ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Vanhoja viestejä

Tämä "ilmoitustaulu" on Arja-aiheisten juorujen, uutisten ja kysymysten esittämiseen muille Arjaa seuraileville. Tämän sivun kautta et voi lähettää viestejä Arjalle itselleen eikä fan clubille - niitä voit lähettää Arjan omilta sivuilta.

ArjaWorldin ilmoitustaululle kirjoitetut viestit voit tilata myös suoraan sähköpostiisi. Lisäksi voit lukea ilmoitustaulua ja kirjoittaa viestejä myös matkapuhelimella. RSS-syöte mahdollistaa viestien lukemisen haluamallasi lukijaohjelmalla tai tiivistelmän lisäämisen kotisivullesi.

Kirjoita viesti

Jos kirjoitat täältä löytämästäsi tiedosta/huhusta jollekin muulle foorumille (tai toisin päin), ilmoitathan myös vinkin alkuperän! Se on kohteliasta viestin alkuperäistä kirjoittajaa kohtaan.

↓ Lähetetty: 31.12.2007 kello 18.14 - Lähettäjä: Panu
No niin, Rantatalon kanssahan A tänä iltana esiintyy Jyväskylässä. Enpä keksinyt sitä, vaikka pari viikkoa sitten uudenvuodenyön säestäjä oli vielä nimeltään "Matti Rautiainen" www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu/index.php?msg=1197740859#m

Nyt nimi on korjattu jo kaupungin tapahtumakalenteriin, mutta Annukkan viittaamassa tiedotuslehdessä näkyy "alkuperäinen" nimi. Kuinkahan monella tavalla Rantalato-nimi on vuosien varrella ehditty väärin kirjoittaa... :-)
  Lähetetty: 28.12.2007 kello 14.17 - Lähettäjä: Tarja
Karille sen verran kommenttia, että Jari Sillanpään ja Katri-Helenan joulukonsertti on tullut tällä vuosituhannella tasan yhden kerran eli tänä vuonna 2007. Viime vuoden konserttitaltiointi ei ollut joulukonsertti. Joten eipä anneta väärää informaatiota.
  Lähetetty: 28.12.2007 kello 03.22 - Lähettäjä: Päivi
Hei Kari!
Tuo Sylvian joululaulu versio on levystä,jonka sai Herkku-lehden kanssa vuonna 2002. Tuossa levyssä on myös Hallikaisen lauluja ja tuossa levyssä on seuraavanlainen sisältö:

1.Joulu on taas (Arja ja Joel)
2.Joululaulu (Joel)
3.Joulupukki matkaan jo käy (Arja)
4.Kuuraparta (Joel)
5.Kun joulu on (Arja)
6.Sydämeeni joulun teen
7.Tonttujen jouluyö (Arja ja Joel)
8.Tonttu (Joel)
9.Talven ihmemaa (Arja)
10.Joulumaa (Joel)
11.Sylvian joululaulu (Arja)
12.Varpunen jouluaamuna

http://www.jvvv.net/cd/rauh.jpg


Tämän levyn siis sai vain ne,jotka ovat K-kaupan asiakkaita.
  Lähetetty: 27.12.2007 kello 17.19 - Lähettäjä: Kari
Mistäs toi "Sylvian Joululaulu" on peräisin, en ole tuota versiota ennen kuullut?

Tuli samalla mieleen, että kyllä on YLEn joulukonsertit olleet tällä vuosikymmenellä yksitoikkoista katsottavaa: Jari Sillanpää ja Katri-Helena, yhdessä tai erikseen, niin joka vuosi on tullut heidän joulukonsertti. Jos ei ole ollut uutta näyttää niin on näytetty vanhoja uusintana.
  Lähetetty: 27.12.2007 kello 17.04 - Lähettäjä: Päivi
Minkälaiset videot yms. sitten ovat laittomia ja mitkä taas eivät?
↓ Lähetetty: 27.12.2007 kello 15.19 - Lähettäjä: Panu
Kannattaa olla nopea, tällaiset laittomat pätkät eivät nykyään kuukausikaupalla YouTubessa pysy. - Huomasin näet juuri, että olin unohtanut "arkistoida" omaan varastoon "All my life" ja "'til the end of time" -videot. Nyt ne on jo poistettu sieltä... :-(
  Lähetetty: 27.12.2007 kello 00.47 - Lähettäjä: Päivi
Arjasta on 2 hienoa uutta pätkää youtubessa.

Tässä rupesin itsekin miettimään,pitäisiköhän minunkin laittaa jotain Youtubeen. Kenties!

Nuo pätkät ovat:
Speden tee-se-itse tv - lyhyt pätkä ohjelmasta
ARJA KORISEVA: Sylvian joululaulu
  Lähetetty: 26.12.2007 kello 10.57 - Lähettäjä: Panu
Hyvää joulua kaikille lukijoille ja kirjoittajille!

Milla on kirjoittanut lauantaina päiväkirjamerkinnän Arjan sivuille.
  Lähetetty: 24.12.2007 kello 22.07 - Lähettäjä: Päivi
Hei Kari!

Suosittelen,että kirjoitat/laitat tuon viestisi www.arjakoriseva.fi-sivuille KESKUSTELU tai PALAUTE-osioon.
  Lähetetty: 23.12.2007 kello 23.50 - Lähettäjä: Kari
Moro Arja! Täällä Toivakassakin on muuten mahtavia biisin tekijöitä, jotka vois sullekkin tehdä something uutta tai voisit promota k.o. bändiä!! Eli käyppä tsekkaamassa semmoista kun Surun valtiaat(mikseri.net), on täysin Toevakkalaista matskua, käyppä tutustumassa!
T: Kari Jauhovakantieltä
  Lähetetty: 22.12.2007 kello 21.23 - Lähettäjä: Annairina
Turun konsertin encoren nimi on muistaakseni "Mökit nukkuu lumiset". Hidas ja rauhallinen mollibiisi, juuri muuta en siitä muista. Varmaan se sentään jossain muussakin kaupungissa on tullut, vaikkei Helsingissä...? Avaruuden aikana Arja kyllä poistui salin takaa mörköviitassaan :), mutta tuli sitten "normaalisti" lavalle esittämään encoren.
  Lähetetty: 21.12.2007 kello 14.14 - Lähettäjä: Panu
Tartu mikkiin -ryhmäkuva on mm. Nyt-liitteessä tämän päivän ohjelmatietojen joukossa, ja varmaan monessa muussakin TV-ohjelmalehdessä. (Telkku.comissa on taasen kuva 3. www.telkku.com/tiedot?oid=2007122121001)

Tämän illan biisi-lista on tosiaan jo näkyvillä netissä, vaikka Arkisto-sivulla sanotaan, että lista tulee näkyviin vasta jakson esittämisen jälkeen. Liekö paljastumiseen syynä Arkisto-sivulla oleva jaksoa 49 koskevan linkin virheellinen osoite? www.yle.fi/tartumikkiin/jakso49_biisit.htm

Tartu mikkiin -uusinta heti huomenaamuna, joten eipä tänä iltana tarvitse hätiköidä.

Tosiaan, En etsi valtaa loistoa -kirkkokonserteissa oli sama asu kuin tämän vuoden Helsingin konsertin aloituksessa. Näin siis joulun 2003 kuvien perusteella; jos vain muistaisi enää, minkälainen se asu oli tämä vuonna... :-| - Eli se siitä uusien vaatteiden uutuudesta. (Välillä kuulee jopa tästä läheltä, että Eijan aikoinaan tekemät iltapuvut olivat hienompia kuin nämä ulkomaalaiset "muoti-ihmeet"...)
  Lähetetty: 20.12.2007 kello 21.44 - Lähettäjä: Päivi
Valmistautukaa huomiseen!

Ja laittakaa videonauhurinne valmiiksi ennen huomista Tartu mikkiin-ohjelmaa.

Jos haluatte virittäytyä JO tunnelmaan niin käykää näillä sivuilla: http://www.yle.fi/tartumikkiin/

Arjalla on sama puku kuin KUN AIKA ON-konsertissa ja toisen kuvan löydätte kun klikkaatte oikealla olevaa kohtaa BIISIT >>

Niin,ja toinen asia minulla on se kun on ollut täällä aikaisemmin keskustelua siitä minkä niminen tämä nykyään olisi niin päähäni pälkähti sellainen kuin:
FAN CLUB=IHAILIJARINKI.
Miettikääpä mitä mieltä olette? Vai onko jollakin jokin parempi nimiehdotus?

Tuli tuosta Millan kirjoittamasta jutusta mieleeni,että itsellänikin on mielessä kirjoittaa mahdollisesti 2 ruokakirjaa ja pienenä vinkkinä voisin sanoa,että tuossa toisessa kirjassa tulee jotenkin Arja esiintymään,mutta sen enempää en halua kertoa. Niin,ja olenhan minä kirjoittanut muutamia juttujakin aikaisemmin joskus. Kun tuo kirjoittaminen on niin suuri intohimoni ja kouluaikoina se oli lempiaineitani. :)

Iloisin terv.Päivi,Kaarinasta ja huomenna muuten menemme perheeni kanssa Naantalin kylpylään yhdeksi yöksi rentoutumaan. Pitänee miettiä,otanko ruusukylvyn valkoviinillä. Hih!
  Lähetetty: 20.12.2007 kello 00.13 - Lähettäjä: Jappe
Taisi kyllä ollakkin niin, että Turussa Aikulla oli yllään neljä ihan uutta pukua kun taasen Helsingissä kaksi ensimmäistä pukua taisivat olla vanhoja. Ensimmäinen hopeinen puku oli muistaakseni Aikun "En Etsi Valtaa Loistoa"-kirkkokonsertteissa mukana (tästä en ihan satavarma). Varma taasen olen siitä, että toisena nähty punainen puku oli Aikulla päällä "Joulu joka päivä"-konsertissa (taisi jopa olla ensimmäinen puku siinä konsertissa). Turussa ensimmäinen puku oli valkoinen, jossa oli musta vyö (tämä ehkä nähdään kesällä lavoilla) ja toisena oli eri hopeinen mekko.

Mitä toiseen encore biisiin tulee niin Turussa ihmiset taputtivat vielä Avaruuden jälkeen Arjan lavalle, eikä valoja nostettu. Tämän laulun nimeä en muista, koska se oli minulle aivan uusi, mutta Arja lauloi sen Sakun säestyksellä.
  Lähetetty: 19.12.2007 kello 23.12 - Lähettäjä: Terhi
Huomasittekos muuten kuka Toyota-jutun on kirjoittanut! :)
  Lähetetty: 19.12.2007 kello 23.01 - Lähettäjä: Panu
Uusi Toyota-lehti on päivittynyt tänään myös nettiin, osoite on siis www.toyota.fi/ajankohtaista/toyota_plus.aspx. Kivoja kuvia, sanoisi monet ;-)

(Hmm... mittariin kertyy varmaankin 80000 km vuodessa, mutta kuinkahan paljoa A siitä nykyään ajaa itse ja kuinka paljon herra Y? Jutusta saa sellaisen kuvan, että A ajaisi itse nuo kilometrit, vaikka Ykäkin mainitaan.)

Helsingin konsertissa oli muuten yksi merkittävä seikka: muistaakseni kaikki neljä asua olivat uusia, eikä vanhoja tuttuja kierrätettyinä, kuten Arjalla on viime aikoina ollut tapana! Kuulemma Turussa(?) vaatteet olivat erilaiset kuin Helsingissä ja siellä nähtiin myös "vanhoja" asuja.

