ArjaWorldin Arja Koriseva -ilmoitustaulu

Vanhoja viestejä

Tämä "ilmoitustaulu" on Arja-aiheisten juorujen, uutisten ja kysymysten esittämiseen muille Arjaa seuraileville. Tämän sivun kautta et voi lähettää viestejä Arjalle itselleen eikä fan clubille - niitä voit lähettää Arjan omilta sivuilta.

ArjaWorldin ilmoitustaululle kirjoitetut viestit voit tilata myös suoraan sähköpostiisi. Lisäksi voit lukea ilmoitustaulua ja kirjoittaa viestejä myös matkapuhelimella. RSS-syöte mahdollistaa viestien lukemisen haluamallasi lukijaohjelmalla tai tiivistelmän lisäämisen kotisivullesi.

Kirjoita viesti

Jos kirjoitat täältä löytämästäsi tiedosta/huhusta jollekin muulle foorumille (tai toisin päin), ilmoitathan myös vinkin alkuperän! Se on kohteliasta viestin alkuperäistä kirjoittajaa kohtaan.

  Lähetetty: 30.03.2004 kello 00.12 - Lähettäjä: Minna
Viralliseen keikkakalenteriin tullut toukokuun keikat, mm. Raision Huvilintu vappupäivänä.
  Lähetetty: 29.03.2004 kello 14.37 - Lähettäjä: Panu
Lauantainen Peten visiitti Fortunassa tuttuine sovituksineen näyttää miellyttäneen virallisenkin foorumin puolella. Mutta ei tämän perusteella voi kuitenkaan vetää sentään sitä johtopäätöstä, että Rantatalo pitäisi likvidoida. Uusi Fortuna Rantataloineen on "kehityskelpoinen", eli katsotaan miten sovitukset kehittyvät kevään mitaan - tuleeko mukaan monien toivomaa akustisempaa soundia?

Akustisempaa sointia kaipailevat henkilöivät uuden Fortunan "konesoundin" jostain syystä juuri Rantataloon. Pohtiessani syytä ko. asiaan, kokeilin millaisia kuvia Googlen kuvahaku löytää henkilöstä nimeltä "Matti Rantatalo"... Kannattaa katsoa: http://images.google.fi/images?q=Matti+Rantatalo ;-) ;-) ;-)

Ja sitten asiaan: Tanssi.netissä muutama (muistaakseni) uusi etelän keikka... Esakallio 23.7., syksyn Pavi 8.9.
  Lähetetty: 28.03.2004 kello 18.08 - Lähettäjä: mervi
No johan on kumma jos yhden miehen annetaan olla uuden Fortunan toimivuuden jarruna! Eikö kaverit ymmärrä omaa parastaan ja passita tätä Vanhataloa niin pitkälle kuin pippuri kasvaa. Turailkoon sitten vaikka Erkki P**** ja Pefletit -orkesterissa tai ihan missä vaan!!!
  Lähetetty: 28.03.2004 kello 16.59 - Lähettäjä: Panu
Konserttipaikkakuntia on syksyllä tusinan verran, eli suurimpien kaupunkien salit. Helsinki ollee tiiviin kiertueen alkupäässä, "Tampere jossain puolenvälin paikkeilla". Toisaalta kiertue alkaa "lokakuun toisella viikolla" tai "lokakuun toisen viikonlopun jälkeen", joten ei oikein tiedä missä kohdin kiertuetta tuo Tampere on... Heti, kun saatte vihiä kiertueen kaupunkien päivämääristä, niin ilmoitelkaa.

Eilen Kuntotalolla oli uuden Fortunan selkeästi paras keikka tähän mennessä! Tosin kosketinsoittajana olikin erinomainen Pete Haapasalo :-), joka toi mukanaan omia hienoja sovituksiaan (muttei pientä harmonikkaansa :-() - näinpä Fortunan setillä ei kuultu pelkästään Murtojärven lauluääntä! Aiemmissa Fortunoissa laulajaa vaihdettiinkin vähän väliä, mutta nykyään se näköjään onnistuu vain, jos mukana on laulutaitoinen vierailija :-(.

Orkesteri kaipaa toista humppasovitusta - tällä hetkellä he soittavat humpan pariksi ihmeellisen "TexMex-sovituksen", josta oikeasti kuulin tanssiparketilla melko loukkaantuneita kommentteja. - Henkka Murtojärven juonnot ovat onneksi vähemmän huonoja kerta kerralta... Jättäisi loputkin keksityt "jutut" pois ja puhuisi suoraan asiaa. - Mutta: Mattia tuurannut Pete muutti koko orkesterin. Toivottavasti pojat keksivät mikä Peten juju oli ja osaavat ottaa oppia!
  Lähetetty: 27.03.2004 kello 01.46 - Lähettäjä: Vexi
Eikö kukaan käynyt Pesäkalliolla? Uutisia?
  Lähetetty: 26.03.2004 kello 09.33 - Lähettäjä: Hansu
Lippupalvelun sivuille oli tullut tieto, että 16.10. kklo 19.00 on Tampere-talossa Arja Korisevan ja Juhla-Fortunan Kultaiset korvarenkaat -tangokonsertti. Ketähköhän lie Juhla-Fortunassa?
  Lähetetty: 25.03.2004 kello 16.02 - Lähettäjä: Panu
Tykkimäki 19.6. tanssi.netissä.
  Lähetetty: 22.03.2004 kello 15.36 - Lähettäjä: Annukka
Virallisten sivujen keikkakalenteria on päivitetty ja sieltä löytyy keikkoja huhtikuun loppuun asti. Lisäksi ajankohtaista-palstalla on yksi uusi uutinen liittyen Tätä Suomi Tanssii -listaan.

Tanssinetistä löytyy myös joitakin uusia keikkoja: mm. Koria 4.6.

Pesäkalliolla kuultiin lauantaina pitkästä aikaa (kivoja :)) cha cha cha -biisejä (Kuuntele & Tänä yönä).
  Lähetetty: 21.03.2004 kello 15.09 - Lähettäjä: Panu
No, en tosiaan ota tavaksi kirjoitella moisia raportteja aamuöisin. Tuo oli poikkeustapaus, kun sattumalta hiihtomatkalla pääsimme näkemään uuden Fortunan ensimmäisten fanien joukossa ja arvasi, että kiinnostuneita lukijoita löytyy! (Mutta en sentään arvannut, että Arja & co. oli näiden lukijoiden joukossa... Hups ja anteeksi!)

Raporttimme vaikutti ohjelmistoon heti ;-) (tai... niillä taisi sittenkin olla erillinen ravintolaohjelmisto...), sillä eilen Pesäkalliolla kuultiin masurkkaa, polkkaa ja jenkkaakin. Yleisesti ottaen sovitukset eivät olleet minun tanssimakuuni, odotellaan oikeidentanssiharrastajien kommentteja...

Aidolta kuullostavia soittimia jäätiin kaipaamaan - Rantatalon kannattaisi lempata orkesterin kuusista koskettimista 3 - 4:t pois, ottaa syliin aito harmonikka ja säätää syntikka pianosaundille! (Veijoa, Peteä tai Tomia siis kaivataan... ;-)) Myös vanhan Fortunan laulupainotteisuutta (monta laulajaa, lauluun tukeutuvat sovitukset) muistelen kaihoisasti. Nykyiset sovitukset on ilmeisesti tehty vanhalle orkesterille, eivätkä (vielä) hyödynnä esim. Timon aitoja soittimia tyylikkäästi.

Arja tuo(nee) kesään mennessä uusia lauluja ohjelmistoonsa - toivottavasti sovitustaitoa löytyy, jotta uudet sovitukset kuullostaisivat aidoilla soittimilla soitetuilta ja poistaisivat orkesterin tyhjänpäiväiset seisojat... (Pientä hienosäätöä tehdään ilmeisesti koko ajan, sillä "hukkuvan kapteenin ilmakuplat" soitti eilen Matin sijaan Jukka.)

Rumpalina oli edelleen tyttöjen suosikki Hannes Pirilä. Fortunan juonnot (ml. Arjan esittely) kuullostivat edelleen kovin teennäisiltä - toivottavasti ne muotoutuvat kotoisemmiksi: väkinäinen hehkuttelu ja vitsinvääntö pilaa turhaan välittömän tunnelman, joka on ollut Arjan tärkeimpiä menestystekijöitä.

Meikäläistä menneen viikon "hiihtoloma" ryydytti vielä eilenkin - Arja se vaan todistettavasti porskutti päivät ladulla ja valvoi yöt työn parissa. Kova mimmi!
  Lähetetty: 20.03.2004 kello 18.26 - Lähettäjä: Vexi
Kiitoksia kivoista raporteista! Mukavaa,että jaksat niitä väsäillä.
  Lähetetty: 19.03.2004 kello 02.55 - Lähettäjä: Panu & Annukka
Tämä on suora lähetys Luostotunturin varjossa olevasta kelomajahotellista. Arja Koriseva ja Jukka Ruusumaa & Fortuna(?) on juuri päättänyt keikkansa maailman suurimmassa keloravintolassa.
Keikka alkoi pelkällä Fortunalla, ilman Ryysymaata. Tällä 30 min setillä kuultiin erittäin huonoa läppää basisti Henkka Murtojärveltä ja lähes pelkästään instrumentaalitangoja ja -valsseja yms. Saku on esillä Henkan rinnalla ja heillä oli yhteiskoreografioita, eli finlanderstyyppistä heilumista :-|. Henkka lauloi ainoana Fortuna-setillä.
Rummuissa oli nyt(?) Hannes Pirinen. Matti Rantatalo antaa syrjäisesti sijoittuvana hyvin veijolainemaisen vaikutelman (=guru). Harmonikkaa ei ollut, eli Matti soitti sen sijaan "vaakahaitaria" :-( (tosin soitti sitä välillä jopa kädet selän takana).

Kakkossetillä aloitti Jukka, joka ei seteillään soita, vaan on Arjan paikalla lavan keskellä. Jukan juonnot ovat ihan ok.
Arjan setit olivat tietenkin muuttumattomat, sovituksia myöten - mitä nyt hitaiden valssien tilalla kuultiin Amsterdam ja Kultainen.
Jukka koskettimineen oli Arjan esiintyessä hyvin tarpeeton - sovitukset olivat entiset, ja Matti hoiti käytännössä kaikki kosketinhommat neljillä koskettimillaan (mukaanlukien Timolle ennen kuuluneet uppoavan kapteenin ilmakuplat).
Jukan ohjelmisto on Lexaa popimpi (Suurlähettiläät, Sirkesalo...), joten ainakaan tällä kertaa ei ollut mitään toivoa kunnon rock'n rollista tai muista kunnon tansseista. Kyseessä oli ehkä erillinen ravintolaohjelmisto (enpä usko). Kuinka käy tanssikeikoilla polkan ja masurkan, kun Fortunalla on vain yksi solistiton setti illan alussa? :-( Tanssijat eivät tykkää...!

Lapin rundilla Arja oli joka päivä urheillut, heräten aamulla aina yhdeksän aikoihin. Torstaina kertoi olleensa aamulla Rukalla rinteessä ja iltapäivällä Luostolla murtomaalenkillä. (Samoihin aikoihin havaitsimme Luoston rinteessä Timon ja Hannesin skimbaamassa.)
Nyt aamuviideltä Arja ja Milla suuntaavat vuorotellen ajaen kohti kotia, jonne he pääsevät kuulemma noin kello 14:n aikoihin.
Tässä kaikki vähänkin kiinnostava informaatio täältä tunturista! Keikkaraportti Luostolta päättyy tähän.
  Lähetetty: 18.03.2004 kello 21.56 - Lähettäjä: hanna
Huom! Tiedoksi kaikille niille, jotka ovat ajatelleet suunnata kulkunsa Arjan keikalle Peurunkaan 1.4. : Arja EI ESIINNY tuona iltana ko. paikassa, esiintymässä tuolloin ovat Matti ja Teppo. Asian voi vielä varmistaa todenmukaiseksi Peurungan nettisivuilta: www.peurunka.fi (jos nyt joku sattuu luulemaan tätä aikaistetuksi aprillipilaksi :) ). Olen tässä nimittäin ollut opiskeluihini liittyvässä työharjoittelussa Peurungassa ja vielä viime viikolla esiintyjätiedoissa oli Arja ja Fortuna, mutta tänään enää ei.
  Lähetetty: 15.03.2004 kello 14.06 - Lähettäjä: Anna H.
tämän päivän Iltasanomissa hyväntekeväisyyskonsertista otettu minikuva Arjasta
↓ Lähetetty: 14.03.2004 kello 21.48 - Lähettäjä: Panu
Kun ei keksinyt missä surffaisi, eikä viitsinyt kumartua sammuttamaan konetta, niin kävin lävitse Googlen löytämiä Arja-sivua. Joskus sieltä löytyy jotain uuttakin... www.panuworld.net/arjaworld/linkit/haku.htm

Tuohon kiinteistöjuttuun korjaus: Jos kysessä olisi tuntemamme Arja, niin olisihan hänet pitänyt mainita tuossa yhteydessä oikealla sukunimellään. Onko Arjalla siis "tyttönimitäyskaima"?
  Lähetetty: 13.03.2004 kello 23.37 - Lähettäjä: kirsi
Miten sinä Panu the man aina jaksatkin etsiä kaikki mahdolliset jutut Arjasta???
Ja miten älysit eksyä kyseiselle sivulle?Tiesitkö etukäteen jotakin asiasta,vai ihan summassako se sivu nenän eteen pärähti?
  Lähetetty: 13.03.2004 kello 22.12 - Lähettäjä: Panu
Arjan juhlakonsertit alkavat jo ennen Tangomarkkinoita, ja kyseessähän on "maailmankiertue"! "Perjantai 02.07.2004 ... noin klo 22.00 alkaa Arja Korisevan 15-vuotis juhlakonsertti, jossa kuullaan Arjan uralta musiikkia laidasta laitaan. Arja on luvannut kutsua mukaan myös vierailijoita, saas nähdä minkälaisia yllätyksiä on tulossa!!" www.saaremaavalss.ee/fin/ohjelma.htm

