedot, 19.3.2010 asti.

Tietokanta ei ole reaaliaikainen, vaan sitä ylläpidetään manuaalisesti. Yllä oleva päivämäärä kertoo, mihin päivään asti tietoja tällä hetkellä löytyy. Kaikkia numeroita ei ole tarkistettu. Mikäli löydät virheellisesti indeksoidun strippinumeron, ilmoitathan , niin korjaan virheen.

Julkaisujärjestys on vastannut numerointia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta numerosta 992 alkaen, sitä varhaisempia sarjoja on julkaistu satunnaisessa järjestyksessä. Strippinumerot Helsingin Sanomain julkaisemiin sarjakuviin ilmestyivät vasta kesällä 2001, joten sitä edeltävältä ajalta tietoa strippien numeroista ei ole. Listan Helsingin Sanomien sivuilla julkaistuista numeroimattomista sarjakuvista saat jättämällä srippinumerokentän tyhjäksi.

* Linkit sitoumuksetta. Linkit ei välttämättä toimi oikein, mikäli Helsingin Sanomat muuttaa palveluaan. Varmiten löydät sarjakuvan päivämäärän perusteella Helsingin Sanomien Viivi ja Wagner -sivulta.

Mikäli haluat kerätä listan strippinumeroista, julkaisupäivistä tms., älä tuhraan kuormita palvelinta, vaan lataa kaikki tiedot yhtenä tekstitiedostona.

 
To see PanuWorld's finest appearance, update your web browser!