Turussa kuultiin kuulemma vielä ylimääräinen encore Helsingissä konsertin päättäneen laulun (oliko se nyt Avaruus?) perään. Mutta kuinka tämä hoitui käytännössä, ainakin Helsingissä A poistui ensimmäisen encore-laulun aikana salin takaosan (parvekkeen) kautta ulos. Eikö Turussa vastaavaa "dramaattista" poistumista valkoisessa "mörköviitassa" (;-)) tehty?
  Lähetetty: 18.12.2007 kello 18.32 - Lähettäjä: Annukka
Arjasta juttua uudessa Toyota plus -lehdessä kansikuvan kera (Talvi 2007 - numero). Tämä lienee se Toyota-juttu, jonka kuvauksissa A kävi 17.11 olleen Myyrmannin joulunavauksen esitysten välillä. Myyrmäkeläiset voivat bongailla ja arvuutella tuttuja taloja kuvien taustoilta. ;)

Juttua ei löytynyt vielä Toyotan sivuilta, mutta tänne se varmaankin ilmaantuu aikanaan: www.toyota.fi/ajankohtaista/toyota_plus.aspx
  Lähetetty: 17.12.2007 kello 21.27 - Lähettäjä: Panu
Lisäsin seinäkalenterisivulle ohjeen kalenterien tekemiseksi uudella Internet Explorer 7 -selaimella. Eli jos et ole aiemmin saanut valokuviasi näkymään tekemässäsi seinäkalenterissa, katso ohjetta, muuta ohjeen mukainen asetus ja kokeile uudelleen. www.panuworld.net/arjaworld/kuvat/calendar/omakuva.htm

Vielä ehtii tulostaa omat yksilölliset vuoden 2008 (Arja- tai muu) kalenterit joululahjaksi koko perheelle...! :-)
↓ Lähetetty: 16.12.2007 kello 17.06 - Lähettäjä: Panu
Myönnän: Riku Niemi oli sinun ideasi, Anna H. ;-)
  Lähetetty: 16.12.2007 kello 16.56 - Lähettäjä: Anna H.
Hieno joulukonsertti oli minunkin mielestä. Melko samalla laulukokoelmalla kuin kaikkina edellisinä vuosina, mutta ne muutamat uudet kappaleet olivat erittäin hyvin valittuja. Ja rokki-polkka-potpuri teki tonttulauluistakin erittäin hyvän kokonaisuuden. Lisää tällaista!
Sylvian joululaulussa Arjan ääni kuulosti taas niin upealta, että sai aikaan kylmiä väreitä :) Ave Maria oli erinomainen valinta konsertin alkuun, Oi jouluyö olisi hienoa kuulla vielä pelkistetyllä säestyksellä
Kannatan Panun ajatusta seuraavasta joululevystä, komeilla sovituksilla kuten esimerkiksi Avaruus ja tangolevyn sinfoniasoundeilla (eli Riku Niemen voisi ottaa kehiin kaikessa ammattitaidossaan :) Ensimmäinen joululevy oli pirteää tonttuilua, toinen rauhallisempaa iskelmää, kolmas voisi olla kunnon panostus isolla orkesterilla. Kaiken ei tarvitse miellyttää kaikkia, riskinotolla usein saa paremman lopputuloksen, joka lopulta miellyttää useampia kuin varovaiset ratkaisut :) Arjan ääni on nyt niin loistava mammaloman jälkeen, että sitä kannattaa tuoda esiin
  Lähetetty: 15.12.2007 kello 19.47 - Lähettäjä: Annukka
Muutamia uusia keikkoja löytyi:

*Jyväskylän kaupungin järjestämä uuden vuoden vastaanotto 31.12 Kirkkopuistossa kaupungintalon edustalla klo 23.25 alkaen. Aikku esiintyy pianisti Matti Rautiaisen säestyksellä: http://www3.jkl.fi/tiedotus/lehti/index.php/2007-08/1231

*Jyväskylän operettipäivillä Arja esiintyy 25.4.2008 operettikonsertissa:
Laura Pyrrö (sopraano)
Ulla Paakkunainen (sopraano)
Jukka Saarman (tenori)
Ilkka Hämäläinen (tenori)
Tähtivieraina Arja Koriseva sekä tenori Raimo Sirkiä (meidän entinen naapuri :-))
10-henkinen operettiorkesteri, kapellimestarina Sakari Tervo.

*Pohjanmaan ja Satakunnan Sotilassoittokuntien yhteisen viihdekonsertin solisteina ovat Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen neljällä paikkakunnalla huhtikuussa:
04.04.2008 klo 19:00 - 21:30 Viihdekonsertti Seinäjoki
05.04.2008 klo 19:00 - 21:30 Viihdekonsertti Vaasa
09.04.2008 klo 19:00 - 21:30 Viihdekonsertti Pori
10.04.2008 klo 19:00 - 21:30 Viihdekonsertti Tampere
http://www2.mil.fi/sotilasmusiikki/esiintymiset/tapahtumakalenteri/index.dsp
  Lähetetty: 15.12.2007 kello 19.08 - Lähettäjä: Panu
[[VARO: Sisältää ehkä konserttipaljastuksia. Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää yhtään mitään joulukonsertin tapahtumista.]]

No niin, A-tapahtumat ovat osaltani ohitse tältä vuodelta eilisen Savoyn konsertin jälkeen. Ihan kiva konsertti, vaikka ensimmäinen puolisko tuntui lupaavan alun jälkeen liian levottomalta ryntäilyltä ja tonttulurituspitoiselta. Onneksi jälkimmäinen puoli sisälsi enemmän klassisesti laulettuja joululauluja, joten kotiin lähdin todella hyvin mielin.

Kyllä klassisemmat joululaulut ovat vain hienoja, varsinkin Arjan sävellajissa. - Niinpä: seuraavaksi joululevyksi vaan kokonainen levyllinen klassisempia joululauluja. Siihen keskittymällä saisi levylle hyvän ja iskelmätaustasta erottuvan teeman, joka lisäksi osoittaisi Arjan kyvyt diiba-daaba-iskelmän ulkopuolella!

Keskustelin nimmarijonossa asiasta muutaman kymmenen sekuntia Arjan kanssa. - En silti usko, että syy tonttulaulujen tunkemiseen joka joululevylle on se, että "levyllä pitää olla jotain jokaiselle (myös lapsille)", vaan se, että kovin varovaisia liikkeitä tekevä A ei uskalla tehdä kokonaista joululevyä ilman "kepeitä" joululauluja. Vai uskaltaako...?! Mitä muut luulette?

Voinen ymmärtää, että konserteissa laajan yleisön vuoksi pitää tarjota myös tonttulauluja (ym. joululauluja, joita Arja pääasiassa on levyttänyt), eikä pelkästään "Oi jouluyötä, Ave Mariaa ja Kuulen taivaan tiukujen soivaa". Mutta äänilevyllä soisin keskittyvän kerrallaan yhteen tyyliin, eikä yrittää tunkea yhdelle levylle kaikenlaisia joululauluja - jolloin tuloksena keskinkertainen iskelmäjoululaululevy, jolla ei ainakaan vahingossakaan erotuta levytulvasta... :-( Vain rohkeilla panostuksilla voi voittaa; varman päälle pelaamalla ei voita koskaan!

Kun aika on -levyllä oli jo rohkeita ensiaskelia - nyt ei pidä ottaa taka-askelta vaan astua rohkeasti eteenpäin! Vaikka mestari Riku Niemi sovittajaksi, niin saadaan isolla orkesterilla klassisista joululauluista kaikki irti.

Tonttulaulut voi kerätä taas sitten jonkun seuraavan joulun levylle, ja keskittyä silloin vaikka pelkästään niihin. Parempi koota aina kokonainen levyllinen samanlaisia tunnelmaa. Tupla-levyyn (yksi levy klassista ja toinen tonttulauluja samalla kertaa) en sentään usko, vaikka sellaisenkin vitsin kuulin.

Savoyssa konsertin upeat valot tulivat esille paljon paremmin kuin missään muistamassani konserttisalissa, johtuen vanhan elokuvateatterin tummasta sisustuksesta. (Toisaalta A sanoi, että missään muualla ei ole ollut näin mahdotonta nähdä yleisöä yhtään eturiviä pidemmälle!) Äänentoisto eturivissä oli myös parhaimpia, mitä muistan; ihan kuin keskellä olisi istunut, ei mitään epätasapainoa tai suuntaongelmaa! - - - Konserttipaikan valinnasta täydet kiitokset, vielä kun A suurentaisi sitä lämpiötä vielä noin kolminkertaiseksi... ;-)
  Lähetetty: 06.12.2007 kello 22.39 - Lähettäjä: Panu
Ilmeisesti en (sittenkään) kovin tarkkaan Linnan juhlia seurannut, kun en moista huomannut (mielestäni kyllä katselin niitä). Mutta siellähän he tosiaan soittivat Kaartin Combossa, kun kelasin aikaa hieman taaksepäin. Taitaa tuo Combon kokoonpano vaihdella aika lailla tilanteen mukaan...

Nippelitietoina mainittakoon, että eilen Ilta-Sanomien Arja-jutun kuvat otettiin 8.11. Lauttasaaressa, eikä keli todellakaan ollut lämmin ja tyyni. Taisipa samana torstaina Arja käydä myös kuvattavana tähän uuteen Eteran mainoskuvaankin ihan oikeassa keramiikka-ateljeessa, oikean savitaiteilijan nimeä en enää muistakaan. Nämä triviat kuultuna samaisen illan Lohjan kirkkokonsertin yhteydessä. Eli A oikeasti yhdistelee "keikkoja" samalle Etelä-Suomen reissulle.
  Lähetetty: 06.12.2007 kello 22.17 - Lähettäjä: hanna pm
Ainakin Saku Mattila (ja Hexa Elo) ns. juhla-Fortunasta ovat soittamassa parhaillaan linnan juhlissa
  Lähetetty: 05.12.2007 kello 16.22 - Lähettäjä: Pia
Uusin Kodin Kuvalehti kirjoittaa Tangokuningatar Arja Korisevasta =)
  Lähetetty: 04.12.2007 kello 10.54 - Lähettäjä: Annukka
Aikku on uuden "Ilonan" eli Iltalehden naistenlehden kannessa. Verkkosivuilla näytti edelleen olevan vanhan lehden jutut.
  Lähetetty: 30.11.2007 kello 08.21 - Lähettäjä: Annukka
Arjaan liittyvä radiopätkä Kymenlaakson radiossa eilen: http://lotta.yle.fi/rswebkta.nsf/sivut/ajankohtaista
  Lähetetty: 29.11.2007 kello 13.18 - Lähettäjä: Anna H.
Eteran asiakaslehdessä on Arjan haastattelu ja kivoja kuvia :)

http://www.etera.fi/Fi/ajankohtaista/Vakuutetun_Etera-lehti_ilmestynyt.htm
  Lähetetty: 20.11.2007 kello 23.06 - Lähettäjä: Katja
sama mainos myös kalevassa :)
  Lähetetty: 20.11.2007 kello 13.28 - Lähettäjä: Pia
HS 20.11.07 s.A9/kotimaa. Etera on mestari työeläkkeissä.
"Arja Koriseva, yrittäjä ja viihdetaiteilija. Harva on mestari monessa lajissa." Uusi hieno kuva =)=)=)
↓ Lähetetty: 19.11.2007 kello 14.48 - Lähettäjä: Panu
Tuon tiedotustilaisuusvideon perusteella etsin netistä radiopätkiä, joita olisi tehty aiheesta, kun radiotoimittaja näytti paikalla olleen. Enpä löytänyt muuta kuin teatterinjohtajan puolen minuutin haastattelun: http://194.252.88.3/rswebtre.nsf/sivut/uutisaihe?opendocument&pageid=Content79969
  Lähetetty: 19.11.2007 kello 13.37 - Lähettäjä: Panu
Herrasmies-sivulle on ilmestynyt videokollaasi torstain lehdistötilaisuudesta. Siitäpä näkee elävässä kuvassa kuinka lyhyet vaaleat hiukset pukevat Arjaa. www.ttt-teatteri.fi/herrasmieshuijarit/etu/
  Lähetetty: 19.11.2007 kello 01.36 - Lähettäjä: Päivi
HUOMIO,HUOMIO!
Nyt siirrymme toiseen asiaan väliaikaisesti!