Keikkahuhuja (lähde): 30.7. Krouvin lava (Hartolan kunta), 9.5. & 10.5. Isabella (Viking Line)

Arjan "kiinteistöbisneksetkin" on paljastettu koko maailmalle netissä: www.laukaa.fi/laukaa/klweb.nsf/0/6B843695EA463E85C2256B5A00462891?OpenDocument
  Lähetetty: 12.03.2004 kello 23.21 - Lähettäjä: Hansu
Käykääpäs lukaisemassa virallisilta sivuilta uuden Fortunan jäsenten esittelyt. Löytyy välilehdeltä "historiikki".
↓ Lähetetty: 12.03.2004 kello 09.27 - Lähettäjä: Panu
Oho. Fan club oli hämmästyttävästi ehtinyt jo tiedottaa TV-konsertista etusivullaan. Luulin ehtiväni ensimmäisenä. :-(

Tuon toissapäiväisen viestini ensimmäinen virke tulee ymmärrettävämmäksi, jos korvaa sanan "on" sanalla "saa".
  Lähetetty: 12.03.2004 kello 09.18 - Lähettäjä: Panu
Huominen Arjan konserttivierailu Finlandia-talolla nähdään TV2:ssa kuukauden päästä:
Estradilla: Opin sävelet
Lähetys: 10.4.2004 la 19.00
www.yle.fi/estradilla/opin_savelet.html
Tämä on se Arjaan liittyvä TV-konsertti, josta huhuiltiin virallisella foorumilla kuukausi pari sitten.
  Lähetetty: 10.03.2004 kello 11.46 - Lähettäjä: Panu
Harvoin Arja on nykyään Iltalehti Onlinessa isoa kuvaa Viihteen etusivulle, kuten tänään: www.iltalehti.fi/2004/03/10/viihde.shtml

Iltalehti(kin) tekee tuon yksinkertaisen oletuksen, että orkesterin irtisanominen olisi huolestuttanut ihailijat. Ilmeisesti laiska toimittaja on olettanut, että virallisen keskustelun muutamat kommentit kuvaavat edustavasti "ihailijoiden" mielipiteet. (Iso joukko meistä virallisella foorumilla "hiljaisista" ihailijoista pitää kai orkesterin vaihtumista itsessään varsin normaalina, mutta ei sitä tapaa, millä muutoksen tiedottaminen tyrittiin.)

Muutamassa viestissä (mukaanlukien oma viestini) on kritisoitu virallisen foorumin keskustelua fanaattiseksi. Jäähdytellään kuitenkin vähän tätä kritiikkiä, jotta kukaan ei loukkaannu eikä synny kuppikuntia "erityyppisten" fanien välille! Siitä ei olisi kenellekään etua. Itse hieman jopa kadehdin "fanaattisia faneja", sillä silloin ei tarvitse mietiä, jaksaako lähteä keikalle, pysyykö hereillä ja jääkö mitään mieleen. Onhan sitä fanaattisuuttakin meissä vanhuksissakin jäljellä vielä sen verran, että keikoilla käydään tuhkatiheään... ;-)
  Lähetetty: 10.03.2004 kello 09.32 - Lähettäjä: Anna H.
Iltalehdessä 1/4 sivun juttu Arjan bändivaihdoksesta, joka on "huolestuttanut osaa faneista" :)
  Lähetetty: 05.03.2004 kello 22.46 - Lähettäjä: Vexi
Arjan virallinen-forum palsta on tosi kummallinen. Ne fanit, jotka siellä "määrää" ovat juuri kuin uskonnollisen herätyksen saaneita, ja jos joku vähänkin arvostelee Arjaa tai Fortunaa, he hyökkäävät, tai jos itse purnaavat niin kääntävät takkinsa HETI kun Arjan palstalle päivittyy uusi teksti.
Olen toki samaa mieltä,että jos ko. artisti ei kiinnosta, ei tarvitse vierailla em. sivuilla, mutta voihan olla fani ihan realistisestikin, kuin Panu ja co. täällä. Kiitos Panu, tässä ohimennen, sivuistasi.
  Lähetetty: 05.03.2004 kello 17.14 - Lähettäjä: Heli
...enkä taatusti jätä vastaisuudessa kiusallanikaan mielipiteitäni sanomatta... Hihii!
  Lähetetty: 05.03.2004 kello 17.13 - Lähettäjä: Heli
Hooh....... Kävin nimittäin vilkaisemassa virallisilla keskustelupalstaa... Enpä tiennytkään kulkevani puolijumalan keikoilla. Jotkut siellä nayttävät vaihteeksi taas olevan oikein tosi fanaatikkoja. Kummasti mielipiteet muuttuvat heti kun Arja "avaa suunsa" asiassa. Turhaa pelleilyä sellainen. =)
  Lähetetty: 04.03.2004 kello 17.13 - Lähettäjä: Panu
Tanssi.netiin on ilmestynyt vähitellen kesän keikkoja. Ei vielä ainakaan mitään ihan Etelä-Suomeen.

Ei se ensimmäinen kommentti "fanien tehtävästä" virallisella foorumilla ollut vielä paha, mutta myöhemmin samassa ketjussa homma lähenteli jo uskonnollista herätystä. Siksi hätäännyin kirjoittamaan faniudesta omasta näkökulmastani, vaikka pyrinkin viesteissäni pysymään tiukasti asialinjalla... - Orkesterin vaihto, tiedotuskäytännöt ja fanien "tehtävät" lienee nyt jo puitu, joten voinemme siirtyä odottamaan orkesterin ensiesiintymistä ja urkkimaan selville sitä, mitä ensi talvena tapahtuu.
  Lähetetty: 04.03.2004 kello 16.30 - Lähettäjä: Minna
Virallisilla sivuilla uusi hieno etusivu: www.arjakoriseva.fi
↓ Lähetetty: 04.03.2004 kello 12.51 - Lähettäjä: Minna
Alkaa väkisinkin hymyilyttää, kun lueskelee virallisten sivujen kirjoituksia fanien tehtävistä. Enpä ole ennen tullut ajatelleeksikaan, että meillä on tiettyjä tehtäviä, hmm...

Eihän kaikesta, mitä Arja tekee tai sanoo tarvitse/pidä olla samaa mieltä, vaikka luokittelisikin itsensä faniksi.

Ei pelkkä ylistävä positiivinen palaute pitkälle kanna, silloin harvemmin ainakaan parannuksia tapahtuu. Eli aion purnata jatkossakin, jos mieleni niin tekee. :)
  Lähetetty: 04.03.2004 kello 12.00 - Lähettäjä: Anna H.
Panu aika tyhjentävästi jo kommentoikin fanien tehtävää. Kuten niin monesti aiemminkin, olen jälleen kerran samaa mieltä ;). Virallisilla sivuilla näyttää taas jatkuvan wanhaan malliin "jee hyvä juttu" -tyylinen kommentointi. Tällä puolella tuntuu olevan vähemmän suodatettua keskustelua :)
Omasta mielestäni bändivaihdoksesta tieodottamista ei hoidettu kovinkaan mallikkaasti, mutta Arjan viesti kuitenkin korjasi aika paljon tilannetta näin jälkikäteen asiaa tarkastellen. Virallisen foorumin viestejä lukiessa tuli sellainen olo, että kaikki ovat nyt pahoittelemassa aiempaa kritiikkiään. Se kritiikki oli kuitenkin mielestäni aiheellista sen hetkisillä tiedoilla, eikä sen perumiselle ole tarvetta...
Luokittelen itseni enemmän niihin "realistisiin" faneihin, jotka katselevat Arjaan liittyviä asioita ei-niin-ruusunpunaisten lasien lävitse. Rakentava palaute ei ole sama asia kuin ainainen kehuminen ja pelkkä ihannointi. Tosin on se "palvovakin" fanius tullut aikanaan koettua :)
  Lähetetty: 04.03.2004 kello 07.47 - Lähettäjä: Panu
Pieni Leikin varjolla -kuva (sama kuin ohjelman sivuilla) Metrossa. Innokkaimmat voivat katsoa ko. lehden netissä (vaatii käytännössä laajakaistanetin) www.metrolehti.fi
  Lähetetty: 03.03.2004 kello 23.42 - Lähettäjä: Kari
Tangomarkkinoiden liput on myynnissä. Arjan konsertti on Urheilutalolla ja yllätys vaan oli, että siellä ei ole numeroituja paikkoja.
  Lähetetty: 03.03.2004 kello 22.58 - Lähettäjä: Panu
Eikö nuo Seinäjoen konsertin liput ole myynnistä Tangomarkkinoiden kautta, kuten kaikki muutkin Seinäjoen liput, eli myynti olisi jo menossa...? No, en tiedä, mutta seuraavan konsertin myynti on ainakin alkanut Lippupalvelussa:

"Lapselle 2004, keskiviikko 24 maaliskuu 2004, klo 19.00 Sibeliustalo, Lahti
Lapselle 2004 hyväntekeväisyyskonsertti. Lahden musiikkiluokkien Laulupuu kuoro, Hannu Lehtonen, teinitähti 2003 Eveliina Määttä, Konsta Hietanen, Jasmin, Niko, Bielaja Miska venäläinen lapsiryhmä. Tanssistudio Rytmiikka ym. Laulujen sovitukset ja orkesterin johto Jarkko Kiiski. Juontaa Pertti Salovaara. Sekä solistina vuoden 2003 tangokuningas Kari Hirvonen. Mukana myös Arja Koriseva." 20/10 ¤

Arjan ja Risto Kaskilahden Elixir Sport uusitaan taas, tällä kertaa Urheilukanavalla 23.3. klo 21.10. Kannataa katsoa, jos tykkää Aikun sekoilusta... ;-)

Virallisella taululla kirjoitellaan nyt fanien tehtävästä... "Meidän fanien homma on kannustaa ja tukea" :-| :-| :-| Faneja ja faniutta on monenlaista, itse en ole kovinkaan paljon samaa mieltä kuin lukuisat tämän päivän aikana viralliselle taululle kirjoittaneet!

Yritän suhtautua faniuteen kylmän realistisesti, kuten varmaan moni muukin, joka faniksi itseään kutsuu: En fanina mikään tukea antava "ystävä" sentään ole. Henkisen tuen Arja saa läheisiltään, joten koenkin annikseni Arjalle rehellisen palautteen kaikesta, joka liittyy Arjan esiintymiseen, tiedottamiseen*, fan club -toimintaan*, yms. työhön, on se sitten negatiivista tai positiivista - se on Arjan työtä tukevaa tukea. Arjalle ei ole mitään hyötyä, jos palaute on aina asiasta riippumatta "joo, hyvä juttu, jatka tätä linjaa"!

Luulen, että fanit on Arjalle yllättävänkin arvokkaita sen vuoksi, että hänen on muuten vaikea saada yleisöltään minkäänlaista yksityiskohtaisempaa palautetta. Fanit ovat hänelle jonkinlainen gallupotos yleisöstä, tosin varsin epäedustava, mutta parempi kuin ei ketään. Pitkän linjan fanien palautteita yhdistämällä hän osannee tehdä pitkällekin vietyjä johtopäätöksiä. Hän kun tietää, kuka heistä tanssii, kuka kuuntelee, kuka katselee...


* Tässä kaaoksessahan ei ollut kyse siitä, että muutoksesta ei tiedotettu riittävän aikaisin, vaan siitä, että asia julkistettiin liian aikaisin, keskeneräisenä! Jos julkistusta olisi lykätty viikolla, olisi voitu suoraan julkistaa uuden orkesterin koostumus ja välttää näin spekulaatiot muutoksen äkillisyydestä ja harkitsemattomuudesta. Muutoksesta ei myöskään heti (netissä) tiedotettu maksaville faneille, vaan annettiin asian paljastua heille muuta kautta.
  Lähetetty: 03.03.2004 kello 22.13 - Lähettäjä: Krista
Arja oli tänään "yllättäen" piipahtanut Radio Keski-Suomen toimistossa etsimässä vanhoja lauluja ohjelmistoonsa.Mitähän saamme kuulla...

Onkohan Seinäjoen juhlakonserttiin jo liput myynnissä?Sillanpäähän vierailee konsertissa.
  Lähetetty: 03.03.2004 kello 11.44 - Lähettäjä: Anna H.
Arja näyttäisi olevan ti 20.4. Sokos Hotel Vantaan Tulisuudelmassa. www.tulisuudelma.com
Toivottavasti pitää paikkansa. Olisi ainakin lyhyt kotimatka :)
  Lähetetty: 03.03.2004 kello 07.56 - Lähettäjä: Annukka
Virallisten sivujen keikkakalenteri on myös vihdoin päivittynyt. Keikkoja ei tosin ole kuin maaliskuun ajaksi.
  Lähetetty: 02.03.2004 kello 23.07 - Lähettäjä: Hansu
Aika jännä juttu. Mitähän lie ne ennalta arvaamattomat jutut, jotka pakottivat ihan koko bändin irtisanomiseen? Tuskin ihan mikään pikku juttu. Veikkauksia?!
  Lähetetty: 02.03.2004 kello 17.32 - Lähettäjä: Marita
Nyt kaikki lukemaan Arjan terveiset virallisilta sivuilta!
  Lähetetty: 02.03.2004 kello 14.32 - Lähettäjä: Minna
TurkuTV:n näkyvyysalueella olevat voivat bongailla tulevia fortunalaisia seuraavasta konserttitaltioinnista:
Romanttinen Ilta 1. osa, to 4.3. klo 20.30, uusinta la 6.3.
Romanttinen Ilta 2. osa, to 11.3 klo 20.30, uusinta la 13.3.

