FinLine inline skating videos

FinLine-rullaluisteluvideot

FinLine is an annual multi-day recreational inline skating event in Finland. Arranged every summer since 1992, it is one of the oldest non-competitive long-distance inline skating events in the world. There is no timing; the target is just to enjoy skating and the landscapes of Finland. Everyone is free to select their skating group, speed and distances — the service bus is always available if you like to have a break. — And you do not need to make trains in downhills if you do not feel like so!

Why not to join FinLine next summer? There have been skaters from all around the world during the 20-year history of FinLine. All skaters with basic skating and braking skills are welcome! For more information on FinLine and how to register, see www.katukiitajat.fi.


This playlist collects together videos uploaded by individual YouTube users.


2-hour reality "movie" consisting of clips filmed with a helmet camera on FinLine 2011.

FinLine on Suomessa järjestettävä monipäiväinen rullaluisteluretki. Tapahtuma on järjestetty joka kesä vuodesta 1992, joten se on vanhimpia ei-kilpailullisia rullaluistelutapahtumia maailmassa. Mitään ajanottoa tms. ei ole; tarkoituksena on ainoastaan nauttia rullaluistelusta ja maisemista. Jokainen osallistuja voi valita luisteluryhmänsä, -nopeutensa ja -matkansa vapaasti — huoltobussi on aina käytettävissä, kun tauko on tarpeen. — Eikä alamäissä tarvitse mennä mukaan "junaan", jos vauhdin huuma ei innosta!

Miksi et itse osallistuisi FinLinelle ensi kesänä? FinLinen 20-vuotisen historian aikana mukana on ollut luistelijoita kaikkialta maailmasta. Jokainen perusluistelutaidot omaava on tervetullut mukaan! Katso lisätiedot ja osallistumisohjeet osoitteesta www.katukiitajat.fi.

Other FinLine videos Muut FinLine-videot

 
To see PanuWorld's finest appearance, update your web browser!