Siis asiani koskee Arjan siskon levyä eli olisiko kenelläkään Piia Korisevan levyä nimeltään MAAILMAN ÄÄRIIN? Yhtyeen nimi on EXME ja levy tehty vuonna 1999,joten jos nyt jollakin tietokoneen äärellä olevista ihmisistä olisi tämä kyseinen levy niin olisiko mahdollista saada tuo levy. Siis VAIN LAINAKSI!

jhakpaivi...luukku.com
  Lähetetty: 17.11.2007 kello 18.21 - Lähettäjä: Pia
Kiitos Annukka hienosta vastauksesta, kaikki laulutkin... =)
Arja oli näemmä jälleen paneutunut oikein kunnolla, lauluja oli noin paljon ja hienoja lauluja =))
Olikohan säestämässä tuttu Saku Mattila =)
  Lähetetty: 17.11.2007 kello 16.46 - Lähettäjä: Annukka
Myyrmannin tapahtuma Arjan osalta alkoi muutaman minuutin kestäneellä joulukulkueella, jossa Arja käveli Joulupukin ja -muorin, Peppi Pitkätossun sekä tonttujen mukana ympäri kauppakeskusta.

Arja esiintyi 2 kertaa (noin 30 min per setti), yhteensä 12 biisin verran. Aikku lauloi enimmäkseen joululauluja, myös muutama muu biisi kuultiin. Lumiukkoa ei tullut, mutta sen sijaan seuraavat laulut:

Petteri Punakuono, Tonttu Torvinen, Kun joulu on, Tuulen värit, Lapsi tuoksuu joululta, Mikä voi olla sen mukavampaa

Kulkuset, Kultaiset korvarenkaat, Enkelin Silmin, Varpunen jouluaamuna, Sydämeeni joulun teen, Kun aika on.
  Lähetetty: 17.11.2007 kello 16.21 - Lähettäjä: Pia
Minkälainen tapahtuma Myyrmanni oli? Lauloiko Arja Lumiukon, entä muut laulut?
  Lähetetty: 17.11.2007 kello 15.22 - Lähettäjä: Päivi
Lisää aiheesta näissä linkeissä:
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kulttuuri/54119.shtml
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1455475
http://www.iltalehti.fi/viihde/200711166851614_vi.shtml

Turun Sanomat


Niin,ja löysin vielä yhden asian,joka nyt ei ehkä tähän aiheeseen liity,mutta katsokaapa ja kuunnelkaa oman alueenne radiosta ohjelma LISTASUOSIKIT. Syyn löydätte täältä.
http://www.hitit.fi/page.php?p=listasuosikit
PUHELINHAASTATTELUSSA
Vai onko tämä jokin vanha haastattelu?!Juu,nyt ainakin osaan itse sanoa,että minulla on mahdollista tuonne mennä kun ei ole niin kamalan pitkä matka Turusta Tampereelle! Hih! Tosin en vielä uskalla lippuja vielä varata jos se ei sovikaan juuri se päivä.

Minä kun ihmettelin,että mitäs se oikein Panu kirjoitteleekaan,että miten tuo nyt Arjaan liittyisi,mutta sitten sain tietää Arjan olevan teatterissa,Tampereella 2008. Jippii!

No,onneksi ei ole enää kovinkaan kauan siihen kun näen Arjan seuraavan kerran. Ihan kamala ikävä jo minulle iskenyt. :)
  Lähetetty: 16.11.2007 kello 14.21 - Lähettäjä: Panu
Ei neljää viestiä tänään ilman viidettä... Hetki sitten tieto on ilmestynyt myös teatterin omille sivuille: www.ttt-teatteri.fi/herrasmieshuijarit/etu (löytyy mm. alustus juoneen ja Arjan roolihahmon nimi "Christine Colgate", jota ei muuten ole alkuperäisessä elokuvassa, vaan nimi tuli mukaan vasta Boardwayn musikaaliversioon!)
  Lähetetty: 16.11.2007 kello 14.12 - Lähettäjä: Panu
Eli tällä kertaa Iltalehti ehti ennen virallisia sivuja, mutta kiire näyttää Iltalehdellä olleenkin, kun toimittaja Juha Veli Jokisen teksti on täynnä virheitä: Ainakin elokuvan alkuperäinen nimi ja naispääosan esittäjän nimi on väärin. Lisäksi ainakin yksi kirjoitusvirhe muuallakin. Ainakin kolme virhettä muutamassa rivissä tekstiä = IL-laatua... ;-)

Alkuperäisen elokuvan oikea nimi on Dirty Rotten Scoundrels.
Naispääosan esittäjän oikea nimi on Glenne Headly.

Lisää infoa! Musikaalin ensi-ilta Tampereella on to 4.9.2008. www.matkalehti.fi/uutiset.html?1624 (Tosin tämä linkki ei toimi?! Päivämäärä näkyy kuitenkin Googlen tunti sitten ko. osoitteesta hakemasta tekstistä.)
↓ Lähetetty: 16.11.2007 kello 13.51 - Lähettäjä: Panu
Taisi olla kuitenkin Iltalehti, josta uutisen lounaalla näin, koska kuva paperilehdessä oli sama (tosin syvättynä) kuin IL:n nettiversiossa oleva.
  Lähetetty: 16.11.2007 kello 12.02 - Lähettäjä: Panu
Iltalehdestä löytyi uutinen ihan nettiversiostakin: http://www.iltalehti.fi/viihde/200711166851614_vi.shtml

Musikaali on siis "Herrasmieshuijarit" (elokuvan Dirty Rotten Scoundrels pohjalta), eli Arja on nyt ensimmäistä kertaa menossa esiintymään esitykseen, joka ei ole vanha klassikko...!
  Lähetetty: 16.11.2007 kello 11.56 - Lähettäjä: Panu
Tämän päivän Ilta-Sanomien mukaan Tampereen Työväen Teatteri on tiedottanut olevan Arjan pääosassa musikaalissa, jonka ensi-ilta on syksyllä 2008.

Muuta en muista tähän hätään, IS:n nettiversiossa ei taida olla mitään ko. uutisesta.
  Lähetetty: 15.11.2007 kello 16.08 - Lähettäjä: Panu
Myyrmannin lauantaisen tapahtuman tiedot ovat ilmestyneet: www.myyrmanni.fi/asp/system/empty.asp?P=131&VID=default&SID=417985200845279&S=1&A=closeall,set:buffer.modules.news.viewer.id:596&C=44336

Ja kuten viralliselta lukee, Arja on mukana jo klo 11 vaikka sitä ei erikseen mainita.
  Lähetetty: 03.11.2007 kello 20.34 - Lähettäjä: Panu
Onpas se Tampere nykyään paljon kauempana kuin ennen... Vai onko tässä vaan tullut ajeltua näitä pidempiä matkoja viime aikoina vähemmän? ;-)

Lumisade värjäsi Tampereen seudun jo päivällä talvisen näköiseksi, joten konserttireissu tuntui siltäkin osin varsin mieleen jäävältä. Tuttua Arjan kirkko-ohjelmistoa kuultiin, mutta ykkönen oli jälleen Jouni Somero, jota aina harvemmin kuulee Arjaa säestämässä. Sitä soitantoa kuuntelee ja varsinkin katselee mielellään.

Vielä kerran kiitokset Poilan Timpalle, joka oli tämän päivän konsertin takana. Valitettavasti tänään olisi kirkkoon mahtunut enemmänkin porukkaa. Se oli sääli, sillä näitä konsertteja toivoisi enemmänkin järjestettävän.

Konsertin kesto oli vajaat 75 minuuttia. Salossa tai Lohjalla kuulee sitten samoja lauluja, mutta kyllähän niitä mielellään kuuntelee! BTW. Luvassa on ennakkotiedoista poiketen pianosäestys ensi viikolla; sääli, olisihan sitä kitarataiturointiakin voinut välillä seurata.

Ainakin perjantaina sai lippuja näihin ensi viikon konsertteihin Lohjan Prismasta. Salon ja Lohjan konsertin liput ovat hassusti yhteiset (kelpaa molempiin), joten kuhunkin konserttiin saapuvien määrästä ei ole siis kenelläkään mitään tietoa.
  Lähetetty: 02.11.2007 kello 23.28 - Lähettäjä: AnnaL.
Jos tarkoitit huomista (3.11.) pyhäinpäiväkonserttia Tampereella, liput sinne maksoi ainakin ennakkoon ostettuna 16e /kpl.
  Lähetetty: 01.11.2007 kello 20.16 - Lähettäjä: Pia
Tampereen konserttia odotellessa, siis jos onnistuu saamaan liput sinne, muistui mieleen (kalenteria apuna käyttäen) viiden vuoden takainen mahtava Arjan ja Jouni Someron Pyhäinpäivä konsertti Lammilla. Tuolloin "meitä" istui muutamia onnellisia ihan eturivissä nauttien koko 5 euron edestä upeaa Arjaa sekä loistavaa pianistia Jounia. Muistan tuon illan jättäneen hyvän mielen ajatuksiin pitkäksi aikaa !!!
Mitäs ne liput ensi sunnuntaina maksavatkaan hih... ?
↓ Lähetetty: 31.10.2007 kello 20.26 - Lähettäjä: Panu
Kiitokset Pialle tuon konsertti-informaation huomaamisesta Yhteishyvästä. En itse varmaan olisi sitä huomannut, vaikka yleensä selaan ko. lehden joka kuukausi.

Päivitin viimeinkin yli vuoden tauon jälkeen ArjaWorldin taulukkosivut, joten nyt listoissa on mukana uusi levykin. Eipä paljon muuta tänä vuonna ole ollut vielä kirjattavaa...

Huvikseni samalla arvioin uuden levyn laulut omalla -1, -½, 0, +½, +1 -asteikollani, ja uusimman levyn keskiarvo nousi jopa +0,77:ään, joka on uusi ei-joululevyjen ennätys aiemman +0,58:n (Rakastunut nainen) sijaan. - Niinpä, kuten äitini on sanonut: "kaikki hyvät laulut on jo sävelletty"; ja niistäkin covereiksi valikoituvat vain parhaat. Eli coverlevyt sisältävät keskimäärin parempia lauluja kuin uutta kotimaista sisältävät... :-) (Rakastunut nainenkin pärjäsi rankingissani juuri tuontikappaleiden ansioista.)

BTW. Olen havaitsevinani uuden levyn lauluissa Arjan äänessä viime vuosista poikkeavaa rentoutta, erityisesti niissä myöhemmin lauletuissa lauluissa (muut kuin 3-10-11). Ääni tuntuu paljon miellyttävämmältä myös korkeammissa kohdissa. Liekö keikkatauolla ehti olla vaikutusta Arjan lauluun? (Arja itsekin Pohjanmaan Radion haastattelussa 13.9.: "...tuntuu että on saanut sellaisella levänneellä äänellä laulaa nyt tämän uuden Kun aika on -levyni...")
  Lähetetty: 30.10.2007 kello 13.48 - Lähettäjä: Pia
Yhteishyvä- lehti (11/07) kirjoittaa konsertteja palstallaan;
Sydämellinen kirkkokonsertti. S-etukortilla Arja Korisevan kirkkokonsertit Salossa ja Lohjalla 14e (norm.16e). Konsertti Salossa Uskelan kirkossa ke 7.11 klo 19 ja Lohjalla Pyhän Laurin kirkossa to 8.11 klo 19. Kesto n.tunti.Ei bonusta.
Uskelan kirkko, Sairaalatie, Salo.
Pyhän Laurin kirkko, Kirkkokatu, Lohja.
Ennakkomyynti;Prismat Halikko, Lohja ja Nummela ja S-Market Plaza Salo.
Konsertin järjestävät yhteistyössä Suur-Seudun Osuuskauppa ja Varsinais-Suomen Sydänpiiri ry ja Uudenmaan Sydänpiiri ry. Tuotto käytetään sydänpotilaiden kuntouttamiseen.