Kiva, että viulua kuulee jatkossakin keikoilla :) Mitenkähän mahtaa sen sijaan käydä harmonikan kanssa...
  Lähetetty: 02.03.2004 kello 09.37 - Lähettäjä: zepi©
Mielenkiinnolla nyt odotetaan, millainen on Fortunan uusi kokoonpano. Varmasti porukka osaa soittaa, siitä ei ole epäilystäkään, mutta se ohjelmisto...
Toivotaan myös, että äänenvoimakkuus keikoilla pysyy aisoissa...edellisellä Ruususen keikalla tämä oli hoidossa, paitsi välispiikeistä ei tahtonut saada selvää. Tosin sama ongelma on mullakin orkestereilla, joten akustiikasta johtunee kyseisessä paikassa.
↓ Lähetetty: 01.03.2004 kello 19.24 - Lähettäjä: Panu
Yllätysnimi Timo P. varmaan hieman lohduttaa nykyisestä Förttüünästä pitäviä. :-) No, vielä ei kannata hymyillä - odotellaan kuun puoliväliä entisellä kauhulla. Vaikka lipunhintoihin ei vaikutusta ole, niin toivottavasti vaikutusta on äänentoiston voimakkuuteen! Enkä tarkoita kaiuttimen edessä seisomista, vaan tanssin pyöteissä kuultua...
  Lähetetty: 01.03.2004 kello 17.36 - Lähettäjä: Anna H.
AnnaFC vihdoin ilmoittanut uuden bändin kokoonpanon:
Jukka Ruusumaa, koskettimet, laulu
Matti Rantatalo, koskettimet
Henri Murtojärvi, basso
Ville Pönssi, rummut
Saku Mattila, kitara
Timo Pitkänen, saksofoni, viulu, kitara, ym.
  Lähetetty: 29.02.2004 kello 21.05 - Lähettäjä: Vexi
Arja olisi sittenkin tarvinnut taakseen ison ohjelmayhtiön. Ura laskee kuin lehmänhäntä näiden sekoilujen myötä. Tarkoitan Ruusumaata ym. muita bändikuvioita. Ei osaa yksin nähdä metsää puilta.
  Lähetetty: 29.02.2004 kello 17.38 - Lähettäjä: Minna
Pavin (www.hki-pavi.fi) listoilla esiintyy jo uusi nimi: Arja Koriseva & Jukka Ruusumaa ja Fortuna-orkesteri (vai miten se virallinen nimi nyt tarkalleen ottaen menikään?!). Siis Arja ja muut Pavilla 21.5 ja 8.9.
↓ Lähetetty: 29.02.2004 kello 03.02 - Lähettäjä: kirsi
Selailimpa tässä keskellä yötä netissä kun ei ollenkaan nukuta,ja löysin ihan vahingossa entisen fortunalaisen hurmurin Timo Kuritun pro gradun!Timppahan on proviisori eli apteekin hemmo,joten aihe oli:Kohonneen verenpaineen lääkitys suomessa 1970-2000.
Pienenä vinkkinä,ei ehkä kande tulostaa...on meinaan 81 sivunen juttu...

www.uku.fi/farmasia/sofa/abstraktit/abstrakti158.pdf
  Lähetetty: 27.02.2004 kello 16.12 - Lähettäjä: Heli
Oi voi, sääli että pääsin osallistumaan keskusteluun vasta nyt... Opiskelu haittaa harrastuksia. ;-)

Eihän se todellakaan ole ihan sama asia keitä siellä lavalla soittaa. Hyviä tyyppejä kun jää kaipaamaan ja monta kertaa nämä muusikoiden työjutut vaihtelevat niin nopeasti, ettei tavallisella elämäntahdilla mukana pysy, joten tuttujen soittajien "etsiminen" muiden laulajien taustalta on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. Minäkin, vaikka kohtalaisen paljon tansseja kiertelen, olen vain muutaman kerran törmännyt vanhoihin tuttuihin. Valitettavaa... Tietysti voitaisiin tehdä keskenämme tiedonvälityssopimus jos joku entisiin-nykyisiin Fortunalaisiin törmää...

Mua ihmetyttää koko asiassa suunnattomasti se, että Arja sanoo haluavansa antaa Fortunalle mahdollisuuden tehdä keikkaa myös "keskenään". Mihin kaivataan silloin Ruusumaata?? Lexa laulaa sata kertaa paremmin kuin se! Ja Lexaa kuuntelee ihan ilokseen...

Hanna: Välttämättä nuo ammattimiehet eivät treenaa yhdessä. Useimmat kun kuitenkin hallitsevat nuottien luvun, ja pystyvät paljon soittamaan korvakuulolta, Lukehan on tässä esimerkiksi ihan guru. Ja Haapasalon Pete soitti meille Pavilla "Elämä on enemmän" kuunneltuaan sen kerran levyltä. Esimerkiksi. Tiedän myös erään eturivin "humppabändin", jonka ensimmäiset yhteiset bänditreenit olivat reilusti yli puoli vuotta sen jälkeen kuin bändi oli saavuttanut silloisen kokooonpanonsa. Omilla seteillä tuttuja biisejä, perushumppaa siis...

Olen itse muutaman kerran nähnyt Ruusumaan & Four Rosesin keikalla eikä se TODELLAKAAN säväyttänyt. Ennemminkin päinvastoin. Toivottavasti Arja nyt kuitenkaan ole tehnyt elämänsä mokaa ja ottanut Mäntylää mukaan keikoille kiekumaan. Anna L:lle sanoinkin jo taannoin, kun koko jupakasta kuulin, että jos Mäntylä kuuluu kuormaan, niin minä en... Se ei ole valkoisen ihmisen kuunneltavaa!

Joku tai jotkut puhuivat siitä, että kun me fanit kuitenkin Arjan takia tulemme paikalle.... Heitän nyt ilmoille ajatuksen, joka todennäköisesti saa aikaan kalabaliikkia... Siis, yleisöhän äänestää jaloillaan, miksemme siis myös me? Mahtaisiko jonkinlainen keikkaboikotti vihjata Arjallekin, että tämä homma ei nyt mene ihan niin kuin "kuuluisi"? Siis kun siitä eturivistä puuttuisikin ne ihmiset, jotka siinä yleensä aina ovat, ne tärkeät tukijat...
  Lähetetty: 27.02.2004 kello 15.14 - Lähettäjä: hanna
Kyllähän se Jasmin Mäntylä on Ruusumaan kera kiertänyt ja taitaa kiertää yhä edelleenkin... Kuten joku täällä jo mainitsi sitten on tosiaan piru irti jos Jasmin tulee Arjan keikoille kaupantekijäisinä! Olen muutaman kerran nähnyt/kuullut Jasminin laulavan ja Ruusumaan bändin soittavan tuolla tanssipaikoilla, ja ainoa positiivinen asia sinä on ollut juuri Ruusumaa. Hän sentään osaa edes jonkin verran laulaa, mutta Four Rosesia en mene kyllä kehumaan hirvittävästi. Totta tuokin asia, että onhan kokoonpanon oltava tiedossa jo nyt, ei kai ketä tahansa voi napata bändiin ja kertoa että nyt sitten lähdetään lapin rundille jne? Luulisi että harjoiteltaisiin kuitenkin vähän ennen sitä ja vielä kuitenkin heitetään muutama keikka tällä vanhalla kokoonpanolla...Outoa!
itsekin kaipaisin vahvistusta tuohon huhuun että vanha Fortuna jatkaa, mutta ilman Sakua. Tuo olisi erittäin hyvä uutinen, jos se olisi totta. Mutta ei minulla mitään Sakua vastaan ole, jos joku niin kuvittelee: Tomppa, Timppa ja Lexa nyt vain ovat minulle paljon läheisempiä ja sitä syystä melkein toivoisinkin heidän kolmen löytyvän myös tästä uudesta Fortunasta :).
Kummastusta tässä herättää myös se, että jos tämä on ollut jo pidemmän aikaa tiedossa, niin miksi sitten loppuvuodesta AnnaFC "mainosti" että ES-lehdessä alkaa uusi juttusarja "Kysymyksiä Fortunalaisille" (eipä muuten sitten alkanutkaan...) ja tässä jokin aika sitten joku ehdotti että eikös Fortunan pojatkin voisi kirjoittaa keikkatarinoita lehteen ja taisipa AnnaFC vastata siihen, että vihjataanpa sinne päin jos vaikka joku innostuisi. Kaikki seikat puhuvat nyt tätä yllättävää muutosta vastaan, vaikka kuinka fanien on annettu ymmärtää että tämä on ollut pitkään harkittu päätös. Jos näin on, niin miksi ihmeessä kukaan ei tiedottanut ta edes vihjannut tästä aikaisemmin, että lähiaikoina on tulossa muutoksia asioihin eikä vasta vuonna 2005, kuten aiemmin on ilmoitettu.
Mutta jäädään odottelemaan Arjan mahdollisesti uutta nettitervehdystä, josko siitä selviäisi jotain mikä helpottaisi tätä fanien epätietoisuutta.
  Lähetetty: 26.02.2004 kello 22.44 - Lähettäjä: manu78
Jos ette vielä ole käyneet lukeamassa näillä sivuilla kommentteja bändeistä niin käykää ihmeessä:
Four Roses vs. Fortuna
(vanhoja viestejä mutta...)
esim. Discotanssit?? (ei lupaavaa)

http://tanssi.org/keskustelu/e/index.html
  Lähetetty: 26.02.2004 kello 20.04 - Lähettäjä: Jappe
Odotan kanssa mielenkiinnolla tuota Lappirundia ja eristyisesti Levin keikkaa. Pääsee hieman katsomaan onko tämä bändin vaihdos tuonut mitään hyvää vai pahaa. Hyviä poikia Arjalla entisessä Fortunassa soitti ja kyllä heitä vähän jää kaipaamaan.
  Lähetetty: 26.02.2004 kello 19.41 - Lähettäjä: manu78
"uuden" Fortunan miehistö on aivan varmasti jo tiedossa! Miettikääpä, että Arja, Jukka & Fortuna lähtevät Lapin rundille jo muutaman viikon kuluttua!! Jos bändiin tulee soittajia sieltä sun täältä, niin eiköhän useammatkin kunnon treenit olisi hyvä pitää ennen h-hetkeä! Jos itse olisin soittaja niin haluaisin kyllä hieman enemmän opetteluaikaa. Toki kaikki muusikothan ovat ammattilaisia ja soittavat mitä vaan, mutta kyllä hyvän orkesterin tunnistaa siitä, että he soittavat hyvin yhteen ja vielä puoli kahteenkin;) Milenkiinnolla ainakin odotan, että ketä sieltä soitinten takaa loppuen lopuksi löytyy?
Tuo kommentti, että Fortuna jatkaisi ilman Sakua kaipaisi varmaan todisteita... Ei tässä nyt auta kuin odottaa! Arjan loma loppuu tällä viikolla, joten saataiskohan netti sivuille uusi tervehdys, pahoitteleva sellainen?
  Lähetetty: 26.02.2004 kello 18.29 - Lähettäjä: Anna H.
onko toi kommentti huhu, oma ehdotus vai tieto?
  Lähetetty: 26.02.2004 kello 17.19 - Lähettäjä: heppuli
Entinen fortuna jatkaa bändinä mutta ilman sakua!
  Lähetetty: 26.02.2004 kello 14.29 - Lähettäjä: Anna L.
Tuli tässä mieleen kaikkia uudistuksia ihmetellessäni, että eikös Jasmin Mäntylä ole ollut Ruusumaan matkassa jo jonkun aikaa?? Muistaakseni ovat tehnyt paljon yhteisiä keikkoja. Ei muuten, mutta en suuremmin välitä Ruusumaasta laulajana/esiintyjänä, ja vielä vähemmän Jasmin Mäntylästä. Jos Mäntylä tulee kaupantekijäisinä mukaan Arjan keikoille, sitten on piru irti.
  Lähetetty: 26.02.2004 kello 10.12 - Lähettäjä: hanna
Alkaa ihmetyttää tämä fan clubin vetämä hyvin salaperäinen linja uuden orkesterin jäsenten suhteen. "Kerromme kokoonpanon sitten kun aika on" jne... Jos kuitenkin on tiedossa jo osa soittajista, miksi ihmeessä heidän nimiään ei sitten voitaisi jo antaa ns. julkisuuteen, loppuisi sitten kaikki turhat spekuloinnit! Muutenkin viimeisimmät AnnaFC:n kommentit ovat olleet hyvin ympäripyöreitä tyyliin: eiväthän nämä ole jäähyväiset, ei kukaan ole tietääkseni lopettamassa soittamista, kyllä heidät jonkun taustalta vielä löytää... Jos tämäkin asia käännetään päälaelleen, niin ovathan nämä jäähyväiset, ei tämä porukka yhdessä soita enää Arjan taustalla jatkossa :( .
Tottahan se on, että Saku on aiemmin soittanut Ruusumaan taustalla ja jos hän saa sillä perusteella jatkaa Fortunassa, niin en ihmettele yhtään. Toisaalta taas mielestäni kaikki pitäisi asettaa samalle viivalle tasavertaisina ja tehdä valinta. Mutta koska mitään emme varmasti vielä tiedä, odotellaan sitä hetkeä "kun aika on" , ellemme sitten tosiaan saa lukea sitäkin jostain iltapäivälehdestä...
  Lähetetty: 26.02.2004 kello 10.02 - Lähettäjä: Anna H.
huomasin vasta eilen, että Saku on aiemmin soittanut Ruusumaan bändissä -> mahdollisesti se Fortunalainen, joka jää?
  Lähetetty: 25.02.2004 kello 22.24 - Lähettäjä: Panu
Virallisella foorumilla olleen viestin mukaan tällä hetkellä meneillään olevalla konserttikiertueella (www.auraviihde.fi/romanttinen) soittaisi Four Roses -bändi mukanaan "nykyisestä Fortunasta jäävä soittaja"? Jos tämä pitäisi paikkansa, niin silloinhan jo tiedettäisiin, kuka Fortunasta "jää"...?!
Jos edes yksi jäisi, niin silloinhan nimi "Fortuna" olisi aivan oikeutettu ;-)
  Lähetetty: 25.02.2004 kello 15.21 - Lähettäjä: Pia
Aikoinaan kun Kolumbiaan lähtö koitti, tuli melkoisen kiire viestittää asia tanssijärjestäjille kuin myös ennen muuta omille Fortunan pojille.. aikaa ei nimittäin ylenpalttisesti ollut, kuten kaikki muistamme. No, miten lienee nyt mutta Arja on kuitenkin saanut "Fortunan" sellaiseen järjestykseen (toimii myös itsenäisesti), että voi ottaa helpommin uusia mielenkiintoisia työtehtäviä vastaan tai sitten.... sehän olisi vain mukava=)
  Lähetetty: 25.02.2004 kello 14.38 - Lähettäjä: manu78
Panu ei viestin pituudella ole mitään merkitystä, kunhan se on täyttä asiaa niin kuin nytkin. Se tässä ilmoittelu asiassa itseäkin ottaa päähän, että mitä eroa lopuksi on olla fani ja clubin postitus tai tiedotuslistalla, kun kuitenkin tärkeimmistä muutoksista saa lukea lehti haastattelusta!!
Luin eilen Arjan viimeisimmän vietin eli ES-lehden. Siinä vain hieman sivuttiin että, vuodelle 2005 meillä onkin sitten paljon uutta luvassa, mutta niistä sitten myöhemmin lisää... Niin vuodelle 2005, vaan ei maaliskuun 2004 aikana mitään muutoksia?! No, toisaalta turha tätä on täällä harmitella, mutta kun harmittaa... Itselleni ei tule enää mahdollisuutta tavata Arja ja Fortuna ennen kuin myöhemmin keväällä ja silloin tilalla onkin Jukkis ja FOURtunaROSES... No onneksi Arja ei mene vaihtoon;) Koitetaan nyt selvitä tästä ensi järkityksestä kunnialla, eiköhän Arja seuraavassa tervehdyksessään pahoittele tätä asiaa ja kertoo, että mitä hän oikein on mennyt tekemään ELI missä telkkariohjelmassa tai Kaupunginteatterissa hän esiintyy! Vai luemmeko senkin seuraavasta iltalehdestä:(
  Lähetetty: 25.02.2004 kello 12.35 - Lähettäjä: Panu
AnnaFC on kirjoittanut nyt pitkän selityksen, joka ei ota kantaa kalabaliikin todelliseen syyhyn, eli uskottavuus- & tiedotusasioihin. Eli miksi faneille on turhaan yritetty antaa kuva, että heille tiedotetaan asioista jotenkin muita luottamuksellisemmin? (Tämä on minua pelottanut jo vuosia...) - Todellisuudessahan fanit eivät voi olla Arjan bisneksessä sidosryhmä no. 1, eikä moni fani (esim. lapset) varmaan ole asiaa osannut huomioida. - Onhan nämäkin nettisivut perustettu ainoastaan sen vuoksi, että saamme "kuumat" Arja-uutiset kerättyä kolmansien osapuolien kautta fan clubia nopeammin (niin kuin jälleen tälläkin kertaa taisi käydä!)

