Tervetuloa selaamaan ArjaWorld-sivuja

ArjaWorld on vanhin ja suurin epävirallinen Arja Koriseva -Internet-palvelu

ArjaWorld on Arja Korisevasta kiinnostuneille suunnattu harrastevoimin ylläpidettävä Internet-palvelu. Täältä löydät parhaimmat Arja-juorut ja muun epävirallisen informaation. Yhdistämällä voimamme ja jakamalla tietoja ja arvelujamme mm. ilmoitustaulun kautta teemme Arjan värikkään uran seurannan huomattavasti helpommaksi itsellemme!

Historia

Perustin ArjaWorldin jo vuoden 1995 alussa täyttämään kotisivujani, joita tein ja teen edelleenkin osittain vain kokeilu- ja "opiskelumielessä". Silloiset viisi vuotta Arja-fanina teki aiheen valinnan helpoksi. Arjasta ei sitä paitsi Internetissä ollut mitään, joten se sopi hyvin perusteluksi.

Joskus alkuvuosina vitsailin Arjan Fan Clubille, että koskahan he julkaisevat Arjasta Internet-sivut. Eivät varmaan tienneet silloin, mikä tuo Internet oikein on. Nykyään sellaiset on olemassa (osoite sinne on http://www.arjakoriseva.fi/). Tarkoitukseni ei missään tapauksessa ole kilpailla Arjan virallista tiedotusta vastaan, vaan täydentää sitä erilaisilla epävirallisilla tiedoilla ja huhuilla.

Sisältö

Näiden sivujen ylläpito on täysin talkoovoimin tapahtuvaa ja sisältökin on siksi kaikkea sekalaista Arja-aiheista mitä helposti on pystynyt Internet-sivuiksi muuttamaan. Suurin osa ArjaWorldin materiaalista on tehty tai kirjoitettu alunperin jotain muuta käyttöä varten ja vasta myöhemmin olen päättänyt ne lisätä tänne mm. muiden Arja-fanien iloksi. Ei näitä juttuja ole tarvinnut kirjoittaa kuin kerran - nettipalvelu jakaa näitä luettavaksenne ilman, että minun tarvitsee siitä huolehtia. Miksi en tekisi vähällä työllä sivuja, joka voi tehdä jokun kiinnostuneen iloiseksi?

ArjaWorldin sisällön on tarkoitus olla sellaista, että se antaa Arja Korisevasta positiivisen kuvan - minulla ei ole mitään syytä haukkua häntä, joten sellaista kritiikkiä näiltä sivuilta ei juurikaan löydy. Siksi kannattaa olla kriittinen ArjaWorldin sisältöä kohtaan - esitetyt näkemykset ovat erittäin subjektiivisia.

Arjasta kiinnostuneille hyödyllisintä ArjaWorldin sisältöä on varmaankin Internetin Arja-aiheet mahdollisimman tarkkaan kattava linkkikokoelma ja kiireellisiäkin Arja-vinkkejä sisältävä ilmoitustaulusivu. Alusta alkaen olen yrittänyt enemmän tai vähemmän palvella myös ulkomaisia kävijöitä englanniksi. Ne kansainväliset vierailijat, jotka ovat Arjasta informaatiota etsineet, ovat näihin sivuihin olleet kovin tyytyväisiä.

Kiitokset

Kiitän Arjaa siitä, että hän tuo iloa ja positiivisuutta ja että minulla on ollut mahdollisuus nauttia hänen luomastaan ilmapiiristä konserteissa ja eri puolilla Suomea mukavilla tanssilavoilla.

Sinäkin ansaitset kiitokset siitä, että päädyit vierailemaan näillä sivuilla. Kukin kävijä kannustaa osaltaan ylläpitämään näitä sivuja. Mikäli pidät sivuistani, kerrothan sen palautesivun välityksellä.

Tervesin,
ArjaWorldin isäntä

Näet ArjaWordin hienompana, jos hankit uudemman Internet-selaimen!