Akustisessa kirkkokonsertissa esiintyvät Arja Koriseva ja kitaristi Saku Mattila. Ohjelmistossa kuullaan hengellisiä lauluja, kuten Niin kaunis on maa, Kirkossa, Nousta sain aamuun ja Enkelin silmin.
! Lähetetty: 29.10.2007 kello 19.57 - Lähettäjä: Timppa
Moro! Arja Korisevan & Jouni Someron Pyhäinpäiväkonsertti- tiedot päivitetään 3 tunnin välein sivulle www.poila.fi. Mm. pysäköinnistä on tullut tänään yli 20 puhelua,joten olen katsonut,että reaaliaikainen tiedotus toimii parhaiten sivuiltani.Jos jotain ylimääräistä haluatte lisätä:Pyhäinpäivä on vuoden pimeintä aikaa,jolloin ihmisillä on tapana sytyttää kynttilä haudoilla ja kodeissa pois nukkuneiden muistoksi.Arja Koriseva & Jouni Somero esittävät konsertin,jossa kuullaan tuttuja ja tunteellisia kappaleita.Konsertin kappalevalinta ei jätä ketään kylmäksi. Arjan monipuolisuus ja karisma on elementit,jotka tekevät hänestä vertaaansa vailla oleva esiintyjän.Läheisen ihmisen kuolemasta johtuvan luopumisen hetkellä huomaamme oman yksinäisyytemme, heikkoutemme ja rajallisuutemme.Terveisin:Timo Poila,konsertin järjestäjä.
  Lähetetty: 29.10.2007 kello 19.12 - Lähettäjä: Panu
Tampereen konsertin mahdolliset ylijäämäliput myydään tuntia ennen ovelta. Mahtaakohan niitä riittää? www.poila.fi/page_1193673831281.html

Onko kukaan kuullut ensi viikon Lohjan kirkkokonsertista? Ainakaan vielä en ole löytänyt mitään tietoa ko. tapahtumasta. Voi olla, että se on peruuntunut tai suljettu tilaisuus (harvemmin kirkoissa sellaisia on...)
  Lähetetty: 14.10.2007 kello 18.02 - Lähettäjä: Panu
Lisää "salaista" lisätietoa keikoista:
- Nastolan kirkkokonsertti (28.11.) on jälleen Koiviston lastenkodin hyväksi, kuten oli vastaava konsertti viime vuoden keväällä juuri vauvauutisen jälkeen. www.venajaseura.com/?sc=&sc2=4930&sc3=5109&sc4=5410&sa=86309
- Kouvolan kirkkokonsertti (29.11.) on vuorostaan Nuorkauppakamarin hyväksi. www.kouvola.fi/matkailu/tapahtumat/arjakorisevantunnelmallinenjoulukonsertti.html.stx

Kuinkahan mahtaa olla Salon (7.11.) ja Lohjan (8.11.) kirkkokonsertit oikeasti, sillä V-S Sydänpiirin mukaan nimenomaan ainakin Saloon saa edun S-etukortilla, eli juuri päinvastoin kuin ns. virallisessa keikkalistassa? Lohjan konsertin olemassaolosta en ole taasen löytänyt mitään tietoa, en Sydänpiirin sivuilta, enkä kaupungin tapahtumakalenterista.

Tampereen Somero-konsertin "liput" on ennakkomyynnissä, mahtaakohan niitä olla kaupan myös ovella? Jos joku kysyy, niin kertokoon myös muille... :-) Tosin kannattanee kysellä vasta lähempänä konserttipäivää...
! Lähetetty: 10.10.2007 kello 20.44 - Lähettäjä: Panu
Listaamaton eli ns. salainen keikka ensi sunnuntaina: MUISTOJEN POLUILTA 15v.-juhlakonsertti / Tuulimyllyn Puhaltajat, solisteina
Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen Säkylähallissa su 14.10. klo 15.00, www.tuulimyllynpuhaltajat.fi
  Lähetetty: 08.10.2007 kello 12.06 - Lähettäjä: Panu
Arjan virallinen foorumi on ruvennut piilottamaan vanhoja viestiketjuja, vaikka viestit ovat yhä tallessa. Viimeinen näkyvissä oleva sivullinen viestejä on "155", vaikka olemassa on myös vanhemmat sivut:
"156" (www.arjakoriseva.fi/index.php?s=fanclub&p=keskustelu&l=155) ja
"157" (www.arjakoriseva.fi/index.php?s=fanclub&p=keskustelu&l=156).

Melkoisen sattumanvaraiselta tuntuu tuo 1550 näkyvillä olevan viestiketjun raja, liekö kyseessä itseasiassa sittenkin vika?
  Lähetetty: 05.10.2007 kello 20.37 - Lähettäjä: Annukka
No niin. Huhu ei ollut pelkkä huhu, vaan Kymenlaakson Radion sivuilta voi kuunnella tänään Kotkassa tehdyn haastattelun Arjasta sekä kahdesta kilpailun voittaneesta fanista.

http://lotta.yle.fi/rswebkta.nsf/sivut/ajankohtaista
  Lähetetty: 04.10.2007 kello 20.22 - Lähettäjä: Panu
Musakuvat.com-sivuilta löytyy muutama Arja-kuva Ylen hyvät konsertista, joihin en ole aiemmin huomannut linkittää. Nyt ko. palveluun löytyy siis kaksi erillistä linkkiä sivulta www.panuworld.net/arjaworld/linkit/kuvat.htm.

Vuosituhannen alussa nettiin laittamani (julkaistu myös Enkelin Silmin -lehdessä) kuvitteellinen lehtiartikkeli "Arja vuonna 2010" on noussut pinnalle virallisen foorumin kautta. Kiitos, heh :-)

Kuten "taustaa"-linkin takana olevan selityksenlukeneet ovat huomanneet, satsasin artikkelissa olevan valokuvan sottaamiseen ihan tarkoituksella... Itseasiassa kuvaa olisi pitänyt sutata vielä enemmän, sillä kyllähän ne Arjan kasvot ovat siinä edelleen hieman nuorehkon oloiset vuodeksi 2010.

Kuva on yhdistetty helmikuussa 1992 Katajanokan terminaalin laiturilla ottamastani Arja-kuvasta ja artikkelin julkaisuaikaan kuvaamastani rantamännystä Seurasaaren ulkomuseon ensimmäisten kohteiden lähettyvillä. Varta vasten piti mennä Seurasaareen asti etsimään rantamäntyä, kun menin sellaisen itse juttuun kuvittelemaan... :-)
  Lähetetty: 02.10.2007 kello 19.29 - Lähettäjä: Annukka
Kuulin huhuja, että Kymenlaakson radiossa on kilpailu, jossa voi voittaa fanitapaamisen Aikun kanssa, ilmeisesti ennen Kotkan perjantaista konserttia. Ilmoittautua pitää torstaihin mennessä (onnistuu varmaan ottamalla yhteyttä toimitukseen) ja kaksi henkeä pääsee Arjaa tapaamaan.

Kotkan konserttia mainostettiin ainakin vielä viikonlopun Kymen Sanomissa, joten paikalle varmaan vielä mahtuu. Sääli sinänsä, jos kiertue ei ole yleisömenestys, sillä minunkin mielestäni konsertti oli ainakin Järvenpään perusteella yksi Arjan parhaista.
  Lähetetty: 28.09.2007 kello 20.50 - Lähettäjä: Leena
Kun nyt satuin lupaamaan, niin raportoin valokuvauskieltokuviosta, vaikkei oikeasti ole raportoitavaa. Milla vastasi kyselyyni selittäen Turun kuvauskieltoa, ja kun muistutin, että minä olin kyllä Imatralla, sain lisää ystävällisiä perusteluita Turun kuvauskiellolle ;) En tykkää siteerata ilman lupaa, mutta viestin mukaan kuvaaminen - hyvän maun rajoissa - on sallittua jos sitä ei erikseen kielletä.

Annan vastauksesta palstaviestiini päättelen, että kuvaaminen oli periaatteessa kiellettyä jo Imatralla, mutta siitä ei vaan tiedotettu mitenkään. Eli turhaan tein tästä itelleni murheen ;)

Kuvat pidän "näkyvillä" - ovathan ne nyt entistä arvokkaampia, kun lisää ei ole tulossa :)
  Lähetetty: 27.09.2007 kello 16.38 - Lähettäjä: Päivi
Iltasanomissa eilen:

ILTA-SANOMAT JUHLI EILEN 75-VUOTISTA TAIVALTAAN.
MUKANA RENTOUTUI MYÖS SUOSIKKILAULAJA ARJA KORISEVA.

Ilta-Sanomat juhli eilen 75-vuotista taivaltaan isolla
kutsuvierasjoukolla.
Helsingin Areenaan miehensä Pekka Karmalan kanssa saapunut
Arja Koriseva oli intoa täynnä. Artistin äitiysloma loppui runsas viikko sitten.
-Olen kiertänyt jo seitsemän kaupunkia. Laulan ikivihreitä,klassisia kappaleita,Arja jutteli iloisesti. Reilun vuoden tauko teki laulajalle hyvää. Viime lokakuussa syntyneen Verna-tytön hoitaminen kotona sai Arjaa taas uutta puhtia.
-Halu laulaa on kovin suuri, ja nyt olen saanut taas rauhassa valmistautua. Täysin kotiäiti hän ei ole ollut,sillä uutta levyä on tehty viime ajat ahkerasti. Kotona hyvin viihtynyt laulaja muistuttaa,että hän on edelleen paljon lastensa Vernan,Patrikin ja Karlan kanssa. Keikat painottuvat yleensä iltaan.
-Olen edelleen paljon päivisin kotona,ja vuorottelemme sitten Pekan kanssa lastenhoitovuoroissa. Nyt lapset ovat hoidossa mummolassa. Pariskunta pääsikin pitkästä aikaa juhlimaan yhdessä. Upeassa sambahameessa iltaa viettänyt iskelmätähti iloitsi yhteisestä ajasta.

Niin,ja vilkaiskaa uuttaa seiskaa. Siinä on artikkeli Jenni Dahlmanista niin hänellä ompi samanlainen puku kuin Arjalla oli tuossa Nauran ja Rakastan levyn kannessa. :)
  Lähetetty: 27.09.2007 kello 11.47 - Lähettäjä: Ira
Hei, tietääkö kukaan mitä Iltasanomissa kerrottiin Arjasta ja Pekasta? On kuulemma ollut heistä juttua eilen. Missasin taas.
  Lähetetty: 25.09.2007 kello 21.31 - Lähettäjä: Katja
noh, arja kyllä tosiaan yleensä on ollu suvaitsevainen kuvaamisen suhteen ja kyllä itseltänikin lavakeikoilta/parista konsertista kuvia löytyy. veikkaisin siis vain konserttipaikan linjaa?
  Lähetetty: 25.09.2007 kello 20.41 - Lähettäjä: Leena
Hops, olin sitten sokea, enkä huomannut, että AnnaFC oli jo kirjoitellut valokuvauskiellosta viralliselle palstalle. Toivottavasti tosiaan menneet on menneitä, eikä nuo kuvani pahoita kenenkään mieltä. Oikeasti en kyllä nähnyt mitään kieltolappuja - joko niitä ei ollut, tai sitten ryntäsin liian tohkeissani konserttisaliin ;)

Tuosta netissä julkaisusta. Mulla on kyllä sellainen mielikuva, että julkisesta henkilöstä julkisessa tilaisuudessa otetut kuvat olis vapaasti julkaistavissa (tosin jos kuvia ei ois alunperinkään saanut ottaa, niin tilanne on eri...). Ainakin erilaisten keikkakuvien postailu tuntuu olevan maan tapa, ja minusta mukava sellainen - niitä on kiva katsella oli sitten ollut itse mukana keikalla tai ei. Mutta tietysti artistin oma tahto on ratkaisevaa tässä. Joten tulipa kurja fiilis siitä, että menin ihan Arjan nenän edessä hölmöilemään...
  Lähetetty: 25.09.2007 kello 19.37 - Lähettäjä: Anna H.
Kuvaus on ollut muutamilla (nipottavilla) konserttipaikoilla kiellettyä, todennäköisesti siksi, ettei se olisi häiriöksi muulle yleisölle. Tekijänoikeudet kieltävät konserttien nauhoittamisen tai videoimisen ja niiden levittämisen, mutta mielestäni kuvaaminen ei ole yleisesti kiellettyä (vai onko?). Ja kannattaako nyt ylipäänsä mennä vartavasten kysymään, onko kuvaaminen sallittua, kuten foorumilla eräs oli tehnyt...Arjahan on ollut yleensä aika suvaitsevainen kuvaamisen suhteen.
Kuvien levittämisestä netissä en tiedä, periaatteessa kai pitäisi olla kaikkien kuvassa olevien lupa. Mutta Seiskat ym juorulehdethän tässäkin toimivat hyvänä esimerkkinä ;)
(joo, tuleepa sairaslomalla kirjoiteltua tänne usein ;)
  Lähetetty: 25.09.2007 kello 17.25 - Lähettäjä: Leena
Hieman säikähdin minäkin tuota kuvauskieltokeskustelua (jonka tietysti huomasin vasta kuvalinkin postattuani - toivon mukaan Panu saa poistettua viestini jos tosiaan osoittautuu, että kuvat on rikollista materiaalia). Pistin aiheesta fanclubin palautteen kautta kyselyä tänään - yritän muistaa raportoida jos saan vastauksen.