Tätä Fortunan vaihtoa vihjailtiin jo kai siinä tammikuisessa Apu-lehdessä www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?msg=1076172209#m ...
Uudessa nimessä ei mielestäni ole muuta naurettavaa kuin "Fortuna" - nyt olisi ollut mahdollisuus lanseerata kokonaan uusi uljas nimi, joka olisi valittu tarkoin harkiten (eikä kirjasintyyppimallistosta puolivahingossa).

Tanssijärjestäjät syyttävät usein esiintyjiä korkeista kustannuksista ja nyt esiintyjä tanssijärjestäjiä korkeista lipunhinnoista! Jokuhan kuitenkin kustannusten kasvusta kärsii: soittaja saa pienempää palkaa -tai- orkesteria edustavan yhtiön kate pienenee -tai- (tanssi)järjestäjän kate pienenee -tai- loppuasiakas maksaa enemmän. - En millään usko, että pidemmän päälle kustannukset maksaisi joku muu kuin loppuasiakas. - Nyt kyse on kuitenkin suhteellisen pienestä muutoksesta, joten hinta-asian voi varmaan unohtaa. Ja voihan uusilla kavereilla olla oikeasti paljon huonommat diilit kuin vanholla soittajilla... :-)
(prkl! taas tuli ihan liian pitkä viesti - jos joku jaksoi lukea tänne asti, niin kiitoksia vaan...)
  Lähetetty: 25.02.2004 kello 11.33 - Lähettäjä: Leena
Olen samaa mieltä edellisen kanssa, ärsyttää kun muutoksista tiedotetaan "salamyhkäisesti." Olisi tosiaan voinut olla ES-lehdessä juttua kun taatusti tälläisistä muutoksista on ollut tietoa jo paljon aiemmin. Eipä se oma orkka tainnutkaan olla Arjalle asia josta ei luovuta. Mun mielestä bändin uusi nimikin on aivan naurettava.
  Lähetetty: 25.02.2004 kello 09.57 - Lähettäjä: Minna
Itseäni ärsyttää suunnattomasti juuri se tapa, miten tieto bändivaihdoksesta saatettiin fanien tietoon: ensin paikallisessa sanomalehdessä joku puolihuolimaton kommentti, josta pystyi vain rivien välistä arvuuttelemaan, että mitähän rouva sanomisillaan tarkoitti. Vasta sen jälkeen tuli virallista tiedotetta, joka sekin todella yleisesti muotoiltu. Taatusti nimet ovat kuitenkin jo tiedossa...

Olisin jotenkin olettanut, että faneille kerrotaan tällaisesta asiasta vähän aikaisemmin kuin pari viikkoa ennen muutosta. ES:ssä olisi tosiaan voinut olla asiasta mainintaa, kun lehti kerran näihin aikoihin ilmestyi.

Ja todellakin uskoin Arjalta vuosien varrella kuulemien puheiden perusteella, että oma bändi on se viimeisin asia, josta Arja työmaailmassaan luopuu :(

Olisi kiva tietää, mitä fortunalaiset asiasta tuumailevat; kuka olisi ehkä halunnut jäädä bändiin ja kuka lähtee ihan mielellään muualle...
  Lähetetty: 25.02.2004 kello 09.52 - Lähettäjä: hanna
Panu, olet oikeassa sen suhteen että me fanit joka tapauksessa seuraamme Arjaa keikkapaikalta toiselle, ei se tarkoita sitä että todella täydestä sydämestämme hyväksymme muutoksen joka nyt tapahtuu. Tanssivasta yleisöstä sen todellisen yleisökadon sitten näkee, kun sen aika on.
Olen itsekin tässä pohtinut sitä, mistä syystä Fortuna nimi kulkee yhä edelleen matkassa mukana vaikka ketään aivan alkuperäistä jäsentä siinä ei olekaan. Ei se nyt niin ihmeellistä ole, jos porukka taustalla vaihtuu nimeä myöten, mutta enemmän kyllä tosiaankin nyt häiritsee se että kaikki miehet menevät vaihtoon. Tämänkin olisi voinut hoitaa fiksummin. Kävi tuossa eilen illalla mielessä se, että kuinka tätä vielä toistaiseksi kasassa olevaa Fortunaa on arvostettu eri tanssipaikoilla ns. kakkosorkesterien taholta hyvinkin korkealle. Keikoilla on jopa lainattu Fortunasta soittajia jos omasta porukasta puuttuu jotain oleellista. Esimerkkeinä nyt voisin mainita viime kesän tangomarkkinat, jolloin Tomi soitti tangokadulla Johanna Pakosen taustalla haitaria sekä viime vuonna Kukonhiekassa Mestari Orikanto -orkesteri lainasi Timppaa riveihinsä omilla seteillään. Meneekö tässä siis nyt Fortunan maine hyvänä tanssiorkesterina koko miehistön vaihdoksen myötä? Siis jos tanssiva kansa on aiemmin käynyt tansseissa joissa Ruusumaa on esiintynyt Four Roses yhtyeensä kera, saattavat he nyt hämmästyä nähdessään saman miehen orkestereineen uudella nimellä.
Olisihan se tietysti ollut faneja kohtaan paljon inhimillisempää, jos tästäkin asiasta olisi tiedotettu hyvissä ajoin eikä sitten pudotettu pommia kuin salama kirkkaalta taivaalta... Nähtäväksi jää, mitä tästä "uudistuksesta" loppujen lopuksi seuraa.
  Lähetetty: 25.02.2004 kello 08.56 - Lähettäjä: Terhi
Juuri näin.
Eräs tuttavani oli Arjan laivakeilalla tässä taannoin ja ihmetteli minulle sitten, että ei ollut enää sama bändi Arjan taustalla, vaikka hän sitä Fortunaksi kutsuikin, kun pojat olivat vaihtuneet niin totaalisesti siitä kun hän oli viimeksi Fortunan nähnyt.
Vaihtavathan muutkin artistit bändiä, mutta samalla vaihtuu nimikin, Arja on ollut Fortuna-uskollinen, mutta onko se nyt uskollisuutta sittenkin vain nimeä kohtaan...

Katsellaan ja kauhulla kuulostellaan mitä seuraavaksi on luvassa, toivottavasti kuitenkin vaihteeksi jotakin oikein mahtavaa: menestystä tv:ssä tai teatterissa...
  Lähetetty: 25.02.2004 kello 08.51 - Lähettäjä: Panu
Fortonelta lähteminen ja infran alasajo ei varmaan ollut muutoksen syy, vaan seuraus: Arja on varmaan jo useamman vuoden yrittänyt löytää ratkaisua, jonka avulla hän voisi toimia kiinnostavissa projekteissa lyhyemmällä varoitusajalla ja tehdä töitä oman todellisen intonsa mukaan.

Enpä tiedä kaivataanko tässä pelkästään Förttüünän poikia, vaan osaa häirinnee myös se, että Arjan puheet vaikuttavat olleen vuosien mittaan vain tarkaan harkittuja opeteltuja lausuntoja. (Moni kun on luullut, että Arja on puhunut siitä mitä oikeasti ajattelee, eikä pelkästään puhunut mielikuvan ylläpitämiseksi.) Ristiriitaisilta tuntuvat juuri mielikuvalle tärkeät puheenaiheet "halu yleisön palvelemiseen" ja "oman luotto-orkesteri Fortunan tärkeys". - Vaikka Arjankin mielipiteet ja kiinnostukset muuttuvat vuosien varrella, yllättäen paljastuva muutos paljastaa, että homma onkin ollut jo jonkun aikaa "feikkiä". Ja juuri Arjan "aitoudestahan" on aina pidetty...

Toivottavasti A itse ei ajattele tosinpäin yhtä pinnallisesti kuin fanit: vaikka A näkisi samat naamat keikoilla illasta toiseen muutoksen jälkeenkin, ei hänen pidä luulla, että muutos oli hieno juttu. Ennemmin hänen pitäisi seurata katoavaa oikeaa tanssiyleisöä, eikä faneja, jotka tulevat paikalle joka tapauksessa... :-|

Hassuinta on tässä se, että A haluaa edelleen raahata tuota Fortuna-nimeä mukanaan - eikö kaivattua "uutta tarjottavaa" saisi paremmin mainostettua vaihtamalla orkesterin nimeä silloin kun se oikeastikin vaihtuu? Ei nimi tehnyt alkuperäisestä Fortunasta brändiä, vaan ne soittajat itse.
  Lähetetty: 25.02.2004 kello 07.48 - Lähettäjä: Annukka
Eipä näissä muutoksissa enää wanha fani meinaa perässä pysyä. Nettiinkään ei ehdi tulla edes uusista fortunalaisista esittelyjä, kunnes porukka menee jälleen vaihtoon.

Jonkunlaiselta säästösysteemiltähän tämä vaikuttaa. Ensin lähtee miksaaja, sitten koko bändi. Taidettiin silloin mikserimiehen poistuttua tuumailla jollain porukalla, että tämä ei välttämättä tee hyvää koko bändille ja kukahan lähtee seuraavaksi. En nyt kuitenkaan ihan tällaista odottanut...

Selkeästi Arjalla on jotain omia projekteja tekeillä ja halu olla itsenäisempi, eikä niin riippuvainen tarjoamaan bändilleen töitä.
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 21.37 - Lähettäjä: Anna H.
Jos tästä hullunmyllystä jotain positiivista yrittää löytää, niin ainakin se on ollut mukavaa huomata, että fanit ei ilmeisesti käy keikoilla pelkästään Arjan takia. Myös Fortunan miehistöllä on merkitystä faneille :) Ei siis ole ihan sama, keitä siellä lavalla on soittamassa...
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 21.19 - Lähettäjä: hanna
Yhdyn täysin edelliseen puhujaan! Fortuna ei todellakaan ole enää Fortuna, vaan tämä uusi viritelmä on nyt sitten oikeastaan Four Roses vahvistettuna ja muutettuna Fortunaksi. Herää tosiaan epäilys, että tämäkin asia on ollut tiedossa jo pidemmän aikaa ja sitten kun siitä faneille tiedotetaan, on arvattavissa että tälläinen hässäkkä syntyy. Muutoksia on tosiaan tullut vuoden sisällä vähän liikaakin, osa tietysti ollut positiivisia, mutta mutta... Kuinkahan kauan tämä "uudistuminen" on ollut tiedossa, näin jälkeenpäin on hyvä spekuloida että johtuivatko miehistön muutokset Fortunassa siitä, että tämä juttu on ollut tiedossa jo pidempään? Jättäväthän rotatkin uppoavan laivan, joten ei kai siis olisi mikään ihme, jos Pete, Luke ja Aatu tiedostivat ongelman hyvissä ajoin ja jättivät porukan. Mihinkään ei voi enää luottaa, vaikka Arja niin aina kehuikin poikia ja sitä kuinka esim. Tomppa oli hänen luottomiehensä (sovitti kappaleet joulukonserttiin ja Kun aika on -laulelmailtaan). Onneksi sentään näen tämän porukan vielä viimeisen kerran heidän vihoviimeisellä keikallaan. Hyvästelen siellä sitten kunnolla ja tunteella...
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 18.35 - Lähettäjä: manu78
Fortuna ei todellakaan ole Fortuna!
Mietin tässä jo, että Fortonesta lähtemisen jälkeen on oikeastaan vain tapahtunut muutoksia muutosten perään:
- pojat vaihtoon
- Sailan tilalle Anna (positiivinen uudistus kuitenkin)
- Milla assistentiksi
- miksaaja pois
- Anna töissä vain kahtena päivänä
- Fortuna pois etc.

Oliko oman yrityksen "herättäminen henkiin" kuitenkin väärä valinta?! Muutokset viittaisivat siihen, että Oy:llä ei menekään enää hyvin taloudellisesti. Tarkoittaako tämä mm. sitä että Arjalla ei ollut varaa maksaa Forunalle palkkaa?! "minulla ei ole enää omaa orkesteria" Onko Oy:n palkkalistoilla siis nyt enää Arja itse, Milla ja Anna??
Ilmeisesti Arja on nyt ottanut vastaan jonkun musikaali tai televisio projektin ensi vuodelle ja siihen satsataan täysillä?
Olisi mielenkiintoista tietää milloin nämä päätökset on tehty? Onko esim. nykyiset Fortunalaiset jo tienneet kauankin muutoksista ja me fanit saamme kuulla näistä viimeisenä "tavallisten" lisäksi?!
TOIVOSSA on kuitenkin hyvä elää!! Eiköhän Arja ole pojille kertonut, että siitä vaan Jukan pakeille jos pesti Fortunassa vielä kiinnostaa...
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 17.44 - Lähettäjä: katja
vaikka nämä arjan fortunaan liittyvät uudistuket tuntuvat pahalta,niin yritetään ajatella positiivisesti....olisihan arja voinut tehdä PALJON pahemmankin "uudistuksen":jättää keikkailut,konsertit ja RYHTYÄ TAAS OPETTAJAKSI!!:( mutta ei onneksi....joten ollaan ilosia sitä,että saamme kuitenkin nauttia arjan esiintymisistä eri muodoissa :)
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 17.16 - Lähettäjä: Tarja
Kai kyse on lähinnä siitä, että Arja ei halua enää tehdä niin paljon tanssikeikkoja, vaan tekee niitä harvemmin, isommalla kokoonpanolla ja isoissa paikoissa eli yrittää tehdä ns. Sillanpäät. Mutta se mitä onnistuu Jarilta, ei välttämättä onnistu Arjalta, koska Arja on aina niin kovasti painottanut haluavansa palvella tanssikansaa. Nykyisestä tulee sellainen fiilis, että Arjaa kyllästyttää ikuinen Suomen kiertäminen ja hän haluaa panostaa muihin juttuihin....
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 16.53 - Lähettäjä: Terhi
Yhdyn edellisiin puhujiin ja hämmästelen vielä koko juttua. Arjahan on aina tahtonut palvella tanssivia kuulijoitaan ja panostaa tanssikeikkoihin, tämä ei nyt oikein vaikuta siltä..
Olisihan voinut olla sellainenkin vaihtoehto, että niille ajoille, jolloin Arja ei keikkaile Fortunan kanssa, olisi saatu joku "äitiyslomittaja" tyyppinen juttu..
No, toivottavasti ja varmasti Arja on ajatellut ja harkinnut asiaa loppuun saakka, mutta täytyy sanoa että ei tästä väki Arjan tanssikeikoilla ainakaan lisäänny...
Harmittaa...
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 15.42 - Lähettäjä: hanna
Eipä tosiaan tunnu Fortuna enää Fortunalta tämän uudistuksen jälkeen. Jo nyt alkaa olla tunnelma pilalla ja fiilikset pohjalukemissa kun tietää näkevänsä nykyisen kokoonpanon viimeisen kerran 12.3. Tämä porukka oli minulle se kaikista läheisin Fortuna, jonka olen oppinut Arjan taustalla tuntemaan. Olen samaa mieltä sen asian suhteen, että ei Fortuna ole enää Fortuna, jos peräti neljä soittajaa on Four Roses -yhtyeestä. Herää vain kysymys, mikä tässä kokoonpanossa oli vikana, ettei sitä kelpuutettu kokoonpanoksi, joka keikkailee myös ilman Arjaa :(
Olisihan se mukavaa, jos Ruusumaa huolisi porukkaan mukaan edes kaksi tästä nykyisestä Fortunasta, vaikka tietysti haluaisin nähdä koko porukan edelleen Arjan taustalla. Vaikka muutokset ovat yleensä aina olleet positiivisia, ei tämä todellakaan omasta mielestäni ole sitä. Ei minulla mitään Ruusumaata vastaan ole, mutta... Pitäisikö tässä alkaa kohta keräämään jonkinlaista adressia nykyisen Fortunan jäsenten ottamisesta uuteen porukkaan ja lähettää se sitten Ruusumaalle???
Sanokaa nyt joku että tämä kaikki on vain pahaa painajaista ja kun herään, kaikki on taas ennallaan...
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 14.46 - Lähettäjä: Kirsi
Eipä oo Fortuna tuntunut Fortunalta sen jälkeen kun Arja sai päähänsä vaihtaa koko vanhan ja hyvän jengin kokonaan uuteen muutama vuosi sitten!
Ei nämä "uudet" hemmot sävähdytä yhtään ainakaan minua ja ystäviäni.
Toista oli silloin kun vakoikalustoon vielä kuului Jari Palonen,Jouni Hokkanen,Timo Kurittu ja Veijo Laine!Silloin sitä ihan odotti kesäisiä lavatansseja,kun tiesi jo etukäteen fiiliksen olevan ihana kun pojat soittavat.Silloin joskus Aikku sanoi mulle,kun istuttiin limpparilla tanssien jälkeen Kyllikinrannassa,ettei vaihda näitä velikultia koskaan pois.
Mutta toisin kävi.En koskaan tottunut tähän uudistuneeseen Fortunaan,se ei tuntunut Arjan omalta bändiltä.Ja nyt taas on muutoksia edessä.Voi Arja minkä teet!
No kaitpa päätökset on loppuun saakka harkittuja,mutta suosio ei tästä ainakaan kasva.Ja jos koko ensi kesän kulkee joku Jukka Ruusumaa mukana kuvioissa,niin ei tämä likka ainakaan kovin monesti lavoilla käy.Tuntematon bändi ja ylimääränen tunnelman pilaaja mukana,ei hyvältä näytä.
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 14.17 - Lähettäjä: Anna H.
Panun kommentti täyttä asiaa, kuten yleensä :) Saa nähdä, miten käy lippuhintojen; esim. Sillanpäällä on yleensä mukana iso kokoonpano ja Jarin konsertteihin liput maksavat luultavasti siitä syystä lehtimainosten perusteella 30e. Ei tosin ihan sama asia kuin tanssikeikat... Eli varaudutaan ruusulinnahintoihin tulevaisuudessakin. Tanssipaikkojen lipuissa on ollut muutenkin ansiokas inflaatio euroon siirtymisen jälkeen. harva olisi suostunut pari vuotta sitten maksamaan 76 markkaa sisäänpääsystä, kun nykyisin 12-13e on jo enemmän sääntö kuin poikkeus
Omasta mielestäni voisi bändin nimeksi kyllä laittaa Four Roses, ei oikein tunnu Fortunalta, kun koko miehistö menee vaihtoon...maksimissaan 2 nykyistä fortunalaista mahtuu uuteen kokoonpanoon :(
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 12.58 - Lähettäjä: Panu
No, lisätieto oli se, että A laulaa ainakin toistaiseksi 2 x 45 minuuttia. Kuinkahan paljon se Ryysymää sitten tulee niitäkin settejä sotkemaan? No, kyllähän se kai laulaa osaa, onhan se nähty telkkarissa Arjan kanssa laulamassa :-|

Mielestäni tämä Arjan "tanssikeikkatuote" vaan huononee kohti suurta mustaa aukkoa... :-( Luullakseni tanssijat toivoisivat, että esiintyjäkustannukset ennemminkin pienenisivät, jotta tansseja olisi varaa pitää ilman ruusulinnapääsymaksuja. Tämmöinen megakokoonpano ei ainakaan kannusta esiityjämarkkinoita kohti yleisön kannalta parasta ratkaisua, eli solistia + taitavaa kohtuukuluin pyörivää kolmen-neljän hemmon pumppua.

Välillä melkein pelästyy, että Arja itsekin uskoo oikeasti tuohon viralliseen puhumaansa ja toistuvasti tiedotteissa viljeltyyn jargoniin, jossa kehutaan isojen kokoonpanojen "laadukkuutta" ja puhutaan tanssiväelle tarjottavista "upeista esityksistä". - Tanssiväen suurimmat toivomukset ovat varmasti ennemmin lippuluukulla, koska hintaa on tullut kymmenessä vuodessa melkein 100 % lisää. :-(
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 12.32 - Lähettäjä: manu78
Nyt on Anna vastannut tuonne virallisille sivuille!
Fortuna todellakin menee vaihtoo ja vahvasti näyttää siltä että maaliskuun 12.3. olisi nykyisen Fortunan viimeinen keikka!!!
:( surku ei siis pääse hyvästelemään poikia ollenkaan:(
No toivotaan, että Jukka osaa valita iloisia velikultia uuteen porukkaan. Näillä näkymin kokoonpanossa on vasta 1 varma soittaja eli 5 vielä valitsematta. Toivotaan, että edes muutama nyk. Fortunalainen pääsee mukaa! Itse toivoisin Leksan ja Timpan jatkavan! Timppa on niin monipuolinen ja Leksalla hyvä lauluääni.
  Lähetetty: 24.02.2004 kello 12.31 - Lähettäjä: Minna
Virallisilla sivuilla AnnaFC:n kommentti bändihässäkkään. Oli tosin sen verran ympäri pyöreästi sanottu, ettei siitä juurikaan hyötyä ollut...
  Lähetetty: 23.02.2004 kello 14.54 - Lähettäjä: Panu
No niin ilmoitustaulu toimii taas. Oli äsken hieman hätä kädessä, kun lähetitte useita vikailmoituksia, eikä minulla ollut vielä silloin hajua, mitä järkyttävää Arja-maailmalla on tapahtunut... Kiitoksia vikailmoituksistanne, muuten en olisi huomannut, että taulu ei toimi!

Ensi talvi menee siis kesäkeikkoja odoteltaessa :-(, mutta tällä hetkellä kuumin kysymys on uuden Fortunan kokoonpano ja se mikä on vanhan Fortunan viimeinen keikka :-(. Auraviihteen mukaan ainakin Auran keikan aikaan JR & Four Roses on vielä omalla keikallaan.

Linkit kuumiin uutisiin Oy:n sivuilla: www.arjakoriseva.fi/uutiset/news.aspx?id=29 www.arjakoriseva.fi/uutiset/news.aspx?id=30
  Lähetetty: 23.02.2004 kello 14.53 - Lähettäjä: Annukka
Arja Koriseva OY:n sivuille on tänään ilmestynyt pari uutta tiedotetta, joista toinen koskee bändin vaihtoa. Minä en ainakaan oikein ottanut mitään selvää noista. Vaikuttaa ihan siltä, että vanha Fortuna kuopataan kokonaan ja korvataan näillä uusilla tyypeillä. Toisekseen, jos Arjalla on nyt bändissään mukana toinenkin laulaja, niin montahan settiä A itse laulaa tai mitä laulaa yksi ilman sitä Ruusumaata.

Toisessa tiedotteessa todetaan, että "taiteilija Arja Koriseva aloittaa keikkailun huhtikuussa 2005 tehden tasaisella...." jne. Eli tarkoittaako tämä sitä, että ensi talvena ei ole tanssikeikkoja vaan jotain musikaalia tms. mitä A nyt onkaan keksinyt.
  Lähetetty: 23.02.2004 kello 14.31 - Lähettäjä: Anna H.
virallisilla sivuilla AnnaFC:n vastaus bändivaihdostiedusteluun. Ilmeisesti Fortuna vaihtuu kokonaan. Vanhasta Fortunasta jää korkeintaan muutama uuteen kokoonpanoon, mikäli oikein osasin tulkita viestiä...Aina saadaan kuulla muutoksista viime tipassa...
  Lähetetty: 20.02.2004 kello 21.28 - Lähettäjä: Leena
On tainnut mennä meikältäkin noi kappaleet ohi korvien kun en muista kuulleeni niitä konsertissa. Ehkä biisilista on vaihtunut sen jälkeen kun Oy:n sivuille on juttu kirjoitettu, tai jotain..
↓ Lähetetty: 19.02.2004 kello 21.16 - Lähettäjä: Panu
Hymm... Meniköhän tuo Kun aika on -konsertti niin ohitse, että en huomannut edes kaikkia näitä Oy:n "sivuilla" luvattuja lauluja:
"...Ohjelmisto koostuu Arjan vähemmän kuuluista kappaleista vuosien varrelta, kuten Aamuyö, Jokin sisälläni, Yksin, Anna kätesi sekä tunnetuimpia kappaleita kuten Se on rakkautta oikeaa, Tuulen värit, Valloitan koko maailman ja Enkelin silmin. Mukana on myös upeita rakkauslauluja, kuten nimikkokappale Kun aika on ja Kun puhut rakkaudesta hiljaa. Unohtamatta Nocturnoa ja Auringon lapsia!"...?
No, mukana oli kuitenkin paljon hienoja unohtumattomia sovituksia, jotka tosin mokoma unohdin jo... :-(
  Lähetetty: 19.02.2004 kello 17.38 - Lähettäjä: Jenni
Arjan ja Jounin rakkauslaulut konsertti Iisalmessa oli aivan loistava, Arja oikein säteili hän kosketti koko yleisöä...AIVAN MAHTAVA KONSERTTI
  Lähetetty: 19.02.2004 kello 15.13 - Lähettäjä: Kulkija
Joo, minä kuulin myös asiasta huhuja, että Fortuna ei olisi enää tiiviisti Arjan bändi. Nyt vain etanan sarvet tötterölle, josko jostain kuulisi lisää.
  Lähetetty: 19.02.2004 kello 14.57 - Lähettäjä: Anna H.
Mitähän tämä tarkoittaa????:

"Korisevan artistin työssä on tapahtunut jo pieniä muutoksia. Vuosi sitten irrottautuminen suuresta ohjelmatoimistosta itsenäiseksi yrittäjäksi toi tiettyä vapautta, mutta myös enemmän vastuuta.
– Pyrin keikkailemaan samaan tapaan kuin nykyisinkin. Minulla ei ole enää omaa yhtyettä, vaikka Fortuna-yhtyeen kanssa yhteistyö jatkuu, mutta ei niin kiinteänä. Minä teen omia keikkoja ja yhtyeellä on nyt mahdollisuus omiinsa.
– Minulla on ollut jo muutamia musiikkiteatterijuttuja ja minua kiinnostaa kokeilla jotain lisää siltä musiikin alueelta. Unelmista se on rakennettu tämäkin ammatti."

ei enää omaa yhtyettä?!
http://www.iisalmensanomat.fi/ ->kulttuuri -> Rakkauslauluissa saivat tunteet tulvia

eilinen konsertti oli todella loistava! Enkelin silmin ja Valloitan koko maailman -biisejäkin jaksaa taas kuunnella uusilla sovituksilla :)
  Lähetetty: 19.02.2004 kello 14.52 - Lähettäjä: Panu
Hyvinkäällä oli ihan kivaa, tosin silmälaseihin olisi kaivannut enemmän tehoa... Hämäränäkö ei näytä olevan nykyisillä laseilla riittävä edes Arjan konsertteihin... ;-)

Toinen puoli jäi paremmin mieleen, ehkä sattumaa. Hyvin oli A joka tapauksessa onnistunut välttämään konserttikiertuille tyypillisen kliinisen tunnelman: lämmin tunnelma ja "kodikkuus" onnistui, tosin sekään ei vuorostaan ole kaikkien makuun.