Imatralla en huomannut minkäänlaisia kieltokylttejä, enkä muista nähneeni niitä ennenkään (vuosikaudet olen käynyt kaikissa Lappeenrannan konserteissa, kerran Mikkelissä ja ainakin kerran aiemmin Imatralla - aina muutama kuva on tullut muistoksi räpättyä). Toivotaan, että vain Turussa ollaan niuhoja kuvauksen suhteen, eikä kyse ole yleisestä Arja-konserttien linjasta, muuten täytyy pyydellä nolona anteeksi...
  Lähetetty: 25.09.2007 kello 15.17 - Lähettäjä: Tarja
Olenko ihan väärässä, mutta eikös konserteissa kuvaaminen ole KIELLETTY? Ainakin tuolla virallisella foorumilla on tiukka vääntö asiasta ja kiellettyä tuntuu olevan, vaikka täälläkin konserttikuvia levitellään.
  Lähetetty: 25.09.2007 kello 08.12 - Lähettäjä: Leena
Kai minunkin on syytä kuvani julkaista, kun sattui harvinaisen hyviä otoksia (johtuen loistavasta paikasta - sattumalta oltiin ihan keskellä, ja Imatran eturivissä vois melkein pitää jalkoja lavalla ;). Eli täällä Imatran konsertin tunnelmia:

http://picasaweb.google.com/leenairene/ArjaKorisevaKunAikaOnImatra1992007?authkey=yExy14NPFq0

Pakko täydentää edellistä kritiikkiviestiäni, että toki konserttia vaisumpi levy "kasvaa" kuunnellessa. Ja onhan se ihanaa, että Arjalla on monenlaista ohjelmistoa - myös sitä tanssilavoille sopivaa!
  Lähetetty: 24.09.2007 kello 17.11 - Lähettäjä: Marita
Ottiko Panu konsertissa kuvia? Jos otti, niin voisiko niitä saada tuonne kuvat-sivulle???
  Lähetetty: 24.09.2007 kello 13.44 - Lähettäjä: Päivi
Klikatkaa itsenne tuonne:
http://paivi22.suntuubi.com/?cat=1

Kuvia löydätte KUVAGALLERIASTA ja jutun löydätte BLOGISTA. Jos hyvin käy lisään sinne myöhemmin jotain muutakin Arjasta.
  Lähetetty: 23.09.2007 kello 14.36 - Lähettäjä: Anna H.
Heh, melkein yhtä kuollut olen vieläkin kuin perjantaina...
Kuuntelin nyt levyn paremmilla äänentoistolaitteilla kun heti konsertin jälkeen soitin sitä perusmankalla. Jonkin verran soundit paranivat äänentoiston myötä, esimerkiksi Kun aika on teki nyt vaikutuksen. Ja Mikä voi olla sen mukavampaa -jazzversio teki tästäkin perusrallista hyvän biisin ;) Tosin paremmilla kajareilla huomasi entistä selvemmin eron kappaleiden 3,10 ja 11 soundissa muihin verrattuna. Enpä ole ennen huomannut, millainen merkitys tuotannolla ja miksauksella voi olla (näin täysin maalaiskorvilla kuunneltuna). Ihan hyviähän nuo Matin pajallakin tehdyt miksaukset ovat.

Uusi levy on kyllä mielestäni askel hyvään suuntaan. Kuten Panu ja Leena sanoivat, rohkeutta ja riskinottoa vain vielä enemmän peliin. "Perushumpalla" on vaikea saada levymyyntiä ja huomiota enää nykyään. Esimerkiksi Sakun kitarataiturointi konsertin encoressa kuulosti sekin uskomattoman hienolta, toivottavasti sitä kuullaan enemmänkin. Ja milloinkohan kuultaisiin sitä Arjan yhden naisen showta, mistä joissain haastatteluissa on ollut puhetta...

Enkelin silmin -sovitus kuultiin jo edellisellä Kun aika on -konserttikiertueella, kun Tomi oli Fortunan kapellimestarina (vuonna ?). Muistini mukaan sovitusta olisi silloin sanottu Tomin tekemäksi, mutta voinhan tietysti muistaa väärin. Olihan Saku jo tuolloin Fortunassa mukana...
  Lähetetty: 23.09.2007 kello 13.23 - Lähettäjä: Leena
Kun kerran Panukin vihjaili Arjan laulaneen joskus diiba-daaba-iskelmää, niin uskallan minäkin kommentoida. Raportoin jo "viralliselle" palstalle, että Nauran ja rakastan oli minulle liian "iskelmää", joten minäkin arvostan uutta (tai uusvanhaa) linjaa.

Covereissa on minusta selkeästi kaksi erilaista vaihtoehtoa, molemmat esiintyy levyllä: ikivihreitä, takuuvarmoja "hittejä"... jotka helposti myös tuntuvat kuluneilta (esim. "Sulle silmäni annan" - tosin siitä en ole tykännyt oikein koskaan, osittain siksi, että tulee joku Spede-versio mieleen, missä luovutetaan kaikki muutkin elimet ;)

Ja sitten se toinen vaihtoehto: yllättävien, ei ennestään niin tuttujen helmien etsiminen. "Niin" oli ilmestyessään sellainen, ihana uusi tuttavuus, ja nyt "Jotain jää" - uskomattoman kaunis. Toivottavasti Arjan tulkinta tekee siitä hitin!

Ymmärrän, että Arja halusi levyttää niitä tosi tuttuja ja rakkaita konserttien vakiokappaleita, mutta jatkossa toivoisin kuitenkin tuoretta, joko harvinaisia käännösiskelmälöytöjä tai uusia sävellyksiä, jotka eivät ole ihan sitä perustanssimusaa.

Ja sama efekti minulla: heti upean konserttielämyksen jälkeen levy kuulostaa vähän vaisulta (sama "vika" oli edellisen joululevyn kanssa, mm. Tähti tähdistä kirkkain oli pieni pettymys kun oli kylmiä ihanuusväreitä kokenut konsertissa).
  Lähetetty: 23.09.2007 kello 11.49 - Lähettäjä: Panu
Lisäys: Hyvä se levy kuitenkin mielestäni on! Hieman vaan rohkeutta vielä lisää näin jälkikäteen olisi voinut olla. Toivottavasti jatkossa mennään vähintään yhtä isoin rohkein aluevaltauksin...
  Lähetetty: 23.09.2007 kello 11.46 - Lähettäjä: Panu
Anna H.: Kiva kuulla, että olet hieman elävämmän tuntuinen kuin perjantai-iltana. :-)

Kuulin, että tuota mainittua Enkelin silmin -sovitusta olisi verrattu Tomi Kostianin vastaavankaltaiseen sovitukseen. En muista missä konsertissa tätä Tomin versioita olisi esitetty, mutta näin jälkikäteen ajateltuna pystyn muistamaan jotain vastaavaa kuulleeni... - Hmm. Olisikohan se ollut siinä aikaisemmassa "Kun aika on" -konserttikiertueessa? Eikös tämä nimi oltu jo käytetty aiemmin - kuka muistaa milloin?

Ja tosiaan, kuten aiemmin jo ihmettelin, laulut kuulostivat konsertissa paremmilta kuin levyllä. Miksiköhän, kun levyllä on paperin mukaan kuitenkin aidommat soittimet ja hieman isommat kokoonpanot kuin konsertissa oli?

Olisihan se levyn nimikin voinut olla räväkämpi: "Kun aika on" on kappaleena sieltä turvallisemmasta päästä levyn kappaleista. Jonkun vielä rohkeamman laulun olisi voinut levyn nimeksi ottaa; tuon perusteella voi saada levystä hieman väärän käsityksen...
  Lähetetty: 23.09.2007 kello 11.30 - Lähettäjä: Anna H.
Olen samaa mieltä Panun kanssa kaikesta :) Konsertti oli upea ja vastaavaa tulkintaa tai yhtä vahvaa äänenkäyttöä en ole Arjalta aikaisemmin kuullut. Tuon tulkinnan kun olisi saanut levyllekin, esim. Kielletyt leikit -kappaleeseen. Levyn biisivalinnat ovat hienoja klassikoita helppoon nykyiskelmään verrattuna. Veijo Laineen ja Riku Niemen sovittamat ja tuottamat Niin, Avaruus ja Muisto erottautuvat selkeästi edukseen. Arjan ääni pääsee niissä oikeuksiinsa kunnon orkesteritaustan kanssa. Samanlaista otetta olisin kaivannut muidenkin biisien sovituksiin, ääni kun tahtoo välillä hukkua iskelmärumpukompin alle...Mutta levy kannatti ostaa jo pelkästään Muiston takia, Arja vetää sen loistavasti. Ja uusi Enkelin silmin -sovitus antaa kappaleelle aivan erilaisen fiiliksen, tykkään :)
  Lähetetty: 23.09.2007 kello 01.44 - Lähettäjä: Päivi
MIten viettää 6min41s aikaa?
Vastaus:
Jos vaikka sattumoisin ulkona sataa,ei hätää sillä tuon kyseisen ajan voit nauttia sisällä netissä kuuntelemalla Arjan hieno haastattelu ja nauttia samalla kauniista Arjan kuvasta.

Täällä Turussa päin Naantalin aurinko paistaa,mutta Toivakassa se Arja aurinko taitaa paistaa vaikka kuinka sataisi.

http://lotta.yle.fi/rsweblpr.nsf/sivut/paivanjuttu2004?opendocument&pageid=ContentBC857
  Lähetetty: 22.09.2007 kello 22.22 - Lähettäjä: Panu
No niin, konsertissa on käyty ja paljon puhuttu levykin sitten on hankittu talouteen.

Täytyy todeta, että konsertti oli mitä mainioin. Joko se johtui vain pitkästä tauosta tai sitten todennäköisemmin olen vain kaivannut Arjan laulavan jotain muuta kuin turvallista uutta-kotimaista-diiba-daaba-iskelmää. (Niinhän se on, että kaikki hyvät laulut on jo ehditty keksiä, siksipä coverit on yleensä hyviä ;-))

Konsertissa oli tunnelmaa ja sovitukset olivat ihanan hienoja, jopa niin, että ensimmäisellä kuuntelukerralla levy vaikuttaa hieman laimealta eilisiin muistikuviin verrattuna.

Vaikka mitään en laulamisesta (enkä musiikista) ymmärrä oikeasti, niin jotenkin Arjan ääni tuntui eilen paljon "helpommalta" ja miellyttävämmältä (erityisesti tiukoissa paikoissa) kuin muutamaan vuoteen. - Tuli ihan vanhat hyvät ajat mieleen seitsemäntoista vuoden takaa, jolloin Arjan äänen sattumalta kuulin ja piti selvittää, että kenellä naislaulajalla on noin miellyttävä lauluääni... :-)

Hyvä, että Arja uskaltautui irrottautumaan varmalta ja turvalliselta uusi-tanssi-iskelmä-linjalta, ja otti hieman enemmän riskiä. Tulos on onnistunut! Tässä viime aikoina kun on tullut olo, että Arjan tuttu toimintaympäristö on sulamassa alta pois, kun äänilevykauppa on kadonnut ja tanssi-iskelmäkin huippu on keskittynyt entistä harvemmille artisteille.

Toivottavasti vuoden päästä on vuorossa taas jotain, jota kukaan ei osaa vielä edes arvata! Luvassa on teatteria - mutta sehän ei ole Arjalta kovin rohkea tai yllättävä veto - eli mitähän muuta...?