Ilmoitustaulussa on ongelmia, sähköpostiviestejä on jäänyt saapumatta tilaajille. Tarkistathan netin kautta ne viestit, jotka ovat jääneet postiisi saapumatta.
  Lähetetty: 19.02.2004 kello 11.18 - Lähettäjä: Marita
Hyvinkäällä oli eilen lämminhenkinen ja tunnelmallinen konsertti-ilta. Arja oli säteilevä ja herttainen. Unohteli tosin pari kertaa sanoja ja aloitti kerran liian aikaisin laulamisen, mutta sattuuhan sitä. Hyvä mieli jäi kaiken kaikkiaan tuosta illasta.
  Lähetetty: 18.02.2004 kello 14.41 - Lähettäjä: Panu
Muistanko väärin, mutta Auran Nuortentalon konserttikuviin on ainakin nyt ilmestynyt neljäs kuva. www.aurannuortentalo.fi/arjakuvat.htm
  Lähetetty: 18.02.2004 kello 10.53 - Lähettäjä: mikke
Eikö noita Arjan "virallisia" fanisivuja päivitetä ollenkaan? Siellä mainitaan vielä esim. Arjan olevan Euroviisujen jatkossa ym. vanhoja asioita! Tylsää, eikä kovin fani-ystävällistä.
↓ Lähetetty: 12.02.2004 kello 21.52 - Lähettäjä: Panu
No niin, voitte jatkaa ilmoitustaulun käyttöä normaalisti... Seuraan vielä systeemin toimintaa.
Jos viestin lähettäminen kestää minuutteja, voit keskeyttää "Kiitos ilmoitustauluviestistäsi" -sivun lataamisen (viestisi on todennäköisesti tällöin jo täällä taululla).
↓ Lähetetty: 12.02.2004 kello 21.22 - Lähettäjä: Panu
Ilmoitustaulussa on tällä hetkellä vikaa: uuden viestin lähettäminen taululle voi viedä todella pitkän ajan. - Valitettavasti vikaa etsittäessä voi näitä turhia viestejä tulla vielä muutama kappale lisää.
  Lähetetty: 12.02.2004 kello 20.35 - Lähettäjä: Panu
Leikin varjolla -ohjelman sivuilla on kuva kilpailijoista: www.yle.fi/tv2viihde/leikinvarjolla/jaksot.html
"10. jakso 4.3. klo 21.00 Timo Koivusalo testaa Jouko Skinnarin,Tuija Braxin, Arja Korisevan ja Pablo Sepän tunneälyn laadun ja määrän. Jari Puhakan studiojoukkue säestää Arjaa."
  Lähetetty: 12.02.2004 kello 12.12 - Lähettäjä: Kari
Kyllä ainakin eilen Ylivieskassa käytettiin talon omaa tekniikkaa valaistuksessa.
  Lähetetty: 11.02.2004 kello 20.09 - Lähettäjä: Panu
Kaimasi joulupäivänä lähettämässä viestissä on myös jotain informaatiota Finlandia-talon konsertista: www.panuworld.net/arjaworld/viestit/taulu?file=2003b&msg=1072385453#m

Lahdessa ei siis kuulemma ole (Arjan) "Kun aika on" -konserttia. HannaKatriinan mainitsema konsertti on vain sattumalta saman niminen (kuten varmaan moni oli jo huomannut).

Komeat valot noissa Auran konserttikuvissa. Kuuluuko tuo valaistus tähän Arjan "pienimuotoiseen" kiertueeseen, vai olivatko kyseessä Nuortentalon omat valot?
  Lähetetty: 11.02.2004 kello 15.37 - Lähettäjä: Anna H.
Uuden ES:n mukana tulleessa keikkalistassa mm. seuraavat keikat:
5.3. Hämeenlinna, Ravintola Sirkus
24.4. Mäntsälän suurlava
13.3. Finlandia-talo
Finlandia-talon sivuilta löytyi seuraavaa:
"Opin sävelet" Konsertin järjestäjinä ovat Viikin Norssin Tuki r.y. ja Suomen Pakolaisapu r.y. SUOMEN VANHEMMAT UGANDAAN PAENNEIDEN PAKOLAISÄITIEN JA -LASTEN ASIALLA. Solisteina Susanna Haavisto, Margareta Haverinen, Arja Koriseva, Päivi Paunu, Mari Rantasila, Marita Taavitsainen, Joel Hallikainen, Flavio Cristilli, yhtye Phil Harmonic sekä Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulun alaluokkien kuoro. Kapellimestarina Heikki Elo.
  Lähetetty: 11.02.2004 kello 14.46 - Lähettäjä: Minna
Auran Nuortentalon sivuilla on muutama kuva Kun aika on -konsertista.
http://www.aurannuortentalo.fi/arjakuvat.htm
  Lähetetty: 10.02.2004 kello 07.46 - Lähettäjä: Annukka
Tämän päivän Metro uutisoi, että Arja on saanut Kullervo Linnan säätiön tunnunstuspalkinnon. Toinen palkituista oli tanssiorkesteri Petoman. Kyseinen säätiö jakaa tunnustuksensa ansioituneille kotimaisen kevyen musiikin edustajille. Palkinnot jaettiin 15. kerran.
  Lähetetty: 09.02.2004 kello 11.25 - Lähettäjä: Panu
Arja ja Sillanpää tänään Iltalehdessä Tangomarkkinoiden vuoksi www.iltalehti.fi/2004/02/09/1432371_vi.shtml
  Lähetetty: 07.02.2004 kello 18.43 - Lähettäjä: Panu
Arjan suosio on viikossa pudonnut huipulta pohjalle! Viime yönä Lahdessa oli "vain muutama" ravintola-asiakas, eikä edes encoréita taputettu. :-( - Kaikessa on hyvät puolensa... nyt pystyi koko keikan seuraamaan pöydässä istuen ilman, että kukaan olisi ollut edessä. ;-)

Tanssi.net: Kuntotalo 27.3.2004

Mitäköhän on odotettavissa...? Avussa olleessa Arja & Sillanpää -jutussa Arja mainitsee, että "ensi vuonna" talvikeikat jäävät väliin ja tanssikeikkoja olisi vain ~kesäkaudella. Talvella olisi ohjelmassa "musiikkiteatteria". Mahtaakohan keikat siis loppua jo ensi syksynä? Ilmeisesti Förttüünän miehet kaipaavat taas vaihtoa, kun tuollaista suunnitellaan... ;-)
Ja kun tuollaista Arja kertoo, niin kai hän jo tietää, mihin tuotantoon on menossa - ei hän muuten paljastaisi suunnitelmaansa - odotellaan huhuja ja veikkauksia...
  Lähetetty: 07.02.2004 kello 18.04 - Lähettäjä: Anna H.
Nauran ja rakastan sijalla 41 ja Arja Iskelmä-äänestyksen albumilistalla 15.
  Lähetetty: 07.02.2004 kello 14.45 - Lähettäjä: Marita
Kuunnelkaa Iskelmäradioo. Siellä on meneillään vuoden 2003 paras iskelmä -äänestyksen tuloslähetys. "Mene vain" sijalla 43/50.
  Lähetetty: 07.02.2004 kello 12.49 - Lähettäjä: Hansu
Oliks kukaan eilen Lahdessa? Mikä oli meininki?
  Lähetetty: 06.02.2004 kello 10.32 - Lähettäjä: Anna H.
en muista, onko noissa linkeissä jo nämä kuvat Arjasta Seinäjoella...
http://www.kesyttomat.com/kuvagalleria/galleria.htm
Kesyttömät 2001 -> Tangot 2001 4
Arja ja Fortuna kuvakavalkaadin loppupuolella
  Lähetetty: 06.02.2004 kello 08.26 - Lähettäjä: Anna H.
Arja ja Jari Sillanpää juontavat tämän vuoden tangomarkkinat (Uutislehti 100)
! Lähetetty: 04.02.2004 kello 20.36 - Lähettäjä: Panu
Vihdoin 18 viikon ohjelmien nauhoittamisen jälkeen Arja oli tänään radio SuomiPLUSsan "Artistin valinta" -ohjelmassa! Tunnin jutustelu keskittyy Arjan (esi-)historiaan, mukana on Monacoa, Frimanin Erkkiä, jne... Ihan kivaa kuunneltavaa, mutta ei mitään mullistavaa.

"Mulla oli kymmenen vuotta sama orkesteri, joka on kai jonkinlainen historia iskelmäpuolella. Sitten on miehet vaihtuneet..." - Sama?! - "Me toivotaan, että meidän esiintyminen olisi kymmeneltä, viimeistään." - Toivon samaa, niin kuin kaikki muutkin!! - "Älä puhu Helsingistä, Turku on vielä sata kilometriä kauempana."

Onkohan tämä haastattelu tehty silloin Porvoon keikan päivänä 3.10.2003? Millahan kertoi, että silloin tekivät jotain SuomiPLUSsan juttuja. Toisaalta Markku Aro Kapakanmäellä muistuu Arjalle mieleen, ja sehän oli jo toukokuussa...

Ohjelma uusitaan... joskus! SuomiPLUSsan erittäin huonoilla nettisivuilla uusinnalle ilmoitetaan viisi "vaihtoehtoista" aikaa: la klo 11, la klo 17, su klo 11, ma klo 21 tai ma klo 22. Kuunnelkaahan, jos kuuluu (Espoo/Helsinki 88,6 | Tuusula/Vantaa 89,4)!

Ylihuomenna Lahdessa taas ravintolakeikka, täytyypä yrittää olla paremmin ajoissa! Suurkiitokset HannaKatriinalle tiedosta. :-)
  Lähetetty: 02.02.2004 kello 14.06 - Lähettäjä: Anna H.
tosiaan Arja näyttäisi olevan Lahdessa perjantaina http://www.alexpark.fi/fi/alex.htm. Miksiköhän asiasta ei ole mainintaa virallisessa keikkakalenterissa??
  Lähetetty: 02.02.2004 kello 10.58 - Lähettäjä: HannaKatriina
Lahdessa on kyllä Kun aika on -konsertti, mutta missään ei mainita Arjaa esiintyjänä. Luin Etelä-Suomen Sanomista perjantaina, että Arja olisi Alex Parkissa 6.2. En tiedä oletteko asiasta jo tietoisia kun en noita vanhoja viestejä jaksanut lukea.. =) Ilmoittelen nyt kuitenkin.
  Lähetetty: 01.02.2004 kello 18.13 - Lähettäjä: kirsi
No se on tasan sun oma mielipide.
On se Arja jotenkin vaikuttanut jotenkin sinuunkin kun tänne palstalle vaivaudut selailemaan ja varsinkin kommentoimaan.
Taidat salaa itseltäsi kuitenkin pikkuisen ihailla Arjaa,et sinä muuten olisi näillä upeilla sivuilla vieraillut.
Kaikkea hyvää elämääsi.
  Lähetetty: 01.02.2004 kello 17.14 - Lähettäjä: arjaihanaaa?
haloo!!! ootteko ihan tosissanne vai onktää joku tsoukki? Voiko teennäisempää söheltäjää olla -katsoko joku kokkisodan jossa arja oli? siinä hää oli ehkä ihan sitä ihteensä...
  Lähetetty: 31.01.2004 kello 20.37 - Lähettäjä: Annukka
Iltalehden nettiversiossa näyttää olleen viime maanantaina pieni juttu Arjasta & Euroviisuista. Löysin tämän vahingossa, sillä missään sivulla ei ollut sinne suoraa linkkiä.

www.iltalehti.fi/2004/01/26/1392807_vi.shtml

Tanssinettiin on lisäksi ilmestynyt keikka Lahden Pesäkalliolle 20.3.04.
  Lähetetty: 31.01.2004 kello 12.51 - Lähettäjä: Panu
Euroviisut nostivat Arjan suosionsa huipulle! :-) Viime yönä jopa Helsingissä Arjan keikalle sai jonottaa ulkona tunnin verran, joka on aivan ennenkuulematonta - moista en ole kokenut 1990-luvun alussakaan! ...Eli ihan puppua ovat kommentit Arjan uran hiipumisesta... ;-)

Eilen radio-ohjelman lopussa Arja mainitsi viimeisenä "Kun aika on" -konserttipaikkakuntana Lahden. Löytääkö kukaan ko. konsertista mitään tietoja - vai onko kyseessä yksityiskonsertti, jonka Arja vain lipsautti kiertuetta mainostaessaan?
  Lähetetty: 29.01.2004 kello 20.02 - Lähettäjä: Panu
MTV3:lla näyttää olevan tuollainen Tangomarkkinoiden mainos, jossa Arjaa vilautetaan muutama sekunnin osa, taitaa tuo pätkä olla vuodelta 2001 tms.
Umpimähkän sivuilla on päivämäärät päivitetty ja kuvakin 12. päivän kilpailijoista on ilmestynyt: www.yle.fi/umpimahka/uudet_jaksot.html
  Lähetetty: 29.01.2004 kello 14.03 - Lähettäjä: Annukka
Tanssinetin mukaan Aikku keikkailee Hattulan Satulinnassa 3.4.04.
↓ Lähetetty: 29.01.2004 kello 08.25 - Lähettäjä: Panu
Arjalla vaihteeksi taas erilainen kampaus tuolla Kokkisodassa, ainakin kuvan perusteella... Ei mitään ihmeellistä kuitenkaan... www.mtv3.fi/ohjelmat/kokkisota2004/etusivu.shtml

Huomenna pitää kai sitten kolme tuntia kuunnella Puhelinlankoja; jos sieltä kuulisi yllättäen vaikka jotain hyödyllistä. Koko homman perään pitäisi vielä mennä keikalle... :-| ...eiku :-)
  Lähetetty: 27.01.2004 kello 22.33 - Lähettäjä: Panu
Kaikki eivät varmaan kuunnelleet lauantaina Radio Suomen versiota Euroviisuista. Itse kävin tuossa videonauhurin äänittämän nauhan lävitse (hei, se systeemi toimi!), ja heti ohjelman alusta löytyikin lyhyt haastattelupätkä, jossa Arja kertoo laulustaan.

Arja kertoi siinä, että laulu sopii "tanssittavaksikin" ja että hän on itse tekemässä suomenkielistä sanoitusta siihen. :-) - Minäköhän vuonna Arja-täti saa teoksensa valmiiksi...? ;-)

Olihan se Arjan esitys selkeästi parempi kuin edellisellä viikolla, mutta kuitenkin... - - - No, ei se mitään; voittajan selvittyä minulle vasta valkeni, kuinka hyvä euroviisu Arjan 'Til the end of time olisi ollut!
  Lähetetty: 25.01.2004 kello 14.09 - Lähettäjä: Leena
Mun mielestä esitys oli parempi kun viikko sitten. Samoin mua häiritsi "nenään laulaminen." Onneks ei sentään kuulostanu yhtä pahalta kun Jonna K...
Hyvä biisi, hyvä esitys, nyt vaan sattu käymään näin. Ehkä kappaleesta tulee kuitenkin radiohitti?
  Lähetetty: 24.01.2004 kello 22.53 - Lähettäjä: Hansu
No, porukat, kertoilkaahan mielipiteitä! Mun mielestä Arja oli ihan hyvä tänään: hieno puku ja kaunis ja sädehtivä muutenkin. Ääntäminen oli ehkä hitusen parantunu, mutta ei hyvää edelleenkään ja en pitäny myöskään siitä pop-artisteille tutusta nenänasaali-äänestä, mikä oli siellä täällä mukana. Se ei vain sovi Arjalle. Näin nyt kävi, mutta eteenpäin, sano mummokin lumessa ;-)
  Lähetetty: 24.01.2004 kello 03.04 - Lähettäjä: Panu
Vuoden ensimmäinen keikkailta takana! :-) Mukana uusia ja harvemmin kuultuja biisejä! Suurin onni, Anna kätesi, Kun aika on ja Tää tunne meille jää - pelkän Tomin pianon ja Timon viulun säestyksellä - hienoa!

Arjalla on kiirettä pitänyt, perjantain harjoituksissa hänet oli arvottu viimeiseksi ja pääsi Tampereelta vasta 20.40. Ja huomenaamulla homma jatkuu jo aamukymmeneltä. - Tuli tauolla pahoittelemaan, että ei ehdi jäämään keikan jälkeen...
  Lähetetty: 23.01.2004 kello 14.28 - Lähettäjä: Jappe
Kuuntelin tuon Kiss FM:n haastattelun, mutta se ei ollut koko versio. Kiss FM soitti myös paloja Arjan euroviisu kappeleesta.
  Lähetetty: 23.01.2004 kello 13.43 - Lähettäjä: Leena
Jos missasit aamulla Arjan haastattelun kissiltä niin sen voi kuunnella osoitteessa www.kiss.fi.Kuuntelin sen juuri ja ei ollut mitään uutta eikä ihmeellistä.
  Lähetetty: 22.01.2004 kello 12.54 - Lähettäjä: poro
näyttää ylen sivujen mukaan olevan arja leikin varjolla ohjelmassa mukana torstaina 4.3.03 klo 21.00 kakkosella.
  Lähetetty: 22.01.2004 kello 11.47 - Lähettäjä: Panu
www.kiss.fi: "Perjantaina puhelimessa euroviisukisaajat Arja Koriseva ja Jari Sillanpää." Mihinkäköhän aikaan moista puhelinpätkää kannattaisi odotella - onko tottuneilla kuulijoilla kokemusta? Neljä tuntia olisi pitkä aika "aamuyöllä" odotella.
  Lähetetty: 22.01.2004 kello 11.42 - Lähettäjä: Heidi
Moikka!

Arja oli tänä aamuna tai sitten on huomenaamuna Kiss FM:n aamutiimin vieraana yhdessä Jari Sillanpään kanssa. Jos näin ei ole, niin taisin kuulla omiani samalla, kun heräilin. Kunnelkaa lauantai-aamuna varulta uusinta. =)
  Lähetetty: 21.01.2004 kello 10.34 - Lähettäjä: Marita
Panu, kiitos vastauksestasi! Pitää ihan nostaa hattua sulle siitä syystä, että Arja-fanina osaat kuitenkin suhtautua kaikkiin juttuihin hyvin realistisesti eli et purematta niele kaikkea ja ole joka asiasta aivan haltioitunut. Juuri tuo on oikeutta faniutta, että ei katsele maailmaa ruusunpunaisten linssien läpi. Olet usein jopa hyvin kriittinenkin. Jatka samaan malliin!
↓ Lähetetty: 20.01.2004 kello 19.07 - Lähettäjä: Panu
Meikäläisen mielipidettä Arjan Euroviisu-esityksestä näköjään kyseltiin... Tässä meni muutama päivä, jotta sain muotoiltua diplomaattisen kommentin:

- Arjan esitys oli jännittyneen oloinen, liekö mainittu uusintayritys vai englanninkielen ääntämisestä noussut keskustelu hermostuttanut? - Vai jännittikö Arja ihan vaan jännittämisen vuoksi, jollaista ei ole totuttu näkemään?

Ääntämisen luontevuudessa on kyllä parannettavaa, minäkin huomasin sen (ainakin koska etukäteen oli varoiteltu). Aikaa ei ole kuin muutama päivä - muuten asiantuntijaraadit eivät kyllä päästä Arjaa lauantaina äänestysvaiheeseen asti.

Laulussa oli se ongelma, että kertosäe ei jäänyt iskevänä mieleen - koska siitä ei saanut selvää epäselvän taustan vuoksi. Euroviisussahan pitää olla tyhmänselkeä kertosäe. Mutta etukäteen kerrotun Abba-soundin kyllä huomasi joissain kohdissa, siitä plussaa. :-) - Kertosäe pitää saada kuuluvasti esille, muussa tapauksessa on parempi, että hän ei voita lauantaina. :-( :-(

- Arjalla on keikkakalenterissa euroviisupäivänä 24.1. yksityistilaisuus Helsingissä. Eli jälleen järjetön kiire (180 km/h) paikasta A paikkaan B?

- Fan clubin osa-aikaisuus näkyy laskutuksessakin: Jäsenkorttini vanheni marraskuussa, enkä ole saanut vieläkään laskua mitä maksaa. Pariin kertaan olen jo sähköpostilla huomattanutkin. Heikosti menee pidemmän päälle, jos laskutus ei toimi...
  Lähetetty: 20.01.2004 kello 15.22 - Lähettäjä: Maria
Joo.. ystäväni on töissä Tohlopissa kakkosella ja kertoi silloin nauhoituspäivänä että Aikku oli tosiaan keskeyttänyt kesken esityksen. Tosin syy oli sanojen unohdus...
  Lähetetty: 20.01.2004 kello 14.54 - Lähettäjä: Pia
Moikka! Kun tuosta Arjan laulusta ja englannin lausumisesta niin paljon puhutaan... niin Jonna oli kertonut tuolloin nauhoitus tilanteessa Arjan olevan ainoa joka keskeytti osuutensa puolessa välissä lauluaan. Ei ollut kuulemma tyytyväinen oman laulunsa tulkintaan eikä esittämiseen ja tästä syystä koko homma oli aloitettu uudestaan. No, tuloksen me näimme tv:stä!
Tuohon muuhun osuuteen ei kannanottoa..
:=) t.Pia
  Lähetetty: 19.01.2004 kello 18.49 - Lähettäjä: Jenni
Minusta Aikun euroviisukappale oli todella hyvä. Heti jäi soimaan päähään, samoin myös sillanpään kappale oli hyvä. Englantia arja kyllä kerkiää petrata.. vaikkakin minusta se oli ihan hyvä noinkin ... Pidän kyllä varpaat ja peukut pystyssä arjan puolesta. toivottavasti olisi edes kuuden joukossa. Koska on siellä monta sellaista kappaletta joita ei toivoisi olevan euroviisuissa mukana esim Jonna k kappale!!!!!!!!!!!!!
  Lähetetty: 19.01.2004 kello 18.27 - Lähettäjä: Leena
Kuin myös olin vähän pettynyt Arjan euroviisukappaleeseen. Toisella kuulemalla itse kappale alkoi kuulostaa ihan mukavan letkeältä, mutta englannin ääntämys oli valitettavan jäykkää. Eikä tuo jäänyt mieleen (toisin kuin Sillanpään kappale, joka ekalla kerralla järkytti mutta toisella tarttui päähän kuin tauti ;)
  Lähetetty: 19.01.2004 kello 13.46 - Lähettäjä: Pettynyt
Miten ihmeessä Arjan viisuesitys olikin noin käsittämätön? Lausunta oli luokattoman huonoa (vaikka onhan Arja aikaisemminkin laulanut englanniksi?) ja muutoinkin kuulosti siltä, että ko. biisi ei sovi hänelle ollenkaan. Miksiköhän Arja on ylipäänsä suostunut mukaan kisaan biisillä, joka ei selvästikään ole ominta itseään??
  Lähetetty: 19.01.2004 kello 13.18 - Lähettäjä: Marita
Mun täytyy kyllä tunnistaa, että en oikein tykänny tosta euroviisuesityksestä. Arjan englanninkielen ääntämistaito on kyllä yllättävän huono, kun ajattelee, että hän on kuitenkin paljon ollut tuolla rapakon takana, niin ihmetellä täytyy, että ääntäminen on tuota tasoa. Ja jotenkin tuntui, että Arjalle pääasia oli katsekontaktin luominen kameraan kuin itse esiintyminen. Kolmantena juttuna tuli myös mieleen sellainen, että kukakohan noista naisista ei kuulu joukkoon: jotenkin Arja oli tätimäinen, kun vertasi muihin daameihin. Minäkin olisin kiinnostunut itse Panun mielipiteestä!!
  Lähetetty: 19.01.2004 kello 11.55 - Lähettäjä: Kirsi
Mitä mieltä olette porukat Arjan viisusta?
Mitä Panu the man tuumii?
↓ Lähetetty: 19.01.2004 kello 11.50 - Lähettäjä: Panu
Tänään IS:n kannessa taitaa olla joku pikkukuva Euroviisujen vuoksi. Luultavasti ei mitään ostamisen arvoista. YLE:n sivuilla on Arjan esittelyssä nykyään esikarsintaesityksestä otettu pikkukuva: www.yle.fi/euroviisut/ehdokas_2004.php?id=4
  Lähetetty: 19.01.2004 kello 10.06 - Lähettäjä: Anna H.
kävin äsken Lippupisteessä katsastamassa Hyvinkään konsertin paikkatilannetta. Ei ollut vielä paljon paikkoja myyty, jopa rivillä kuusi oli monta paikkaa jäljellä. Myyjä kehotti soittamaan Lippupisteeseen ja pyytämään varauksen pidennystä... Tai jos ei onnistu niin ainahan voi perua varatut paikat ja varata ne samantien uudestaan...Jos ekat rivit otetaan myyntiin konsertin ollessa loppuunmyyty, niin tällä hetkellä sitä uhkaa ei ole. toisaalta onhan vielä kuukausi aikaa...mitäs meinaatte tehdä?
  Lähetetty: 18.01.2004 kello 20.22 - Lähettäjä: Panu
Arjan Kokkisota-jakso "To 29.01. 20.05 - 20.45 MTV3"
! Lähetetty: 18.01.2004 kello 12.53 - Lähettäjä: Panu
Arjan vuoden Iskelmä-haastattelut tulivat/tulevat tänään sunnuntaina uusintoina kello 8.40 ja 14.40. Ja pätkäthän olivat erilaiset - jälkimmäinen ehkä kiinnostavampi...

Hyvinkään konsertissa rivit 1 - 5 eivät ole käytössä - mutta Hyvinkää-salin lipunmyynnin mukaan "ne otetaan käyttöön, jos tarvetta ilmenee"! Hieno juttu: nykyisen eturivin, rivin 6, paikat ovat lisärivien käyttöönoton jälkeen salin huonoimmat. Jos he vaikka vasta konserttipäivänä ottavat ne lisärivit käyttöön... :-(

Pitäisiköhän varatut paikat lunastaa vai olla lunastamatta? Tässä loppuu lunastusaika pian...
  Lähetetty: 16.01.2004 kello 11.56 - Lähettäjä: Panu
Hymmm... Viikon päästä Tampereen finaalin aikaan on suora lähetys myös Radio Suomessa - joka jatkuu jopa TV-lähetystä pidempään(?) Joka tapauksessa sieltä voi kai tulla jotain haastatteluja ja "lämpiön tunnelmia", joita ei TV-versiossa kuulla.