PS. Veikkaamani "Jotain jää" oli tosiaan mukana levyllä, vaikka se onkin vain uusi kotimainen! Muistan yhä, kun Arja sen ensimmäisen kerran esitti Kaksi ystävää -konsertissa Espoossa 2.2.2006. - Se oli se laulu, jossa ei tullut ainoatakaan virhettä, tosin kuin niissä tutuissa ja turvallisissa "omissa biiseissä" - ehkä osin siksi se jäi monen mieleen! :-)
  Lähetetty: 21.09.2007 kello 15.07 - Lähettäjä: Panu
Kun aika on -albumista on kuva Edelin sivuilla, osoitteessa www.edel.fi/album/albumShow.aspx?id=fde8e985-ad94-4bbe-8925-c974fdd2064c

Linkki on myös viralliselta foorumilta (mutta siellähän linkki ei taaskaan toimi).

Ko. sivulle pääsi valitsemalla Julkaisut - Tulevat julkaisut ja klikkaamalla levyn nimeä uusien julkaisujen listassa. (Itse en aluksi älynnyt klikata levyn nimeä vaan poistuin nähtyäni julkaisupäivän listalla; ehkä joltain muultakin on viimeinen klikkaus jäänyt tekemättä...)
  Lähetetty: 18.09.2007 kello 13.39 - Lähettäjä: minna
Hei!

Millalta sain tiedon, että Arjan uutta levyä saa ostaa konserttikiertueilta 20 euron hintaan. Uusi levy sisältää 13 kappaletta. Milenkiinnolla odottelen millaisia kappaleita uusi levy sisältää, koska olen kuullut radiosta vain Penkki, Puu ja puistotie- laulun, joka oli aivan ihana tulkinta! :) Se mihin hintaan uusi levy tulee kauppoihin jää vielä arvailuksi, sillä ei ainakaan eilen vielä ollut Anttilassa Arjan uutta levyä...
  Lähetetty: 17.09.2007 kello 21.38 - Lähettäjä: Katja
aikku kirjoitellut viralliselle forumille :) ja muutenkin tuntuu nyt olevan ko. palstalla ELÄMÄÄ :)
  Lähetetty: 17.09.2007 kello 12.56 - Lähettäjä: Panu
Odotellaan siis levyä massamyyntiin... Mihin hintaan konserteissa teosta kaupitellaan? Tämä olisi hyvä tietää lähinnä vaan siksi, ettei tulisi äänilevyjen vähittäismyynnin markkinajohtajalle maksettua ihan mitä vaan, jos levy hyllystä tällä viikolla löytyy. Mitähän äänilevyt nykyään kaupassa edes maksavat? Joko ne ovat 30 - 40 ¤? ;-)

Muistutan edelleen kaikkia kirjoittajia siitä, että vaikka nimimerkkiään pystyy tällä foorumilla vaihtamaan helposti uutta viestiä kirjoittaessa, kirjoitelkaa ihmeessä viestinne käyttäen aina samaa nimeä. Kun vaihtelette nimimerkkiä, niin se laittaa muut lukijat epäilemään ja ihmettelemään, että mitähän tuokin (taas) oikein yrittää kikkailla. - Ja pidetään keskustelu ystävällisenä, ettei mene äksyilyksi. Kaikkea aiheeseen liittyvää kannattaa kysyä ja vastauksia saa, jos joku sattuu vastaamaan. Kannattaa aina myös kertoa onko kyse arvauksesta, epäilystä tai tiedosta - ja millä perusteella se on jotain näistä...
  Lähetetty: 16.09.2007 kello 21.52 - Lähettäjä: John Ward
If you don't come over to Finland to see Arja's Kun aika on concert you will regret it all your life. A truly wonderful experience. You have never heard a version of Enkelin silmin like it. Or Kielletyt leikit. Or My Way. Drop everything and see it before it's too late.
  Lähetetty: 15.09.2007 kello 23.07 - Lähettäjä: Päivi
Lue Panu tuolta Arjan virallisilta sivuilta tuo.

Niin,olihan minulla asiaakin.
Olettekos bongailleet koskaan tällaista?
http://www.peugeot.fi/liitetiedostot/docs/ah2_2003.pdf
sivulta:28
  Lähetetty: 15.09.2007 kello 19.32 - Lähettäjä: Panu
Kun satutte (vahingossa?) näkemään Arjan uuden levyn vähittäismyynnissä, niin ilmoitelkaa. Epäilenpä, että kovin isosti ei tämä uutuus markkinoille tule.

(Ks. kaksi viestiä alapäin) Vaikka kovasti olen yrittänyt selventää, että tänne ei pidä kirjoitella Arjalle tarkoitettuja viestejä, niin aina näitä viestejä tännekin kirjoitellaan. Olen kuitenkin yrittänyt aina vastailla näille erehtyneille ja ohjata heidät oikeaan paikkaan. Onneksi näitä ei tule usein, mutta parempi jos ei ollenkaan.
  Lähetetty: 13.09.2007 kello 21.57 - Lähettäjä: Panu
Uuden levyn biiseiksi on veikkailu vanhoja klassikoita, mutta mahtaakohan Arja yllättää kaikki laittamalla mukaan myös uudehkon "Jotain jää" -laulun... - Tämä siis tällaisena hieman rohkeampana heittona.
  Lähetetty: 08.09.2007 kello 23.16 - Lähettäjä: Pentti Lämsä
Heippa Arja
Milloin aloitat taas keikkailemaan.Toivoo Pentti Seinäjoelta
Vastaa minulle
  Lähetetty: 31.08.2007 kello 11.11 - Lähettäjä: Vexi
Juu, Apuhan se lehti on. Arja siirtää vaipanvaihtohommat Pekalle.
  Lähetetty: 29.08.2007 kello 14.16 - Lähettäjä: kissimirri
En tiedä pitäisikö tätä vielä kertoa,mutta kuulin huhua eräältä ystävältäni jonka joku tuttu on lehdessä töissä,että Arja olisi Apu-lehdessä tämän viikon perjantaina ilmestyvässä lehdessä,joten.......
  Lähetetty: 27.08.2007 kello 13.33 - Lähettäjä: Anna H.
Kauppalehdessä sivulla 11 pieni kuva Arjasta yrittäjäpäivien mainoksessa http://www.keski-suomi.yrittajat.fi/yrittajapaivat/list/ohjelma/19/37/juhlat.html
  Lähetetty: 26.08.2007 kello 17.43 - Lähettäjä: Päivi
Tämä linkin alta löytyy ihana hauska kuva Arjasta ja myöskin 20.8 ollut radiohaastattelu.
Harmi kun ovat jättäneet tuon laulun tuosta lopusta pois,mutta eiköhän viimeistään tuolla konsertissa ja levyllä sitä kuunnellaan.

http://lotta.yle.fi/rswebjkl.nsf/sivut/uusi_artistit?opendocument&pageid=ContentE743B

Laitan nyt tämän näille sivuillekin.
  Lähetetty: 25.08.2007 kello 09.45 - Lähettäjä: Pia
Kiitos Eija- vinkistä, olisipa muuten livahtanut kuuntelematta =)
  Lähetetty: 24.08.2007 kello 19.34 - Lähettäjä: Päivi
Eija Koriseva on Puhelinlangoissa. Jos luit tämän uutisen myöhässä,kuuntele www.yle.fi/arena
  Lähetetty: 20.08.2007 kello 08.55 - Lähettäjä: katja
Virallisilla sivuilla vihje, että tällä viikolla taas arjaa mediassa. Pitäkäämme siis silmät auki lehtihyllyjen läheisyydessä!
  Lähetetty: 10.08.2007 kello 14.50 - Lähettäjä: Anna H.
Viikonlopun Iltalehdessä juttu Arjasta. Mainos tämän päivän Kauppalehdessä.
  Lähetetty: 09.08.2007 kello 16.33 - Lähettäjä: misukisu78
Täytynnee tunnustaa,että minä se olin. Siis Päivi Kaarinasta.Ei siis Panu. Ja kiitoksia vain Panu kunniastasi. Lämmittää hyvin paljon mieltäni.

Taisin nähdä sinut Turun Mikaelin kirkossa silloin Arja Korisevan konsertissa (Punainen sulka) ellen väärin muista.
Missä päin sinä muuten asustelet jos saa olla utelias?
  Lähetetty: 08.08.2007 kello 16.52 - Lähettäjä: Pia
No löysitpä linkit, eikö niin.. =)
↓ Lähetetty: 08.08.2007 kello 16.44 - Lähettäjä: Panu
Hetkinen, en minä tässä mitään ole löytänyt. Kunnia löydöistä sille jolle se kuuluu! Eihän muuten kukaan viitsisi kirjoitella löydöksistään tälle foorumille...
  Lähetetty: 08.08.2007 kello 16.16 - Lähettäjä: Pia
Hienoja löytöjä Panu! Joo, kyllä tässä alkaa Arjan esillä olon myötä malttamattomana odottamaan konserttiin pääsyä! Ja nyt kun näki tuon Sound of Music mainoksen niin tekisi mieleni mun mennä jo ensi viikolla..... Mutta ihanaa, että se musikaali siellä tammikuussa odottaa, hurrrjan hienon juttu =)
  Lähetetty: 08.08.2007 kello 07.44 - Lähettäjä: Panu
Todella yllättäviä kuvia on taas löytynyt. Esim. enpä odottanut vastaan tulevan vielä vuoden 1994 Lahden Suurmessujen otoksia.

Teatteri Imatralle parempi linkki lienee www.teatteri-imatra.fi, josta tosiaan nyt löytyy SoM-mainontaa kuvineen.
  Lähetetty: 08.08.2007 kello 02.04 - Lähettäjä: misukisu78
Hei! Olettekos nähneet näitä hienoja kuvia?

http://www.lintukuvat.com/kuvapankki/displayimage.php?album=23&pos=1

http://www.oea.fi/index.php?item_id=6717

http://www.teatteri-imatra.fi/IMAGES/bw1.jpg

http://www.m-mainos.fi/kahilainen/kuvagalleria_harrastukset.php

terveisiä vaan ihan kaikille!

P.S näin ihan pari yötä sitten unta,että olin Arjan konsertissa.
Ja toisessa unessa kävi niin,että emme lähteneetkään konserttiin. Toivottavasti tuo äskeinen ei tule olemaan enneunta.
  Lähetetty: 04.08.2007 kello 11.22 - Lähettäjä: Panu
Ilta-Sanomien viikonlopun pääjuttu löytyy netistä ainakin osittain: www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1415698
↓ Lähetetty: 03.08.2007 kello 14.38 - Lähettäjä: Panu
Virallinen sivusto on saanut vihdoin kuvakkeen. Se näkyy sivuja selattaessa Firefoxin osoiterivillä (ja Internet Explorerissa Suosikit-listassa). www.arjakoriseva.fi/favicon.ico
  Lähetetty: 02.08.2007 kello 21.33 - Lähettäjä: Panu
Arjan Penkki, puu ja puistotie käväisi "Tätä Suomi tanssii" -listalla 20. sijan tuntumassa heinäkuussa, mutta nyt ko. kappale on jo aikansa elänyt ja pudonnut pois.

http://64.233.183.104/search?q=cache:y0ogTNhLhfUJ:www.hitit.fi/page.php%3Fp%3Dcharts%26s%3D2&hl=fi
http://www.hitit.fi/page.php?p=charts&s=2

Enpä ehtinyt sitä kuulemaan...
! Lähetetty: 02.08.2007 kello 00.25 - Lähettäjä: Pia
Arja Me Naiset -lehdessä (nro 31) torstaina 2.8.2007 =)=)=)
"musikaaleissa esiintyminen oli haaveeni jo pikkutyttönä"
  Lähetetty: 01.08.2007 kello 10.02 - Lähettäjä: Ira
Kiitos Päivi! Ei tarvinnut ostaa Iltalehteä..hih!
  Lähetetty: 31.07.2007 kello 22.26 - Lähettäjä: Päivi
Artikkeli menee kokonaisuudessaan näin:

ARJA KORISEVA PALAA SYYSKUUSSA

Musikaali-ja tangotähti Arja Korisevan äitiysloma on pian ohi. Arja
palaa takaisin estradeille jo runsaan kuukauden kuluttua.
Koriseva jäi äitiyslomalle viime vuoden lokakuussa ja synnytti tyttövauvan marraskuun 8.päivänä. Vauva sai nimekseen Verna Luna Gunilla. Ex-tangokuningatar teki vielä ennen äitiyslomaansa töitä täydellä teholla muun muassa Seinäjoen Kaupunginteatterissa,missä hänellä oli Marian rooli Sound of Music-musikaalissa. Vauvan syntymän jälkeen Arja vetäytyi täysin julkisuudesta.
Syyskuun pulovälissä Arja aloittaa taas laulamisen. Kun aika on-niminen kiertue käynnistyy Kokkolasta ja kiertää kymmenellä paikkakunnalla syys-lokakuussa. Teatterissa. Ensi-ilta on 26. tammikuuta,ja vastanäyttelijänä on tuttu Kai Kuju Hyttinen.