Eli viikon päästä pitää toisella korvalla kuunnella telkkaria ja toisella radiota.

Esikarsinnan tulokset tulevat myös radiosta ylihuomenna kello 21.03.
  Lähetetty: 16.01.2004 kello 11.22 - Lähettäjä: Annukka
Euroviisuohjelmaa tulee myös Ylen Radio Suomesta kahtena päivänä (17.1 ja 18.1) klo 10. alkaen.
  Lähetetty: 15.01.2004 kello 12.23 - Lähettäjä: Panu
Arjan keikkakalenteriin on ilmestynyt puuttuneita konsertteja ja lippujen ostopaikat.
  Lähetetty: 14.01.2004 kello 16.22 - Lähettäjä: Pia
Työkaverini oli eilen nauhoituksissa ja vaikkei olekaan Arjafani niin hauskaa oli kuulemma ollut, Arja oli ottanut valloittaakseen koko shown ja vaikka voittoa.................... niin tunnelma oli ollut tosi mukava! Ehkäpä kannattaa pitää silmät auki=)
  Lähetetty: 14.01.2004 kello 15.55 - Lähettäjä: Lasse
Mitäs se palstanpitäjä horisee?Miksi ei muka kandeis katsoo Arjaa kokkisodassa???
  Lähetetty: 14.01.2004 kello 12.00 - Lähettäjä: Panu
Olikos ketää paikalla Kokkisodan nauhoituksissa - kannattaako sitä edes katsoa? :-)

Umpimähkän sivuilla on Arjan jakson ajankohta edelleen "torstai 30.1.", mutta kuten arvelin aiemmin, TV-ohjelmatietojen mukaan ajankohta on "To 12.02. 19.05 - 19.35 YLE TV2 Umpimähkä"
  Lähetetty: 14.01.2004 kello 09.56 - Lähettäjä: Pia
Arja 13.1.04 klo 14.00 alkaen Kokkisodan nauhoituksissa (toisena Lea Laven), tulee ulos kuulemma tammikuun lopulla=).
  Lähetetty: 13.01.2004 kello 23.11 - Lähettäjä: Panu
Huomenna Arjaa voi tulla Iskelmästä kai myös 14.40 tai 16.40 - eikös Saija Tuupanen ja Janne Raappana olleet kehissä jo viime viikolla? ...Iskelmän ohjelmakarttaa päivitellään melko huonosti, eikös siellä vielä joitain joulunalusjuttujakin ole näkyvissä...?

Missähän välissä Arja on äänessä vuorostaan Euroviisuihin liittyen? "Iskelmä oli paikalla seuraamassa alkukarsintojen nauhoituksia ja tämän viikon ja tulevan viikonvaihteen aikana on luvassa mm. Jari Sillanpään, Arja Korisevan, Sheidin, Tiina Räsäsen (=Iinan) ja Dannyn haastattelut Euroviisuihin liittyen. [12.1.2004]"
  Lähetetty: 13.01.2004 kello 20.48 - Lähettäjä: kaisa
Huom!Haastattelu jatkuu vielä sitten Arjan kappaleen jälkeen. Tai ainakin näin on tapahtunut muiden artistien kohdalla.
Ehkäpä viikonloppuna uusitaan tämän viikon haastatteluja..?
  Lähetetty: 13.01.2004 kello 08.23 - Lähettäjä: Hansu
Iskelmäradion ohjelmakartan mukaan huomenna keskiviikkona 14.1. haastatellaan Arjaa Vuoden paras iskelmä -ehdokkaana klo 10.40, 19.40 ja 22.40
  Lähetetty: 12.01.2004 kello 01.29 - Lähettäjä: Kirsi
Eilen oli vähä mauton pila ohjelmassa "Epilaattori".
Sketsissä jokseenkin kamalan näköinen nainen piti sylissään buldogia.Koira piti hirveetä örvellystä ja nainen tokas:-"Mä sanon tätä Arjaks vaikka tää onkin poikakoira,kun tää silleen korisee."
Jos oli tarkotettu vitsiks,niin ei naurattanu.Lähinnä tympi.
  Lähetetty: 11.01.2004 kello 10.57 - Lähettäjä: Minna
Kun aika on -konsertti su 1.2. klo 19 Auran Nuortentalolla.
http://www.aurannuortentalo.fi/koriseva.htm
  Lähetetty: 09.01.2004 kello 13.34 - Lähettäjä: Marita
Virallisilla sivuilla Arjan uusi tervehdys! Taidettu ottaa opikseen kritiikistä ja heti meininki nopeutui?!
! Lähetetty: 08.01.2004 kello 22.36 - Lähettäjä: Panu
Kun aika on -konsertteja on muitakin kuin keikkalistassa näkyvät! Esim. huomenna Lippupalvelussa alkaa Varkauden konsertin myynti:

la 7 helmi 2004, klo 19.00 Kun aika on Warkaus-sali, Varkaus 20 EUR Myyntiin09.01.04 klo 09.00
↓ Lähetetty: 08.01.2004 kello 18.22 - Lähettäjä: Panu
Edellisessä viestissä piti olla: "Wanhan" (jotta kukaan ei ehdi huomauttamaan) :-)
↓ Lähetetty: 08.01.2004 kello 18.20 - Lähettäjä: Panu
S-etukortilla Arjan keikka Vanhan kellarissa 9 ¤. :-) (www.hok-elannonravintolat.fi) - Nimim. "Kiitollinen uusi asiakasomistaja"
  Lähetetty: 08.01.2004 kello 13.41 - Lähettäjä: Pia
Iltalehti kirjoittaa; Huomenna euroviisujen nauhoitusvuorossa ovat mm. Arja Koriseva ja Danny otsikolla "Tangokuningattaret ja Robinson-Anna hivelevät silmää". Tämä viihdepalstalla 8.1.04.
  Lähetetty: 07.01.2004 kello 13.46 - Lähettäjä: Marita
Viking Linen -sivuilla oli merkintä, että Arja olisi Isabellalla 13.-14.1.04. Lieköhän paikkansa pitävä tieto, kun ei ainakaan tossa virallisessa keikkalistassa ole moista tietoa??
↓ Lähetetty: 04.01.2004 kello 11.52 - Lähettäjä: Panu
Poistin sähköpostilistalta joitain luukku.com- ja jippii.fi-osoitteita, joihin viestit eivät ole viime aikoina menneet perille. Tyhjennä sähköpostiasi ja halutessasi tilaa ilmoitustauluviestit uudelleen.
  Lähetetty: 04.01.2004 kello 11.37 - Lähettäjä: Panu
Torstain 22.1. kohdalla ei vielä näy Umpimähkää ja 29.1. kohdalla on Meiju & Marjorie -jakso, joten on mahdollista, että Arjan jakso tulee viikkoa ennakoitua myöhemmin (5.2.?) (Ainoa paikka, josta olen löytänyt tv-ohjelmat yli kahden viikon päähän on www.tv-opas.com, joten tietoon ei ole luottamista.)
Onko Umpimähkä lyhentynyt puolituntiseksi?
! Lähetetty: 03.01.2004 kello 19.00 - Lähettäjä: hanna
Umpimähkän, jossa siis Arja on mukana, päivämäärä on ylen sivuilla väärin. Torstai on 29.1 eikä 30.1 (se on perjantai) koska lauantai on 31.1 ja silloin Arja on keikalla Hankasalmen Revontulessa. Onko muilla sitten, yle mukaanlukien, erilainen kalenteri tammikuulle 2004 kuin minulla??? Tarkistakaa... :)
↓ Lähetetty: 03.01.2004 kello 18.23 - Lähettäjä: Panu
Melko karkeasanaista Hesarin toimittajien mollaamista tuolla virallisella forumilla. Luulenpa, että mainittu NytTen-lista muodostuu pääasiassa lukijoiden vihjeiden perusteella (niitä varmaan jotkut lukijat lähettelevät päivät pitkät julkaisupalkkion toivossa).

Vanhat Arja-fanit kyllä muistavat, että Hesarissa on ainakin kerran ollut koko sivun hieno juttu pelkästään Arjasta isolla kuvalla - 29.3.1992 :-). (Muistelisin, että myöhemminkin on ollut joitain pienempiä juttuja.)

Eipä Hesarissa muitakaan iskelmälaulajia ole juuri ollut. Johtunee HS:n kulttuuriuutisten mahdollisesta painottumisesta korkeakulttuuriin (teatteri, ooppera, klassinen), joka mielestäni on selkeää oikeistolaisuutta eikä mitään punikkihommaa... Ja mitä Hesari sille voi, että iskelmätähdet eivät ole koskaan pärjänneet suosittujen esiintyjien listoilla Helsingissä (muun Suomen listoilla tilanne on ollut päinvastainen)?
  Lähetetty: 02.01.2004 kello 12.23 - Lähettäjä: Panu
Sattumaa... Otin tuon Rönnissä kesällä 1999 otetun kuvan käyttöön ArjaWorldin "tunnuskuvana" lokakuussa 2001, puoli vuotta ennen Arjan nykyisien sivujen julkistamista.

Tai... jos vaikka Aleksi Manninen onkin valinnut Arjan taustakuvan katsomalla mallia ArjaWorldista. ;-) - Vaate on itseasiassa sininen, kuten voi tuolta vasemmasta yläkulmasta ehkä nähdä...
  Lähetetty: 01.01.2004 kello 21.48 - Lähettäjä: Kirsi
Hih !
Liekkö tarkoituksellista,vai kenties sattumaa,että sekä näillä epävirallisilla että Arjan omilla virallisilla sivuilla on taustalla häämöttävällä Arjalla täsmälleen sama musta asu!
Asia ei tietenkään ole maata kaatava mutta sitäkin huvittavampi...
  Lähetetty: 31.12.2003 kello 23.37 - Lähettäjä: Annukka
Kymmenen riivinrautaa tulee TV2:lta neliosaisena TV-sarjana 7.1 alkaen. Samana päivänä tulee myös lyhyt dokumentti elokuvan sekä TV-sarjan teosta. Arjallahan oli osuutensa elokuvan musiikkiin, tosin sitähän ei tiedä, mitä TV-pätkissä kuullaan.
  Lähetetty: 31.12.2003 kello 14.52 - Lähettäjä: Panu
Nyt Lippupisteen nettipalvelu antaa ostaa paikkoja Hyvinkään konserttiin. Kone tarjoaa paikkaa riviltä kuusi. Onko kukaan saanut paikkoja riveiltä 1 - 5, vai puuttuvatko ko. rivit edelleen?
  Lähetetty: 31.12.2003 kello 00.48 - Lähettäjä: Panu
- Arjan Umpimähkä TV2:ssa vihdoin: 30.1. torstaina klo 19.05
Arja Koriseva ja Karoliina Blackburn, Nicke Lignell ja Reidar Palmgren. (www.yle.fi/umpimahka/uudet_jaksot.html)

- Nyt Ä-kirjaimet eivät enää näy (vanhoissakaan) viesteissä sotkuna. Kaiken piti olla valmista jo tunteja sitten, mutta eipä taulu enää toiminut, kun tätä viestiä yritin lähettää ensimmäisen kerran... :-( Toivottavasti nyt toimii. (Haluan nukkumaan!)

- Sunnuntain Hesari oli mielestäni siinä oikeassa, että kovin vanhentuneen vaikutelman Arjan terveiset antoivat satunnaiselle kävijälle vielä joulukuun puolivälissä. (Ja satunnainen vierashan muodostaa käsityksensä ainoan käyntikertansa perusteella.)

Mutta... Itse saan istua koneen ääressä 5 - 8 tuntia viikossa pitääkseni ArjaWorldin edes nykyisessä määrin ajantasalla ja toimivana. Jos haluaisin pitää ArjaWorldissa todella ajantasaista materiaalia, työmäärä olisi ainakin kaksinkertainen... Fan club joutuisi ostamaan ainakin tekniset palvelut ulkopuoliselta, joka ei ole halpaa lystiä (esim. 100 ¤ / tunti). Fan clubin omaa (Annan) aikaa kuluisi joka tapauksessa itse materiaalin tuottamiseen.

Mahtaakohan Fan club nykyiselläänkään kustantaa itsensä, vai joutuuko Arja paljonkin subventoimaan toimintaa PR-mielessä...? Ainakin joutuisi tukemaan paljon enemmän, jos nettipalvelu olisi laaja ja ajantasainen! Eli minäkin uskon, että Hesarin esittämät "vaatimukset" ovat kohtuuttomia - sitä paitsi Arjan sivut sentään päivittyvät edes joskus. Se tuntuu olevan jo harvinainen askel nettimaailmassa! Kyselin noin kahdeksan vuotta sitten Sailalta, että koska Arjalle avataan nettisivut... Hieno juttu, että sellaiset yleensä on olemassa!

Mutta satunnaiselle kävijälle ei silti saa päästä muodostumaan käsitystä, että sivujen materiaali on tuoreinta ja ajantasaisinta. - Arja voisi ehkä muuttaa nykymuotoiset terveisensä kirjemäisemmiksi lisäämällä niihin päivämäärän... Näin näyttäisi enemmän siltä, että kyseessä on harvakseltaan päivittyvä kirje, jota ei olekaan tarkoitus päivittää joka viikko. Ehkä vielä lisäksi mukaan viittaus seuraavaan kirjeeseen ja sen arvioituun ajankohtaan...
  Lähetetty: 28.12.2003 kello 20.29 - Lähettäjä: Pia
Hesarissa juttua sunnuntaina 28.12(muistaakseni C3-sivulla) Arjan fanisivusta ja muista vastaavista... saattoipa kritiikki olla aiheellistakin!
Vanhemmat viestit löytyvät ArjaWorldin ilmoitustaulun arkistosta.
Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!