Kuvan alla teksti: TYÖ KUTSUU,Arja Koriseva tekee paluun runsaan kuukauden päästä.
Kuva on ehkä tuttu aiemmasta artikkelista,jonka nimi oli: Arja Korisevan,41,onnellinen odotus."Olen niin toivonut tätä vauvaa."
Eli:kuva,jossa Arja istuu kauniissa mekossaan aidalla,mutta tässä kuvassa hän on iloinen. Taitaa olla vähän kuvaa muunneltu iloisemmaksi! Niin,ja taitaa se minunkin vaatekaapistani löytyä samanlainen mekko. Hih!
  Lähetetty: 31.07.2007 kello 18.37 - Lähettäjä: Ira
Mistä Iltalehden artikkeli kertoi? Ja oliko kuva uusi?
  Lähetetty: 31.07.2007 kello 18.20 - Lähettäjä: Päivi
Huomio,huomio hoi.
Arjasta pieni artikkeli kuvan kera tämän päivän
Iltalehdessä sivulla 33.
  Lähetetty: 29.07.2007 kello 15.37 - Lähettäjä: Minävaa
Sanon vain, että tuo Sound of music-imatralla kannattaa mennä katsomaan! Parhaimpia näytelmiä varmasti mitä imatralla on ikinä tehty!
  Lähetetty: 29.07.2007 kello 14.41 - Lähettäjä: Päivi
Asutko Turun lähikaupungeissa? Kuuluuko Joel Hallikainen myös lempilaulajiisi? Oletko yli 20-vuotias tyttö/nainen?
Haluaisin sinusta kaverin/ystävän,jonka kanssa voisi käydä Hallikaisen ja ehkä Arjankin keikoilla ja ihan muutenkin vaan
olisi kivaa saada hyvä ystävä. Olisin onnellinen jos saisin kuvan. Itse olen 22-vuotias nuori nainen, Kaarinasta.
Kirjoittele sähköpostiini:paiviglad@netti.fi
  Lähetetty: 28.07.2007 kello 21.11 - Lähettäjä: Panu
No, nyt kun keikkalista on julkistettu, niin eipä tuota syksyä voi tosiaan yksitoikkoiseksi sanoa. Arjalla on taas työn alla hämmästyttävän paljon kaikenlaista, johon olemmekin tottuneet.

Googlasin jälleen hakusanalla "arja koriseva -lyrics -soittoäänet" ja selaisin kaikki 620 hakutulosta. Näyttää siltä, että parhaimmat löydökset löytyvät nimenomaan sieltä Google-listan loppupäästä (jossa tosin on myös paljon ihan turhaa). Tässä poimintoja:

- Joitakin Arja-kuvia "ammattilaisen" kuvaajan sivuilla: www.musakuvat.com/stock/thumbnails.php?album=192
- Arja on esiintymässä Pohjois-Karjalan Marttojen 100-vuotisjuhlassa 24.11.2007 Joensuussa: www.martat.fi/toiminta/kainuu/toimintakalenteri/
- Arja on esiintymässä Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien juhlagaalassa 29.9.2007 Jyväskylässä: www.keski-suomi.yrittajat.fi/yrittajapaivat/list/ohjelma/19/37/juhlat.html
- Jussi Hytönen ajaa motokrossia Keski-Suomen Moottorikerhossa Arjan sponsoroimana: www.tammc.com/kilpailut.php?kilpailuid=2
- Toivakan seurakunnan vuoden 2005 tapahtumakuvissa Arja näkyy myös: www.toivakanseurakunta.fi/cgi-bin/linnea.pl?document=00010408
- Löytyi myös aito romanialainen artikkeli vuoden 1992 Kultaisen Hirven laulufestivaalista, jossa Arja oli mukana: www.brasovtravelguide.ro/en/brasov/events/golden-stag-festival/1992.php
  Lähetetty: 24.07.2007 kello 11.15 - Lähettäjä: katja
Päivityksiä virallisilla sivuilla :)
  Lähetetty: 22.07.2007 kello 08.00 - Lähettäjä: leena
Aika kovat on Panulla vaatimukset, jos uusi levy + konserttikiertue + joulukonserttikiertue + tuleva musikaali tietää vielä tylsää Arja-syksyä ;) Itselleni pienen Arja-unohduksen jälkeen tästä tulee huippuputki, kun on Imatralle konserttiliput (eturiviin jopa), sekä ensi-iltaliput musikaaliin (keskiviikkona ostettu - meni jo 3. riville, eli kannattaa tosiaan toimia!). Vähänkö innostuin tuosta musikaalista, kun Seinäjoki jäi liian kaukaisena katsastamatta.
  Lähetetty: 21.07.2007 kello 23.26 - Lähettäjä: Panu
Googlasin hieman (33 tulossivua...) ja tässä tuloksia:

Arja ja J. Somero Tampereella 3.11.2007 (löytyy myös kaupungin tapahtumakalenterista) www.poila.fi/page_1183281353328.html
Kertokaa kun saatte lisää tietoa - tämä olisi hyvää vaihtelua muuten melko yksitoikkoiseksi jäävään Arja-syksyyn!

Arja Oy:llä on Moottoriliiton sponsorilisenssi, kukahan ajaa Arjan tukemana? www.moottoriliitto.fi/sponslisenssit.php?page=8

Arja on päässyt vihdoin myös vieraskieliseen Wikipediaan. Yllättäen ensimmäisenä Arjan maailmanlaajuisen merkityksen ehti huomioimaan italiankielinen! http://it.wikipedia.org/wiki/Arja_Koriseva

John Wardin englantilaiseen Daily Mail -lehteen aikoinaan kirjoittama Arjaa käsitellyt kirjoitus huomioitiin myös Ulkoministeriössä: http://formin.finland.fi/public/default.aspx?contentid=65968&nodeid=17412&contentlan=1&culture=fi-FI
  Lähetetty: 16.07.2007 kello 21.19 - Lähettäjä: Panu
Imatran Sound of Music -liput ovat siis myynnissä, kuten virallisella foorumilla on huomattu. Yllätyksekseni esim. ensi-illan lippuja ei kuitenkaan oltu juurikaan myyty: omat lippuni varatessani ainoastaan vähän toistakymmentä paikkaa oli varattu kakkosriviltä, loppu salista vapaana.

Mutta ei kannata viivytellä omien lippujen oston kanssa; näet toivottavasti myynti lähtee vetämään.
  Lähetetty: 30.06.2007 kello 03.47 - Lähettäjä: Päivi
Hei Vexi! Tuohon sinun kysymykseesi vastaus löytyy Arjan virallisilta sivuilta,mut laitan nyt tähän vastauksen. Voi olla,et sen kuulee muistakin radiokanavilta mut ainakin yleisradiosta radio suomesta kuulee kappaleen.
  Lähetetty: 13.06.2007 kello 11.52 - Lähettäjä: Panu
Järvenpää-talon konsertin (21.9.) liput ovat tulleet myyntiin Lippupalveluun tämän viikon alussa.

Tosin tänään kaikki loputkin konserttipaikat on julkistettu virallisilla sivulla. Mutta aiempi päiväkirjamerkintä jäi sitten pystyvästi kadoksiin - Googlekaan ei sitä ehtinyt tallentamaan varastoonsa.
  Lähetetty: 06.06.2007 kello 17.08 - Lähettäjä: Vexi
Miltähän radiokanavalta sitä "Penkki, puu ja Puistotie"-kipaletta kannattais odotella? Jos joku on jo kuullut, viitsiskö mainita täällä.
  Lähetetty: 05.06.2007 kello 14.07 - Lähettäjä: Panu
Syksyn Arja-tapahtumia paljastuu lisää:
4.11.2007 klo 15:00 LC Vantaa/Komeetat
Arja Koriseva & Fortuna Korson Lumossa sunnuntaina 4.11.2007 kello 15:00 alkaen. Liput 28 EUR sisältäen naulakkomaksun. Tarjolla kahvia ja leivosta hintaan 5 EUR. www.lions.fi/district107-N/MD107N/Klubien_tapahtumakalenteri.html

Kyseessä lienee tilattu konsertti, varmaankin sama kuin "Kun aika on" -konsertti. Onko muita uusia A-tapahtumia löytynyt?
  Lähetetty: 29.05.2007 kello 18.23 - Lähettäjä: Marita
Virallisen sivun keskustelufoorumi taas toimii...
  Lähetetty: 24.05.2007 kello 10.52 - Lähettäjä: Heidi
Kiinnostuneet ja muuten vaan uteliaat! Till' the end of time biisin voi kuunnella osoitteessa: http://www.extraviihde.fi/tahtiartistit/susanna_heikki.html ja biisin nimi on sait rakkautein
  Lähetetty: 23.05.2007 kello 23.56 - Lähettäjä: Pia
.."PÄIVÄKIRJA ON HERÄNNYT" Pikku hiljaa työn pariin ... ja paljon onkin kerrottavaa! Näin virallisilla sivuilla!!! =)))
  Lähetetty: 22.05.2007 kello 12.05 - Lähettäjä: Vexi
"Till the end of time"-euroviisu on nyt sitten tehty suomeksi. Mutta ei Arjan toimesta, vaan kalevi Puonti on tehnyt suomennoksen ja Susanna Heikki laulaa. Kun kuulin ekan kerran radiosta, luulin kyllä, että laulaja oli Aikku, niin paljon laulajattarien äänet toisiaan muistuttavat. Susanna sai kivan kesähitin.
  Lähetetty: 14.05.2007 kello 09.12 - Lähettäjä: hanna pm
Tänään Ilta-Lehdessä pieni kuva Arjasta ja Pekasta Hartwall Arenan pihalla. Tekstissä on mainittu Vernan nimi ja syksyllä alkava Kun Aika On - konserttikiertue.
  Lähetetty: 12.05.2007 kello 03.36 - Lähettäjä: Katja
Nyt on virallisille sivuillekkin tullut informaatiota, että suuremman luokan teknisiä ongelmia :/
↓ Lähetetty: 08.05.2007 kello 17.22 - Lähettäjä: Panu
Kirjautuminen ei tunnu tallentuvan mihinkään, sillä mille tahansa sivulle vaihtaminen palauttaa ei-kirjautuneeseen tilaan. Virallisen foorumin käyttämää ohjelmaa ei ilmeisesti vielä ole saatu täysin toimimaan huhtikuisen katkoksen jälkeen.
  Lähetetty: 08.05.2007 kello 14.15 - Lähettäjä: poro
Mikähän mahtaa Arjan virallisien sivujen keskustelupalstaa vaivata kun kirjautuu sisään niin se onnistuu mutta kun pitäisi vastata tai aloittaa uusi keskustelu niin näyttää vaan poistavan jo hyväksymänsä kirjautumisen. Onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa? vai olisiko itsellä jokin ongelma asian suhteen? tosin eipä sinne kukaan ole mitään muutamaan viikkoon kirjoittanutkaan.

Toiseksi näyttää sitten tulleen myyntiin ensimmäiset liput lippupalveluun tulevan syksyn konserttien osalta (ja joulun)!
  Lähetetty: 24.04.2007 kello 12.49 - Lähettäjä: Minna
Hei!

En ole minäkään päässyt moneen päivään Arjan virallisille nettisivustolle, joten tiedustelin asiaa Millalta ja hän kertoi, että serveri, jossa Arjan fanisivut ovat on kaatunut ja vikaa kuulemma korjataan parhaillaan. Valitettavasti päivityksiä Arjan fanisivustolle ei ilmeisesti ole tulossa vielä ainakaan... :(

Aurinkoista Kevättä Kaikille (sateista huolimatta...)

T: Minna
  Lähetetty: 23.04.2007 kello 19.36 - Lähettäjä: Katja
En ole minäkään päässyt moooooooneen päivään. Päivityksiä vihdoin?:)
  Lähetetty: 21.04.2007 kello 12.59 - Lähettäjä: Vexi
Ei onnistu täältäkään.
  Lähetetty: 21.04.2007 kello 12.18 - Lähettäjä: hanna
Onko kenelläkään muulla ollut ongelmia päästä virallisille sivuille? Pariin päivään en ole nyt päässyt...
  Lähetetty: 13.04.2007 kello 11.27 - Lähettäjä: Panu
Legendaarinen amerikkalainen "Tango Finlandia" -reportaasi vuodelta 1993 on lisätty YouTubeen. http://youtube.com/watch?v=qhxZoV3t61c Kysehän on lienee Arjan ensimmäinen ensiintyminen Yhdysvaltain TV:ssä. Kaiken lisäksi reportaasi oli USA:ssa huippusuosittu.

Lisää tietoa ko. reportaasista: http://igs.kirjastot.fi/iGS/kysymykset/haku.aspx?word=tango+finlandia
  Lähetetty: 12.04.2007 kello 15.45 - Lähettäjä: Minna
Tässä nettiä selailin ajankuluksi Arjasta ja löysin mukavan linkin: http://www.jenergia-lehti.fi/index2.php?id=18&articleId=136&type=7

Linkistä löytyy juttu Arjasta ja hänen lempiruokaohjeensa... ;)

Aurinkoista Kevättä Kaikille! =)
  Lähetetty: 11.04.2007 kello 22.38 - Lähettäjä: Annukka
Löytyi ensimmäinen vihje Arjan syksyn konserttikiertueeseen liittyen: www.kpedu.fi/?deptid=11935.

Surffatessa esiin tuli myös tämmöinen juttu kuvan kera: www.rutalahti.fi/?id=60DB7A63-C1154C769884-2046199F2FB2.
  Lähetetty: 26.02.2007 kello 13.19 - Lähettäjä: Vexi
Ylen elävä arkisto-osioon on lisätty Arjan Huomiseen-video.
  Lähetetty: 19.02.2007 kello 20.16 - Lähettäjä: Panu
Iso osa lehtijuttujen linkeistä oli tosiaan vanhentunut, kun yhä useampi lehti on siirtänyt vanhat juttunsa maksulliselle puolelleen viimeisen puolen vuoden aikana. Nyt lähes kaikkien jäljelle jääneiden linkkien pitäisi toimia, esim. Turun Sanomien jutut löytyivät yhä ilmaiseksi. Kokeilepa uudelleen!

Olen siivonnut ilmoitustaulun sähköpostilistalta joitain osoitteita, joihin lähetetyt viestit eivät ole menneet perille. Jos huomaat, että sinulle ei viestejä tule (vaikka niin haluaisitkin), tilaa viestit uudelleen tämän sivun yläosassa olevaa linkkiä klikkaamalla.

Yritetään pitää netti elossa tämänkin hiljaiselon ajan! Hiljaista se on virallisellakin foorumilla... :)
  Lähetetty: 19.02.2007 kello 11.09 - Lähettäjä: Minna
Hei!

Selailin näitä nettisivuja ja etsiskelin lehtijuttuja Arjasta. Löytämäni lehtijuttujen linkit eivät mitkään näyttäneet tuottavan hakutulosta sillä sivut olivat tyhjät. Liekö sitten jutut jo poistuneet lehtien nettisivustolta?

Sivustot ovat muuten tosi hienot ja löytyy paljon kaikkea kivaa Arjaan liittyen. Erityisen hienoa minusta on se, että voi tehdä itse haluamasta Arja kuvasta kännykkään taustakuvan. =)
  Lähetetty: 11.02.2007 kello 22.28 - Lähettäjä: Panu
Virallisella keskustelufoorumilla on löydetty mainio videopätkä Enkelin silmin -laulun ensiesityksestä. Lisäsin (toimivan) linkin siihen myös ArjaWorldin linkkisivulle: www.panuworld.net/arjaworld/linkit/media.htm#3d

Mutta kuinka moni muistaa Fortunasta Pemo-Tikka Ojalan, joka laulaa ko. videon taustakuorossa...? (Oho, Leningrad-Cowboy-Pemohan on ES-lehden 4/2000 mukaan Ogelin koulusta, kuten Ville Valo, minä, yms. ;-) ;-) )
↓ Lähetetty: 28.01.2007 kello 09.57 - Lähettäjä: Panu
Netti-ilmoitustauluille on taas lähetelty roskaviestejä järtelmällisesti erilaisista (koti-)koneista, joihin murtauduttu. Onhan oman koneesi tietoturva kunnossa?

Aina kun roskaviestejä ilmenee, yritän nopeasti lisätä ArjaWorldin ilmoitustaululle sellaista suodatusta, joilla ne estetään. Valitettavasti aina muutama viesti ehtii päästä lävitse ennen kuin ehdin estää niiden pääsyn. Pahoittelen sitä.

Haluan kuitenkin pitää tätä ilmoitustaulua, ja vielä sellaisena, että kirjoittaminen tänne on mahdollisimman matalan kynnyksen takana. Katsotaan, kuinka kauan jaksan taistella spämmääjiä vastaan...
  Lähetetty: 27.01.2007 kello 09.00 - Lähettäjä: Vexi
Sai kivan duunin radiosta, siis Milla. Luin virallisilta sivuilta mitä M:n tehtäviin kuuluu AK OY:sä, ja jäin mietiskelemään, että kukahan fanipuolen hoitaa?Ei ollut Millan tehtävälistassa.
  Lähetetty: 17.01.2007 kello 23.18 - Lähettäjä: Pia
Katso-lehti valokuvan kanssa kertoi Millan uudesta työstä radiossa. Milla itse kommentoi pestiään, että nyt jäi haaveiltu etelän matka tekemättä kun on kiinnitys!
  Lähetetty: 17.01.2007 kello 20.08 - Lähettäjä: Pekka
Moi kaikki
↓ Lähetetty: 11.01.2007 kello 09.17 - Lähettäjä: Annukka
Milla on näköjään sitten siirtynyt uusiin hommiin: www.radioaalto.fi/juontaja_4.html
  Lähetetty: 08.01.2007 kello 20.54 - Lähettäjä: Pia
Verna=kevät =) Luna=kuu =) Gunilla=ruotsalainen tytön nimi =)
  Lähetetty: 08.01.2007 kello 12.47 - Lähettäjä: nana
Onnea Arjalle tyttö lapsen nimestä!
Muuten Lieksassa on sellainen paikka, kuin Koriseva jos ette vain sattu tietämään.
Aika outo lapsen nimeksi olisihan tuo kelvanut ihan Suomalainen nimi.

hyvää päivän jatkoa teille kaikille!
  Lähetetty: 08.01.2007 kello 10.52 - Lähettäjä: Ira
Lähelle meni arvaukseni...ähäkutti! Erikoinen nimi tuli.
  Lähetetty: 08.01.2007 kello 10.33 - Lähettäjä: Panu
"Verna" soituu R-äänteensä vuoksi hienosti aiempien lasten kanssa, vaikka valitsivatkin ehkä yllättävästi nykyään melko tavallisen ensimmäisen nimen. ;-)

Ei taida olla ehtinyt nimiuutinen tämän päivän lehtiin. Kun näette jotain, niin kertokaapa jutun koko. Lehtijuttujen pituuden seuraaminenhan kertoo varmaan parhainen kuinka kova on julkiksen suosio mediamarkkinoilla:

Esimerkiksi voisimme vertailla Patrikin (1995), Karlan (2001) ja Vernan (2007) kasteuutisen palstapituutta Iltalehdessä. Laskeeko lukema kuin lehmän häntä? Nämä "vertailupisteet" ovat hauskasti tasaisesti Arjan julkkisuran 6., 12. ja 18. vuosina. (Seuraava lapsi kastetaan siis 2013 (24. vuosi). ;-))

(Sillä, että haastatteluja ei anneta, ei ole juurikaan vaikutusta juttujen pituuteen. Toimittajat tekevät haluamansa mittaisen jutun vaikka vanhaa materiaalia yhdistelemällä...)
  Lähetetty: 08.01.2007 kello 09.07 - Lähettäjä: Heidi
Arjan tyttö on saanut eilen nimen Verna Luna Gunilla. Näin kertoo virallisten sivujen päiväkirja-sivut
  Lähetetty: 07.01.2007 kello 17.32 - Lähettäjä: nana
Arja sä oot nasta nainen on hyvä laulamaan onnea vain sinulle sinne JYväskylän suuntaan.
  Lähetetty: 07.01.2007 kello 11.02 - Lähettäjä: Panu
Heh. Kiira-nimihän sointuisi muiden lasten nimien kanssa, onhan siinä jo aiemmin peräänkuuluttamani K, R ja A, jotka löytyvät kaikkien edellisten lasten sekä etu- että sukunimistä.

Toisaalta, nimivalinta on ollut joka kerta jonkinmoinen ylläri, joten josko yllätyksenä olisikin tällä kertaa tuikitavallinen tytön nimi.
  Lähetetty: 04.01.2007 kello 21.43 - Lähettäjä: Kiki
Huhhuh,toivottavasti ei kuitenkaan kumpikaan noista edellä mainituista...
  Lähetetty: 03.01.2007 kello 20.28 - Lähettäjä: Ira
Eiköhän loppiaisen jälkeen kuulla Arjan vauvan nimi. Itse arvailen, että olisi Frida tai Kiira.
  Lähetetty: 27.12.2006 kello 22.45 - Lähettäjä: Pia
Kiitos Panu, mukava kuulla. (Paitsi mukavampi olisi kuulla uutta Arjaa uusintojen sijaan hih..)!
Näin huomaamme, että Arja pitää linjansa eikä anna haastatteluja edes siskolle! Mutta meille faneille ei liene mikään ihme, että saatamme hieman innostua "pienestäkin" =)
Vaan kohta vaihtuu vuosi ja voimme jo todeta, että "tänä vuonna kuulemme Arjasta" =)=)=)
↓ Lähetetty: 27.12.2006 kello 11.37 - Lähettäjä: Panu
Kelailin hieman nauhoja; kuten arvelinkin, 14.12. kyse oli nimenomaan alunperin 19.5. lähetetyn Piian peilin uusinnasta, jossa:
- ensimmäinen osa alkaa kysymyksellä "Millainen on sun arkimeikkisi?"
- toinen osa alkaa kysymyksellä "Onko sulla hiusongelmat vai ongelmahiukset?"
Välimusiikkina 14.12. uusinnassa oli "Kun ilta saapuu kaupunkiin".
↓ Lähetetty: 23.12.2006 kello 11.17 - Lähettäjä: Panu
Hyvää joulua! Voin vielä välipäivinä tarkistaa tuon Piian peilin uusinnan alkuperäisen lähetyspäivän, mutta kuten Milla on maininnut, kyseessä oli todennäköisesti uusinta viime keväältä.
↓ Lähetetty: 19.12.2006 kello 15.59 - Lähettäjä: Panu
Niin, alla ole kyse siis viime torstaina 14.12. klo 18.35 tulleesta Piian peilistä, jossa Arja oli. (Pääsin joulukiireiden vuoksi vasta niihin aikoihin kotiin ja satuin kymmenen minuuttia etukäteen kuulemaan autoradiosta, että Arja on mukana.)

Arja ei kai viikonloppuna tai muina päivinä (kuin 14.12.) ole ollut ko. ohjelmassa viime aikoina?
Vanhemmat viestit löytyvät ArjaWorldin ilmoitustaulun arkistosta.
Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!